Οι μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου 2021 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας:

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς που θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχεις καιρό να δεις. Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη στις 13.12 έχεις την δυνατότητα να δρομολογήσεις ταξίδια και μετακινήσεις που σε ευχαριστούν καθώς είσαι έτοιμος να νιώσεις στην περιπέτεια. Προσπάθησε μόνο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς και να υπάρξουν λάθη που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε βοηθά να αφοσιωθείς σε επαγγελματικούς στόχους και να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να απογειώσουν την καριέρα σου. Η μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση σου είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσουν, φρόντισε μόνο να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία που δεν σε ωφελεί και μπορεί να εκνευρίσει τους γύρω σου. Μη διστάσεις να προχωρήσεις στην υπογραφή συμφωνιών που μπορούν πραγματικά να απογειώσουν το κοινωνικό σου στάτους.

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου καθώς φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον και που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Έχεις την δυνατότητα να ξεφύγεις από δογματικές συμπεριφορές και φανατισμό που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς και να δώσεις την ευκαιρία με ανοιχτό μυαλό και θετική σκέψη να εμπλακείς σε ότι πραγματικά σε ευχαριστεί. Άλλωστε σε διακρίνει ωριμότητα για αυτό προσπάθησε να κατευνάσεις τα νεύρα σου για να προχωρήσεις με απόλυτη συγκέντρωση και ηρεμία σε επιλογές που πρέπει να πραγματοποιήσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 σε καλεί να αναθεωρήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς ανατρέπονται σταθερές και αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια. Προσπάθησε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος ώστε να μην είσαι σκληρός και ψυχρός με πρόσωπα που δεν το αξίζουν. Βέβαια ξέρεις τι ζητάς και αυτό δεν θα διστάσεις να το θέσεις με ξεκάθαρο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι.

3ο δεκαήμερο

Έντονα συναισθήματα και όμορφες στιγμές μπορεί να προκύψουν με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12. Σε βοηθά να επικεντρωθείς επικοινωνιακά στον κοντινό και ευρύτερο περίγυρό σου επιδιώκοντας να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας. Σημαντικό είναι επίσης να αξιοποιήσεις επαγγελματικές συνεργασίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για εσένα. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα σε στηρίξουν καθώς θέλουν να εξελιχθείς ερχόμενος πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Συναισθηματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια με την Αφροδίτη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω στις 20.12. Μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψεων και αναθεωρήσεων που αφορούν το ταίρι σου καθώς αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή με απόλυτη σοβαρότητα. Αναρωτιέσαι αν ο άνθρωπός σου πραγματικά μπορεί να σε στηρίξει μακροχρόνια, όμως δεν πρέπει να παρασυρθείς παίρνοντας αποφάσεις που δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες. Προσοχή και σε οικονομικές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες λόγω της συνόδου της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Τα συναισθήματα και οι φόβοι είναι έντονα για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με ό τι σε τρομάζει και έχεις καλά κρυμμένο μέσα σου. Με τον Άρη να μετακινείται στον Τοξότη στις 13.12 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κινηθείς στο παρασκήνιο προσπαθώντας να κατακτήσεις το καλύτερο που μπορείς σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα όμως ενισχύεται η ανησυχία για αυτό και οφείλεις να είσαι απόλυτα συγκρατημένος σε εκρηκτικά ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αφιέρωσε χρόνο για το ταίρι σου οδηγώντας το απόλυτο πάθος στη σχέση σας. Την ίδια μέρα με τον Ερμή να περνάει στον Αιγόκερω νιώθεις την αισιοδοξία να κυριαρχεί σε επικοινωνιακό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να αφοσιωθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε υποχρεώσεις και ευθύνες, καλό είναι όμως να μην χάσεις το ρυθμό σου δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα στον εαυτό σου. Κοντινά και μακρινά ταξίδια είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 σε καλωσορίζει σε έναν μήνα πού μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονος κυρίως μέχρι τα μέσα του σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Οι ευκαιρίες να αποκαταστήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος υπάρχουν, αρκεί να μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις και παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση μετά πρόσωπα που συνομιλίες. Προσπάθησε ακόμα να κατευνάσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου επιδιώκοντας να επικρατήσει η αρμονία και τα έντονα συναισθήματα που εξελίσσουν εσένα και το ταίρι σου. Καθοριστικό σημείο θα είναι για εσένα το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 24.12 καθώς επηρεάζει καταλυτικά την προσωπική σου εξέλιξη και την επαγγελματική σου πορεία. Πιθανό είναι να θέλεις να επαναστατήσεις έναντι όλων αυτών που σε καταπιέζουν, όμως εμπόδια και ευθύνες που έχεις αναλάβει στον τομέα της καριέρας δεν σου επιτρέπουν να απαλλαγείς από μία απορία που μπορεί να έχεις βαρεθεί. Προσοχή σε συγκρούσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να σου στοιχίσουν.

