ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη από τον Ζυγό να επηρεάζει θετικά τις σχέσεις σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και χαράζουμε το πρόσωπο που αγαπάς. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Μείνε μακριά από υποχωρήσεις και συμβιβασμούς που δεν θα επιτρέψουν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σου. Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει σε ψυχολογικό και οικονομικό επίπεδο η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό που θα πραγματοποιηθεί στις 25/10. Αναδεικνύει με ένταση φόβους και ανασφάλειες, απωθημένα και ενοχές που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και να αντιμετωπίσεις κατάματα. Οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίσουν, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στη ζωή σου πρόσωπα που προκαλούν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Να θυμάσαι μόνο πως είναι απαραίτητο να αφήσεις στο περιθώριο ότι ζήτημα και σημείο του παρελθόντος δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις ακάθεκτος. 

2ο δεκαήμερο

Καθοριστική μπορεί να είναι η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ζυγό στις 9/10 προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Έχεις την δυνατότητα να ολοκληρώσεις ένα κύκλο καταστάσεων πού μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα δείξουν διάθεση να καλύψουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αντιμετώπισε κάθε επιλογή και πρόταση με ωριμότητα και αποφασιστικότητα καθώς είναι βέβαιο πως μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Ο Κρόνος στον Υδροχόο επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στο μήνα και σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες ξεκαθαρίζοντας φιλικές σχέσεις, όπως επίσης στόχους και φιλοδοξίες. Ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις ξεκαθαρίζοντας το τοπίο στο φιλικό περιβάλλον. Πρωτοβουλίες σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες θα έχουν ανάλογη επιτυχία, αρκεί να δείξεις διάθεση για προσπάθεια εργαζόμενος σκληρά ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στην αρχή του μήνα δίνοντάς σου την δυνατότητα να τακτοποιήσεις καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά ζητήματα. Βρίσκεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις και αφήνεις στο περιθώριο καθυστερήσεις και εμπόδια που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Άρης από τους Διδύμους κινείται αργά και σε επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ενώ βρίσκεται σε παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε επαγγελματικές επιλογές που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Η τάση να ωραιοποιείς δεν θα σου επιτρέψει να λειτουργήσεις αντικειμενικά και με απόλυτο επαγγελματισμό οδηγώντας σε σέ παγίδες και λανθασμένες επιλογές που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Στο τέλος του μήνα ο Άρης θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του δίνοντάς σου την δυνατότητα να επανεξετάσεις επιθυμίες και επιδιώξεις που αφορούν το κοντινό περιβάλλον και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες και προβλήματα με μέσα μετακίνησης είναι πιθανόν να αυξήσουν τη νευρικότητα, φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου καθώς μπορείς να ξεφύγεις από αδιέξοδα βρίσκοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε επηρεάζει άμεσα στην αρχή του μήνα καθώς σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου. Απαραίτητο είναι όμως να αφήσεις στο περιθώριο μεμψιμοιρία και γκρίνια που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα το ταίρι σου. Παράλληλα περιόρισε επικριτικές διαθέσεις και εμμονές που προκαλούν υπερένταση στη σχέση σου. Η μετακίνηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό σηματοδοτεί την απαρχή της περιόδου των Εκλείψεων που πραγματοποιούνται στον άξονα σου με τον Σκορπιό. Επικεντρώνεσαι σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν κουράσει. