Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Οι προβλέψεις για τον μήνα Ιούλιο του 2018

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα σε καλεί να αναθεωρήσεις τις επιθυμίες σου σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες, ομαδικές δράσεις που σας ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να επιστρέψουν θέλοντας να σταθούν στο πλάι σου σε στόχους που έχεις θέσει ή συλλογικές προσπάθειες. Το ίδιο ισχύει και συναισθηματικά, καθώς το παρελθόν μπορεί και πάλι να σου χτυπήσει την πόρτα. Ο Ήλιος στις 23.07 περνάει στον Λέοντα και θα σημάνει για εσένα την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, αφού το κέφι, η αισιοδοξία, η θέληση για διασκέδαση και έρωτα ανεβαίνει κατακόρυφα. Κατακτάς τους πάντες, καθώς λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 πιθανά να φέρει ανατροπές σε στόχους, σε συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν ή σε φιλικές σου σχέσεις και να υπάρξουν εξελίξεις τέτοιες που να χρειαστεί να κλείσεις κεφάλαια που δεν έχουν πια κάτι να σου προσφέρουν. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα, καθώς δείχνεις να επαναστατείς και να μην διστάσεις να απαξιώσεις με τον λόγο και τις πράξεις σου όποιους θεωρείς ότι δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν πια. Σκέψου καλά, ρίξε του τόνους γιατί δεν θα είναι δύσκολο να ανατινάξεις σχέσεις, αλλά μετά να μετανιώσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, συμφωνίες, θέματα κληρονομικά και επενδύσεις που μπορεί να ήθελες να προχωρήσεις αλλά έβρισκες εμπόδια ή υπήρχαν καθυστερήσεις δείχνουν να «ξεκολλάνε» σιγά σιγά. Μπορείς να τα δρομολογήσεις πια με ευνοϊκούς όρους και να έχεις θετικά αποτελέσματα για εσένα. Συναισθηματικά, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και μπορείς να εκδηλώσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα αλλά και το πάθος στο ταίρι σου με μεγαλύτερη ευκολία.  Ο ερωτισμός εκτοξεύεται και δείχνεις έτοιμος να αφεθείς χωρίς φόβο.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 ωθεί την προσοχή σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που υπάρχουν και σε απασχολούν μέσα σε αυτή. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δείχνει τις μεταμορφωτικές αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν αλλά και την ένταση στις σχέσεις, λόγω ανταγωνιστικότητας και τάσεων ελέγχου και χειρισμού. Η συγκρουσιακή διάθεση δεν θα οδηγήσει σε σωστές επιλογές, καλό είναι λοιπόν να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να μην αφήσεις ανασφάλειες και τάσεις επιβολής να σε καταβάλουν. Συναισθηματικά, η έντονη νευρικότητα μπορεί να μεταφερθεί και στην σχέση σου, προκαλώντας προβλήματα με ανυπολόγιστες συνέπειες. Μην  εκτονώνεις τον εκνευρισμό και το άγχος σου στο ταίρι σου, κράτα χαμηλούς τόνους και την ψυχραιμία σου.

3ο δεκαήμερο   

Σημαντικές ανακατατάξεις σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σημάνουν με την μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07, που σε ωθεί σε μία νέα αρχή τόσο με τα πρόσωπα της οικογενείας σου, όσο και σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει την νευρικότητα, την διάθεση για χειρισμό και έλεγχο από και προς τους άλλους και δεν αποκλείεται οι εντάσεις που θα υπάρξουν να προκαλέσουν και χτυπήματα κάτω από την ζώνη, κάτι που θα σε απογοητεύσει πολύ. Καλό είναι να αφήσεις την διαίσθηση να σε καθοδηγήσει στο σωστό μονοπάτι για να αποφύγεις μεγάλες συγκρούσεις. Συναισθηματικά, η πιθανότητα να εκτονώσεις την ένταση στο ταίρι σου είναι πολύ μεγάλη, πρόσεξε όμως γιατί θα ανοίξεις ένα νέο μέτωπο με δυσάρεστες συνέπειες. 

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 βάζοντάς σε σε μία εσωτερική διεργασία και σκέψη, όσον αφορά την ερωτική σου ζωή και το κατά πόσο σε ικανοποιεί ο σύντροφός σου ή ο τρόπος που χαίρεσαι τον έρωτα. Μην προβείς σε σημαντικές συζητήσεις στην παρούσα περίοδο, γιατί θα είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Σκέψου καλά αυτά που θέλεις και καλό είναι να εκφράσεις συναισθήματα και αποφάσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει στην ορθόδρομη φορά του.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία από τα τέλη του προηγούμενου μήνα η νευρικότητα μπορεί να είναι έντονη, καθώς επαγγελματικά σχέδια και δράσεις δείχνουν να κολλάνε λόγω καθυστερήσεων ή εμποδίων που μπορεί να προκύπτουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις την λογική και την ψύχραιμη στάση που συνήθως έχεις, διαφορετικά οι πολλές υποχρεώσεις και τα διάφορα κολλήματα θα ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα. Είναι επίσης γεγονός ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής αναθεώρησης στο κατά πόσο καλύπτεσαι από την επαγγελματική σου ζωή. Ο Ήλιος στις 23.07 περνάει στον Λέοντα ωθώντας σε στο να στραφείς στην οικογένειά σου, θέλοντας να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια με τα οικεία σου πρόσωπα.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικά που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Είναι γεγονός ότι θα πρέπει να κλείσεις κάποια κεφάλαια, ο τρόπος όμως είναι πολύ σημαντικός. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στο ζώδιό σου με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο εκτοξεύει την νευρικότητα στα ύψη, αλλά μπορεί να φέρει επίσης αναπάντεχα γεγονότα που θα ανατρέψουν την παρούσα κατάσταση. Η επαναστατικότητα αλλά και η εριστική διάθεση δεν θα είναι καλοί σύμβουλοι στις όποιες αποφάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις την λογική να πρυτανεύσει. 

