ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 30/4 – 06/5

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Δείτε αλήθειες ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις και παγιώστε συναισθήματα, ώστε άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος να μη σας φέρουν σε δύσκολη ψυχολογική θέση. Περισώστε κάποιες σχέσεις που σας αφορούν άμεσα, αλλά κάντε και νέες κοινωνικές γνωριμίες.

Η αρχή μιας καινούριας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα.


ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Οι σύμμαχοί σας μέσα στην ένταση των αλλαγών και των αποφάσεων που θα απαιτηθούν από εσάς θα είναι η σωματική και πνευματική χαλάρωση.

Η υγεία σας βελτιώνεται και παράλληλα αυξάνεται η διάθεσή σας για εκκεντρικές εμφανίσεις που θα κάνουν φίλους και γνωστούς σας να σαστίσουν με την εμφάνιση που θα διαλέξετε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, καθώς ο μήνας που θα διανύσετε θα έχει αρκετές δυσκολίες. Υπερασπίστε τα κεκτημένα σας, αποφεύγοντας να διακινδυνέψετε τα χρήματά σας. Καινούριες συνεργασίες που δεν είστε σίγουροι ότι τις θέλετε για να προχωρήσετε, δεν ωφελούν.


ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Οι αλλαγές στις σχέσεις με τους ήδη υπάρχον συνεργάτες σας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καινούριες προοπτικές στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα φανούν πιο καθαρά προς το τέλος του μήνα.

Δεν πρόκειται η τύχη να σας εγκαταλείψει ή να σας κλείσει την πόρτα, αρκεί να είστε συνεπείς εκεί που πρέπει και να μη σας πιάνει βιασύνη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, εάν είστε παρατηρητικοί θα ανακαλύψετε πως η μέρα θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής στη ζωή σας αρκετά καλύτερης.

Οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ότι περιμένετε θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα. Το τέλος μιας συναισθηματικής παρεξήγησης θα είναι μια σημαντική βοήθεια μέσα στα δύσκολα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας ιδίως αν θα σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο. Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και μη δεχθείτε προτάσεις άλλων που δε σας βρίσκουν σύμφωνους.

Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να μπλεχθείτε σε παρασκήνιο ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ’ όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν.

Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο. Ίσως, η κρίση σας να μην είναι τόσο διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δε χρειάζεται γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δε θα σας ωφελήσει, όσο «καλά παιδιά» και αν σας θεωρούν.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία, θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα.

Μείνετε ψύχραιμοι για να μην αποδιοργανωθείτε, δείτε τα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.mikidis.gr