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25/10 σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις στο παρελθόν τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που δεν καλύπτουν πια τις πραγματικές σου ανάγκες. Σημαντικό είναι να αφήσεις χώρο για κάτι καινούργιο που μπορεί να σου προσφέρει πολλά αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/10 αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις μακριά από συναισθηματισμούς και ξεσπάσματα. Πιθανό είναι να κλείσεις κύκλους υποθέσεων που σε έχουν ταλαιπωρήσει ψυχολογικά καθώς αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργώντας ρεαλιστικά και πειθαρχημένα μπορείς να αποβάλλεις και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι περιοριστικό επιβαρύνει την ψυχή σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις στον χώρο της δουλειάς που θα σε ενθαρρύνουν να κάνεις γενναία βήματα. Η αναγνώριση και η προσωπική σου καταξίωση θα έρθουν μέσα από τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια και αυτό είναι κάτι που έχει συνειδητοποιήσει. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο μέσα στο μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις τελικές αποφάσεις για υποθέσεις που αγγίζουν τον επαγγελματικό χώρο. Γεγονός είναι πως δεν θα διστάσεις να κλείσεις κεφάλαια σε χώρους που νιώθεις πια ότι δεν σου ταιριάζουν. Πολλή δουλειά και υποχρεώσεις θα σε κουράσουν όμως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στην αρχή του μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ανησυχίες και σκέψεις που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι απαραίτητο να δείξεις μετριοπάθεια αποφεύγοντας τις υπερβολές και αλαζονεία που θα ενοχλήσουν έντονα. Ο Άρης από τους Διδύμους κινείται αργά και επηρεάζει τα οικονομικά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Λόγω του ότι βρίσκεται σε παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές επιλογές και συμφωνίες καθώς είναι εύκολο να υποθέσει σε παγίδες. Στο τέλος του μήνα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του δίνοντάς σου την ευκαιρία να επανεξετάσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη. Έρχεσαι σε επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες και το επόμενο χρονικό διάστημα θα αντιληφθείς αν οι οικονομικοί και συναισθηματικοί πόροι που διαθέτεις καλύπτουν απόλυτα τις επιθυμίες σου. Προσοχή σε υπερβολικά συντηρητικές συμπεριφορές και διαχείριση ιδιαίτερα των χρημάτων καθώς είναι δεδομένο πως θα ξενίσουν τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη από τον Ζυγό να σε επηρεάζει θετικά στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας τις παρέες και το αισθηματικό παιχνίδι. Το φλερτ κυριαρχεί και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μαγνητίζονται από την γοητεία και τη λάμψη σου. Η ανάγκη να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν έντονα. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να σηματοδοτήσει για τον χώρο της δουλειάς η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 25/10 στον Σκορπιό. Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις πιθανά πως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε μία νέα επαγγελματική διαδρομή που σου ταιριάζει. Πιθανό είναι ακόμα να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που δεν αξιολόγησες ορθολογικά σε προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τώρα είναι η στιγμή να δεις κάθε επιλογή και πρόταση με ρεαλισμό και πρακτική σκέψη, αποφεύγοντας όμως κάθε εμμονή και επικριτική διάθεση απέναντι στα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν. 

