ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 26/2 – 3/3

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. 
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για ερωτική επικοινωνία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Αυτό που σας δίνει αυτό το διάστημα είναι λύσεις και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τραβήξετε επάνω σας τα μάτια όλων. Μέχρι τα τέλη του μήνα όλοι σας ευνοείστε συναισθηματικά, αφού υπάρχει ζεστασιά και συντροφικότητα πράγμα το οποίο θα φανεί μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σας.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σας πραγματικότητα, θα νιώσετε χαρά και ενθουσιασμό από τις θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας

Θα έχετε ανταμοιβή των κόπων σας και αναγνώριση των ικανοτήτων σας ιδιαίτερα αν κάποιοι σας είχαν αμφισβητήσει τον τελευταίο καιρό.


ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Η εβδομάδα αυτή θα σας φέρει έντονο στρες. Ακόμα κι αν δεν έχετε καμία απώλεια σε οικονομικό επίπεδο, ίσως σας διακατέχει ανησυχία ότι κάτι θα χαθεί, ότι κάτι δε θα πάει καλά, ότι η ζωή σας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Μην αρνείστε πεισματικά να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, βάλτε στην άκρη τον εγωισμό μας και επικοινωνήστε το πρόβλημα σας.

Στα επαγγελματικά σας να προσέχετε απώλεια ή ζημιά στην δουλειά – είστε σε φάση ισχνών αγελάδων.

Οι πηγές εισοδήματος θα είναι ‘’στεγνές’’ και φροντίστε να να έχετε αποθέματα, υλικά, συναισθηματικά, αλλά και σωματικές δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Δύσκολη περίοδος σχετικά με τις επαφές σας. Άτομα στα οποία είχατε βασιστεί, θα αποδειχθούν αφερέγγυα τελικά. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιες εξιδανικεύσεις που είχατε κάνει (ίσως και κάποιες φαντασιώσεις) χρειαστεί να αντικατασταθούν από ρεαλισμό και κυνικότητα.

Να θυμάστε ότι οι αλλαγές είναι μέρος της ζωής και φροντίστε να προσαρμοστείτε γρήγορα στα νέα δεδομένα – φαίνεται ότι σε αυτήν την φάση κάτι κλείνει τον κύκλο του.

Στα ερωτικά σας μην κάνετε υποθέσεις και μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα αν δεν ακούσετε και την άλλη πλευρά.

Στα εργασιακά σας ίσως έχετε ξαφνικές ανατροπές , φροντίστε μόνο να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία και να μην λάβετε σημαντικές αποφάσεις ακόμη.


ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Αισθήματα μοναξιάς, συναισθηματική απόσταση ίσως κι απώλεια μιας σχέσης θα σας απασχολήσουν. Είναι πολύ σημαντικό να δουλέψετε τη σχέση με τον σύντροφό σας. Η επικοινωνία είναι βασικό συστατικό και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Ίσως χρειαστεί να θέσετε κάποια όρια και να καθορίσετε με σαφήνεια ποιες είναι οι ανάγκες σας, ώστε να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να κατανοήσει καλύτερα τους τομείς της σχέσης που σας ενοχλούν.

Από την άλλη πλευρά όμως παρόλο που σας φοβίζει η μοναξιά, θα πρέπει να λειτουργήσετε με το μυαλό και τη λογική και να εξετάσετε πολύ προσεκτικά μήπως έχει έρθει η ώρα να μείνετε μόνοι σας, καθώς είναι μια περίοδος κατά την οποία πρέπει να εστιάσετε στους στόχους σας και στην προσωπική σας εξέλιξη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Μία νέα σχέση ίσως εισβάλλει στη ζωή σας ή ίσως και να χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ δυο πιθανών συντρόφων. Θα πρέπει όμως να εξετάσετε προσεκτικά το επίπεδο της αφοσίωσης-δέσμευσής σας. Η εβδομάδα υποδεικνύει ότι εμπλέκεστε ήδη ή πρόκειται να εμπλακείτε με ένα άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο-κλειδί στη ζωή σας και στις μελλοντικές επιλογές σας.