3ο δεκαήμερο

Έντονα συναισθήματα θα φέρει στην επιφάνεια η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 καθώς επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές υποθέσεις και σε προσωπικές σχέσεις που μπορεί να βγάζουν τον καχύποπτο εαυτό σου στην επιφάνεια. Γεγονός είναι όμως ότι οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν παίρνοντας σημαντικές ανάσες. Παράλληλα πιθανό είναι επαγγελματικά να έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε μία νέα συνεργασία που θα αποδώσει ικανοποιητικά οικονομικά οφέλη. Αισθηματικά, επιδιώκεις την ασφάλεια στο μέγιστο βαθμό καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει την σχέση σου σε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τη ζωή σου. Στις 20.12 με την Αφροδίτη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διασκεδάζεις, τα αντικείμενα που σε ικανοποιούν και σε εξελίσσουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν, είναι πρόσωπα που σε έχουν εντρυφήσει σε μία νέα κοσμοθεωρία άκρως ενδιαφέρουσα για εσένα. Απέφυγε αποφάσεις και βεβιασμένες κινήσεις και μην εγκλωβιστείς σε φανατικές αντιλήψεις που θα δυσαρεστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Είναι ένας μήνας που απαιτεί από εσένα ηρεμία και διπλωματική αντιμετώπιση καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα με τον Άρη να μετακινείται στον Τοξότη στις 13.12 βλέπεις την ένταση να αυξάνεται επηρεάζοντας τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι θα κληθείς να αποκρούσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και νεύρα που μπορεί να σε ενοχλήσουν, φρόντισε λοιπόν να στρέψεις την ενέργεια σε κοινές δράσεις που μπορούν να ενθουσιάσουν τόσο τους συνεργάτες όσο και το ταίρι σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και ενισχύει την ανάγκη να κρύψεις τα συναισθήματά σου και να μην εκφράζεις τις σκέψεις σου. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε παράλογα σενάρια που θα ενοχλήσουν το ταίρι και πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Επικεντρώσου σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εξαιρετικές αποφάσεις που θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα.

2ο δεκαήμερο

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να τακτοποιήσεις. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει νευρικότητα και υπερένταση πού προέρχεται από αποκαλύψεις που μπορεί να σε έχουν δυσαρεστήσει. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τοξικές σχέσεις και μην διστάσεις να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν. Παράλληλα μοιραίες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 καλείσαι να ξεπεράσεις εμπόδια που μπορεί να βάζεις ο ίδιος τον εαυτό σου και επηρεάζουν την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις σε παρελθούσες καταστάσεις να εμπλέκονται στο μέλλον σου και να επηρεάζουν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την γνώση, το εμπόριο, ζητήματα νομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις τα πράγματα και να λειτουργήσεις με απόλυτη ωριμότητα καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να δεις τις συνθήκες στην πραγματική τους διάσταση.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 19.12 προμηνύει ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς μπορείς να κλείσεις με ευχάριστο τρόπο σημαντικούς κύκλους της ζωής σου. Το επόμενο βήμα σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή είναι γεγονός ότι μπορεί να σε απογειώσει καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να εξελιχθείς από κοινού με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή με το ταίρι σου. Σημαντικές αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο όπως η συγκατοίκηση ή η επισημοποίηση της σχέσης δεν αποκλείονται. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη στασιμότητα ανοίγοντας τα φτερά σου για νέες προσωπικές περιπέτειες που ενθουσιάζουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εμμονές και προκαταλήψεις με την Αφροδίτη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω στις 20.12. Το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και θέματα καχυποψίας που επηρεάζουν την κρίση σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις κάθε έντονο συναίσθημα που μπορεί να οδηγήσει σε παραλογισμούς και εκρηκτικά σκηνικά με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από τις αυξημένες υποχρεώσεις αυτό το χρονικό διάστημα καθώς η καθημερινότητά σου είναι απαιτητική και αποζητά περισσότερη ενέργεια από ότι έχεις συνηθίσει. Με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη στις 13.12 μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο πρόγραμμα ώστε να διευθετήσεις καθημερινές εκκρεμότητες και εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που σου ταιριάζει. Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω σε μία θέση που σε βοηθά να αποκτήσεις διπλωματικότητα. Αυτό θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς φροντίζεις να δείξεις κατανόηση στους συνεργάτες και το ταίρι σου επιδιώκοντας να κρατήσεις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Προσπάθησε όμως να εκφράζεις με αυτοπεποίθηση σκέψεις και ανάγκες αποφεύγοντας την υποχωρητικότητα που δεν σε βοηθά να νιώσεις ικανοποιημένος. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και να εμπλακείς με καινούργια επαγγελματικά αντικείμενα.

