ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής από τους Διδύμους επηρεάζει έντονα τον κοντινό περίγυρο και σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Μέσα στο μήνα καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο ιδιαίτερα από τις 11/5 και μετά που ξεκινάει η ανάδρομη κίνηση του. Η επικοινωνία δυσκολεύει και οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση και έντονη νευρικότητα για αυτό αφήνεις να είσαι προσεκτικός. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιό σου την ίδια ημέρα έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σου και μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Η αισιοδοξία θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να ρισκάρεις επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό για εσένα. Μείνε μακριά από υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές ώστε να αξιοποιήσεις κάθε επιλογή θετικά για εσένα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις κοντινές σχέσεις. Η αποφασιστικότητα και η θετική διάθεση σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που φέρνουν ανασφάλειες στην επιφάνεια. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τους Ιχθύες μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα εντείνει την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία και σε καλεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος κατάματα. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από την συναισθηματική παλίρροια και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που τελικά μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον χώρο της δουλειάς καθώς το παρασκήνιο καλά κρατεί και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην εξέλιξη σου. Επικεντρώσου σε δημιουργικές δράσεις που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και θα ανακουφίσουν ψυχολογικά ζητήματα που έχουν ενσκήψει έντονα τον τελευταίο καιρό. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φροντίζει να προσθέσει λάμψη και γοητεία στο πρόσωπό σου. Έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και να κατακτήσεις την προσοχή των γύρω σου. Νέες σχέσεις έρχονται στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητά σου, οφείλεις να δείχνεις όμως κατανόηση και στις ανάγκες των άλλων καθώς αυτό θα βοηθήσει  στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθύες από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 και να σε επηρεάζει άμεσα δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις τα έντονα συναισθήματα και την κυκλοθυμία. Υποθέσεις του παρελθόντος θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα ταλαιπωρήσουν. Μέσα από τον εσωτερισμό και τον διαλογισμό θα βρεις ισορροπίες και λύσεις που θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα. Το παρασκήνιο καλά κρατεί στον επαγγελματικό χώρο και μπορεί να σε απογοητεύσει, επικεντρώσου στους στόχους σου χωρίς να αφήνεις περιθώριο επιρροής αρνητικών κινήσεων και σκέψεων. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 15/5 επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και κληρονομικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο να ελέγξεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες που αναδεικνύονται και επηρεάζουν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που αρχικά θα σε απογοητεύσουν, όμως μακροπρόθεσμα θα αναγνωρίσεις πως σε απελευθέρωσαν από ψυχολογικά δεσμά που σε καταπίεζαν. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά επανεξετάζεις οικονομικά σχέδια και συμφωνίες καθώς καθυστερήσεις και εμπόδια σου δίνουν τον απαραίτητο χρόνο για αλλαγές και διορθώσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής κινείται στους Διδύμους από την αρχή του μήνα και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές υποθέσεις και σχέδια που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Από τις 11/5 και μετά όπου ξεκινάει η ανάδρομη κίνηση του δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και δυσκολίες που μπορεί αρχικά να σε αγχώσουν. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσεις σε αλλαγές που είναι απαραίτητες και που θα εξελιχθούν θετικά για εσένα. Την ίδια μέρα ο Δίας περνάει στον Κριό και δημιουργεί ένα προστατευτικό πλαίσιο στη ζωή σου. Έχεις την διάθεση να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις απελευθερωμένος από καταστάσεις του παρελθόντος και απωθημένα που επηρεάζουν ακόμα την ψυχολογία σου. Η προσφορά στο συνάνθρωπό θα σε φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα και συλλογικές προσπάθειες που επικεντρώνονται στο να προσφέρουν βοήθεια και να στηρίξουν αδύναμες ομάδες. