ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Δυναμική, αυθόρμητη και αεράτη θα είναι η στάση σου, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει. Ίσως να αναζητήσεις μια απελευθερωμένη σχέση και όχι έναν σταθερό δεσμό. Θα θελήσεις να ζήσεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις, θα φλερτάρεις, θα προκαλέσεις και θα προσεγγίσεις χωρίς αναστολές.

Σε σχέση. Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, η ανάγκη σου θα είναι η ελευθερία κινήσεων και όχι οι καταπιεσμένες ή συμβιβαστικές επιλογές. Η εβδομάδα θα σου βγάλει το ανεξάρτητο και το απελευθερωμένο, απρόβλεπτες θα είναι οι πράξεις σου και οι προτάσεις σου. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις, καλό θα είναι να μην βάλεις σε κίνδυνο τη σταθερότητα του δεσμού σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα καταφέρεις να κερδίσεις τη συμπάθεια και την καρδιά ενός συγκεκριμένου ατόμου, θα υπάρξει εύνοια τύχης για σταθερή σχέση μεταξύ σας. Αν επιθυμείς να αποκτήσεις σταθερό ταίρι τώρα θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Προχώρα άφοβα δεν θα υπάρξει απογοήτευση, η γοητεία και η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις και να πορευτείς με καινούργια αγάπη.

Σε σχέση. Θα αλλάξεις στάση, η ανάγκη σου για ανανέωση θα σε βγάλουν από την ρουτίνα και την αδράνεια. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να δώσει μια διαφορετική πορεία στον δεσμό σου. Ασυνήθιστες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου, στόχο θα έχεις να τονώσεις τα μεταξύ σας αισθήματα, η ανταπόκριση θα είναι θετική.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σου, διφορούμενες θα είναι οι διαθέσεις σου. Θα θέλεις να κάνεις σχέση, ωστόσο η στάση σου θα είναι αόριστη. Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, στην πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις μάλλον δεν θα είσαι σε θέση να δώσεις οριστική απάντηση.

Σε σχέση. Κάπως φευγάτη θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα, όμως μάλλον δεν θα ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να διαφοροποιήσεις. Προσοχή να μην φέρεις μπερδέματα, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις συναισθηματικά κενά. Απέφυγε τις παρορμητικές ενέργειες, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει σκεφτείς λογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, κάνε το βήμα να προσεγγίσεις και να εκδηλωθείς θα σου βγει σε καλό. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή στιγμή να τερματίσεις τη μοναχικότητα σου, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης. Σε περίπτωση που ακόμα ενδιαφέρεσαι για το πρώην ταίρι σου τα γεγονότα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, στο χέρι σου θα είναι αν οι επαφές σας καταλήξουν σε επανένωση.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα, ώριμη και υπομονετική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις με το ταίρι σου. Σε περίπτωση που εδώ και αρκετό καιρό επιδιώκεις μια συγκεκριμένη αλλαγή μέσα στη σχέση σου, τώρα θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες σου, θα λάβεις θετική απάντηση. Ισορροπημένη και αρμονική θα είναι η εβδομάδα σου, θα κλείσει με συναισθηματική ικανοποίηση και με μια σοβαρή υπόσχεση που θα τηρηθεί.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Γοητεία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, μέσα στην εβδομάδα θα προσελκύσεις, δεν αποκλείεται και να ερωτευτείς. Θα προσεγγίσεις και θα βρεις θετική ανταπόκριση. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε φιλοφρονήσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις άνοιγμα σχέσης, η μεταξύ σας έλξη θα αποδειχτεί αμοιβαία.

Σε σχέση. Ήρεμη, συγκαταβατική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα προσκολληθεί επάνω σου, θα ζήσετε θερμές στιγμές έλξης και αγάπης. Η εβδομάδα σταθερότητα και ορθολογισμό θα φέρει στις ενέργειες σου. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα και χαλαρά, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση για εκδρομούλα αναψυχής και ανανέωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, θα βγάλει στην επιφάνεια την αισθησιακή και θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, το παρουσιαστικό σου θα είναι ελκυστικό. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα με την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει.

Σε σχέση. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχει τσακωμός μέσα στη σχέση σου έρχεται συμφιλίωση και λήξη διαφωνιών. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου, θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συνετή και προσγειωμένη.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Οι πράξεις σου θα είναι αυθόρμητες και ασυνήθιστα τολμηρές, θα νιώσεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχες δοκιμάσει. Οι προτάσεις σου θα είναι άμεσες, θα στοχεύσεις στην ουσία και δεν απογοητευτείς ούτε θα απογοητεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσεις σχέση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό κρατάς κλειδωμένο μέσα στην καρδιά σου.