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 δημιουργεί ένα έντονο περιβάλλον στον εργασιακό χώρο καθώς είναι σημαντικό να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία και σύνεση προτάσεις που μπορεί να προκύψουν. Δεν αποκλείεται κάποιοι να εκδηλώσουν και πάλι το ενδιαφέρον τους για εσένα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα νέο σημαντικό εργασιακό ξεκίνημα. Πιθανή είναι η εξέλιξη και στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη, όμως είναι απαραίτητο να αφήσεις στο περιθώριο και στο παρελθόν εμμονές και προκαταλήψεις που δεν σε βοηθούν να δείξεις κατανόηση στο περιβάλλον πού κινείσαι. Με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 είναι πιθανό να βρεις εμπόδια οικονομικής φύσεως που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Μη διστάσεις να πραγματοποιήσεις αλλαγές προσαρμόζοντας τα πράγματα όπως οι συνθήκες το απαιτούν, διαφορετικά η απογοήτευση και η καχυποψία μπορεί να επηρεάσει σχέσεις πολύ σημαντικές για εσένα. Παραμέρισε τις ανασφάλειές σου και προχωρά σε αλλαγές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

3ο δεκαήμερο

Το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12. Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου καθώς αναγνωρίζεις το ψυχικό σθένος και το δυναμισμό σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές συνεργασίες που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη οικονομικής φύσεως. Προσοχή καθώς η έντονη ευαισθησία και η ανάγκη να ωραιοποίησης πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε παρασύρουν σε παραχωρήσεις που δεν σε ευνοούν. Ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 20.12 να επηρεάζει την σκέψη και την συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Προσπάθησε μόνο να μην υποκύψεις σε χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δεν ευνοεί σημαντικές αποφάσεις. Αντίθετα ευνοεί την εμβάθυνση στο πεδίο των αναγκών καθώς ήρθε η ώρα να διαπιστώσεις αν το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να σε καλύψει στον μέγιστο βαθμό ώστε να βιώσεις το απόλυτο πάθος μαζί του.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η αισιοδοξία κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι μπορείς να αφοσιωθείς στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου δείχνοντας με έντονο και κυριαρχικό τρόπο τα συναισθήματά σου. Με τον Άρη να μετακινείται στον Τοξότη στις 13.12 έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ενθουσιάσουν το ταίρι σου και θα βοηθήσουν να εξελιχθεί η σχέση σου στον μέγιστο βαθμό. Πάθος και αισθησιασμός κυριαρχούν καθώς δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δείξει τίποτα λιγότερο. Δημιουργικές ασχολίες και ταλέντα έρχονται στην επιφάνεια και σε ωθούν σε ένα είδος ενασχόλησης που σε βοηθά να εκφραστείς όσο καλύτερα γίνεται. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Αιγόκερω λειτουργεί βοηθητικά στην καθημερινότητα αφού μπορεί να σου δώσει τις κατάλληλες ιδέες και λύσεις σε θέματα που έχεις αναλάβει. Μην διστάσεις να προχωρήσεις αποκτώντας έγγραφα που μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμα σε προσωπικές υποθέσεις από δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς. Προσπάθησε μόνο στον επαγγελματικό χώρο να περιορίσεις την επικριτικότητα καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αντιδράσουν με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζεις.