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε υλικά και αισθηματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε καινούργιες δράσεις που θα αποφέρουν οικονομικά και συναισθηματικά οφέλη. Απαραίτητο είναι να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου καθώς βρίσκεσαι σε μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης πού θα καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Ιχθύες να σε επηρεάζει μέχρι τα μέσα του μήνα έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ονειρευτεί. Το φιλικό περιβάλλον θα σταθεί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια καθώς θαυμάζει τις ιδέες σου και πιστεύει στο όραμά σου. Παράλληλα πιθανό είναι να εμπλακείς σε συλλογικές προσπάθειες που σε εκφράζουν και μπορεί να καλύψουν προσωπικούς και επαγγελματικούς σχεδιασμούς. Σημαντικό βέβαια είναι να αφεθείς και να συνδεθείς συναισθηματικά με τα πρόσωπα που εμπλέκεσαι καθώς είναι εύκολο να αποστασιοποιηθείς θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο προστατεύεις τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη στον Κριό το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου. Η ανάγκη να βιώσεις ονειρικές καταστάσεις θα δημιουργήσει ένα ανάλογο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα εκφραστούν αισθήματα και επιθυμίες με έντονο τρόπο. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Ιχθύες από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 να επηρεάζει έντονα το δεκαήμερο σου έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια και θα βοηθήσουν με τις κινήσεις τους στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 16/5 αγγίζει το περιβάλλον των διαπροσωπικών σχέσεων. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και στη δημόσια εικόνα σου. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος με πρόσωπα που θεωρείς ότι είναι τοξικά παίρνοντας αποφάσεις για την προσωπική σου αποστασιοποίηση. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες καθώς η απογοήτευση και η κατήφεια είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους. Από τις 23/5 και μετά ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στη ζωή. Επανεξετάζεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν, καλό είναι όμως να αποφύγεις συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν όπως θα περίμενες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιό σου από την αρχή του μήνα και σε βοηθά αρχικά να εκφραστείς με αποφασιστικότητα διεκδικώντας το δίκαιο των απόψεών σου. Από τις 11/5 και μετά όπου αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που αφορά εν γένει της ζωής σου. Γεγονός είναι πώς επανεξετάζεις δεδομένα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, δεν αποκλείεται να αναδειχθούν απωθημένα και έλλειμμα ικανοποίησης που θα σε προβληματίσει έντονα. Με τον Δία να περνάει στον Κριό την ίδια μέρα σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε στηρίξουν σε κάθε σου προσπάθεια. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 30/5 οδηγεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Προσοχή σε παλιότερες καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν έντονα. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Ιχθύες να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα καλείσαι να διαχειριστείς με απόλυτη επιτυχία αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο που σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα που σου δίνεται για να δείξεις τις ικανότητές σου και να επιτύχεις την πολυπόθητη αναγνώριση που αποζητάς. Σημαντικό είναι να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις με φιγούρες εξουσίας και ανώτερους που θα δυσκολέψουν σχέσεις και συνθήκες καθώς το πιθανότερο είναι οι εξελίξεις να είναι εις βάρος σου. Με την Αφροδίτη στον Κριό το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στον φιλικό περίγυρο. Πιθανό είναι να απολαύσεις παρέες και διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα που θα ενθουσιάσουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου καθώς πρόκειται για πρόσωπα που αντιλαμβάνονται την ιδιοσυγκρασία σου και έχετε κοινές αντιλήψεις για ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στους Ιχθύες από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 οι αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο σε απασχολούν έντονα καθώς απαιτούν από εσένα έντονη προσπάθεια και υπευθυνότητα. Είναι όμως γεγονός ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις σημαντικά πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον με τη μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό σου και να κερδίσεις τα εύσημα, κάτι που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αναδεικνύει ζητήματα στο χώρο της εργασίας που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Παρασκηνιακές καταστάσεις και υπόγειες κινήσεις θα σε προβληματίσουν έντονα και δεν αποκλείεται να μπουν εμπόδιο σε μελλοντικές φιλοδοξίες σου. Φρόντισε να μετριάσεις τον συναισθηματισμό που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και να λειτουργήσεις με απόλυτη πρακτικότητα βρίσκοντας την χρυσή τομή στα πράγματα. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν έντονα, επαναπροσδιόρισε την στάση σου ώστε να αποφύγεις τα λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή από τους Διδύμους να κινείται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα επανέρχονται στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχεις τακτοποιήσει. Ο συναισθηματισμός και η ανάγκη για πνευματικά ταξίδια δεν επιτρέπουν την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε πρακτικά ζητήματα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι από τις 11/5 και μετά καθώς αρχίζει η ανάδρομη κίνηση του και εντείνει την εσωστρέφεια, τη μοναχικότητα, σκέψεις και απωθημένα που διογκώνονται. Με τον Δία να περνάει στον Κριό την ίδια μέρα σου δίνεται η δυνατότητα το επόμενο χρονικό διάστημα να αξιοποιήσεις ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο που θα προσφέρουν πολλά στην καριέρα σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον εγωκεντρισμό και την αλαζονεία που θα σε οδηγήσουν σε λάθη. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις με σθένος και αποφασιστικότητα. Οι κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις θα σε βγάλουν από αδιέξοδα και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από ψυχολογικά βαρίδια που κουβαλάς μέχρι και σήμερα. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθύες και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με δυναμισμό και αποφασιστικότητα με εκπαιδευτικά ζητήματα, με το εμπόριο και τη διαφήμιση, με νομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό και θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ταξίδια και νέες επαγγελματικές διαδρομές. Η Αφροδίτη από τον Κριό σε επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φροντίζοντας να λάμψεις και να γοητεύσεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο. Διεκδικείς την προσοχή ανώτερων και προσώπων εξουσίας που μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να εξελιχθείς με γοργά βήματα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία νέα και μακροχρόνια σχέση. Φρόντισε μόνο να είσαι πάντα σε επαφή με τα συναισθήματά σου καθώς είναι εύκολο να υπάρχει αποστασιοποίηση που δεν θα σου επιτρέψει να συνδεθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τους Ιχθύες επηρεάζει από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5/5 και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις αποφασιστικά σε νέες διαδρομές που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον είναι πιθανό να σε φέρουν σε επαφή με νέα φιλοσοφικά αντικείμενα και πνευματικές αναζητήσεις που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Νέες γνωριμίες θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό και θα σου χαρίσουν αισιοδοξία. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αγγίζει την προσωπική σου ζωή και αναδεικνύει ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από παράλογες σκέψεις και ανησυχίες που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ρεαλιστής και δικαίως απέναντι στο ταίρι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά η επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον δυσκολεύει καθώς παρερμηνείες και λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής κινείται στους Διδύμους και σε βοηθά να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες στο φιλικό περιβάλλον. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις από τις 11/5 και μετά καθώς αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο. Σημαντικό είναι επίσης να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά καθυστερήσεις και εμπόδια σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες καθώς είναι πιθανόν να δοκιμάσουν τα νεύρα σου. Ο Δίας περνάει στον Κριό την ίδια μέρα αυξάνοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία. Στρέφεις το βλέμμα σου στο μέλλον και σε ενασχολήσεις που μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Θέματα εκπαίδευσης και νομικές υποθέσεις μπορούν να εξελιχθούν αισιόδοξα αρκεί να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και περιπέτειας. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες στοχεύσεις και νέους σχεδιασμούς που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε επίπεδο επικοινωνίας καθώς στον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις λόγω κακής συνεννόησης. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στους Ιχθύες και σε επηρεάζει άμεσα μέχρι τα μέσα του μήνα περίπου δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις με αθόρυβο και αποτελεσματικό τρόπο σε οικονομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις. Παράλληλα το πάθος και ο αισθησιασμός απογειώνονται στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να απολαύσεις έντονες στιγμές με το ταίρι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καχυποψία και αμφιβολίες που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Η Αφροδίτη στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα από τον Κριό σε βοηθά να λάμψεις και να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης με το ταίρι σου. Απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορούν να σου χαρίσουν νέες γνώσεις και να σε ωθήσουν σε νέα φιλοσοφικά και πραγματικά αντικείμενα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα σηματοδοτήσουν μία καινούργια κατάσταση στην προσωπική σου ζωή, η διαφορετική κουλτούρα θα σε εντυπωσιάσει και θα τροφοδοτήσει το ενδιαφέρον σου. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Ιχθύες να σε επηρεάζει άμεσα από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που αφορούν οικονομικά και επιχειρηματικά ζητήματα. Αποφασιστικότητα και ψυχικό σθένος χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου και εντυπωσιάζουν τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την περίοδο της σεληνιακής έκλειψης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 καθώς αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, πιέσεις και περιορισμοί που θα επηρεάσουν οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις και θα αλλάξουν τα δεδομένα και αυτούς τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στα αισθηματικά σου καθώς ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μπορεί να πληγώσουν τη σχέση σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά επηρεάζεται άμεσα η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση έναντι ανώτερων και προσώπων εξουσίας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους από την αρχή του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά σχέδια όμως οι συνθήκες δεν εξελίσσονται όπως περιμένεις. Ιδιαίτερα μετά τις 11/5 όπου αρχίζει η ανάδρομη κίνηση του καθυστερήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία δεν αποκλείεται να σε προβληματίσουν και να δημιουργήσουν υπερένταση στον επαγγελματικό χώρο. Προσπάθησε να αποφύγεις καθοριστικές συζητήσεις καθώς η εξέλιξή τους δεν θα είναι η ιδανική για εσένα, αντίθετα μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Ο Δίας από τον Κριό την ίδια μέρα σε ωθεί σε μία περίοδο βελτίωσης των οικονομικών του καθώς μπορείς να τακτοποιήσεις με εξαιρετικό τρόπο υποθέσεις που αφορούν τρίτους. Παράλληλα αντιμετωπίζεις με σθένος και αποφασιστικότητα ανασφάλειες και φόβους με μόνο σκοπό να απαλλαγείς από ότι επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 σε καλεί να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου ζωή καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, νέες προτάσεις και σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Προσοχή σε επίπεδο συνεννόησης καθώς οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες είναι πιθανό να επηρεάσουν την εξέλιξη των σχεδίων σου.

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Ιχθύες να επηρεάζει μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα το δεκαήμερο σου είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις έντονες αντιδράσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συνεργάτες και σύντροφο. Γεγονός είναι πως η σχέση σου διέπονται αυτή την περίοδο από αυξημένη ένταση για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς είναι εύκολο να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα έχουν αρνητική εξέλιξη. Επικεντρώσου στις κοινές δράσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν να εκτονωθεί κάθε αρνητικό συναίσθημα και θα λειτουργήσουν ευεργετικά για σχέδια που μπορεί να υπάρχουν. Η Αφροδίτη από τον Κριό στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα αυξάνει κατακόρυφα το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου είναι εντονότερη από ποτέ και οδηγεί σε μοναδικές στιγμές που θα εκτοξεύσουν την σχέση σου στα ύψη. Προσοχή σε ζήλια και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα προκαλέσουν τριβές και υπερένταση, μετρίασε τις ανασφάλειές σου ώστε να αποφύγεις πιθανά προβλήματα.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθύες από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 και να σε επηρεάζει άμεσα είναι απαραίτητο να προσέχεις τον ανταγωνισμό και τις συγκρούσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν οι αντιδράσεις των συνεργατών και του συντρόφου σου καθώς μπορεί να εκφραστούν επιθετικά και έντονα σε εσένα. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς σε λάθη που θα έχουν κόστος σε καθοριστικές σχέσεις της ζωής σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αγγίζει το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον και σε καλεί να αναθεωρήσεις σχέσεις που μπορεί να βασίζονται στην κολακεία. Απαραίτητο είναι βέβαια να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να σε κατευθύνουν σε λάθος συμπεράσματα καθώς είναι εύκολο να γίνεις αυστηρός και άδικος με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά καθυστερήσεις σε ταξίδια και συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό δεν αποκλείεται να σε εκνευρίσουν. Με καλή διάθεση και επιμονή θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις ώστε να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει. 