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07, μία άκρως ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, καθώς βλέπεις θέματα συνεργασιών σου πλέον να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς και να οδηγούνται σε θετική κατάληξη. Είναι γεγονός ότι όποιες κινήσεις είχες κάνει τον προηγούμενο καιρό μπορεί να ήταν αποτελεσματικές αλλά υπήρχε μία επιβράδυνση ή κάποια κολλήματα στην εξέλιξη. Συναισθηματικά, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές που θα αποτελέσουν κομβικές στην ζωή σου, καθώς θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, κέφι αλλά και διάθεση για να προσφέρεις. Πρωταγωνιστείς όπου και αν βρεθείς με την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια, την θετική στάση για την ζωή που σε διακρίνει.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε οδηγεί σε μία νέα πορεία σε σχέση με το στενό σου περιβάλλον και τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί του. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει ανταγωνιστικές διαθέσεις ή εξουσιαστικές τάσεις από τους άλλους και να πρέπει να βάλεις τα όριά σου. Διαφορετικά, οι προσωπικές σου ανασφάλειες και φοβίες θα εντείνουν τον εκνευρισμό και θα σε ωθήσουν σε κόντρες. Θα είναι σημαντικό για εσένα αυτή η αστρολογική συγκυρία να λειτουργήσει μεταμορφωτικά τόσο σε επίπεδο στενών σχέσεων και διαχείρισης αυτών, όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς έχεις την δυνατότητα να λειτουργήσεις διεισδυτικά και να καταλάβεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα.

3ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 αγγίζει το περιβάλλον των στενών σου σχέσεων και μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά ως προς τον τρόπο που επικοινωνείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους κάνοντας μία νέα σημαντική αρχή. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, εξουσιαστικές τάσεις, κάτι που θα εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και δεν θα είναι δύσκολο για εσένα να συγκρουσθείς σφοδρά με όποιον θεωρείς ότι προσπαθεί να σε χειριστεί συναισθηματικά ή σε περίπτωση που δεχθείς υπόγεια χτυπήματα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε εμπορικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείονται οι νέες συμφωνίες, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί πιθανά να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07, κάνοντάς σε περισσότερο εσωστρεφή και κυκλοθυμικό. Είναι γεγονός ότι οι μνήμες από οικογενειακές καταστάσεις έρχονται και πάλι στο νου σου και πιθανά να κληθείς να αντιμετωπίσεις «δαίμονες» του παρελθόντος. Οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούσαν έρχονται στην επιφάνεια και καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις γρήγορες αποφάσεις ή να κάνεις σημαντικές συζητήσεις γιατί οι παρεξηγήσεις ή οι λάθος αποφάσεις είναι πολύ πιθανές. Σκέψου καλά τι πρέπει να κάνεις και καλό είναι να περιμένεις μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής σε ορθόδρομη φορά για να κάνεις τις κινήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 και σε βάζει σε μία διαδικασία αναθεώρησης σε σχέση με το ποια πορεία θέλεις να ακολουθήσεις στην ζωή σου, σε σχέση με φιλοσοφικές αναζητήσεις που σε ενδιαφέρουν και πώς να δράσεις, σε ότι αφορά τον έρωτα και κατά πόσο τον απολαμβάνεις ή κατά πόσο αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες σου για ελευθερία και περιπέτεια το ταίρι σου. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή στο εξωτερικό που θέλεις να πραγματοποιήσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένα γιατί καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 η εξωστρέφειά σου σε οδηγεί σε νέες γνωριμίες, πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις, ότι μπορεί να δώσει επικοινωνία.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07είναι πιθανό να φέρει την ολοκλήρωση κύκλων σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον ή σε περίπτωση που υπάρχουν νομικά και επιμορφωτικά ζητήματα. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις από το παρελθόν που δεν έχεις ακόμα ξεπεράσει ή απωθημένα και φόβους με τέτοιο τρόπο, ώστε να είσαι έτοιμος να συγκρουσθείς σφόδρα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και σκέψου με ηρεμία το πώς θα πρέπει να αντιδράσεις.

2οδεκαήμερο

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07και δείχνουν να παίρνουν μία γρηγορότερη ροή ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και στην εργασία σου. Ζητήματα που δεν είχαν γρήγορη εξέλιξη ή είχαν κολλήσει τώρα δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους, κάτι που σε ανακουφίζει αρκετά. Η εύνοια που υπάρχει σε ότι αφορά την εργασία είναι γεγονός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες πια για εσένα, που αυτό μπορεί να δώσει μία καλύτερη προοπτική στον εργασιακό χώρο που ήδη κινείσαι ή μία καλύτερη πρόταση εργασίας.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 στρέφει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, δίνοντας πιθανά ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά αυτές. Ο τρόπος διαχείρισης του εισοδήματός σου αλλά και αυτοεκτίμησης περνάει σε μία νέα φάση. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την καχυποψία σε σχέση με τους άλλους, νιώθοντας πιθανά ότι κάποιοι θέλουν να επωφεληθούν εις βάρος σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Προσπάθησε να αφήσεις την διαίσθησή σου να δράσει και να σε καθοδηγήσει σε σωστά μονοπάτια, διαφορετικά αμφιβολίες, ανασφάλειες και απωθημένα μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα τόσο σε συζητήσεις σε σχέση με τα οικονομικά σου, όσο και με το ταίρι σου.

3οδεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 μπορεί να δονήσει για τα καλά τον τομέα των οικονομικών σου αλλά και εσένα σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Σημαντικά ξεκινήματα μπορεί να προκύψουν, θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός στον τρόπο διαχείρισης και με ποιους κάνεις τις όποιες οικονομικές συζητήσεις. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να ανεβάσει την εσωτερική ένταση και να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Από την άλλη, πρόσωπα με τα οποία συζητάς μπορεί να θέλουν να κερδίσουν παραπάνω πράγματα από εσένα, καλό θα είναι λοιπόν να μην αφεθείς αι υποκύψεις σε χειριστικές τάσεις γιατί θα είσαι ο χαμένος της υπόθεσης.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς το κατά πόσο σε καλύπτουν σε επίπεδο επικοινωνίας οι κοντινές σχέσεις της ζωής σου. Θέματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους επανεξετάζονται, καλό θα είναι όμως να μην επιδιώξεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις στην παρούσα περίοδο γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να μείνουν επί της ουσίας άλυτα τα θέματα που σε απασχολούν. Σκέψου καλά τι θέλεις από το στενό σου περιβάλλον και εξέφρασε τις σκέψεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης έχει γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 και είναι πολύ πιθανό να φέρει έκτακτα έξοδα αλλά και έξοδα από το παρελθόν που θα πρέπει τώρα να τακτοποιήσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι παλεύεις με τα βαθιά σου συναισθήματα αλλά δεν είναι εύκολο να εκδηλώσεις αυτό που νιώθεις και επιθυμείς, κάτι που δημιουργεί επιπλέον ένταση στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες που σχεδιάζεις. Ο Ήλιος στον Λέοντα από τις 23.07 στρέφει το ενδιαφέρον σου στις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες. Η ενασχόλησή σου με λογαριασμούςκαι τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι γεγονός. Επιδιώκεις να ζεις ήρεμες και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που σε γεμίζουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07ανεβάζει την νευρικότητα στα ύψη, καθώς ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν την εξέλιξη οικονομικών ζητημάτων σε σχέση με τρίτους αλλά και την πορεία της προσωπικής σου σχέσης. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές συνθήκες και επαναστατικές αντιδράσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να χειριστείς τις όποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. 

2οδεκαήμερο

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και είναι γεγονός ότι δείχνεις πια να αναγνωρίζεις με μεγαλύτερη ευκολία πως θέλεις να απολαύσεις την ζωή σου αλλά και τον έρωτα. Η έντονη συναισθηματικότητα λειτουργεί απόλυτα αρμονικά με την αισιοδοξία, κάτι που είναι άμεσα εμφανές στην προσωπική σου ζωή και στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η θετικότητα που σε διακατέχει μαγνητίζει τους γύρω σου και έχεις την ευκαιρία να βρεις τον ιδανικό σύντροφο που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 13.07 φέρνει στο προσκήνιο τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και τι θέλεις από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου όπως συνεργασίες ή ο σύντροφός σου. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δείχνει ότι το προσωπικό σου νέο ξεκίνημα μπορεί να γίνει κάτω από έντονα φορτισμένες συνθήκες, καθώς ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τάσεις ελέγχου από τους άλλους πιθανά να σε πληγώσουν και να σε οδηγήσουν σε επιλογές που δεν θα είναι εύκολες αλλά θα είναι μεταμορφωτικές για την προσωπικότητά σου και την πορεία σου από εδώ και πέρα. Προσπάθησε όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να διαχειριστείς με ηρεμία και συνετή σκέψη τις όποιες συμπεριφορές και εξελίξεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες.

3ο δεκαήμερο 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 13.07 μπορεί να είναι καθοριστική για την εξέλιξη τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σου ζωής, καθώς δείχνεις να μην έχεις την διάθεση να συμβιβαστείς με ότι δεν σε καλύπτει και να μην διστάσεις να συγκρουσθείς με όποιον θεωρείς ότι προσπαθεί να σε χειριστεί. Η αντίθεση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τα Φώτα δίνει την αίσθηση της ριζικής αλλαγής σε επίπεδο αντίληψης και επιλογής των σχέσεων της ζωής σου εν γένει, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ανταγωνισμό και τάσεις ελέγχου από τους άλλους. Οι συγκρούσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν αν δεν διαχειριστείς και εσύ με ψυχραιμία και ξεκάθαρη σκέψη τις καταστάσεις, γι΄αυτό μην αφεθείς στον εκνευρισμό αλλά και σε πιθανή απογοήτευση από την συμπεριφορά των άλλων.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και είναι σαφές ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που πιθανά να σε απασχολούν ή στο πως θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες σε σχέση με επιπλέον λογαριασμούς ή συζητήσεις για αύξηση του εισοδήματός σου γιατί δεν θα είναι εύκολο να επιτύχεις το στόχο που θέλεις. Είναι εποχή σχεδιασμού και όχι δράσεων, αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο 

Με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία αναθεώρησης των επιθυμιών σου σε σχέση με προσωπική και επαγγελματική ζωή. Οι συνεργασίες αλλά και η σχέση με το ταίρι σου είναι σημαντικές, σημαντικό είναι και για εσένα όμως να νιώθεις ότι καλύπτονται οι επιθυμίες μέσα από αυτές. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι πιθανό να δεχτείς, γι’ αυτό προσπάθησε να μην δυναμιτίσεις το κλίμα αλλά να αντιμετωπίσεις με ηρεμία και ρεαλισμό την κάθε κατάσταση. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.07, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα. Πρωταγωνιστής σε κοινωνικό επίπεδο και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες με την θετική σου διάθεση και τον άμεσο τρόπο που δείχνεις αυτά που νιώθεις.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Υδροχόο στις 27.07σε καλεί να δεις πραγματικά τι συμβαίνει σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες και δεν θα διστάσεις να κλείσεις κύκλους, ο τρόπος όμως και η ορθή σκέψη θα κάνουν την διαφορά. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στο ζώδιό σου και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο μπορεί να λειτουργήσει εμπρηστικά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή φέρνοντας επαναστατικές διαθέσεις, εριστικές τάσεις και αναπάντεχα γεγονότα. Ο τρόπος διαχείρισης είναι καθοριστικός, γιατί μόνο η λογική θα σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