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 σε βοηθά να στραφείς στην προσωπική σου ζωή, τα παιδιά, σε ταλέντα που θέλεις να εξελίξεις και σε βελτιώνουν σαν προσωπικότητα. Πιθανό είναι να υπάρξουν μοιραίες νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αισθηματικά σου ή να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν πού θα αναμοχλεύσουν συναισθήματα και σκέψεις. Προσπάθησε να ξεφύγεις από σπασμωδικές συμπεριφορές που δεν σε ευνοούν διαχειρίζονταν σας κάθε κατάσταση με απόλυτη ωριμότητα, σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση. Με αυτή τη στάση τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν. Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 που απαιτεί από εσένα αλλαγές και επαναπροσδιορισμό της στάσης σου. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κόντρες το πεδίο των συνεργασιών ή αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου που σε ωθούν να δεις ότι κάποιες σχέσεις έχουν τελματώσει και ήρθε η ώρα να τις εγκαταλείψεις. Οι αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κοινωνική σου εικόνα και στον τρόπο που σε αντιμετωπίζει το ευρύτερο περιβάλλον σου.

3ο δεκαήμερο

Ευχάριστες στιγμές με το φιλικό περιβάλλον και με το ταίρι σου μπορείς να περάσεις με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12. Δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει ζητήματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα που ήρθε η ώρα να κλείσεις με αρμονικό και αισιόδοξο τρόπο καθώς αντιλαμβάνεσαι την σημαντικότητα των φίλων σου και την σπουδαιότητα τους στη ζωή σου. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή ανοίγοντας ένα νέο και πολύ αισιόδοξο κεφάλαιο για εσένα. Προσοχή σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να δείξεις με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 20.12 να σε βάζει σε σκέψεις και περισυλλογή. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις αν η καθημερινότητα που βιώνεις σε ικανοποιεί και ποιες πρέπει να είναι οι απαιτούμενες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες στον επαγγελματικό χώρο καθώς μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η οικογένεια και ζητήματα που έχουν προκύψει μέσα σε αυτή είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν μέσα στο μήνα καθώς ενισχύεται η κυκλοθυμία και η συναισθηματική αστάθεια. Από τις 13.12 με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και καταπιεσμένο θυμό που μπορεί να υπάρχει μέσα σου λόγω καταστάσεων που σε έχουν επηρεάσει στο παρελθόν. Μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που μπορεί να στιγματίσουν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς οι συνθήκες μπορεί να οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Αφοσιώσου σε εργασίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία που μπορεί να σε κουράσουν όμως είναι βέβαιο ότι θα σε ικανοποιήσουν με το αποτέλεσμα που θα έχουν. Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις σχέδια που αφορούν δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να συγκρατήσεις την ανάγκη να προβάλεις τον εαυτό σου καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις και να οδηγηθείς σε υπερβολές που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να εκφράσει συναισθήματα και σκέψεις με μετρό και απόλυτη ειλικρίνεια.

2ο δεκαήμερο

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον και επανέρχονται στο προσκήνιο. Οφείλεις να είσαι απόλυτα εγκρατής σε συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν ρίξεις με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Αξιοποίησε την πρακτική σκέψη και την ωριμότητα που διαθέτεις δίνοντας διεξόδους σε ζητήματα που μπορεί να σε πιέζουν. Η μετακόμιση ή η έναρξη της δικής σου οικογένειας είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 οφείλεις να ισορροπήσεις μεταξύ των αυξημένων καθημερινών υποχρεώσεων και της ανάγκης να ξεφύγεις από ότι βαρετό και κουραστικό σε προβληματίζει. Δεν είναι εύκολο όμως να εγκαταλείψεις τις ευθύνες που έχεις αναλάβει για αυτό φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον αυθορμητισμό σου που μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο και εριστικό τρόπο στον επαγγελματικό περίγυρο δημιουργώντας προβλήματα.

3ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σου όμως δημιουργούν ένα πλαίσιο που θα σε οδηγήσει στην αναγνώριση και την καταξίωση. Γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη περίοδος μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά για την επαγγελματική σου ζωή αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να επιδείξεις προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την προσωπική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω στις 20.12 και το επόμενο χρονικό διάστημα μπαίνεις σε μία διαδικασία βαθύτερης αναζήτησης που αφορά τις σχέσεις. Είμαι σημαντικό να εντοπίσεις τι είναι αυτό που δεν σε ικανοποιεί στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου προσπαθώντας να μην μπεις σε συζητήσεις που θα είναι ατέρμονες. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν καθώς θα ξυπνήσουν μνήμες και πληγές που ακόμα κουβαλάς μέσα σου.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αναθαρρήσει σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Ο Άρης από τον Τοξότη στις 13.12 σε καλεί σε εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αυξήσεις ταχύτητα και να ασχοληθείς με πολλαπλά αντικείμενα. Απαραίτητο είναι βέβαια να σου κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον καθώς είναι εύκολο να βαρεθείς και να τα εγκαταλείπεις. Οι κοντινές μετακινήσεις ευνοούνται για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις καθώς θα σε ανανεώσουν. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να εκφράσεις με μεγάλη ευκολία κατανόηση στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Γεγονός είναι ότι μπαίνεις σε οικογενειακές συζητήσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς πολλές φορές καθώς δεν θέλεις να χαλάσεις χατίρι κανενός. Προσπάθησε να μην αφομοιώνεις τα προβλήματα των άλλων επιβαρύνοντας την ψυχολογία σου.

