ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 12/2 – 18/2

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Η εβδομάδα για κάποιους από σας έχει μια αποκάλυψη- συνειδητοποίηση, γρήγορη, αναπάντεχη κι απότομη ,η οποία όμως είναι απαραίτητη για να σταματήσετε να ζείτε σε φανταστικό κόσμο. Οι παλιές δομές αλλάζουν και καλείστε , είτε το θέλετε είτε όχι, να αντιμετωπίσετε μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα απ’ αυτή που ξέρατε.

Η ζωή δε σας επιτρέπει να μένετε αιωνίως σε καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν – κι αν οι ίδιοι δε βρείτε μία ειρηνική διέξοδο,θα απελευθερωθείτε με μία αναπάντεχη αλλαγή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Αυτή η εβδομάδα ρίχνει μία αχτίδα φωτός και σας δίνει τη δύναμη και την ελπίδα να προχωρήσετε ή να ξαναρχίσετε.

Θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας δείχνουν να βελτιώνονται. Το επόμενο διάστημα αποτελεί μία περίοδο ίασης, ο κύκλος μίας ‘’ασθένειας’’ έχει ολοκληρωθεί και σηματοδοτεί την ανάρρωση και την ανάκαμψη του οργανισμού από κατάθλιψης, πυρετοό, στρες, και ημικρανίες.

Δυναμώστε την πίστη σας σε ένα καλύτερο αύριο βασιζόμενοι τόσο στις δικές σας δυνάμεις όσο και σε δυνάμεις πάνω από εσάς.

Είτε πιστεύετε στον εαυτό σας είτε σε κάποια ανώτερη δύναμη, η πίστη είναι ο καταλύτης που φέρνει τη θετική αλλαγή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Την εβδομάδα αυτήν πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχετε στο μυαλό σας ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, είτε γιατί δεν είναι ορατά είτε γιατί δεν είναι ξεκάθαρα.

Πρέπει να προσέχετε ποιους εμπιστευόσαστε και τι πιστεύετε, διότι η εξαπάτηση είναι ένα ενδεχόμενο

Είναι πιθανόν να βιώσετε έντονα όνειρα και παράξενα συναισθήματα ,θα έχετε τάση εσωτερίκευσης κι εσωστρέφεια.

Θα αισθανθείτε την ανάγκη για περισότερη ηρεμία, λιγότερη κοινωνικότητα και να θελήσετε να εγκαταλείψετε κάποιες δραστηριότητες ή απλά να τις σταματήσετε για λίγο.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Αν είστε ήδη σε μια σταθερή σχέση ή σε ένα γάμο, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα και θα περνάτε όμορφα, ενώ θα νιώσετε με το έτερον ήμισυ πιο κοντά από ποτέ. Η ερωτική σας ζωή γενικότερα θα είναι καλύτερη και θα απολαμβάνετε τη σχέση σας κάνοντας καινούργια πράγματα μαζί.

Η ενασχόληση με την τέχνη και η δημιουργικότητά σας μπορούν να σας αποφέρουν σημαντικά οφέλη αρκεί να ασχοληθείτε μαζί τους.

Κάντε τώρα τις αλλαγές που θέλετε στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να ομορφύνετε λίγο περισσότερο και να νιώσετε και καλύτερα με τον εαυτό σας.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Αν συνηθίζατε να βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, η εβδομαδα αυτή σας συμβουλεύει να μετριάσετε αυτην την συνηθεια.

Το ίδιο ισχύει και αν το κάνουν οι άλλοι αυτό σε σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και όλα αυτά είναι σχετικά με μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί αυτό το διάστημα.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, πρέπει να μιλήσετε πολύ ανοιχτά και καθαρά για τις επιθυμίες σας σχετικα με το μέλλον της, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, φαίνεται πως κάτι θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σας, αν αισθάνεστε ότι ξέρετε ακριβώς τι θέλετε μέσα σας.