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού να επηρεάζει άμεσα φιλικές και προσωπικές σχέσεις στις 9/10 πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για να προχωρήσεις από κοινού με πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν σε στόχους και φιλοδοξίες. Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει κυρίαρχο ρόλο καθώς αντιλαμβάνεται τα όνειρά σου και εμπιστεύεται τις προτάσεις σου. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα επηρεάσουν άμεσα με την παρουσία του στην προσωπική σου ζωή. Η κοινή ιδεολογική προσέγγιση και η κοινή μελλοντική στόχευση θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να κατασταλάξεις με πρόσωπο που μπορεί να καλύψει εν γένει της ανάγκης σου αυτό το χρονικό διάστημα. Με τον Κρόνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο μέσα στο μήνα νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν διστάζεις να πάρεις αποστάσεις από κόλακες που νιώθουν πως μπορούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν καθώς ανάλογες συμπεριφορές δεν σου ταιριάζουν πια.

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στην αρχή του μήνα έχεις την δυνατότητα να λύσεις και να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρέασαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα το οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία εξελίσσονται με μεγαλύτερη ευκολία καθώς παραμερίζεις εμπόδια και καθυστερήσεις που σε είχαν προβληματίσει.  Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς κινείται αργά προετοιμαζόμενος για την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που θα αρχίσει στο τέλος Οκτωβρίου. Μπαίνεις σε μία περίοδο έντονων καταστάσεων καθώς δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις συγκεντρωμένα και αποτελεσματικά. Η ενεργητικότητά μειώνεται ενώ η διαύγεια αμφισβητείται λόγω του παρατεταμένου τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Στο τέλος του μήνα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και σε καλεί να επανεξετάσεις βαθύτερες επιθυμίες και σκέψεις. Έντονη κυκλοθυμία και νευρικότητα μπορεί να σε παρασύρουν σε απερίσκεπτες και σπασμωδικές συμπεριφορές που θα έχουν άμεση επίπτωση στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός αποφεύγοντας κόντρες και αντιδικίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η επιρροή της Αφροδίτης από τον Ζυγό στο πρώτο δεκαήμερο σε βοηθά να εξομαλύνεις τις σχέσεις με την οικογένεια. Παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να διαμορφώσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο απολαμβάνοντας την συντροφιά του προσώπου που αγαπάς. Συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία ευνοούνται καθώς το ένστικτό σου σε βοηθά να κατευθυνθείς στις σωστές επιλογές. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 25/10 αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανότατα επηρεάζουν ακόμα την προσωπική σου ζωή. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις αγάπες και πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσεις απελευθερωμένος σε κάτι καινούργιο που μπορεί να σε καλύπτει περισσότερο. Σημαντικό είναι επίσης να ξεπεράσεις ζητήματα με παιδιά που σε επηρεάζουν εδώ και καιρό ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τις σχέσεις σου μαζί τους. Επιστροφές και επανασυνδέσεις είναι πιθανές, καλό είναι να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου και τις αποφάσεις που θα πάρεις. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 910 αγγίζει το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον με έντονο τρόπο καθώς αναδεικνύει αλλαγές και ολοκλήρωση κύκλων καταστάσεων. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας που θα αλλάξουν τα δεδομένα και για την οικογένεια. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να σε αφήσουν καθηλωμένο και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις στις απαραίτητες κινήσεις. Διεκδίκησε επίσης το καλύτερο δυνατό που μπορείς σε οικονομικό επίπεδο καθώς αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να καλύψεις τις απαιτήσεις σου έχοντας επιδείξει σκληρή δουλειά και προσπάθεια στον επαγγελματικό χώρο. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Υδροχόο σηματοδοτεί την ανάγκη να οριοθετήσεις σε οικονομικές συμφωνίες, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις. Δεν θα διστάσεις να δείξεις απολυτότητα και να κυριαρχήσεις με τις αποφάσεις σου. Επηρεάζεται επίσης ιδιαίτερα η ψυχολογία σου καθώς ζητήματα του παρελθόντος είναι πια ξεκάθαρα στα μάτια σου. Όμως μην ξεχνάς πως τώρα έχεις την ευκαιρία να δείξεις δυναμισμό και να ξεπεράσεις κάθε τί που μπορεί να εμποδίζει την προσωπική σου εξέλιξη. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο βοηθώντας να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που επηρέασαν τις στενές σχέσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σημαντικό είναι επίσης να προχωρήσεις με καλύτερους ρυθμούς στην επίτευξη εμπορικών και επικοινωνιακών συμφωνιών που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς κινείται αργά προετοιμαζόμενος για την ανάδρομη πορεία του που θα αρχίσει στο τέλος του Οκτωβρίου. Είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι προσεκτικός κυρίως στον χώρο της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα υπονομεύσουν τις προσπάθειές σου και θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου. Φρόντισε επίσης να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πρόσωπα που προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου καθώς το παρατεταμένο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα από τους ιχθείς εντείνει τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους αρχίζει στο τέλος του μήνα ενισχύοντας την κυκλοθυμία, καλά θα κάνεις να στρέψεις την προσοχή σου σε δημιουργικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα για να ισορροπήσεις ψυχολογικά. 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου στην αρχή του μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και χαράς με πρόσωπα που αγαπάς. Η κοινωνικότητα και εξωστρέφεια σε φέρνει πιο κοντά με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή όμως καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε παράλληλες καταστάσεις που θα σε εκθέσουν. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη μετακινούνται στον Σκορπιό και ανοίγουν μία περίοδο εκλείψεων που σε επηρεάζει άμεσα. Ιδιαίτερα η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 25/10 αναδεικνύει καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν έχεις ξεπεράσει. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου να τις αντιμετωπίσεις κατάματα και να προχωρήσεις σε μία νέα αρχή αφήνοντας στο περιθώριο ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για εσένα και τις σχέσεις σου. Σημαντικό είναι επίσης να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου καθώς δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο η βούληση σου για να προχωρήσεις στη δική σου οικογένεια. 