2ο δεκαήμερο 

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07ευνοώντας σημαντικά ζητήματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Μπορείς πλέον να προχωρήσεις σε κινήσεις που έχουν να κάνουν με ενοικίαση ή πώληση ακινήτων αλλά και να προσπαθήσεις να εξομαλύνεις και να γεμίσεις με αισιοδοξία τα οικεία σου πρόσωπα. Ανασφάλειες, φόβοι και αμφιβολίες φεύγουν από το προσκήνιο και νιώθεις πια ότι πατάς γερά στα πόδια σου και μπορείς να προχωρήσεις πιστεύοντας στις δυνατότητές σου αλλά έχοντας πάντα επίσης στο πλευρό σου την οικογένεια. Σημαντική είναι η πιθανότητα να παρθούν αποφάσεις για συγκατοίκηση με το ταίρι σου.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις ή να καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν. Παρασκηνιακές διεργασίες σε εργασιακό επίπεδο έρχονται στο φως και λαμβάνεις γνώση για όλα αυτά που συμβαίνουν και σε αφορούν. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να ανεβάσει τον εκνευρισμό και να υπάρξουν από συναδέλφους έντονες τάσεις επιβολής και χειρισμού που να σε απογοητεύσουν . Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μόνο με σύνεση και λογική σκέψη θα αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση και θα καταφέρεις κα την στρέψεις θετικά για εσένα.

3ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φωτίζει ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να σε ταλανίζουν και να μην μπορείς να αφήσεις πίσω σου. Καταστάσεις που δεν έχουν κλείσει καλείσαι να τις διαχειριστείς και να προσπαθήσεις να κάνεις μία να αρχή χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες. Είναι πιθανότατο να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές κινήσεις στον επαγγελματικό χώρο που σε αφορούν. Η αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανταγωνισμούς και εξουσιαστικές τάσεις από πρόσωπα που συνεργάζεσαι στον εργασιακό χώρο. Μην απογοητευτείς αλλά και μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χάσεις το μέτρο. Με λογική προσέγγιση και ρεαλιστικά βήματα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ο Ερμής στο ζώδιό σου γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε μία έντονη διεργασίας σκέψης σε ότι αφορά την ζωή σου και τις επιλογές που θέλεις να κάνεις στους σημαντικότερους τομείς. Ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικά κυρίως σε απασχολούν και αναθεωρείς σχεδιασμούς σε ότι αφορά τα επόμενά σου βήματα. Μπαίνεις στην διαδικασία να αξιολογήσεις κατά πόσο καλύπτεσαι σαν προσωπικότητα από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και ζητούν και πάλι να βρεθούν στο πλάι σου. Σκέψου καλά πριν ρισκάρεις όποια σταθερή σχέση έχεις και μην προβείς σε αποφάσεις ή συζητήσεις πριν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 φέρνει αναθεωρήσεις όσον αφορά τις δράσεις σε καθημερινό προγραμματισμό και εργασία. Καθυστερήσεις, αναβολές μπορεί να σε αγχώσουν αρκετά και να μην είναι εύκολο να ανταποκριθείς λόγω του αυξημένου φόρτου. Μπορείς να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση, κάνοντας γυμναστήριο ή περπάτημα για να εκτονώσεις νευρικότητα και στρες. Ο Ήλιος στις 23.07 περνάει στον Λέοντα και η ευαισθησία σε κατακλύζει. Ζητήματα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ή έχουν σχέση με παρελθούσες καταστάσεις καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να τα οριστικοποιήσεις. Η έντονη συναισθηματικότητα σε οδηγεί σε εσωστρέφεια και μοναχικότητα.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 πιθανά να σηματοδοτήσει ένα κλείσιμο κύκλου σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητα και εργασίας. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο εντείνει τον εκνευρισμό, τις απότομες αντιδράσεις αλλά και «ευνοεί» αιφνιδιαστικές ανατροπές και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που βρίσκεσαι καθημερινά ή συναδέλφους. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, χωρίς να υπάρξουν δυσάρεστες απώλειες. Η καθαρή και λογική σκέψη θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα για να μην ρισκάρεις να έρθεις σε ρήξεις που θα σου κοστίσουν.

2οδεκαήμερο

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και γίνεται εμφανές σιγά σιγά η πρόοδος που έχουν υποθέσεις και συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο ή την επικοινωνία, που πιθανά να είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα. Εξαιρετικά ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις σε σχέση με το στενό σου περιβάλλον, καθώς μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις ή ζητήματα που έχουν προκύψει με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Μπορείς να διευρύνεις τις γνώσεις σου, κάνοντας σεμινάρια ή σπουδές που σε ενδιαφέρουν. Επίσης είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ταξίδια που πάντα είχες στο μυαλό σου αλλά δεν σου είχε δοθεί μέχρι τώρα η ευκαιρία να τα πραγματοποιήσεις.  

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει, ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με συλλογικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν ή ακόμα θέματα που σε απασχολούν για το φιλικό σου περιβάλλον. Η αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την εσωτερική ένταση, αλλά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις ελέγχου ή χειρισμού από τους άλλους που να σε εκνευρίσουν ή να σε απογοητεύσουν. Πρόσεχε γιατί μπορεί να υπάρξουν ακόμα χτυπήματα κάτω από την μέση, σε περίπτωση που θέλεις να θέσεις νέους στόχους ή να ξεκαθαρίσεις πράγματα με φιλικά σου πρόσωπα. Μόνο η ψυχραιμία αλλά και η διαίσθηση θα σου δώσουν τις καλύτερες λύσεις.