Στη δουλειά σας φαίνεται πως σας παρακολουθούν και αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας. Αν έχετε δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα για να επιτύχετς ένα στόχο, σύντομα θα ανταμειφθείτε για αυτό και θα νιώσετε πως οι κόποι σας έπιασαν τόπο.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Είναι η φαση που θα σας δοθεί η ανταμοιβή για όλα τα έργα σας. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε καινούριους τόπους, αλλά και χωρίς απαραίτητα τα ταξίδια, θα μπορέσετε να αναζητήσετε διαφορετικές κουλτούρες.

Πολύ πιθανόν να θελήσετε να σπουδάσετε και να περάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο που θα αφορά τις γνώσεις σας. Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιον κύκλο που χαρακτηρίζει οποιαδήποτε απασχόληση σας. Κοινωνική αναγνώριση που θα είναι πολύ σημαντική αν το προηγουμενο διάστημα είχατε δουλέψει προς αυτόν τον σκοπό.

Στα ερωτικα σας η εβδομαδα φέρνει την ολοκλήρωση και την δίκαιη ανταμοιβή. Έτσι και εσείς θα δεχτείτε αυτό που σας αναλογεί στην προσωπική σας ζωή. Για εσάς που είστε αδέσμευτοι, είναι ένα διάστημα που θα φροντίσει ώστε αν η ευχή σας είναι να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο, θα δείτε να πραγματοποιείται αυτή σας η επιθυμία.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Ερωτικα, φαίνεται πως δεν είστε έτοιμη να δεσμευτείτε σε κάτι, παρόλο που οι άλλοι ίσως να σας πιέζουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Έχετε ανάγκη από φλερτ και παιχνίδι, όμως ίσως να περιοριστείτε μόνο σ’αυτά και να αγνοήσετε την πραγματική αγάπη που μπορεί να βρίσκεται δίπλα σας.

Επαγγελματικα, ίσως να έχεις νέες ιδέες όμως οι άλλοι δε θα τις συμμερίζονται. Σε μια τέτοια περίπτωση, προσπάθησησετε να τις εκθέσετε σωστά και να εξηγήσετε από που προήλθαν.

Ακόμη, η κάρτα προμηνύει πως βρίσκεστε σε διαδικασία αλλαγής επαγγελματικής κατεύθυνσης κι ότι ίσως να θελήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας, όπως να δημιουργήσετε μια δική σας επιχείρηση.


ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Πολλή κινητικότητα και συναισθηματική επικοινωνία θα υπάρξει αυτήν την εβδομάδα, στην πλειοψηφία των ατομων αυτου του αριθμού πεπρωμένου, που πια δεν αντέχουν να βρίσκονται πια …μέσα σε ερωτικές σχέσεις – ‘ξεθωριασμένους από τον χρόνο’ γάμους, που δεν τους δίνουν τίποτα θετικό.

Πολλοί αισθάνονται την αβεβαιότητα του μέλλοντος μέσα στην σχέση τους, που κατά κύριο λόγο οφείλεται στην έλλειψη κοινού χρόνου και ποιοτικής επικοινωνίας παρόλα αυτά οι επόμενες ημέρες είναι κατάλληλες για αναθέρμανση του κλίματος. Για αυτούς που έχουν πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν οριστικά, ας μην το δείχνουν με την αδιαφορία τους, ας το εκφράσουν….θα ήταν πιο τίμιο προς την άλλη πλευρά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Στη φάση αυτή θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα που αφορά μία σχέση ή μια κατάσταση. Ίσως η καρδιά σας να σας λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που σου λέει το μυαλό, όμως εσύ πρέπει να πατε εκεί που σε οδηγεί η καρδιά.

Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μία απόφαση ή μία επιλογή στη δουλειά σας . Ανέλυστε όλα τα δεδομένα που έχετε για να καταλήξετε σε μια αποφαση και να κάνετε την πιο σωστη επιλογή.

Ίσως κάτι που αρχικά φαίνεται δυσοίωνο, να αποδειχτεί ότι έγινε προς όφελός σας.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη


www.facebook.com/manos.mikidis