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/10 δεν επηρεάζει άμεσα σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον λειτουργείς αποφασιστικά και δεν διστάζεις να πάρεις αποστάσεις ξεκαθαρίζοντας στην στάση σου απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να θεωρείς τοξικά. Κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν βάσει των δικών τους αναγκών δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από την πλευρά σου. Αποφασιστικές πρωτοβουλίες δεν αποκλείεται να πάρεις σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στους μελλοντικούς σου στόχους με απόλυτη επιτυχία. Απαραίτητο είναι βέβαια να προσπαθήσεις σκληρά και να εργαστείς μεθοδικά και υπεύθυνα για να απολαύσεις τους καρπούς της αναγνώρισης και των ονείρων σου. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο επηρεάζοντας άμεσα σχέσεις και συνεργασίες. Σκέψεις και ανησυχίες που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε ωθούν ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Πιθανό είναι να αποφασίσεις πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που πια δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά χρειάζεσαι.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένος στην αρχή του μήνα δίνοντας την ευκαιρία να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σε οικονομικές συζητήσεις και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς καθώς θέλεις να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Φρόντισε μόνο να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι σε πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες και να προσαρμοστείς η κάθε νέα κατάσταση αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ο Άρης επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς κινείται με χαμηλή ταχύτητα προετοιμαζόμενος για την ανάδρομη πορεία του που αρχίζει στο τέλος Οκτωβρίου. Πιθανό είναι να ρίξεις τους τόνους και να περιορίσεις την δράση σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες σου. Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει σε επαφές και πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά καθώς το παρατεταμένο τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους ιχθείς δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις αντικειμενικά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους αρχίζει στο τέλος του μήνα προκαλώντας εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε απασχολήσουν για τους επόμενους δυόμιση μήνες καθώς δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις πως μπορείς να επιτυχείς σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Οικονομικές ανάσες και στιγμές απόλαυσης υπόσχεται για εσένα η επιρροή της Αφροδίτης από τον Ζυγό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς σε διευκολύνει να κλείσεις οικονομικά ζητήματα με επιτυχημένο τρόπο. Παράλληλα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που αγαπάς βιώνοντας το απόλυτο πάθος και αισθησιασμό. Φρόντισε μόνο να μην προβείς σε υπερβολές οικονομικής φύσεως καθώς περιττά έξοδα και σπατάλες μπορεί και πάλι να ανατρέψουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σου. Η Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στις 25/10 επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις με το στενό περιβάλλον καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν επιλυθεί. Είναι σημαντικό να διευκρινίσεις και να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί απαλλάσσοντας σε από περιττά ψυχολογικά βάρη που μπορεί να επηρεάζουν την διάθεσή σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές επαγγελματικών προτάσεων και προσώπων που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας έντονα συναισθήματα. Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα βέβαιος για επιλογές και αποφάσεις καθώς πιθανή βιασύνη και μεταβαλλόμενη διάθεση δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις αποτελεσματικά. 

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/10 αναδεικνύονται καταστάσεις που επηρεάζουν οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες, ενώ ανασφάλειες και αμφιβολίες έρχονται στην επιφάνεια. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις με μεθοδικές και αποτελεσματικές κινήσεις στην επίτευξη συμφωνιών που μπορούν να σου προσφέρουν κέρδη και κατ’ επέκταση ασφάλεια στη ζωή σου. Σημαντικό είναι επίσης να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την σχέση σου καθώς πιθανός παραλογισμός και έντονη ανησυχία δεν θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσένα και το ταίρι σου. Η συναισθηματική ωριμότητα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να διακρίνεις την πραγματικότητα και να αφήσεις στο περιθώριο αμφιβολίες και καχυποψία που επηρεάζουν το μυαλό σου. Με τον χρόνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο αναλαμβάνεις περαιτέρω ευθύνες και ξεκαθαρίζεις την στάση σου στον χώρο της δουλειάς. Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις σε μία περίοδο νέων διατροφικών συνηθειών που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από περιττά ψυχολογικά και κυριολεκτικά βΆρη που επηρεάζουν την ενέργεια και την ψυχή σου. Ευθύνες και αγγαρείες μπορεί να σε κουράσουν, όμως να θυμάσαι πως θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου ώστε να απολαύσεις την αναγνώριση για την προσπάθεια που καταβάλλεις