3ο δεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά σχέδια που έχεις θέσει ή φιλοδοξίες. Ζητήματα με το φιλικό σου περιβάλλον ή με ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει τον ανταγωνισμό, το παρασκήνιο και την νευρικότητα στα ύψη και δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς σφοδρά, σε περίπτωση που νιώσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σε χειριστούν ή να λειτουργήσουν πίσω από την πλάτη σου. Άσε την διαίσθησή σου να λειτουργήσει και θα ανακαλύψεις ότι μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 κάνοντας εντονότερη την ανάγκη για μοναχικότητα αλλά και την διάθεση να μην σκέφτεσαι ζητήματα της καθημερινότητας. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επανέλθουν και να ζητήσουν μία ακόμα ευκαιρία από εσένα. Καλό θα είναι να μην αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό να κυριαρχήσει, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι με αυτόν «σύμβουλο» θα πάρεις τις καλύτερες των αποφάσεων. Η ενασχόλησή σου με την τέχνη, την μουσική, τον αποκρυφισμό θα βοηθήσει να ισορροπήσεις και να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό σε τρέχοντα ζητήματα που μπορεί να είναι σημαντικά για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και δείχνεις να μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και στο κατά πόσο καλύπτει το ταίρι σου τις προσωπικές σου επιθυμίες. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε διακοπές και διασκέδαση, κάτι που είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να κάνουν και πάλι της εμφάνισή τους, ενώ δεν αποκλείεται να σε προβληματίσουν ακόμα και συμπεριφορές των παιδιών σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 βγαίνεις από την επαγγελματική ένταση του τελευταίου καιρού και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον για να συζητήσεις και να περάσεις όμορφα.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 σηματοδοτεί το κλείσιμο μίας εποχής σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και σε δημιουργικές δράσεις που πιθανά να ασχολείσαι. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο φέρνει απωθημένα, φόβους και ανασφάλειες στην επιφάνεια αλλά και ξαφνικές καταστάσεις που εντείνουν τον εκνευρισμό και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε αντιδραστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα ξεπεράσουν τα όρια, ρισκάροντας έτσι την σχέση σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07, κάτι που σε βοηθά να βγεις από σκέψεις και ανασφάλειες, βοηθώντας σε να σταθείς γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Σημαντικές και θετικές προβλέπονται οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς είναι πολλές οι πιθανότητες να έχουν θετική έκβαση σχέδια που έχεις κάνει για να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να βρεις νέους οικονομικούς πόρους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα, καθώς η ανάγκη σου για καλοπέραση μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες που μετά θα μετανιώσεις. 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 αποκτά σημαίνουσα σημασία για την επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς δείχνεις να είσαι έτοιμος να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον συγκεκριμένο τομέα. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που να έχουν εξουσιαστικές και ελεγκτικές τάσεις και να θέλουν να σε κατευθύνουν. Δεν αποκλείονται ακόμα οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, καθώς δείχνεις να μπορείς να εξελιχθείς με θετικό τρόπο. Αυτό είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα και να φέρει κύματα οργής και απογοήτευσης. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις την διαίσθηση και την λογική σου να συνεργαστούν, βγάζοντας από το κάδρο την νευρικότητα, που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

3οδεκαήμερο 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 μπορεί να φέρει σημαντικά νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σηματοδοτήσουν την απαρχή μία νέας πορείας στην καριέρα σου. Η αντίθεση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω με τα Φώτα προκαλεί ανταγωνιστικές ή παρασκηνιακές δράσεις από πρόσωπα που θέλουν να καθορίσουν την εξέλιξη σου και να έχουν τον πρώτο λόγο. Αυτό είναι αρκετό για να εκτοξεύσει την ένταση και να σε οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις, προκαλώντας απογοήτευση ή οργή. Είναι γεγονός ότι με λογική και ρεαλιστική αντιμετώπιση αλλά και θέτοντας την διαίσθηση σε δράση θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις σκοπέλους και να προχωρήσεις με δυναμισμό σε ότι θέλεις να κάνεις.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά τις φιλίες σου, τους στόχους και τα οράματα που έχεις θέσει και τις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και το κατά πόσο σε ικανοποιούν. Δεν είναι απίθανο να ξαναβρεθείς με φιλικά πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις. Όσον αφορά τις φιλοδοξίες σου, καλό είναι να μην περάσεις σε δράση την παρούσα περίοδο, αλλά να προσπαθήσεις με μεθοδικότητα να κάνεις σχεδιασμούς που θα σε βοηθήσουν, όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη τροχιά, να επιτύχεις αυτά που θέλεις. Προσοχή σε σοβαρές συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, γιατί μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1οδεκαήμερο

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 και καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία και ωριμότητα, καθώς οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι πολλές και δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή στην διαχείριση ακίνητης περιουσίας, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικά προβλήματα. Η έντονη διάθεση εσωστρέφειας και αναπόλησης φέρνει στην επιφάνεια πληγές από την οικογένεια και δεν θα είναι δύσκολο να εκτονώσεις την καταπιεσμένη οργή σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δείχνεις ότι με μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση μπορείς να επιτύχεις πολλά.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και συναισθηματικότητα. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει απρόβλεπτα γεγονότα που να εντείνουν τον εκνευρισμό, την διάθεση για εκτόνωση του θυμού, τις εριστικές και απαξιωτικές αντιδράσεις, δυναμιτίζοντας έτσι τις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον σου. Δείξε ψυχραιμία και ώριμη σκέψη για να μπορέσεις να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες καταστάσεις, διαφορετικά οι συγκρούσεις μπορεί να είναι τόσο έντονες που οι συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες.

2οδεκαήμερο 

Ο Δίας στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και δείχνεις πια να έχεις την αισιοδοξία, το κέφι και την ζωντάνια που χρειάζεται για να προχωρήσεις σε σχέδια και δράσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Δείχνει να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει, καθώς η θετική σου αύρα σε ακολουθεί και σε προστατεύει. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή, παίρνοντας αποφάσεις για την εξέλιξη της παρούσας σχέσης σου ή με το να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα αλλάξει την ροή του ερωτικού τομέα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς πια να κυνηγήσεις αυτά που τόσο επιθυμείς, αφού δεν θα υπάρχουν πια εμπόδια ή κολλήματα για να σε καθυστερήσουν.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σηματοδοτεί μία σημαντική έναρξη σε σχέση με σπουδές, νομικά ζητήματα που σε απασχολούν, ταξίδια που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και σε σχέση με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια τάσεις χειρισμού και ελέγχου από πρόσωπα που δεν είναι τόσο κοντά σου, κάτι που είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει και πιθανά να χάσεις τον έλεγχο. Προσπάθησε να αφήσεις την ένταση στην άκρη και να προχωρήσεις με λογική αλλά και τις κεραίες της διαίσθησής σου ανοιχτές, κάτι που θα φέρει θετικά αποτελέσματα για εσένα.

