Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Αύγουστο

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Αύγουστο
Για να δείτε πώς θα είναι ο μήνας Αύγουστος για εσάς προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό τον Αύγουστο θα χαλαρώσεις από τις έννοιες και τα προβλήματα, θα απαλλαγείς από το άγχος σου και θα ξεπεράσεις σημαντικές φοβίες, αλλά και ανασφάλειες! Θα αναγνωρίσεις σημαντικές αλήθειες, τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τα συναισθήματά σου και πολύ πιθανό να διακρίνεις ότι έχεις κάνει και σφάλματα, τα οποία θα θελήσεις τώρα να αποκαταστήσεις! Η εκπλήρωση ενός στόχου, είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα, ενώ αυτό το μήνα θα θέσεις και κάποιους νέους στόχους για το μέλλον σου! Σημαντικές πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναζητάς την αληθινή αγάπη, αυτή που θα μπορέσει να αντέξει στο χρόνο… Αυτό τον Αύγουστο λοιπόν, έρχεσαι πιο κοντά στη σταθερή σου σχέση και ξεπερνάτε τα εμπόδια του χτες. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ο μήνας σου δίνει την προοπτική να συναντήσεις μία νέα σχέση, που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα τα επαγγελματικά σου θα αναδιοργανωθούν και θα κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές, που τις σκεφτόσουν εδώ καιρό! Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες και θα μπεις στο δίλημμα να πάρεις τα ρίσκα σου για να κατακτήσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον ! Θα έχεις μία επαγγελματική πρόταση, η οποία και θα σου χαρίσει ηθική ανταμοιβή. Για τα οικονομικά σου η περίοδος ευνοεί τα νέα ανοίγματα, με σύνεση και προσοχή!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος σε βρίσκει με κέφι, ενεργητικότητα και την επιθυμία για ολοκληρωτικές αλλαγές στη ζωή σου! Νέες ευκαιρίες θα κάνουν αυτό τον Αύγουστο την εμφάνισή τους στη ζωή σου και εσύ τώρα θα πάρεις την απόφαση να γυρίσεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Με θάρρος, τόλμη, αποφασιστικότητα, αλλά και λίγο ρίσκο, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κυνηγήσεις νέους στόχους! Προσοχή στους εγωισμούς και στην άστατη συμπεριφορά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου σε ενθουσιάζουν και σε κάνουν να λειτουργείς αρκετά παρορμητικά σε αυτό το μήνα της χρονιάς! Θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου και θα σου εξάψει την φαντασία… Αν είσαι σε μία σχέση, πρόσεξε να μην ενδώσεις σε έναν πειρασμό, που θα σε φέρει αντιμέτωπο με μπελάδες! Αν δεν έχεις σχέση, θα υπάρξει έντονη ερωτική κινητικότητα, ωστόσο, για την ώρα η σταθερότητα είναι αβέβαιη.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ακόμα και διακοπές να κάνεις αυτόν τον Αύγουστο, σίγουρα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα αφορούν τη δουλειά σου και θα σε συναρπάσουν! Θα συζητήσεις για κάποιες αλλαγές και αυτό το μήνα θα σκεφτείς ακόμα και να κάνεις κάποια στροφή στην καριέρα σου! Τα «κέρδη» δεν αφορούν μόνο τα επαγγελματικά σου, αλλά και τα οικονομικά… Θα παρουσιαστεί μικρή άνοδος, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις επιπολαιότητες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3


ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος σε βρίσκεις με τις δυνάμεις σου να είναι λίγο πεσμένες και με την επιθυμία να θέλεις να περάσεις ήσυχα, συντροφικά και ζεστά με ανθρώπους δικούς σου! Αυτό το μήνα θα κάνεις τα πάντα για να μπορέσεις να νιώσεις και πάλι ασφάλεια και σιγουριά στη ζωή σου! Οι σχέσεις σου θα παίξουν σπουδαίο ρόλο και μάλιστα θα αποκαταστήσεις κάποια καβγαδάκια, που είχαν γίνει με κοντινά σου πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά όμορφα και πολύ αυτό το μήνα! Καταρχάς η σχέση σου θα είναι πιο συντροφική και ζεστή, ενώ παράλληλα θα πάρεις την απόφαση για μία πιο σταθερή πορεία στα αισθηματικά σου! Θα βρεθείς σε όμορφα, ειδυλλιακά τοπία, θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές, ενώ αν δεν έχεις σχέση, να το θυμηθείς: αυτό το μήνα θα υπάρξει ένα άτομο που θα σου κλέψει την καρδιά!