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία στην αρχή του μήνα διευκολύνοντας ένα εκφραστείς και να μοιραστείς σκέψεις και απόψεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις όμως να περιορίσεις απερισκεψία και παρορμητισμό που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς είναι εύκολο να εκτεθείς πληγώνοντας τους γύρω σου. Μη διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές επιλογές και συμφωνίες καθώς είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πρόσωπα που θα ακολουθήσουν τις κινήσεις σου. Ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει σημαντικά το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και σε επιφορτίζει με περαιτέρω ευθύνες και υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νευρικότητα και απολυτότητα που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντι σε ανώτερους και φιγούρες εξουσίας. Άλλωστε καλό είναι να θυμάσαι πως το παρατεταμένο τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που τους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να έχεις ορθολογική χρήση καθώς σε ωθεί βάσει των αυταπατών και των ψευδαισθήσεων. Στο τέλος του μήνα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους επηρεάζοντας καταλυτικά τις εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο. Μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις προκαλούν εντονότερο εκνευρισμό, φρόντισε να συγκρατήσεις τον εαυτό σου καθώς πιθανά ξεσπάσματα δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχεις την δυνατότητα να λάμψεις και να γοητεύσεις πρόσωπα που μπορεί να σε διεκδικήσουν με έντονο τρόπο. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς απολαμβάνεις την προσοχή των άλλων ενώ διεκδικείς την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σου. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν δείχνοντας καλή διάθεση και κατανόηση τις επιθυμίες και τις απόψεις συνεργατών και συντρόφου. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25/10 αναδεικνύει οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να μην έχουν επιλυθεί. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στα πράγματα αφήνοντας το παρελθόν ότι μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά για τον προϋπολογισμό και την ψυχολογία σου. Απαραίτητο είναι επίσης να αφουγκραστείς τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς μέσα από αυτή την διαδικασία θα αποβάλλεις περιττές συμπεριφορές και επιδιώξεις που μπορεί να κουβαλάς. Επικεντρώσου στο σήμερα και σε αυτά που μπορείς να απολαύσεις με πρόσωπα που αγαπάς και με το ταίρι σου. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Κριό στις 9/10 αναδεικνύει υποθέσεις που αφορούν κυρίως την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο σχέσεις και συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και λειτουργούν ενισχυτικά για τις προσωπικές επιδιώξεις. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν καθώς δημιουργούν ένα σταθερό και μακροχρόνιο πλαίσιο που σε ενδιαφέρει άμεσα. Καλό είναι βέβαια να δείχνεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε επιλογές που μπορεί λανθασμένα να θεωρείς πως δεν σου αξίζουν. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο βοηθώντας να πάρεις πρωτοβουλίες ξεκαθαρίζοντας την θέση σου απέναντι στο πρόσωπο που αγαπάς. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα σταθερό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα απολαύσεις την συντροφικότητα και το πάθος και αυτό γίνεται ξεκάθαρο στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Πιθανό είναι επίσης να οριοθετηθείς στις σχέσεις με παιδιά καθώς αναδεικνύεται η ανάγκη να τους δείξεις πως μόνο αν έχεις καλά δομημένη προσωπικότητα μπορείς να απολαύσεις την επιτυχία.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο δίνοντάς σου την δυνατότητα στην αρχή του μήνα να προχωρήσεις στην επίλυση υποθέσεων που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Επίσης γραφειοκρατικά ζητήματα μπορεί να εξελιχθούν με ιδιαίτερη επιτυχία αρκεί να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Με τον Άρη από τους Διδύμους να επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Άρης έχει μειωμένη ταχύτητα καθώς προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του που θα αρχίσει στο τέλος Οκτωβρίου. Επίσης κατά κύριο λόγο θα βρίσκεται σε παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θολώνοντας το τοπίο και κυρίως στις επιδιώξεις σου. Η ανάδρομη πορεία του στο τέλος του μήνα σηματοδοτεί την ανάγκη για επανεξέταση των επιθυμιών σε ότι αφορά θέματα παιδείας, νομικές υποθέσεις, ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το πρόσωπο που αγαπάς. Διαμορφώνεις το ανάλογο περιβάλλον καθώς επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με τον άνθρωπό σου μακριά από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανό να υπάρξουν καθώς διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Η μετακίνηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την ανάγκη και την επιθυμία να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και σε ότι σε ικανοποιεί απόλυτα. Η περίοδος των εκλείψεων είναι εδώ και θα σηματοδοτήσει σημαντικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα που θα επηρεάσουν άμεσα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 25/10 αναδεικνύει παλαιότερες συμπεριφορές και παρελθούσες καταστάσεις που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα. Οφείλεις να απομακρυνθείς από τοξικές σχέσεις και καταστάσεις που δεν μπορούν να σου προσφέρουν τα αναμενόμενα αφήνοντας χώρο για κάτι καινούργιο που θα σε ενθουσιάσει. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται και πάλι να σε διεκδικήσουν, είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα βέβαιος σε πιθανή επανασύνδεση γιατί η επανάληψη της ιστορίας δεν αποκλείεται.