3οδεκαήμερο 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φωτίζει τις σχέσεις σου με μακρινούς συγγενείς και φίλους και δείχνεις να είσαι έτοιμος να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με ότι σε βαραίνει και να προχωρήσεις σε μία νέα πορεία ζωής. Η αντίθεση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω με τα Φώτα δίνει την αίσθηση του μεταμορφωτικού χαρακτήρα που μπορεί να είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα που προσπαθούν να σε ελέγξουν, να σε χειραγωγήσουν, να επιβληθούν με υπόγειους τρόπους. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς νιώθεις ότι το ταίρι σου θέλει να σε περιορίσει και αυτό μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές συγκρούσεις με σοβαρές συνέπειες.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε μία διαδικασία επανακαθορισμού των σχεδίων που έχεις κάνει σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ή σκέφτεσαι κατά πόσο σε ικανοποιεί η καριέρα που έχεις επιλέξει. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξή σου, γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να μη  καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό είναι να πάρεις τον χρόνο σου αυτή την εποχή, να επανεξετάσεις σχέδια και γεγονότα και να προβείς σε δράσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία. Τότε θα μπορείς με ευκολία να δρομολογήσεις τους όποιους σχεδιασμούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1οδεκαήμερο

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και μπαίνεις στην διαδικασία αναθεωρήσεων των επιθυμιών σου σε σχέση με το πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και στο κατά πόσο αυτά σε καλύπτουν. Σχέδια και δράσεις με το εμπόριο και την επικοινωνία δείχνουν να καθυστερούν λόγω αναβολών ή εμποδίων που πιθανά να προκύψουν. Καλό είναι σε περίπτωση που θέλεις να ταξιδέψεις να προετοιμαστείς για παν ενδεχόμενο, γιατί οι ανατροπές που θα σε καθυστερήσουν είναι πιθανές. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και μπαίνεις σε mood διακοπών, καθώς το μόνο που δείχνεις να σε ενδιαφέρει είναι η διασκέδαση και ο έρωτας.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φωτίζει τον τομέα των κοντινών σου σχέσεων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα που σε απασχολούν σε σχέση με αδέρφια, ξαδέρφια, στενά φιλικά σου πρόσωπα. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει τον εκνευρισμό, τις επιθετικές αντιδράσεις και την διάθεση να λειτουργήσεις απαξιωτικά στους άλλους, κάνοντας «ευκολότερο» το να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις και εκρηκτικέ καταστάσεις. Μην αφήνεις τα νεύρα σου να σε καθορίσουν γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει κοντινά σου πρόσωπα μακριά σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και δείχνεις να βγαίνεις από μία περίοδο έντονων ανασφαλειών και φόβων που είχαν εμφανιστεί και σε ταλαιπωρούσαν. Δείχνεις να βρίσκεις αργά και σταθερά την ισορροπία σου και είναι καθοριστικό να μπεις στην διαδικασία να κλείσεις ζητήματα παρελθοντικά που σε ταλαιπωρούν, αφήνοντας πίσω σου ότι σε πληγώνει. Αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά στο να προχωρήσεις σημαντικά στην ζωή σου, σε μία νέα πορεία με περισσότερη αισιοδοξία. Η διάθεση να προσφέρεις και να στηρίξεις πρόσωπα που το έχουν ανάγκη είναι μεγάλη και αυτή σου η προσφορά μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για αυτούς.  

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς και να δρομολογήσεις ζητήματα κληρονομικά που πιθανά να έχεις. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και μεγάλη καχυποψία, επιπλέον είναι πιθανό να γίνει προσπάθεια από αυτούς που συναλλάσσεσαι να επωφεληθούν εις βάρος σου παραπάνω πράγματα. Καλό θα είναι λοιπόν να είσαι ψύχραιμος γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρούσεις που δεν θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εσένα. Συναισθηματικά, ανασφάλειες, απωθημένα, φόβοι και δυσπιστία σε ταλαιπωρούν και αυτό το ψυχικό δυναμικό μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου.. με ανυπολόγιστες συνέπειες.

3οδεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που έχουν σχέση με τρίτους (τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς) αλλά θέματα επενδύσεων και κληρονομιάς που μπορεί να σε απασχολούν. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την ένταση σε υψηλά επίπεδα και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν έντονες διαμάχες με εμπλεκόμενα στις υποθέσεις σου πρόσωπα, προκαλώντας ρήξεις. Καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός και να σχεδιάσεις προσεκτικά τις επόμενές κινήσεις, για να μην υπάρξει περίπτωση να χάσεις από την όποια συμφωνία. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή, γιατί αν η ζήλια και η καχυποψία δεν μετουσιωθεί σε πάθος τα προβλήματα θα είναι πολλά.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε μία εσωστρέφεια και διαδικασία περίσκεψης για το πώς έχεις δρομολογήσει την πορεία της ζωής σου και αν είσαι ικανοποιημένος από αυτή. Ο έρωτας και ο τρόπος που τον βιώνεις είναι ένα ακόμα ζήτημα που θα σε απασχολήσει έντονα. Πρόσωπα από το παρελθόν σε σχέση με το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον ή το εξωτερικό επιστρέφουν και πιθανά να ζητήσουν μία ευκαιρία από εσένα. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα ρουτίνας, καθώς η αφέλεια και η απροσεξία εντείνονται. Μην πάρεις αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα σε σχέση με νομικές υποθέσεις, γιατί μπορεί να υποπέσεις σε σημαντικά λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 και έρχεσαι αντιμέτωπος με ξαφνικά έξοδα που μπορεί να σε αναστατώσουν, να σε αγχώσουν, το βέβαιο είναι ότι θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι υλικές και συναισθηματικές σου επιθυμίες είναι το επίκεντρο και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά την ασφάλεια και την σιγουριά που σου παρέχεται μέσω των εισοδημάτων αλλά και των ανθρώπων γύρω σου. Ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια με ορμή, και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, αλλά και την ερωτική σου ζωή.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών και να κλείσεις κύκλους. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο φέρνει νευρικότητα, ξαφνικά έξοδα που θα πρέπει να καλύψεις αλλά και ανασφάλειες που εκδηλώνονται με απότομο τρόπο στους γύρω σου. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση που μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά με ψυχραιμία και σύνεση, διαφορετικά ελλοχεύει ο κίνδυνος να συγκρουσθείς μετωπικά με δικά σου πρόσωπα αλλά επίσης να κάνεις κινήσεις πάνω στον εκνευρισμό σου που να είναι λάθος για τα οικονομικά σου.