2ο δεκαήμερο

Ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις κοντινές σου σχέσεις ανοίγει με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με απόλυτη ωριμότητα και σύνεση. Δεν πρέπει να επιτρέψεις σε φόβους και αμφιβολίες να επηρεάσουν την σκέψη σου βάζοντας δυναμίτη στο στενό σου περιβάλλον. Προσπάθησε με ρεαλισμό και ωριμότητα να λύσεις καταστάσεις που κουβαλάς εδώ και καιρό γιατί αυτό είναι βέβαιο ότι θα σε απελευθερώσει από την καχυποψία. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 επηρεάζει την προσωπική σου ζωή καθώς φέρνει στην επιφάνεια έντονες αμφιβολίες και ζήλια που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Προσπάθησε μόνο να κατευνάσεις τα έντονα συναισθήματα και να μην επιλέξεις να προκαλέσεις εκρηκτικές καταστάσεις με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και χωρισμούς. Σημαντικό είναι να αφουγκραστείς ποιο είναι το σημείο που σου δημιουργεί ανασφάλεια ώστε να προσπαθήσεις με το ταίρι σου να δώσεις τις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

3ο δεκαήμερο

Ευκαιρίες να περάσεις μοναδικά θα σου δώσει η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 καθώς σε βάζει σε διαδικασία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Πιθανό είναι ακόμα να προκύψουν σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με την διαφήμιση και το εμπόριο που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες μπορεί να ομορφύνουν τη ζωή σου καθώς έρχονται για να εμπλουτίσουν την κουλτούρα σου και να σε βάλουν σε μία διαδικασία αναθεώρησης της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Στις 20.12 η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω ενισχύοντας την ανάγκη για εσωτερική σκέψη και διεργασία που αφορά την οικογένεια, τις σχέσεις μέσα σε αυτήν, οικονομικά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έντονα τους οικείους σου. Προσπάθησε να καταλαγιάσεις τα έντονα συναισθήματα καθώς είναι εύκολο να γίνουν παράφορα και να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Σημαντικό είναι να εντοπίσεις σημεία που δεν σε ικανοποιούν ή θεωρείς ότι κινείσαι εσφαλμένα αντιλαμβανόμενος και τα δικά σου λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικονομικό επίπεδο τον Δεκέμβριο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δοθούν λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Η μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη στις 13.12 μπορεί να φέρει την εκπλήρωση των προσωπικών σου σχεδίων ή την δρομολόγηση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργά και σταθερά θα προχωρήσεις στην επίτευξη των στόχων σου που θα σου δώσουν σημαντικές ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε βέβαια να συγκρατήσεις τον εαυτό σου σε σπατάλες και υπερβολές καθώς ξαφνικά έξοδα μπορεί να σε προβληματίσουν. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σε ωθεί να επικοινωνήσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να γνωρίζεις την άποψή τους για συγκεκριμένα πράγματα που σε απασχολούν όπως και να συμβουλέψεις τα πρόσωπα που έχεις κοντά σου για δικά του ζητήματα. Είναι εύκολο όμως να μεταφέρεις πληροφορίες που δεν είναι αξιόπιστες για αυτό πρόσεξε να μην εκτεθείς μπαίνοντας σε ένα είδος κοινωνικού σχολιασμού που θα απογοητεύσει τους γύρω σου.

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 αρχίζει τον μήνα με δυναμικό τρόπο και κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Ίσως αναγκαστείς να ασχοληθείς με θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται στο προσκήνιο προσπαθώντας να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η οικογένεια δεν αποκλείεται να σε στηρίξει σε κάθε σου βήμα, όμως γεγονός είναι ότι θα υπάρξουν όροι που μπορεί να σε περιορίσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς το τετράγωνο του χρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 δονεί για τα καλά τις προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων ενώ παράλληλα αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Πίεση και νεύρα μπορεί να οδηγήσουν σε οριακό σημείο σημαντικές σχέσεις για εσένα για αυτό φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις. Διαφορετικά θα πρέπει να είσαι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο σε όλα τα επίπεδα που θα σε βολέψει, όμως αργότερα θα ανακαλύψεις ότι ήταν απαραίτητο για την προσωπική σου επανεκκίνηση.