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα κινηθούν πάνω σε σταθερά πλαίσια αυτό το μήνα. Οι έννοιες σου φεύγουν, οι προβληματισμοί ξεπερνιούνται, ενώ παράλληλα θα έχεις συζητήσεις για κάποιες νέες συνεργασίες, που θα ξεκινήσουν από το προσεχές φθινόπωρο! Τα οικονομικά μπαίνουν σιγά-σιγά σε μία σειρά!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Αύγουστο θα ταξιδέψεις, θα διασκεδάσεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες και η σκέψη σου θα ξεφύγει από τα προβλήματα που είχες ως τώρα! Το μυαλό σου θα τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη της! Τα γεγονότα, οι ειδήσεις και τα μηνύματα του μήνα, θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το γέλιο και τον ενθουσιασμό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Τώρα πια έχεις και εσύ τη διάθεση να παίξεις και να διασκεδάσεις στα αισθηματικά σου! Θα κάνεις ένα όμορφο ταξιδάκι με το σύντροφό σου, ενώ αν δεν έχεις ταίρι, τότε σε μία μετακίνησή θα γνωρίσεις έναν νέο έρωτα! Γενικά, αυτό το μήνα θα έλκεις σαν μαγνήτης όποιο άτομο βάλεις στόχο, η συμπεριφορά σου όμως θα είναι αρκετά επιπόλαιη!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλη έμπνευση θα έχεις αυτό το μήνα στη δουλειά σου και ίσως αυτό να οφείλεται στην ξεκούραση και στις ώρες χαλάρωσης που θα σε βοηθήσουν να έχεις νέες ιδέες! Θα μελετήσεις μία αλλαγή για τα επαγγελματικά σου, η οποία στην πορεία σε βοηθά και στα οικονομικά! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις αυτό το μήνα, είναι η ασυνέπεια στις υποχρεώσεις σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος δεν είναι και τόσο ανέμελος για σένα, για το λόγο ότι έχεις πιέσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις, που δε σου επιτρέπουν να ξεφύγεις, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις όπως θα ήθελες ή θα περίμενες! Σημαντικό προβληματισμό θα έχεις για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις βάσεις σου, έτσι λοιπόν θα παραμελήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό! Όσο και να σου είναι δύσκολο, προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα χαρίσει σταθερότητα αισθηματική! Εσύ τώρα θα αντιληφθείς ότι οι ανάγκες σου αλλάζουν, ενώ παράλληλα μπορεί να πάρεις την απόφαση της επισημοποίησης! Αν δεν έχεις σχέση, τότε πιο ώριμα και σοβαρά θα σκεφτείς και θα πάρεις την απόφαση να κινητοποιηθείς δραστικά, για να βρεις το άλλο σου μισό.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ιδιαίτερα απαιτητικός για τα επαγγελματικά σου θα είναι ο Αύγουστος και αυτό θα συμβεί γιατί θα επωμιστείς ευθύνες συνεργατών σου! Αυτό το μήνα θα νιώσεις ότι προσφέρεις πολλά, χωρίς να έχεις το αντίστοιχο αντίτιμο! Θυμήσου όμως πως ο κόπος και ο αγώνας που κάνεις τώρα, θα σε ανταμείψουν λίγο αργότερα… Στα οικονομικά σου θα υπάρξει σταθερότητα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις αλλά και αλλαγές! Θα περάσεις πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενες και σχεδίαζες… Η άνοδος, επιτυχία και τα απρόσμενα, ευχάριστα γεγονότα, θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό σου! Αυτό το μήνα μπορεί να αλλάξεις σπίτι, εργασία ή να πραγματοποιήσεις κάποιο μεγάλο και σημαντικό ταξίδι. Αυτό το μήνα θα μπουν ξαφνικά στη ζωή σου νέοι άνθρωποι!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό τον Αύγουστο θέλεις να παίξεις και να ανανεωθείς, κι αυτό ακριβώς θα κάνεις! Η αισθηματική σου ζωή μπορεί για την ώρα να μην έχει σταθερή μορφή, όμως είναι σίγουρο ότι θα ζήσεις τις πιο ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές της χρονιάς! Αν δεν έχεις σχέση, ένας νέος έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά, ενώ αν είσαι σε δεσμό θα βρεις και πάλι την ερωτική σπιρτάδα με το ταίρι σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας δικτύωσης και επαγγελματικών επαφών, που θα σε βοηθήσουν να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς νέες συμφωνίες, εργασιακές αλλά και οικονομικές! Μία νέα πρόταση θα σε βρει εξ απροόπτου· σκέψου την σωστά και να αναμένεις