2ο δεκαήμερο   

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και δείχνει να υπάρχει πια ευκολότερη και ευνοϊκότερη εξέλιξη σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, τις ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχεις, τις φιλικές σου σχέσεις και πως αυτές εξελίσσονται. Είναι γεγονός ότι τώρα έχεις την τύχη με το μέρος σου και μπορείς να κάνεις κινήσεις που πιθανά να αποδειχθούν καταλυτικές για την επίτευξη των σχεδίων σου. Μπορείς ακόμα να εξομαλύνεις διαφορές που μπορεί να υπήρχαν με φιλικά σου πρόσωπα. Η αισιοδοξία σου και η εναρμόνισή σου με τις ομάδες που συμμετέχεις προάγουν κοινούς στόχους, καθώς δείχνεις να λειτουργείς και να εκφράζεσαι εξαιρετικά μέσα από αυτές.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 μπορεί να είναι σημείο σταθμός για την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου, καθώς πιθανά να υπάρξουν εξελίξεις τέτοιες που να σε οδηγήσουν σε μία νέα αρχή. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον ζώδιό σου ανεβάζει την ένταση, την καχυποψία και τις τάσεις για έλεγχο και χειρισμό των άλλων, κάτι που θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Αν δεν είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς ότι προκύψει, δεν αποκλείεται οι συγκρούσεις να είναι τέτοιες που να υπάρξουν ανυπολόγιστες συνέπειες. Προσπάθησε να αφήσεις ανασφάλειες και φόβους στην άκρη, για να μην καθορίζουν τη στάση και την συμπεριφορά σου.

3ο δεκαήμερο 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου μπορεί να σε ωθήσει να εκδηλώσεις τάσεις εξουσιαστικές και έντονο εκνευρισμό, λόγω ανασφαλειών και καχυποψίας που πιθανά να σε διακατέχουν. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις όποιες απότομες αντιδράσεις σου, διαφορετικά είναι πιθανό να προκύψει μία νέα αρχή για εσένα, που θα είναι δύσκολη. Δες μέσα από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου τι μπορείς να πάρεις και να οδηγηθείς σε μία ουσιαστική μεταμόρφωση.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και η εσωστρέφεια εντείνεται. Είναι πιο δύσκολο πια για εσένα να εκφραστείς και προτιμάς να παρατηρείς τους άλλους. Συζητήσεις μπορεί να προκύψουν για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, καλό είναι όμως να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί να είναι λάθος ή να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να παρεξηγηθούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ζητήματα που αφορούν και το ταίρι σου και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που εκκρεμούν. Η ένταση που πιθανά να εκδηλώσεις θα δυναμιτίσει το κλίμα, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις απωθημένα και ανασφάλειες που ταλανίσουν εσένα αλλά και την σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο 

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 27.06 και σε καλεί να συνειδητοποιήσεις κατά πόσο καλύπτονται οι επιθυμίες σου εν γένει αλλά και κατά πόσο η δράση σου είναι αυτή που πρέπει. Ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών μπορεί να προκύψουν, καθώς δείχνεις να μην έχεις υπομονή και ο παρορμητισμός σου να σε οδηγεί σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Σχεδιασμοί και πλάνα που έχεις σε όλους τους τομείς δείχνουν να μην προχωρούν με τους ρυθμούς που θέλεις, λόγω καθυστερήσεων και εμποδίων. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 η προσοχή σου στρέφεται στο να ισορροπήσεις προσωπική και επαγγελματική ζωή, καθώς αναγνωρίζεις την σημαντικότητα των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονά σου με τον Λέοντα στις 27.07 μπορεί να φέρει το κλείσιμο μίας περιόδου σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, που θα σε οδηγήσουν σε επόμενο στάδιο. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να εγείρει έντονο εκνευρισμό, απότομες και απαξιωτικές αντιδράσεις αλλά και ξαφνικά γεγονότα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε ωθήσουν σε εκρήξεις. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πως θα συμπεριφερθείς, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να επέλθουν σημαντικές ρήξεις, κάτι που μπορεί ο ίδιος να μην επιδιώκεις. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους!

2ο δεκαήμερο 

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και σηματοδοτεί για εσένα θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά να σε απασχολούν. Είναι ιδανική συνθήκη για να προχωρήσεις σε εκμετάλλευση οικημάτων ή μετακόμιση, καθώς οι επιλογές που μπορεί να έχεις θα είναι οι καλύτερες δυνατές. Είναι σημαντικό ακόμα ότι εξομαλύνονται οι σχέσεις με μέλη της οικογένειας που μπορεί να είχες αντιπαρατεθεί αλλά και μπορείς πια να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έξοδα που μπορεί να κάνεις και αφορούν στην διακόσμηση του χώρου σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού. 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 σε καλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο καθημερινού προγραμματισμού αλλά και εργασίας. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες άλλα και κινήσεις από άλλους που θα υπονομεύσουν την νέα σου πορεία. Καλό είναι να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση, διαφορετικά εντάσεις, συγκρούσεις και ρήξεις μπορεί να σε εξοργίσουν ή να σε απογοητεύσουν. Έχεις την ευκαιρία να μεταμορφωθείς σε εργασιακό επίπεδο, μην αφήσεις τίποτα να σε εμποδίσει και χάσεις τον στόχο σου.