3ο δεκαήμερο

Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές θα σε απασχολήσουν με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12. Δεν αποκλείεται να κλείσεις σημαντικές συνεργασίες που θα έχουν ανάλογο οικονομικό αποτέλεσμα ή να τακτοποιήσεις με ιδιαίτερα αισιόδοξο τρόπο οφειλές προς τρίτους που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Προσπάθησε επίσης να αξιοποιήσει στην συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να βάλεις τέλος σε φόβους και προκαταλήψεις που επηρεάζουν την σχέση σου καθώς το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει ένα σταθερό περιβάλλον που θα απομακρύνει ζήλια και καχυποψία. Έντονα συναισθήματα προκαλούνται με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω από τις 20.12 και μετά καθώς καλείσαι να ειδοποιήσεις επικοινωνιακά κενά και ζητήματα που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική ζωή και τις κοντινές σου σχέσεις. Προσπάθησε να μην γίνεις χειριστικός επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσεις έντονες κόντρες με τα πρόσωπα που συνομιλίες. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για βαθύτερες αναζητήσεις που μπορεί να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αρκεί να είσαι δεκτικός και στα δικά σου λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και να λάμψεις για την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Παράλληλα στις 13.12 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να βγεις από μία περίοδο έντονης κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας. Καλό είναι να μετριάσεις σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές στην επιθυμία σου να πρωταγωνιστήσεις και να διοχετεύσεις την περίσσεια ενέργεια σου δημιουργικά κατακτώντας κάθε στόχο που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων που αφορά την αύξηση των οικονομικών σου πόρων, προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος και αδιάλλακτος στις προτάσεις σου γιατί αυτό θα εκνευρίσει τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες

.
2ο δεκαήμερο

Σημαντικές επιλογές και αποφάσεις μπορεί να υπάρξουν μέσα στο Δεκέμβριο. Από τις αρχές του σου δίνει το σύνθημα για δυναμικά νέα ξεκινήματα καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 04.12 επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σε αφορούν προσωπικά και κυρίως επικεντρώνονται στην πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου. Εμμονές και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με συνεργάτες και σύντροφο που καλό είναι να αποφύγεις. Δείξε ψυχραιμία και απόλυτη ωριμότητα εκφράζοντας με λογική και ενσυναίσθηση σκέψεις που μπορεί πραγματικά να συγκινήσουν τους γύρω σου. Νέα πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να έρθουν στη ζωή σου που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα αποτελέσουν ένα κομβικό σταθμό εξελίξεις για εσένα. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 σε καλεί να οριοθετηθείς έναντι του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές στην καθημερινότητα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία, καλό είναι να περιορίσεις την γκρίνια και τη νευρικότητα στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις.

3ο δεκαήμερο

Σημείο καμπής για την προσωπική σου ζωή αποτελεί η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους διδύμους στις 19.12 καθώς σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις κύκλους σημαντικό σχέσεων για εσένα με σκοπό την εξέλιξή τους. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές καθώς θέλεις να προχωρήσεις με γοργά βήματα με τους συνεργάτες και το ταίρι σου σε επόμενους στόχους που μπορεί να έχεις. Προσοχή μόνο σε μεγάλες υποσχέσεις που καλό είναι να μετριαστούν για να είσαι αξιόπιστος σε αυτά που δεσμεύεσαι. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται για να σου χαρίσουν εύνοια, αισιοδοξία, μεγάλες επιτυχίες και όμορφη διάθεση. Στις 20.12 η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω και σε καλεί να αναθεωρήσεις την οικονομική διαχείριση που έχεις καθώς ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου. Καθυστερήσεις σε έσοδα μπορεί να σε αγχώνουν, φρόντισε να μην γίνεις καυστικός αποφεύγοντας έτσι την ένταση. Σε προσωπικό επίπεδο τα έντονα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσουν ανασφάλεια, απέφυγε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές επηρεάζοντας την σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η εσωστρέφεια είναι έντονη για το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου καθώς δεν αποκλείεται να επιλέξεις να πάρεις αποστάσεις από τον κοινωνικό περίγυρο σε μία προσπάθεια να ανακαλύψεις λάθη και παραλείψεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Ο συναισθηματισμός και κυκλοθυμία αυξάνονται με τη μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη στις 13.12 που εντείνει τη μοναχικότητα. Προσοχή καθώς το παρασκήνιο στην δουλειά γίνεται εντονότερο από ποτέ προκαλώντας την έντονη αντίδραση σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις με ευκολία και αμεσότητα σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να περιορίσεις τον αυθορμητισμό που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση και να ενοχλήσει πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή συνδέεσαι προσωπικά. Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 21.12 σηματοδοτεί μία στιγμή λάμψης και αποφασιστικότητας για εσένα καθώς αναγνωρίζεις την δυναμική που έχεις και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε στόχους που θέλεις να πετύχεις.