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής κινείται στους Διδύμους και σε βοηθά να επικοινωνήσεις μελλοντικές βλέψεις και σχέδια σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Η αισιοδοξία χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι μετά τις 11/5 καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του και προκαλεί καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και αναβολές. Την ίδια μέρα ο Δίας μετακινείται στον Κριό και εκτοξεύει την αισιοδοξία στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Το επόμενο χρονικό διάστημα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα βάλει φωτιά στην αισθηματική σου ζωή και θα απογειώσει την ψυχολογία σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς σε άλλο επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 ενισχύει την θετική σκέψη και την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου σε μέσες επαγγελματικές και προσωπικές διαδρομές. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται, αφήνοντας στο περιθώριο την καχυποψία και τις αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθύες και να σε επηρεάσει μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα καλείσαι να ανταποκριθείς σε ένα καθημερινό πρόγραμμα που είναι άκρως απαιτητικό. Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να προκαλέσουν έντονο άγχος αφού επιθυμείς να είσαι αποτελεσματικός και άψογος σε όποιο αποτέλεσμα επιδείξεις στον χώρο της δουλειάς. Φρόντισε να βάλεις άσκηση ή γυμναστική στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις κάθε νευρικότητα και να βρεις την ψυχική ισορροπία που είναι απαραίτητη αυτό το χρονικό διάστημα. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει άμεσα το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να φλερτάρεις απολαμβάνοντας την προσοχή των άλλων. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις τα βλέμματα με την γοητεία και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο. Να θυμάσαι μόνο πως πιθανές ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε υποχωρητικότητα και τελικά μη κάλυψη των προσωπικών του αναγκών, κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στους Ιχθύες και σε επηρεάζει άμεσα από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 αυξάνοντας τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρχει άγχος καθώς θέλεις να είσαι αποτελεσματικός σε ότι αναλαμβάνεις. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασύρεσαι από τη νευρικότητα καθώς είναι εύκολο να εκτονωθεί στον συναδελφικό περίγυρο δημιουργώντας προβλήματα με πρόσωπα που έχεις καθημερινή επαφή. Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 επικεντρώνεσαι σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις που μπορεί να ανασύρουν ζητήματα ανασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Απαραίτητο είναι να δώσεις την πρέπουσα σημασία στον εαυτό σου αποφεύγοντας να γίνεις σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου ή με πρόσωπα που συνομιλείς σε οικονομικά ζητήματα. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που δεν έχουν κλείσει επανέρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις βουτιά τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με φοβίες και απωθημένα που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις την προσωπική σου ζωή όπως πραγματικά επιθυμείς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής από τους Διδύμους εντείνει την εσωστρέφεια και την ανάγκη να παρατηρήσεις στο περιβάλλον πού κινείσαι. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες και να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν τρίτους. Από τις 11/5 και μετά με την ανάδρομη κίνηση του μπορείς να επανεξετάσεις κάθε οικονομική συναλλαγή και συνεργασία που μπορεί να σε προβληματίζει καθώς πιθανό είναι να βρεις λάθη και παραλείψεις που καλείσαι να διορθώσεις. Την ίδια μέρα ο Δίας περνάει στον Κριό και φροντίζει να σε προστατεύσει στο επαγγελματικό περιβάλλον από δυσκολίες και κακοτοπιές. Παράλληλα όμως αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες και απαιτεί από εσένα να ανεβάσεις ρυθμούς φροντίζοντας να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με αποτελεσματικότητα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 αναδεικνύει βαθύτερες φοβίες και ενοχές που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν, προσπάθησε μόνο να αποφύγεις παρεξηγήσεις καθώς η κακή συνεννόηση μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τους Ιχθύες σε επηρεάζει άμεσα μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα αυξάνοντας κατακόρυφα την αποφασιστικότητα, τη λάμψη και το δυναμισμό σου. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που μπορούν να σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό. Αισθηματικά, το πάθος απογειώνεται και η έξαψη δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που απολαμβάνεις εσύ και το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις εγωκεντρικές και αλαζονικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα. Η Αφροδίτη από τον Κριό σε επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και σου δίνει την δυνατότητα ανάλυσης πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Φρόντισε να μην κολλήσεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να εκνευρίσουν το ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να επικεντρωθεί σε εμμονικά σε σημεία που δεν έχουν σημασία. Παράλληλα καλά θα κάνεις να μετριάσεις επικριτικότητα και ένταση που μπορεί να κουράσουν και να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Ιχθύες να σε επηρεάζει από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές μοναδικές με το πρόσωπο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Παράλληλα επαγγελματικές και δημιουργικές ασχολίες απογειώνονται καθώς λειτουργείς με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 16/5 καθώς επηρεάζει άμεσα καθοριστικές σχέσεις στη ζωή σου. Συνεργασίες και αισθηματικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς αναδεικνύεται η τοξικότητα και πιθανές λάθος επιλογές που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Παράλληλα οι αυξημένες υποχρεώσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και τα οποία ξεκαθαρίσματα υπάρξουν θα επηρεάσουν άμεσα τις αποφάσεις σου και μπορεί να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά και επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να σε ενθουσιάσουν καθώς οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής κινείται στο πολικό σου ζώδιο τους Διδύμους στην αρχή του μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις επιθυμίες και σκέψεις σε συνεργάτες και σύντροφο. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν μετά τις 11/5 καθώς αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του και δεν αποκλείεται να προκαλέσει οι παρεξηγήσεις που θα πλήξουν τις σχέσεις σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις θα προστατεύσεις σχέση ζωής που είναι καθοριστικές για εσένα. Ο Δίας μετακινείται στον Κριό την ίδια μέρα και σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές χαράς και δημιουργικότητας σε όλο τους το μεγαλείο. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα φλερτάρεις και διεκδικείς το αντικείμενο του πόθου σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου και θα σε γεμίζουν αισιοδοξία. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο τέλος του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις αποφασιστικά σε επόμενο στάδιο σε επίπεδο επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες ή οι επανασυνδέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα, απέφυγε εμμονές και κωλύματα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στους Ιχθύες και σε επηρεάζει μέχρι τα μέσα του μήνα καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν το οικογενειακό περιβάλλον. Προσπάθησε να κατευνάσεις τη νευρικότητα και την οξυθυμία καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω της έντασης και να δημιουργήσεις έντονα προβλήματα στον οικογενειακό περίγυρο. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με εργασίες και αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο που θα σε κουράσουν, να θυμάσαι όμως πώς το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει απόλυτα και αυτό θα είναι η προσωπική σου ανταμοιβή. Με την Αφροδίτη στον Κριό το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ανεβαίνει κατακόρυφα η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου. Επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή, φλερτάρεις και δεν αποκλείεται να κατακτήσεις το πρόσωπο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Η γενναιοδωρία είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά που μπορεί να εντυπωσιάσουν πρόσωπα που θα προσπαθήσω να σε προσεγγίσουν. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις τις υπερβολές και πιθανό εγωισμό που θα ενοχλήσουν έντονα.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Ιχθύες από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 να σε επηρεάζει έρχεσαι αντιμέτωπος με καταπιεσμένο θυμό και οργή που κρύβεις μέσα σου λόγω καταστάσεων που έχεις βιώσει στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις την ένταση όμως αυτό θα δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων που καλό είναι να αποφύγεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και την περίοδο της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα πραγματοποιηθεί στις 16/5 καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις που εκκρεμούν ή που σε επηρέασαν στο παρελθόν με έντονο τρόπο. Ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές, σε αυστηρές και σκληρές εκφράσεις, σε εμμονές που θα δημιουργήσουν περαιτέρω εντάσεις. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά αναδεικνύονται ζητήματα στον εργασιακό χώρο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν σου επιτρέπουν να απαλλαγείς από υποχρεώσεις και αγγαρείες και δοκιμάζουν τα νεύρα σου. Η επικοινωνία με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος επίσης δυσκολεύει για αυτό οφείλεις να μετράς τα λόγια σου για να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους στην αρχή του μήνα και σε βοηθάνε να επικεντρωθείς σε αποτελεσματικές λύσεις σε καθημερινό επίπεδο και στον εργασιακό χώρο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι μετά τις 11/5 καθώς αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του και προκαλεί καθυστερήσεις και ασυνεννοησία που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις στον συναδελφικό περίγυρο. Την ίδια μέρα ο Δίας περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση κάθε δυσκολία που μπορεί να έχει προκύψει αυτό το χρονικό διάστημα στη ζωή σου. Τίποτα δεν μπορεί να το κλείσει και αυτή η διάθεση ενισχύεται από την υποστήριξη που δέχεσαι από την οικογένειά σου που σημαίνει πολλά για εσένα. Επιτυχημένες οι συμφωνίες που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας θα σε ενθουσιάσουν. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στον χώρο της δουλειάς που σε εκφράζει απόλυτα. Είναι απαραίτητο όμως να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στις απόψεις σου δημιουργώντας προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν.

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθύες και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι περίπου τα μέσα του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να απολαύσεις κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε ανανεώσουν. Το κοντινό σου περιβάλλον θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε επαγγελματικές επιλογές και πρωτοβουλίες καθώς θα σου δώσει την ώθηση και την υποστήριξη που αποζητάς. Καλό είναι να μετριάσεις κυκλοθυμικές συμπεριφορές και νευρικότητα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τον στενό περίγυρό, αποφεύγοντας έτσι κόντρες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Η Αφροδίτη από τον Κριό στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να βιώσεις όμορφες στιγμές σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο. Μπορείς να διαμορφώσεις το κατάλληλο περιβάλλον για να υποδεχθείς τους δικούς σου ανθρώπους που θέλεις να τους περιποιηθείς και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά μετακομίσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας που θα βελτιώσουν τους οικονομικούς όρους στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τους Ιχθύες από τα μέσα του μήνα μέχρι και τις 25/5 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες με αποτελεσματικότητα και σιγουριά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την ευμετάβλητη διάθεση σου και να αφήσεις στο περιθώριο τη νευρικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κοντινές μετακινήσεις και έξοδοι θα σε ενθουσιάσουν και θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αγγίζει πρόσωπα σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο καθώς η σχέση σου δοκιμάζονται και περνούν από σαράντα κύματα. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης να οδηγήσουν σε σκληρές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τον φιλικό περίγυρο και το ταίρι σου. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ταύρο από τις 23/5 και σε ωθεί σε μία εσωτερική διαδικασία που αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς επαναπροσδιορίζεις αυτό που σε ικανοποιεί. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να εμφανιστούν διεκδικώντας να βρεθούν και πάλι στο πλευρό σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής βρίσκεται στους Διδύμους στην αρχή του μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσει συναισθήματα με έντονο και εμφατικό τρόπο στο ταίρι σου. Οι συνθήκες αλλάζουν μετά τις 11/5 καθώς αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του και σε καλεί να επανεξετάσεις σε βαθύτερο επίπεδο ζητήματα που αγγίζουν την αγάπη και την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και δονούν την ατμόσφαιρα. Μία επανασύνδεση είναι πιθανή, φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις αποφάσεις σου. Την ίδια μέρα ο Δίας περνάει στον Κριό και σε βοηθά να διευρύνεις τον περίγυρό σου καθώς νέες γνωριμίες εισβάλλουν στη ζωή σου. Παράλληλα σου δίνονται ευκαιρίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο να εξελιχθείς και να λάμψεις για τις ευφάνταστες ιδέες σου. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο τέλος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη να περάσεις σε επόμενο στάδιο την προσωπική σου ζωή για αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις που θα ενθουσιάσουν το ταίρι σου. Παράλληλα νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, όμως οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς κυκλοθυμία και επικοινωνιακές δυσκολίες μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθύες και να σε επηρεάζει μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα αντιμετωπίζεις με στωικότητα και ψυχραιμία οικονομικές υποθέσεις και ξαφνικά έξοδα που δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις την επιμονή και την υπομονή σου ώστε να προχωρήσεις στην επίλυση ζητημάτων που σου δημιουργούν άγχος δίνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν είναι εύκολο να μετακινηθείς από την θέση σου επιμένοντας στα πιστεύω σου στο μέγιστο βαθμό. Προσπάθησε όμως να λειτουργήσεις διαλεκτικά απέναντι στο ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις και προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη από τον Κριό στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου καθώς κοινωνικότητα και εξωστρέφεια εκτοξεύονται στα ύψη. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν καθώς σε ενθουσιάζουν πρόσωπα που ιντριγκάρουν το μυαλό σου και φέρνουν νέες ιδέες στη ζωή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παράλληλες καταστάσεις καθώς είναι εύκολο να εμπλακείς και να εκτεθείς λόγω των συνθηκών που επικρατούν.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Ιχθύες να σε επηρεάζει από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 έχεις τη δυνατότητα να μετρήσεις την οικονομική σου δύναμη και να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Η ανάγκη για μετριοπαθή χρήση της ύλης μπορεί να οδηγήσει σε συντηρητικές επιλογές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου. Ξαφνικά έξοδα δεν αποκλείεται να προκύψουν, διαχειρίσου κάθε κατάσταση με ψυχραιμία καθώς με αυτό τον τρόπο θα είσαι πολύ αποτελεσματικός. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 σε επηρεάζει άμεσα καθώς αγγίζει το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον με έντονο τρόπο. Δεν θα διστάσεις να δείξεις τα όριά σου και να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις σκληρές συμπεριφορές και συντηρητικές επιλογές που μπορεί να ενοχλήσουν γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά επανέρχονται στο προσκήνιο οικογενειακές καταστάσεις που προκαλούν κυκλοθυμία και αναστάτωση. Η εσωστρέφεια εντείνεται καθώς ζητήματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται και σε απασχολούν έντονα. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή στους Διδύμους να επηρεάζει άμεσα την επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον καλείται να δώσει λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τους οικείους σου και δημιουργούν έντονες καταστάσεις. Ιδιαίτερα μετά τις 11/5 που αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του οι επικοινωνιακές συνθήκες δυσκολεύουν καθώς ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ταλαιπωρούν τις οικογενειακές σχέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένεις. Την ίδια μέρα ο Δίας μετακινείται στον Κριό δίνοντάς σου την δυνατότητα να βελτιώσεις τους οικονομικούς όρους στη ζωή σου. Είναι πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανακάμψεις και να πάρεις ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε βέβαια να μην παρασυρθείς σε σπατάλες που μπορεί πάλι να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 ανακινεί ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον και είναι πιθανόν να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Μετακομίσεις ή η δημιουργία της δικής σου οικογένειας αλλάζουν τα δεδομένα και δημιουργούν νέες συνθήκες στη ζωή σου. 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που θα είναι καθοριστικές για εσένα. Απαραίτητο είναι βέβαια να μετριάσεις την ένταση και τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές ή σε κόντρες με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Προσπάθησε να εκτονώσεις δημιουργικά κάθε ένταση και νευρικότητα καθώς η συμπεριφορά σου αυτή θα αποδώσει τα μέγιστα σε όλα τα επίπεδα. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές έντονου πάθους και αισθησιασμού σε προσωπικό επίπεδο. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και ομορφαίνουν τις συνθήκες στην σχέση σου. Παράλληλα σε οικονομικό επίπεδο έχεις την δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις που θα σου δώσουν ανάσες και θα σε βοηθήσουν να ανακάμψεις βελτιώνοντας τον προϋπολογισμό σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει από τα μέσα του μήνα μέχρι τις 25/5 δίνοντάς σου την απαραίτητη ώθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να περάσεις μοναδικά. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον εκνευρισμό και τον παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αναδεικνύει καταστάσεις που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον και επαναφέρει στο προσκήνιο παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις και να αποφύγεις κόλακες και πρόσωπα που θέλουν να σε παρασύρουν κατά το δοκούν. Άλλωστε παλιότερες εμπειρίες επανέρχονται και μπορεί να λειτουργούν καταλυτικά στις αποφάσεις σου. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ταύρο από τις 23/5 και μετά επαναφέροντας στο προσκήνιο καταστάσεις που αφορούν τον κοντινό περίγυρο. Μείνε μακριά από συμφωνίες εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως καθώς αργότερα θα κληθείς να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις που δεν θα σου αρέσουν.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!