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/10 αναδεικνύονται ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Παρασκηνιακές διεργασίες έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν καθώς νιώθεις πως υπάρχουν πρόσωπα που υπονομεύουν την προσπάθειά σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία και να βάλεις τα όριά σου όπου είναι απαραίτητο δείχνοντας δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε αυτούς που νιώθουν πώς μπορούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο μέσα στο μήνα και σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά οικογενειακές υποθέσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Γεγονός είναι πως καλείσαι να διαχειριστείς σημαντικά ζητήματα που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να σε έχουν οδηγήσει στην εσωστρέφεια. Απαραίτητο είναι να μην είσαι σκληρός με τα οικεία πρόσωπα αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν αντίστοιχα. Εργασίες στον προσωπικό σου χώρο και ξεκαθαρίσματα σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας ίσως οδηγήσουν σε μετακομίσεις και αγοραπωλησίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στην αρχή του μήνα δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε ιδέες και προτάσεις που ενθουσιάζουν και αφορούν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους. Μείνε μακριά από αλαζονεία και σπασμωδικές αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν έντονα πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν μαζί σου σε κάποια σημεία. Ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και σε καλεί να ρίξεις τους τόνους σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Το παρατεταμένο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα μετανιώσεις. Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στο τέλος του μήνα δίνοντάς σου την δυνατότητα να επανεξετάσεις τα δεδομένα παίρνοντας χρόνο που θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα προστατεύοντας οικονομικά συμφέροντα και ψυχική υγεία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε επηρεάζει θετικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ομορφαίνοντας τις στιγμές με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Κοινές δράσεις με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ και σας βοηθούν να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Απαραίτητο είναι βέβαια να δώσεις χώρο και χρόνο στο συναίσθημα καθώς είναι εύκολο να πάρεις αποστάσεις από αυτό και από τον άνθρωπό σου λόγω της έντονης ανάγκης για ανεξαρτησία. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα κεντρίσουν την προσοχή σου λόγω των κοινών αντιλήψεων και ιδεολογικών προσεγγίσεων. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25/10 αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να αποβάλλεις. Αποτίναξε από πάνω σου συμπεριφορές και προκαταλήψεις που ακόμα σε επηρεάζουν και αντιμετώπισε κατάματα τραύματα και αμφιβολίες που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις απελευθερωμένα. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται, ο συναισθηματισμός όμως είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη άποψη για την όποια απόφαση θα πάρεις. 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/10 αγγίζει την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου καθώς λειτουργείς ρεαλιστικά και αντιλαμβάνεσαι πως μπορεί να σου προσδώσει πολλά. Νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα σε ενθουσιάσει καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να βιώσεις απόλυτες στιγμές πάθους χωρίς να νιώθεις περιορισμούς και καταπίεση. Σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον είναι βέβαιο πως μέσα από αυτό θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν σε κάθε προσπάθεια επιβεβαιώνοντας ότι εμπιστεύονται τις προτάσεις και τα όνειρά σου. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο μέσα στο μήνα και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις με ορθολογισμό και αποφασιστικότητα σχέσεις με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν απομακρύνσεις και ψυχρότητα με όσους νιώθεις πως δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που λειτουργείς και σκέφτεσαι. Η σκληρή προσπάθεια σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες είναι βέβαιο πως θα αποφέρει την πολυπόθητη επιτυχία. 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στην αρχή του μήνα βοηθώντας σε να λειτουργήσεις με μεγαλύτερη ευκολία στον επαγγελματικό χώρο. Καθυστερήσεις και εμπόδια μένουν στο παρελθόν και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσει σε συνομιλίες και σχέδια με αποτελεσματικό τρόπο. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε κινήσεις και εκφράσεις καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω της απόλυτης και συντηρητικής διάθεσης που μπορεί να σε διακατέχει αυτή την περίοδο. Ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα και κινείται με αργούς ρυθμούς προκαλώντας υπερένταση σε σχέσεις και συνεργασίες. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από την ένταση και τις αυταπάτες λόγω του παρατεταμένου τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Στο τέλος του μήνα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2023. Μπαίνεις σε μία περίοδο εσωτερικών αναζητήσεων καθώς αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να σκεφτείς αν συνεργάτες και σύντροφος αντιλαμβάνονται τις επιθυμίες σου στον απόλυτο βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Γοητεύεις τους πάντες στο πεδίο της καριέρας καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό λειτουργεί ευνοϊκά ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα και σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις για τις ικανότητες και την προσωπικότητά σου. Μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε διεκδικήσουν επιθυμώντας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε να αποφύγεις τον ορθολογισμό στα συναισθήματα καθώς αυτό μπορεί να απομακρύνει τον άνθρωπό σου ή νέες γνωριμίες που ενδιαφέρονται έντονα για σένα. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25/10 σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις παλιότερους στόχους και φιλοδοξίες που επανέρχονται στο προσκήνιο και σε προβληματίζουν έντονα. Οφείλεις να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου και να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι νιώθεις ότι δεν σου επιτρέπει να εξελιχθείς όπως περιμένεις. Πιθανό είναι να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου, κλείνοντας κύκλους σχέσεων που μπορεί να έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Μέσα από τον φιλικό περίγυρο επίσης δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί πρόσωπο που έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στην προσωπική σου ζωή αναστατώνοντας σε.