2ο δεκαήμερο

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 φροντίζει να τις τονίσει με κάθε τρόπο. Έρχεσαι αντιμέτωπος με ότι μπορεί να επηρεάζει την ψυχολογία σου καθώς ήρθε η στιγμή να το αφήσεις πίσω σου και να επιλέξεις μία νέα πορεία απελευθερωμένος σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός είναι ότι νιώθεις την νευρικότητα να υποβόσκει καθώς δεν θέλεις πια να είσαι όμηρος καταστάσεων που δεν σε εκφράζουν. Παίρνοντας τις απαραίτητες αποφάσεις είναι γεγονός ότι θα απαλλαγείς από ψυχολογικά βαρίδια που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις κατά το δοκούν. Το παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο καλά κρατεί για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 αγγίζει το περιβάλλον των οικονομικών σου και της προσωπικής του ζωής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες που έχεις. Φρόντισε να μην απογοητευτείς από οικονομικούς περιορισμούς που μπορεί να σε πιέσουν. Οι ανασφάλειές επηρεάζουν την σχέση σου και μπορεί να οδηγήσουν στην απομάκρυνση από το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Έρχεσαι σε επαφή με ζητήματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν υπερένταση και άγχος. Οι συνθήκες όμως είναι ιδανικές ώστε να ξεπεραστούν με αισιόδοξο τρόπο και να αναγνωριστεί ο κόπος σου με ένα σημαντικό μπόνους. Αξιόλογες προτάσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή και θα οδηγήσουν σε ένα κλείσιμο συμφωνιών που θα είναι εξαιρετικό για εσένα. Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου στις 20.12 και σε καλεί να στραφείς μέσα σου ώστε να εντοπίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, αυτά που θέλεις να πετύχεις, ποια είναι τα λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβεις στο μέλλον. Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δεν σε διευκολύνει ευθύς εξαρχής να νιώσεις έτοιμος για μία συγκεκριμένη διεργασία καθώς οι ανασφάλειες πολλαπλασιάζονται και εκδηλώνονται στο περιβάλλον σου. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να αντιπαρατεθείς με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Επίσης να θυμάσαι ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν οι οικονομικές συνεργασίες καθώς αργότερα θα αλλάξουν στην πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας κατά κύριο λόγο είναι αφιερωμένος στους φίλους σου αφού είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς δίπλα τους και να εκφράσεις ότι σε απασχολεί και αφορά την κοινωνία. Η μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη στις 13.12 σε βοηθά να εμπλακεί σε επί της ουσίας σε συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να βοηθήσεις βάζοντας το δικό σου λιθαράκι στον κοινωνικό περίγυρο. Καλό είναι βέβαια να μην αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά εκλογικεύοντας τα πράγματα καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να ενωθείς επί της ουσίας με τους ανθρώπους και να νιώθεις τα συναισθήματα να ανθίζουν. Την ίδια μέρα η μετακίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω σε βάζει σε μία διαδικασία βαθύτερων σκέψεων που μπορεί να δημιουργούν κυκλοθυμία. Προσπάθησε μόνο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν λάθη κυρίως στον εργασιακό χώρο που μπορεί να σε εκθέσουν. Δώσε τον χρόνο σου στην τέχνη που μπορεί να σε βγάλει από συναισθηματικά και ψυχολογικά αδιέξοδα που δεν σου ταιριάζουν.

