ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μια αλλαγή θα επιδιώξεις, τερματίζεις τα παλιά και τα απογοητευτικά, παίρνεις την απόφαση να βγεις από την άρνηση ή την αναμονή. Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τρόπο αυθόρμητο και ελκυστικό, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου. Απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική για καινούργιες και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα αγχωτικό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις δίνοντας οριστική κατάληξη. Η εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε ρεαλιστικές αποφάσεις με στόχο να σταθεροποιήσεις την πορεία του δεσμού σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα σκεφτείς ρεαλιστικά, θα νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να ακολουθήσεις μια σταθερή πορεία στην προσωπική σου ζωή. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα τονώσει την αισιοδοξία σου. Κάνε το βήμα να εκδηλωθείς, οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν μελλοντική προοπτική.

Σε σχέση. Έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν εξελίξεις θετικής κατάληξης. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό, είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα, θα θελήσεις να βγεις από την ανασφάλεια. Θα πρέπει οι διαθέσεις σου να είναι ήρεμες και διαλλακτικές, απέφυγε το πείσμα και την κτητική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, θα σε εξιτάρει το ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα νιώσεις πως μεταξύ σας υπάρχει έλξη και χημεία, είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση. Η ανάγκη σου για σταθερότητα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία για μια σχέση με αληθινά αμοιβαία και σταθερά αισθήματα, ουσιαστικά θα σε αποτρέψει από τις επιπόλαιες επιλογές.

Σε σχέση. Ζωτική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να ανανεωθείς συναισθηματικά. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, θα βρίσκεται σε ισορροπία ο εσωτερικός σου κόσμος, θα καταφέρεις να σκεφτείς λογικά και όχι εγωκεντρικά. Θετική θα είναι η στάση σου, θα μπορέσεις να εστιάσεις στη θετική και αισιόδοξη όψη των γεγονότων, δε θα δώσεις έκταση σε ανασφάλειες και αμφιβολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ευδιάθετη θα είναι η στάση σου. Αυτή η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, αυθόρμητα και διαισθαντικά. Ίσως να υπάρξουν συναισθηματικές εναλλαγές όμως θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις πρόσωπο που ήδη υπάρχει στη σκέψη σου. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, προχώρα σε ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση. Ίσως να νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής έντασης, προσοχή στις πιεστικές ενέργειες, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις, να διαπιστώσεις και όχι να ξεσπάσεις ή να βγάλεις άτοπα συμπεράσματα. Θα ηρεμήσεις και θα προχωρήσεις σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα μπορέσεις να χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα.

 ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ενισχυμένη θα είναι η διάθεση σου να βγεις, να διασκεδάσεις και να προσεγγίσεις. Εσύ που θέλεις να ανανεωθείς τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις θα βρεις την προσδοκώμενη ανταπόκριση, δεν θα απογοητευτείς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις συμπάθειες, οι συγκυρίες θα στρώσουν έδαφος για προσωπικές επαφές.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ελευθερία κινήσεων, ωστόσο προσοχή στις αντιδράσεις σου απέφυγε την πεισματική συμπεριφορά. Με το ταίρι σου προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που είναι μπερδεμένες, η στάση σου δεν θα πρέπει να είναι αδιάλλακτη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας τονώνεσαι, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα ανανεώσει τις επιθυμίες σου, κοινωνική θα είναι η στάση σου, αξιοποίησε με αμεσότητα τα συμβάντα. Θα έχεις τη διάθεση να αναλύσεις τις καταστάσεις και να επαναπροσδιορίσεις με θετική σκέψη. Τόσο σε ζητήματα επανασύνδεσης όσο και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να δώσεις τα κατάλληλα ανοίγματα. Θετική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις εσωτερικές σου διακυμάνσεις.

Σε σχέση. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, ισορροπία και αρμονία θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η δεκτικότητα σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις θερμό το κλίμα. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βγεις από ανησυχίες ή αμφιβολίες, αφήνεις στην άκρη τις καχύποπτες σκέψεις και τις εσωτερικές ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να δράσεις, θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας και προσέγγισης. Σου δίνω τη συμβουλή να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, κράτα ακμαία την αισιοδοξία σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέα αρχή. Έντονος θα είναι ο αισθησιασμός σου, γοητεία και αυτοπεποίθηση θα αναδύεις.

Σε σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις αντιδράσεις σου, προσπάθησε να αποφύγεις τα πεισματικά ξεσπάσματα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό. Συναισθηματικές κουβέντες θα ακουστούν, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σου πει το ταίρι σου, προσπάθησε να εστιάσεις στη μεταξύ σας έλξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα ανοιχτείς και θα εκδηλώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Η θετική σου διάθεση και η ανάγκη σου να προσεγγίσεις θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές προτάσεις, θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, οι κινήσεις σου θα είναι οργανωμένες και σκεπτόμενες, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη την καχυποψία.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Αν βάλεις στόχο να ενθουσιάσεις ή να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου θα τα καταφέρεις, πρότεινε ελεύθερα αυτό που θα σκεφτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιείς, θα σε ενισχύσουν με αισιοδοξία. Ανάγκη σου θα είναι να απεγκλωβιστείς από τη στασιμότητα, η στάση σου θα είναι κοινωνική, ανέμελη και προσιτή. Θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείς ή να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Στα μέσα της εβδομάδας, μάλλον θα υπάρξουν εσωτερικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κυκλοθυμική θα γίνει η συμπεριφορά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις υπερβολές και τις εντάσεις. Έρχονται αναθεωρήσεις που θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είσαι σε θέση να ρεγουλάρεις τις συναισθηματικές σου διακυμάνσεις, θα καταφέρεις να συγκρατηθείς και να ελέγξεις τον συναισθηματικό σου κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Τα γεγονότα σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για ανανέωση θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με διαφορετικό τρόπο σκέψης. Θα προσεγγίσεις και θα επικοινωνήσεις με θετική διάθεση. Θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί άνοιγμα για σχέση. Διατήρησε ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, κινήσου με αυθορμητισμό και με αυτοπεποίθηση.

Σε σχέση. Εσύ που θέλεις σταθεροποίηση και δέσμευση, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σου δώσουν το προσδοκώμενο άνοιγμα, μείνε σε ετοιμότητα. Η εβδομάδα θα τονώσει την αισιοδοξία σου ταυτοχρόνως θα σε βοηθήσει να κινηθείς με σωστή διαίσθηση. Το ταίρι σου θα σου κάνει μια ιδιαιτέρως τονωτική πρόταση, σε παροτρύνω να δώσεις θετική απάντηση, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εσωτερικές ανησυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Αποφασίζεις να βγεις από τη μοναχικότητα, θα ανανεωθείς, θα συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείς. Θα νιώσεις τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να κυνηγήσεις και να αποκαλύψεις την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και ανέμελη διάθεση. Τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, απελευθερώνεσαι και αναζωογονείσαι, μη φρενάρεις τις εξελίξεις.

Σε σχέση. Η ανανεωτική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις του δεσμού σου. Συναισθηματικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις, παύεις πλέον να νιώθεις προσκόλληση στο παρελθόν. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς και να πορευτείς με σταθερά βήματα. Θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, εκδηλωτική και θερμή θα είναι η στάση σου.

Σε σχέση. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, ανέλαβε πρωτοβουλίες. Εσύ που έχεις τσακωθεί ή υπάρχει θυμός θα δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις, διαλύονται οι κόμποι. Αν χειριστείς τις καταστάσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα αναθερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η στάση σου θα είναι ανέμελη, συγκαταβατική και ιδιαιτέρως εκδηλωτική.

Πηγή:myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!