Για όσους από σας είστε ηδη σε σχέση αναπτύσσεται ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύντροφό σας. Η χημεία και η συμβατότητα μεταξύ σας είναι πολύ δυνατή και νιώθετε πολύ ευτυχισμένοι που είστε μαζί. Όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί σε ένα άλλο επίπεδο είναι πολύ πιθανό η σχέση σας να δεχθεί εισβολή από ένα τρίτο πρόσωπο. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι όπου οι επιλογές και τα διλήμματα θα είναι πολλά, κινηθείτε σύμφωνα με το ένστικτό σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Σπάνια ευτυχία και συναισθηματική ολοκλήρωση υπόσχεται η εβδομάδα για εσάς.Οι ελεύθεροι να είστε βέβαιοι ότι μια νέα αξιοζήλευτη σχέση αμοιβαίας αγάπης θα έρθει στη ζωή σας .Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον, θα υπάρξει ισχυρό και βαθύ δέσιμο. Η εβδομάδα σας προτρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, έτσι αν έχετε κρυφά αισθήματα για κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να του το πείτε.

Στη σχέση σας θα επικρατεί αμοιβαία αγάπη, πάθος και αλληλοκατανόηση. Και οι δυο θα είστε πρόθυμοι να δώσετε και να συμβιβαστείτε, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα το ταίρι σας να σας κάνει πρόταση γάμου, αρραβώνα, ή πρόσκληση για βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης. Για τους ήδη δεσμευμένους αναμένεται μια αναβίωση του ρομαντισμού και της οικειότητας. Όποιοι καβγάδες ή διαφωνίες μπορεί να υπήρχαν θα λυθούν και θα επικρατήσει η αρμονία.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7

‘Όλο το προηγούμενο διάστημα εχετε εργαστεί σκληρά και φαίνεται ότι φτάνετε στο στόχο σας, για αυτό δε πρέπει τώρα να κάνετε πίσω. Αναζητήστε ξεκούραση και γενικότερα, φαίνεται πως έρχεστε πιο κοντά στις αληθινές – εσωτερικές σας ανάγκες.

Σε ερωτικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ,μιας μετακίνησης. Αν τώρα βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να να την πατε σε πιο σοβαρό επίπεδο.

Μη διστάσετε να αφεθείτε στο φλερτ.

Στα επαγγελματικά σας είναι σημαντικό να προβάλλετε τον εαυτό σας και τις δεξιότητες σας και να κάνετε γνωστό σε όλους πως η επιτυχημένη πορεία σας δεν είναι αποτέλεσμα τύχης. Ίσως να πρέπει να κάνετε έρευνα σχετικά με την πιθανότητα εργασίας στο εξωτερικό.

AΡΙΘΜΟΣ 8

Αποφύγετε την ενδοστρέφεια και φροντίστε να μιλήσετε ξεκάθαρα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις. Οσοι από σας έχετε σχέση από απόσταση , ίσως πρέπει να σκεφτείτε την οριστική σας απομάκρυνση από αυτήν την κατάσταση, με δεδομένο ότι η συμπεριφορά του συντρόφου σας αποθαρρύνει πια.

Γενικότερα αν έχετε μια μόνιμη σχέση υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην σας ικανοποιεί πια και να θέλετε να τραπείτε σε φυγή ,προχωρώντας την ζωή σας μπροστά.

Άσχετα με το δείχνετε εξωτερικά , είστε σε εσωτερική ένταση και θέλετε αλλαγές.

Γενική διάθεση της εβδομάδας: Tα εγκαταλείπω όλα και φεύγω!!

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Την εβδομάδα αυτήν πρέπει να ποντάρετε στο επικοινωνιακό χάρισμα και τη διπλωματία σας, να βάλετε στο μικροσκόπιο τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας και με ειλικρίνεια (και ολίγην..τόλμη) να ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν συμβάλλουν στην χαρά και την εξέλιξη σας.

Οι αδέσμευτοι αυτού του πεπρωμένου φλερτάρετε τρυφερά με μια καινούρια γνωριμία που σας μαγνητίζει το ενδιαφέρον, οι δεσμευμένοι , καλό θα είναι να κάνετε ανακωχή με τις εντάσεις και τις κόντρες στη σχέση σας.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη



www.facebook.com/manos.mikidis