3ο δεκαήμερο 

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φέρνει στο προσκήνιο την καθημερινότητα και την εργασία και πως μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή που θα είναι μεταμορφωτική για εσένα. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτων στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παρασκηνιακές κινήσεις που γίνονται εν αγνοία σου, με σκοπό την μη επίτευξη αυτών που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μην επιτρέψεις στην νευρικότητα και τις ανασφάλειες να σε καταβάλουν, αφέσου στην διαίσθησή σου και θα δεις ότι με αυτή την επιλογή θα έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μείνε μακριά από ανταγωνιστικές τάσεις, χειριστικές διαθέσεις και εκρηκτικές συμπεριφορές που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.  

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία, όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και τις συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα. Είναι πιθανό να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, θα είναι προτιμότερο όμως να μην προβείς σε σημαντικές συζητήσεις σε αυτή την περίοδο γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν το κλίμα. Καλό είναι ακόμα να μην αρχίσεις νέες συνεργασίες, γιατί οι προοπτικές αργότερα θα αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτές που εσύ περίμενες. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τον σχεδιασμό των κινήσεων που πρέπει να κάνεις και όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία να περάσεις σε δράση.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο 

Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 27.06 εντείνοντας την καταπιεσμένη οργή, την εσωστρέφεια και την αναπόληση παλιών καταστάσεων που σε πληγώνουν και ανεβάζουν τον εκνευρισμό σου. Είναι γεγονός πως νιώθεις ότι δεν έχεις ξεκάθαρο πλάνο κατεύθυνσης και λειτουργείς κάτω από έντονα συναισθήματα ανασφάλειας και φόβων. Καλό είναι να ασχοληθείς με την τέχνη και να αφήσεις την φαντασία σου να εκτονωθεί θετικά, διαφορετικά στρέφεσαι μέσα σου και η απογοήτευση μεγαλώνει. Με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στις 23.07 η εργασία και η καθημερινότητα «κερδίζουν» την προσοχή σου και προσπαθείς να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 σε βάζει σε μία έντονη εσωστρέφεια και συναισθηματισμό, προτιμώντας με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσεις αναμνήσεις και θολότητα που σε κατακλύζουν. Το ταυ τετράγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με την αντίθεση Ήλιου στον Λέοντα και συνόδου Σελήνης – Άρη στον Υδροχόο σε ωθεί στο να εκδηλώσεις απότομα και εριστικά αυτό το ψυχικό δυναμικό και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου με κοντινά σου πρόσωπα αλλά και συναδέλφους στην εργασία. Εκτόνωσε με την τέχνη, την μουσική και την ενασχόληση με τον εσωτερισμό τον συναισθηματισμό σου, για να μπορέσεις να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις που θα σου κοστίσουν.

2ο δεκαήμερο 

Ο Δίας στον Σκορπιό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 10.07 και τώρα βλέπεις ζητήματα σπουδών, φιλοσοφικών αναζητήσεων, νομικές υποθέσεις και σχεδιασμούς ταξιδιών να βρίσκουν σιγά σιγά την ροή τους, έχοντας εξαιρετικά θετικές εξελίξεις. Είναι επίσης έντονο ότι η διάθεσή σου ανεβαίνει, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και την θετική σου σκέψη για την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις. Ο έρωτας είναι κυρίαρχός και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις, κάνοντας νέες γνωριμίες. Ταξίδια ή γνωριμίες με πρόσωπα του εξωτερικού θα ανοίξουν ένα νέο δρόμο για εσένα. Η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλα τα επίπεδα και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς, κάνοντας τις σωστές επιλογές.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 φέρνει σε πρώτο πλάνο ζητήματα δημιουργικότητας αλλά και έρωτα. Η προσωπική σου ζωή κυριαρχεί, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις μία σημαντική νέα αρχή. Η αντίθεση των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει το πάθος και τις τάσεις κυριαρχίας σε υψηλά επίπεδα, κάτι που μπορεί να νιώσεις ότι σε πιέζει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή με νέα γνωριμία, θεωρώντας ότι γίνεται προσπάθεια να περιοριστείς και να σε ελέγξουν. Μετουσίωσε τν ένταση σε πόθο και ερωτισμό και θα δεις ότι θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την σχέση σου.

3οδεκαήμερο

Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07 μπορεί να σημάνει για εσένα ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την σχέση σου ή μία νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Η αντίθεση που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει τάσεις ελέγχου και χειρισμού από τον σύντροφο και αυτό να προκαλέσει δονήσεις, που αν δεν προσέξεις θα φέρουν συγκρούσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες. Προσπάθησε να ανεβάσεις τον ερωτισμό και το πάθος και με αυτόν τον τρόπο να εκτονωθεί η ένταση. Πάντως, αυτή η διαδικασία μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης των άλλων στον έρωτα.

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει ανάδρομος στις 26.07 και δυσκολεύει την επικοινωνία σε καθημερινό επίπεδο, κάνοντάς έτσι δυσκολότερη την εξέλιξη των υποχρεώσεων σου στην εργασία. Παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές να υπάρξουν με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις ή να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος σε αυτά που έχεις να πεις. Το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος από την δουλειά σου θα σε απασχολήσει, καλό είναι όμως να μην προχωρήσεις στην ανακοίνωση αποφάσεων που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και τι είναι αυτό που δεν σε εκφράζει και άφησε να δράσεις όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία.
Scroll To Top