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/10 να αγγίζει την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία πρόταση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θα οδηγήσει σε αλλαγή στέγης ή στην δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Είναι ένα σημαντικό στάδιο ωρίμανσης για εσένα που μπορείς να το περάσεις με επιτυχία καθώς αναγνωρίζεις την αξία σου και διεκδικείς το καλύτερο δυνατό από το οικείο και το επαγγελματικό περιβάλλον. Καλό είναι ακόμα να απαιτήσεις τις οικονομικές απολαβές που αξίζεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς είσαι διατεθειμένος όπως πάντα να δουλέψει σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Υδροχόο σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε οικονομικό επίπεδο παίρνοντας αποφάσεις που θα λειτουργήσουν ορθολογικά για τον προϋπολογισμό σου. Άλλωστε νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσεις προτεραιότητας και να περιορίσεις πιθανές σπατάλες που δημιουργούσαν οικονομικά προβλήματα και αστάθεια. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στην αρχή του μήνα αποκαθίσταται η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος λύνονται και έτσι απαλλάσσεσαι από την ένταση και πιθανή κακή διάθεση. Μπορείς πια να δρομολογήσεις ταξίδια και αποδράσεις στην ύπαιθρο καθώς καθυστερήσεις και εμπόδια έχουν μείνει στο περιθώριο, ενώ οι νομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν κυλούν με μεγαλύτερη ευκολία και οδηγούνται στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Άρης κινείται αργά στους Διδύμους και σε επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ρίχνοντας τους τόνους και την δράση σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις οποίες επιλογές σου καθώς το παρατεταμένο τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής. Παράλληλα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από σενάρια επιστημονικής φαντασίας δυναμιτίζοντας την σχέση σου. Με τον Άρη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στο τέλος του μήνα επανεξετάζει οικονομικά δεδομένα, ενώ περνάς σε μία έντονη περίοδο εσωστρέφειας καθώς απωθημένα και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα απογειώνει την βοήθεια και την αισιοδοξία και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που έχει διαφορετική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία από εσένα, αυτό θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου. Διασκέδαση, πάρτι και όμορφες παρέες απογειώνουν την διάθεσή σου, ενώ πιθανό είναι να υπάρξουν ταξίδια με το πρόσωπο που αγαπάς επιδιώκοντας να απολαύσετε και να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25/10 επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική σου ζωή δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προβλήματα και τριβές στον χώρο του της καριέρας που καλείσαι να αντιμετωπίσεις αποφασιστικά. Πιθανό είναι να πάρεις αποστάσεις και να κλείσεις κεφάλαια προχωρώντας σε μία νέα αρχή αφήνοντας στο παρελθόν την τοξικότητα, την καταπίεση, την στασιμότητα. Πιθανό είναι ακόμα να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις και επιλογές που δεν σε ικανοποιούσαν σε προηγούμενο χρονικό διάστημα, τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις επανεξετάσεις καθώς μπορεί να είναι οι καλύτερες δυνατές για ότι θέλεις να πετύχεις. 

2ο δεκαήμερο

Οι σχέσεις με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου επηρεάζονται άμεσα με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/10. Είσαι αποφασισμένος να δείξεις τα όριά σου σε πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου καθώς δεν διστάζεις να πάρεις αποστάσεις από όσους νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης ή τις ανάγκες σου. Σημαντικό είναι επίσης να αξιοποιήσεις προτάσεις που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς με σκληρή δουλειά και προσπάθεια από την πλευρά σου μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Φρόντισε μόνο να μην είσαι αυστηρός και απόλυτος στην κρίση σου γιατί είναι πιθανό να λειτουργήσεις άδικα απέναντι σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν. Με καλή διάθεση και κατανόηση είναι βέβαιο ότι θα αξιολογήσεις τους πάντες στο περιβάλλον σου ορθολογικά και θα αποδώσεις τα του καίσαρος τω καίσαρι. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις σε επιλογές που θα δομήσουν μία νέα προσωπική πορεία. Νέες σε επαγγελματικές αποφάσεις και μονοπάτια σε βοηθούν να ωριμάσεις και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε πρόσωπα που συνδέονται μαζί σου στο συγκεκριμένο πεδίο δράσης.