2ο δεκαήμερο

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 να επηρεάζει το δεκαήμερο σου γεγονός είναι ότι επανέρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το φυσικό περιβάλλον. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία σε πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο για εσένα μέχρι τώρα αποφεύγοντας να εμπλακείς σε κόντρες και συγκρούσεις που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές όπως για παράδειγμα η μετακίνηση σου μακριά από την οικογένειά σου. Το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα που μπορεί να ανατρέψουν τους συσχετισμούς στην οικογένεια. Προσπάθησε να μην είσαι σκληρός και απόλυτος με οικεία πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Μπορείς να δείξεις ότι έχεις αλλάξει και να θέσεις τα όριά σου ξεκάθαρα αποφεύγοντας κόντρες που μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση σου. Την ίδια στάση καλό είναι να κρατήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο διαφορετικά οι αλλαγές θα είναι σημαντικές.

3ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου με εκδηλώσεις έντονα συναισθήματα και πάθος στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να κλείσεις ένας σημαντικός κύκλος με το ταίρι σου που θα σε οδηγήσει στο επόμενο στάδιο μαζί του, σε ένα στάδιο που μπορεί να ανθίσει η σχέση σας. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες καθοριστικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να δεις με αισιοδοξία το μέλλον δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Στις 20.12 η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω βάζοντας έτσι σε μία διαδικασία αναθεωρήσεων παλαιότερων καταστάσεων που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Οφείλεις να ξεφύγεις από συναισθηματικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας έτσι την σχέση σου. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που είναι βέβαιο ότι θα σε αναστατώσουν, φρόντισε να μην βιαστείς σε αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή συνεχίζονται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, δίνοντάς σου όμως παράλληλα τη δυνατότητα να δείξεις τα προσόντα σου και τις δυνατότητές σου. Με τη μετακίνηση του Άρη στον Τοξότη στις 13.12 αυξάνονται κατακόρυφα οι ευθύνες και τα ζητήματα στα οποία πρέπει να δώσεις λύσεις και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργηθεί έντονο άγχος και νευρικότητα. Αξιοποίησε τη μεθοδική σκέψη και την διάθεση να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις αφήνοντας στο περιθώριο κάθε απόλυτη σκέψη και στάση που μπορεί να σε οδηγήσει σε κόντρες με τους ανωτέρους σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω και σε βοηθά να επικοινωνήσεις όσο καλύτερα γίνεται με το φιλικό περιβάλλον. Πρωτοποριακές ιδέες μπορεί να πέσουν στο τραπέζι που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε εντάξουν σε ομάδες και συλλόγους πού μπορείς να προσφέρεις τα μέγιστα. Να θυμάσαι μόνο ότι η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου.

2ο δεκαήμερο

Καθοριστικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 04.12 να δημιουργεί την ανάγκη για νέα ξεκινήματα που θα ωφελήσουν την καριέρα σου. Όμως οι συνθήκες είναι ρευστές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις από το παρελθόν που μπορεί να επανέλθουν για να σε προβληματίσουν. Καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις επιλογές σου αποφεύγοντας τον υποκειμενισμό και την αδιαλλαξία με τα πρόσωπα που συνομιλίες. Παράλληλα πάρε τον χρόνο σου ώστε οι αποφάσεις που θέλεις να πάρεις να είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν που ακόμα σε βαραίνουν με αιφνιδιαστικό τρόπο. Προσοχή καθώς απωθημένα και ανασφάλειες μπορεί να εκδηλωθούν με εριστικό τρόπο στο κοντινό σου περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Είναι προτιμότερο να σκεφτείς ποιες είναι οι ενδεδειγμένες αλλαγές ώστε να απαλλαγείς από ότι σε εμποδίζει να προχωρήσεις απρόσκοπτα στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Καθοριστικό αστρολογικό γεγονός για εσένα αποτελεί η Πανσέληνος τον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 19.12 καθώς εγείρει οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα. Γεγονός είναι όμως ότι οι επιλογές στις οποίες πρέπει να προχωρήσεις έχουν την συμπαντική εύνοια για αυτό φρόντισε να μην διστάσεις να κλείσεις υποθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο που μπορεί να σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Παράλληλα πιθανό είναι να επανέλθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις για τις οποίες τώρα είσαι έτοιμος. Μην διστάσεις να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να είναι εξαιρετικές για εσένα. Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω στις 20.12 ενισχύοντας την ανάγκη για επαναπροσδιορισμό των σχέσεων με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσεις αν σε καταλαβαίνουν, αν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες και μπορούν να τις καλύψουν. Προσοχή σε εμμονές και παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Απέφυγε κάθε κόντρα το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!