Σε σχέση. Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, πρώτα ψυχικά και ύστερα συναισθηματικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, θα βρεθεί λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό δημιουργούσε εμπόδια στην περεταίρω εξέλιξη σας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σου κάνει το ταίρι σου, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Έρχονται νέα ανοίγματα και νέες αποφάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει για σένα καινούργιο στάδιο, θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης. Θα επανεξετάσεις κάποιες παρελθοντικές σου κινήσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να επανασυνδεθείς με πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που εσύ έσφαλες και προκλήθηκε χωρισμός, θα επανορθώσεις.

Σε σχέση. Προσοχή στην έντονη διάθεση που θα έχεις για αλλαγές. Αντιδραστική και παρορμητική θα είναι η στάση σου, θα είναι δύσκολο για σένα να αντέξεις τη ρουτίνα. Θα υπάρξει κίνδυνος να κινηθείς με αδιαλλαξία και ισχυρογνωμοσύνη, αν βγάλεις απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς θα δημιουργήσεις εντάσεις. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στα δεδομένα, καλό θα είναι να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Αλάζουν οι προτιμήσεις σου, τώρα θα θελήσεις ένα σταθερό ταίρι στο πλευρό σου. Είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις άτομο που ήδη γνωρίζεις. Θα προβείς σε εξομολογήσεις, θα κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που θα στοχεύσεις. Οι αποφάσεις και οι ενέργειες σου θα είναι σοβαρές και μελετημένες, η κατάληξη θα σου δώσει συναισθηματική ικανοποίηση.

Σε σχέση. Προσοχή θα σου βγει το ανεξάρτητο και το απαιτητικό, οι πρωτοποριακές αλλαγές που θα επιδιώξεις ίσως να φέρουν αντιδράσεις από το ταίρι σου. Αλλάζεις τρόπο σκέψης, στόχος σου θα είναι η ανανέωση, δεν αποκλείεται να πάρεις το ταίρι σου και να πας ένα ταξιδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να τα βρεις με το πρώην ταίρι σου, καταφθάνει επανασύνδεση, λύνεται το ζήτημα που σας χώρισε. Αυτή τη φορά θα ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις κάποιο άτομο να περιμένεις, δείξε ενδιαφέρον στην νέα γνωριμία που θα προκύψει. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου, θα υπάρξει συνομιλία μεταξύ σας, τα ευγενικά λόγια πολύ γρήγορα θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση. Αλλάζεις τακτική και αντιμετώπιση, με συνειδητοποιημένο τρόπο θα αναποδογυρίσεις τις καταστάσεις, επιθυμία σου θα είναι να ξεφύγεις από τις συνέπειες που έφεραν οι λάθος πράξεις και επιλογές. Θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την πορεία της σχέσης σου, αν έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου θα τα βρείτε. Η εβδομάδα θα φέρει στη στάση σου αυθορμητισμό και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα την κάνεις την καινούργια γνωριμία μέσα στην εβδομάδα, αλλά το θέμα είναι τι είδους διαστάσεις θα θελήσεις να δώσεις. Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις και να προσεκλύσεις, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα έχεις τη διάθεση να κινηθείς με στόχο το σταθερό και το διαρκές. Οι βλέψεις σου ενδεχομένως να είναι επιφανειακές ή επιπόλαιες, ό,τι προκύψει, θα είναι αποτέλεσμα δική σου επιλογής.

Σε σχέση. Θα υπάρξει ένας μικρός κίνδυνος αναταραχών και εντάσεων, ίσως να μην καταφέρεις να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Θα θελήσεις να ελέγξεις το ταίρι σου, στην προσπάθεια σου να το πλαισιώσεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά θα οδηγηθείς σε πεισματικές πράξεις. Για να κλείσει αίσια η εβδομάδα σου σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στα αισθήματα έλξης.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα θα περικυκλωθείς από καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρεις να ανανεωθείς. Η στάση σου θα είναι κοινωνική και αυθόρμητη, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να απλώσεις τα πλοκάμια σου. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα το γνωρίσεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, κινήσου μεθοδικά η κατάληξη θα βρίσκεται στο χέρι σου.

Σε σχέση. Θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει η εβδομάδα αυτή, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και μελλοντική σταθερότητα. Ανοίγετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η διαλλακτική σου στάση θα οδηγήσει σε θερμά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δεσμεύσεων, ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα ενδυναμώσει τα μεταξύ σας αισθήματα.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!