ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που προσφάτως χώρισες, τα γεγονότα θα σε ωθήσουν σε μια ουσιαστική συζήτηση με το πρώην ταίρι σου. Ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σε βοηθήσει να σκεφτείς επάνω σε σοβαρή βάση, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι ριζικές και ώριμες. Η ανάγκη σου για να βρεις λύσεις θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις, να ψάξεις τις αιτίες και να λύσεις τους συναισθηματικούς σου κόμπους.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά με σύνεση, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, διεκδίκησε με μεθοδικό τρόπο. Η ανάγκη σου για βελτίωση και εξέλιξη θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να σκεφτείς την προοπτική της συγκατοίκησης. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να αφήσεις στην άκρη τους θυμούς και τα εγωιστικά πείσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει την αισιοδοξία σου και γενικότερα την εσωτερική σου διάθεση. Μέσα στην εβδομάδα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό θα προκύψει στη ζωή σου που ουσιαστικά θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σου. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα δε θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στις αρνητικές εκδοχές, αλλάζεις την οπτική σου. Θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, βάζεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη.

Σε σχέση. Αισθαντικότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα καταφέρεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. Θα χαλαρώσει η στάση σου, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από προσκολλήσεις και εμμονές. Δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα θερμά λόγια. Θα βρεις τη χρυσή οδό που θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Αποφασίζεις να δώσεις άνοιγμα για νέα αρχή, θα τονωθεί η ανάγκη σου για καινούργιο ξεκίνημα. Αμεσότητα θα σε χαρακτηρίζει, η εβδομάδα θα στρώσει έδαφος για συνομιλίες που θα έχουν θετική κατάληξη, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσεις σε αποκαλυπτικές κουβέντες. Τα λόγια σας θα έχουν άνεση και οικειότητα, θα υπάρξει δυνατότητα για ουσιαστική εξέλιξη.

Σε σχέση. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου θα είναι συγκαταβατικός και θα σε ωθήσει σε ειλικρινείς συζητήσεις, κάτι θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Η εβδομάδα, έντονη θα είναι η ανάγκη σου για συναισθηματική ισορροπία, μέσα στη σχέση σου θα αποφύγεις τις υπερβολές. Η εσωτερική σου ηρεμία θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με ανανεωτικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου και θα πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Αυτή τη φορά θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο αποκαλυπτικό, θα εκδηλωθείς και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, η κατάληξη θα είναι ενθαρρυντική.

Σε σχέση. Συναισθηματικά ζωηρή και ποικίλα θα είναι η στάση σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και ανανεωτικές προτάσεις. Αυτή τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να χειριστείς τις δύσκολες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Είναι πολύ πιθανόν να στρωθεί το έδαφος για να αποκτήσεις σταθερό ταίρι. Τις καταστάσεις που θα προκύψουν θα τις χειριστείς με δυναμισμό και σοβαρότητα. Στο χέρι σου θα είναι οι πορεία των εξελίξεων, στην παρούσα φάση εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Φεύγουν οι αναστολές και οι αρνητικές εικασίες, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς με αισιοδοξία και ανάγκη για αναζωογόνηση.

