ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Σε περίπτωση που μέχρι τώρα υπήρχαν αναστολές στο θέμα της προσέγγισης τώρα δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα κερδίσεις το πρόσωπο που έχεις στο στόχαστρο σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συναντήσεις και αποκαλυπτικοί διάλογοι που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σχέσης. Η εβδομάδα θα σου ανοίξει δίοδο για σταθερό ταίρι.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, ωστόσο η εβδομάδα ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εκρηκτική και ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Απέφυγε τις πιέσεις, περιόρισε τον εγωκεντρισμό, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Πιθανότατα θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει. Ο τρόπος προσέγγισης θα είναι αυθόρμητος και ελκυστικός, αυτό που θα οδηγεί τις ενέργειες σου θα είναι η έλξη που θα νιώσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα φρενάρεις τα γεγονότα. Η εβδομάδα θα τονώσει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μια καινούργια αγάπη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Προσοχή στις αντιδράσεις σου, καλό θα είναι να λείψουν οι υπερβολές, οι εντάσεις και οι ζήλιες, δε θα πρέπει να ξεφύγεις από τα όρια της λογικής συμπεριφοράς. Πάθος και ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, προσοχή να μην πέσεις σε λάθη που θα απορρέουν από την κτητικότητα σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ένα γεγονός θα σε ωθήσει σε εκκεντρικές και ασυνήθιστες πράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Φλέρταρε με αυθορμητισμό, ακολούθα τη διαίσθηση σου, θα υπάρξουν συγκύριες που δε θα πρέπει να τις αφήσεις να σου ξεφύγουν. Θα σου ανοίξει την κουβέντα ένα ελκυστικό πρόσωπο, δείξει εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και προχώρα χωρίς ενδοιασμούς. Η εβδομάδα θα ενδυναμώσει τη διάθεση σου για νέες περιπέτειες, ανανεώνεσαι συναισθηματικά, βγαίνεις από την αναμονή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Ίσως να γίνουν κάπως διφορούμενες οι επιθυμίες σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως επικριτική τη στάση σου ως προς το ταίρι σου, το νου σου να μην προσκολληθείς στις λεπτομέρειες και χάσεις την ουσία. Σε περίπτωση που υπάρξουν ρήξεις και μπερδέματα η εβδομάδα θα καταλαγιάσει την ένταση, αν μιλήσεις με το ταίρι σου ανοιχτά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την αυθόρμητη και οικεία πλευρά του χαρακτήρα σου. Καταφθάνει τυχερό γεγονός που θα σου δημιουργήσει πεδίο δράσης, ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, τα συμβάντα θα σε ωθήσουν στο να ανοιχτείς και να προσεγγίσεις. Το καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου θα ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα το απορρίψεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, ομαλότητα θα φέρουν μέσα στη σχέση σου, η στάση σου θα είναι ισορροπημένη, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, αυτή η εβδομάδα θα είναι ουσιαστική.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, θα αλλάξεις στυλ εμφάνισης αλλά και τρόπο σκέψης. Έρχονται συγκυρίες και γνωριμίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση ή την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει άνοιγμα για ραντεβού.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, δυναμική αλλά και κάπως απαιτητική θα είναι η στάση σου. Αποκαλυπτικά και αυθόρμητα θα είναι τα λόγια σου, κάποιες πράξεις σου θα καταφέρουν να παθιάσουν το ταίρι σου, προσοχή στις συγκρούσεις και στα πείσματα. Αν προσπαθήσεις να επηρεάσεις και να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου οι ενέργειες σου δε θα πέσουν έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Εσύ που απογοητεύτηκες και έχασες την εσωτερική σου τόνωση τώρα παίρνεις τα πάνω σου, θα θελήσεις να ανατρέψεις τα αρνητικά δεδομένα. Βάζεις στόχος να αναζωογονηθείς, αν κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία τα γεγονότα θα τα βρεις ευνοϊκά. Η ελκυστικότητα σου και η τολμηρή σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, μην ανακόψεις τη φόρα που θα πάρεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Αφοσίωση και πίστη θα δείξεις στο ταίρι σου. Θα περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στην μελλοντική σας μονιμότητα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και εκδηλωθείς με τρόπο απελευθερωμένο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Αφήνεις την αδράνεια, αναλαμβάνεις τη ροή των γεγονότων. Δυναμικές και αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σου, θα βάλεις στόχο να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου άτομου. Θα βρεις τρόπο να το προσεγγίσεις, ίσως να αφορά πρόσωπο που υπάρχει στη σκέψη σου ή στη ζωή σου εδώ και αρκετό καιρό. Κάνε το δυναμικό βήμα να πλησιάσεις και να εκδηλωθείς, η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Θα υπάρξει ψυχική ένταση, πιεστική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα. Το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα είναι ήρεμο και ειρηνικό, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, εστίασε στην ισορροπία και στην σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Με δυναμισμό θα κυνηγήσεις τα γεγονότα θα δώσεις άνοιγμα για έναρξη σχέσης και δε θα απογοητευτείς. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πρώην ταίρι σου θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Σοβαρές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης, στόχο βάζεις την σταθεροποίηση και την εξασφάλιση. Ειλικρινείς διάλογοι που θα ανοίξεις με το ταίρι σου θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Η κοινωνικότητα σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία προσιτή και δεχτική θα κάνουν τη στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συμπαθήσεις, δεν αποκλείεται στην πορεία να αποκτήσεις βλέψεις ερωτικές. Θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Φεύγουν ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες, θα είσαι σε θέση να αποβάλεις την καχυποψία και την αμφισβήτηση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και χαλαρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, απρόβλεπτη θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, είναι πολύ πιθανόν αυτή τη φορά να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Η εβδομάδα, ελκυστικό θα κάνει το παρουσιαστικό σου, θα καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, παίρνεις τις εξελίξεις στα χέρια σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και στις απότομες ή αντιδραστικές επαναστάσεις. Ανήσυχη και άστατη θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να κρατήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου σε ισορροπία. Σε περίπτωση που κάτι το ακαθόριστο σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, σκέψου λογικά, απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να τονωθείς και να σκεφτείς ενθαρρυντικά, θα είσαι σε θέση να διώξεις πρόσωπα που σε απογοήτευσαν και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον. Θα προσεγγίσεις, θα ανοιχτείς θα μιλήσεις αυθόρμητα. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον του καινούριου προσώπου που θα γνωρίσεις, οι φιλοφρονήσεις που θα ανταλλάξετε πολύ γρήγορα θα καταλήξουν σε ουσιαστικές προτάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Με αποφασιστικό και συνειδητοποιημένο τρόπο θα διορθώσεις τις λανθασμένες ενέργειες και θα καταφέρεις να βγεις από τις αρνητικές καταστάσεις. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει να επιδιώξεις την σταθερότητα ίσως και τη δέσμευση, θα καταφέρεις να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα βρεις τρόπο να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Μέσα στην εβδομάδα θα το λάβεις το ανατρεπτικό τηλεφώνημα. Πρόσωπο που σκέπτεσαι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ευθέως θα σου κάνει πρόταση για συνάντηση. Ίσως να δημιουργήθει ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο θα είναι περαστικό. Επιπλέον, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, θα κινηθείς άμεσα και συνειδητά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ. Η συμπεριφορά σου θα έχει εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, από την μια θα έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες και σοβαρές, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία, το νου σου να μην δημιουργήσεις εντάσεις για ανούσιους λογούς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα ηρεμήσουν τις διαθέσεις σου.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!