3ο δεκαήμερο

Η επιστροφή του Ερμή από την Παρθένο σε ορθή πορεία στην αρχή του μήνα διευκολύνει σημαντικά τις οικονομικές συμφωνίες και τις επιχειρηματικές δράσεις. Εμπόδια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος φαίνεται να ξεπερνιούνται με μεγαλύτερη ευκολία και να προχωράς στην επίτευξη συμφωνιών και συμβολαίων που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά οφέλη. Με τον Άρη να κινείται στους Διδύμους σε αργούς ρυθμούς και να επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή οφείλεις να ρίξεις τους τόνους και να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που αγγίζουν την σχέση σου αποφεύγοντας τις εντάσεις. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις καθώς το παρατεταμένο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν επιτρέπει να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και σύνεση. Στο τέλος του μήνα ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και σε ωθεί σε μία περίοδο έντονης εσωτερικής αναζήτησης και προβληματισμού καθώς επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο αν ο άνθρωπος που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να κατανοήσει ανάγκες και επιθυμίες σου. Δυσκολίες με παιδιά μπορεί να αυξήσουν την ένταση, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός ώστε να αποφευχθούν κόντρες και αντιδικίες που θα προκαλέσουν προβλήματα. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Ζυγό στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε επηρεάζει άμεσα απογειώνοντας την λίμπιντο σου. Επιθυμείς να βιώσεις έντονες στιγμές πάθους και αισθησιασμό με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Η απόλυτη συγχώνευση είναι ο στόχος σου καθώς θέλεις να νιώσεις ένα με τον σύντροφό σου. Φρόντισε όμως να μετριάσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες που μπορεί να σε βάλουν σε παράξενα μονοπάτια και να δημιουργήσουν έντονες προστριβές στην σχέση σου. Σημαντική εξέλιξη μπορεί να υπάρξει στην προσωπική σου ζωή και με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25/10. Παρελθούσες καταστάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις είτε να τις αφήσεις στο παρελθόν κλείνοντας ένα κεφάλαιο που δεν έχει πια να σου προσφέρει τίποτα ή να τις εντάξεις στο παρόν αφού πάρεις τα μαθήματά σου και μάθεις από τα λάθη που μπορεί να είχες πραγματοποιήσει παλιότερα. Ταλέντα και δημιουργικές δράσεις ευνοούνται καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν βοηθώντας σε να εκφραστείς με κάθε τρόπο. 

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 9/10 να σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες σου δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις τα δεδομένα του προϋπολογισμού σου και να προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορούν να προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Καλό είναι βέβαια να αντιμετωπίσεις παράλληλα χρέη του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για ανάλογους διακανονισμούς. Στην προσωπική σου ζωή τα λάθη του παρελθόντος σε βοηθούν να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα με το ταίρι σου δημιουργώντας ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας στην προσωπική σου ζωή. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία μέσα στον μηνά βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να αποτινάξει από πάνω σου τραύματα και απωθημένα που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις απελευθερωμένα στο σήμερα. Νιώθεις ότι έχεις ωριμάσει και έχεις μάθει από πιθανά λάθη και αστοχίες του παρελθόντος για αυτό και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε βήματα που θα κλείσουν εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα σε επηρεάζουν έντονα. 

3ο δεκαήμερο

Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Ερμή στην Παρθένο στην αρχή του μήνα απεγκλωβίζει την επικοινωνία σε σχέσεις και συνεργασίες και σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις σκέψεις που σε απασχολούσαν έντονα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σημαντικό είναι να εκφράσεις ανησυχίες και προτάσεις το ταίρι σου για την βελτίωση της σχέσης σου, ενώ θα διαπιστώσεις πως οι συνεργάτες σου είναι δεκτικοί σε κάθε είδους αλλαγή που μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Ο Άρης κινείται με αργούς ρυθμούς στους Διδύμους και επηρεάζει καταλυτικά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που έχεις κλείσει μέσα σου. Προσοχή σε σπασμωδικές συμπεριφορές και λάθος συμπεράσματα που μπορεί να υπάρξουν λόγω του παρατεταμένου τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Στο τέλος του μήνα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και σε καλεί να επανεξετάσεις τις οικογενειακές σχέσεις με γνώμονα τις προσωπικές του επιθυμίες. Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν σε εργασίες που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο, δείξε ψυχραιμία αποφεύγοντας κόντρες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!