Σε σχέση. Σοβαρές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου στοχεύοντας στην ισορροπία και στο μέλλον της σχέσης σου. Συνετές θα είναι οι επιθυμίες σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα στοχεύσεις σε αυτό που είναι εφικτό και υλοποιήσιμο, για μελλοντικές βλέψεις θα βρεις πρόσφορο έδαφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Προσγειωμένη και ώριμη θα είναι η στάση σου, θετική κατάληξη θα έχει η προσέγγιση σου σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο που έχεις στη σκέψη σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπημένες τις διαθέσεις σου, θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις σταθερό και βάσιμο έδαφος. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει άνοιγμα για εξομολογήσεις και άμεσες εκδηλώσεις, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις θετικές εξελίξεις στην περίπτωση που περιμένεις κάποιες απαντήσεις. Θα καταφέρεις να σκεφτείς προσγειωμένα και με ορθολογισμό. Ανάγκη σου θα είναι να τακτοποιήσεις υποθέσεις και ζητήματα που σου προκαλούν ανασφάλεια ή συναισθηματική αστάθεια. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα που θα στρώσουν το έδαφος για δημιουργικές αλλαγές μέσα στη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα σε ενθαρρύνει αυτή η εβδομάδα, αισιόδοξη, κοινωνική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ελεύθερα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις. Παίρνεις απόφαση να βγεις από την αναμονή ή την διστακτικότητα θα κυνηγήσεις την μεγάλη αλλαγή που θα σε τονώσει.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά, θα πάρεις ανανεωτικές αποφάσεις που θα πατούν σε ώριμη συναισθηματική βάση. Αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι άμεσα, οι σκέψεις σου δημιουργικές. Μεθοδική θα γίνει η στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τα πείσματα, θα βρεις τη μέση οδό στην επικοινωνία με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου η εβδομάδα θα σου φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, ουσιαστικές επαφές θα έχεις με τον πρόσωπο που σκέπτεσαι. Οι προθέσεις θα είναι ξεκάθαρες, ειλικρινά λόγια θα ακουστούν, σκέψου σοβαρά και πάρε τις αποφάσεις σου. Η εβδομάδα, θα προκύψει συνάντηση με συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα καταλήξουν σε βάσιμες υποσχέσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα έχει θετικές ανατροπές έρχονται αλλαγές. Τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές και αποκαλυπτικές, προσπάθησε να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, θα είναι λάθος αν κρύψεις αυτό που νιώθεις και αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Εκδηλώσου, ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις και προχώρα για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Θα σε ενθουσιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις, θα θελήσεις να δώσεις έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Εσύ που έχεις ξεφύγει πλέον από το παρελθόν και αναζητάς καινούργιες ευκαιρίες θα έχεις ένα ιδιαιτέρως ευνοϊκό άνοιγμα. Οι συνθήκες θα στρώσουν το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης.

Σε σχέση. Φεύγουν τα πείσματα και οι αρνητικές αντιδράσεις, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά και να αποφύγεις τις ακρότητες. Η στάση σου θα είναι πιο ήρεμη ίσως και πιο συμβιβαστική, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου, θα μπορέσεις να εστιάσεις στα θετικά και να αποφύγεις τις αναστατώσεις. Η θετική σου διάθεση θα σε ωθήσει σε ανανεωτικές προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, με ορθολογισμό θα σε εφοδιάσει, θα τονώσει την ανάγκη σου για σταθερότητα. Θα νιώσεις αισιοδοξία, αλλάζεις όνειρα και βλέψεις, τώρα θα αναζητήσεις την ανανέωση και όχι την ανακύκλωση των παλιών και των περασμένων. Θα βρεις τρόπο να ανατρέψεις τη στασιμότητα και να δραστηριοποιηθείς περνώντας σε άμεσες προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η ήρεμη διάθεση σου θα σε κάνει διπλωματικό και ειρηνικό. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και κατανόηση θα δείξεις στο ταίρι σου. Ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σου, δεν αποκλείεται να μιλήσεις για το μέλλον. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από αγχωτικές καταστάσεις, η γενική σου στάση θα είναι συγκαταβατική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Είναι πολύ πιθανόν το πρώην ταίρι σου να επανέλθει και πάλι στη ζωή σου. Συνομιλία θα γίνει, θα ακολουθήσουν επαφές που θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε ραντεβού θα ακουστεί πρόταση επανένωσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περεταίρω εξέλιξη. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς αυτή τη φορά η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική.

Σε σχέση. Η εβδομάδα, θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις με ειλικρίνεια, να αναλύσεις και να εξηγήσεις προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να κλείσουν τα ανοιχτά σημεία. Αναζωογονητικές συνθήκες θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τα συνηθισμένα και να προχωρήσεις με στόχο την ανανέωση.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να εκδηλωθείς, να μιλήσεις ελεύθερα και να προσεγγίσεις με αυθορμητισμό. Η στάση σου θα είναι συναισθηματική, θα θελήσεις να προσφέρεις και να εισπράξεις ενδιαφέρον και αγάπη. Εσύ που θέλεις να αποκτήσει η προσωπική ζωή σου σταθερότητα ανέλαβε δυναμική δράση, αν υπάρχει πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σου πέρνα σε προτάσεις.

 Σε σχέση. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σε ωθήσουν σε πράξεις που στόχο θα έχουν να σοβαρέψουν την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, οι πράξεις σου θα είναι άμεσες, θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο βήμα με κατεύθυνση την επισημοποίηση. Τα κατασταλαγμένα αισθήματα θα σε βοηθήσουν να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, προχωρείτε μπροστά με κοινές βλέψεις.

Πηγή:myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!