ότι θα σου αποδώσει ιδιαίτερα στα οικονομικά, μετά από 2 μήνες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό τον Αύγουστο δίνεσαι ολοκληρωτικά στην οικογένειά σου και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους, που θα έχουν ανάγκη την υποστήριξή σου! Όπως στο παρελθόν σου στάθηκαν, έτσι και εσύ τώρα από την πλευρά σου θα χρειαστεί να είσαι στο πλάι τους, για δικά τους προβλήματα. Παράλληλα, αυτό το μήνα θα καταλάβεις ότι μέσα από τις θυσίες, μπορείς να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου… ούτε κλαίνε αλλά ούτε γελάνε αυτόν τον Αύγουστο! Θα έχεις και κάποιες ανασφάλειες ή διλήμματα που θα σε κάνουν να νιώσεις αβεβαιότητα για το μέλλον μία σχέσης ή γνωριμίας. Το άτομο που έχεις στην καρδιά σου θα σε προβληματίσει με τη στάση του και εσύ θα αναγκαστείς να δεις με ρεαλισμό την κατάσταση μεταξύ σας! Καλύτερα να αποφύγεις αυτό το μήνα τις οριστικές αποφάσεις στα αισθηματικά, γιατί λίγο αργότερα θα τις μετανιώσεις!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από έντονη εργασία και πολλές ώρες αφιερωμένες σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, θα καταφέρεις αυτό το μήνα να πετύχεις την αναγνώριση και τον σεβασμό από τους συνεργάτες σου ή και από τον προϊστάμενό σου! Επίσης, θα έχεις μία απρόσμενη ανταμοιβή (επαγγελματική ή και οικονομική), που περίμενες εδώ και καιρό!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Στιγμές απομόνωσης θα θελήσεις να έχεις αυτό τον Αύγουστο! Η μεγαλύτερη ανάγκη σου θα είναι να ξεκουραστείς, να απαλλαγείς από το άγχος και από ανθρώπους που σε έχουν κουράσει, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε σένα και σε αποφάσεις που ξέρεις ότι πρέπει να παρθούν αυτή την εποχή! Το παρελθόν σού έδωσε σημαντικά μαθήματα και τώρα πρέπει να οργανώσεις εκ νέου τη ζωή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος δεν είναι και ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς, αντιθέτως αισθάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά, πως κάτι δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελες. Στιγμές μοναξιάς, αναθεώρησης, θλίψης και περισυλλογής, σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις κάποια συναισθήματά σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εργασία σου σε κούρασε με τις συνεχείς πιέσεις της και αυτό το μήνα έχεις ανάγκη από ξεκούραση… Τα οικονομικά βέβαια δε σε ευνοούν και δεν μπορείς να έχεις τις διακοπές που θα ήθελες, αυτό είναι κάτι που σε περιορίζει και σε ρίχνει προς στιγμήν ψυχολογικά. Ο μήνας σε βοηθά να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις στα επαγγελματικά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Τι θέλει κάθε άνθρωπος για να μπορεί να περάσει έναν ευτυχισμένο Αύγουστο; Το χρήμα και ο έρωτας αρκούν για να νιώσεις πληρότητα, ευχαρίστηση και ολοκλήρωση! Αυτό το μήνα έχεις ρέντα, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σου, όπου θα βγεις κερδισμένος! Οι ευκαιρίες του μήνα είναι σημαντικές και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι η ευτυχία, αν και αργά, έρχεται ξανά στη ζωή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Και ενώ έχεις στο μυαλό σου ακρογιαλιές, δειλινά, ρομαντικά τοπία και συναισθήματα γεμάτα προσμονή, έρχεται ο Αύγουστος για να εκπληρώσει τις προσδοκίες της καρδιάς σου, χαρίζοντάς σου και απέραντο πάθος… Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μην παρασυρθείς αρνητικά από αυτό, προκαλώντας ζήλιες και συγκρούσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Απόλυτα, κυριαρχικά θα λειτουργήσεις αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου! Θα θέσεις τους όρους σου, θα δώσεις τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο και πραγματικά θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος! Μία αύξηση καθηκόντων, που θα σου δώσει μία προαγωγή ή μία ανταμοιβή, είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα. Όσο για τα οικονομικά σου, διανύεις την πιο θετική περίοδο του έτους, που η τύχη είναι στο πλευρό σου χαρίζοντάς σου άνοδο!
Scroll To Top