ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν ξαφνιάσματα και εκπλήξεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα και την αδράνεια, απρόοπτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σε ωθήσουν στη δράση. Θα είναι σωστή η απόφαση σου να εκδηλωθείς με αμεσότητα. Κάτι νέο θα ξεκινήσει για σένα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ανάγκη σου θα είναι οι χαλαρές και ανανεωτικές στιγμές. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναλάβεις την ροη της καθημερινών επαφών με το ταίρι σου και να κατευθύνεις τις επιθυμίες. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και αρκετά τονωτική, επιπλέον θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά ίσως και κάπως διπλωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα εσύ που έχεις στη σκέψη σου την παλιά σου σχέση θα καταφέρεις να αναλύσεις τις καταστάσεις, θα βρεις τα λάθη, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και να πάρεις νέες αποφάσεις. Οι συγκυρίες θα σου δώσουν το άνοιγμα της δεύτερης ευκαιρίας, αξιοποίησε τις αφορμές και τα προσχήματα, η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, θα βρεις το έδαφος πρόσφορο για δημιουργικές υποσχέσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Βγαίνεις από τις ανασφάλειες και την αδράνεια. Λογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τον συναισθηματισμό σου. Αν θέλεις άμεσα ξεκαθαρίσματα η στάση σου θα πρέπει να είναι αποκαλυπτική, φανέρωσε στο ταίρι σου τις σκέψεις σου θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου, ωστόσο θα περιμένει από σένα το πράσινο φως για να μπορέσει να σε πλησιάσει. Η εβδομάδα θα σου ανοίξει προοπτική νέας αρχής όμως για να μπορέσουν να κυλήσουν τα γεγονότα θα πρέπει να σπρώξεις με τον τρόπο σου την εξέλιξη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, θα αποφύγεις τις ενοχλητικές καταστάσεις που σε δυσανασχετούν, ανάγκη σου θα είναι η διασκέδαση και η συναισθηματική ηρεμία. Μεθοδικά θα σκεφτείς και θα ενεργήσεις προκειμένου να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα. Θα μπορέσεις να επηρεάσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τι συνθήκες που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Ουσιαστικά αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου καθώς και οι προσδοκίες σου, τώρα αυτό που θα έχεις βασική ανάγκη είναι να βγεις από τις απογοητεύσεις και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα, πάρε την απόφαση να προσεγγίσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις αρνητικές σκέψεις, αισιοδοξία και ανάγκη για ανανέωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα έχεις τον τρόπο να κατευθύνεις τα γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο που θα έρθει, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς μεθοδικά και να βρεις λύσεις, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα και εξακριβώσεις.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα προκύψει νέα γνωριμία που θα είναι στο χέρι σου η εξέλιξη της. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνομιλήσεις ευγενικά, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σου, η επιμελημένη σου παρουσία και το προσεγμένο σου στυλ θα κερδίσουν θετικά σχόλια. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να τονώσεις την προσωπική σου ζωή, οι συγκυρίες θα δουλέψουν υπέρ σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αλλάζεις τρόπο σκέψης, θα αποφύγεις τις καχύποπτες σκέψεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, χαλαρώνεις και εστιάζεις στο πως μπορείς να περάσεις ανανεωτικά με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Δυναμική και επικοινωνιακή θα είναι η εβδομάδα σου, θα δώσεις μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα μιλήσεις καθώς και στη γενική κοινωνική σου εικόνα. Θα αφήσεις περιθώριο προσέγγισης, με θετική διάθεση θα χειριστείς τα καινούργια πρόσωπα και τις νέες γνωριμίες. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα πορευτούν ανάλογα με τη στάση σου, δώσε το άνοιγμα για νέα αρχή, τα συμβάντα θα είναι τυχερά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αντικειμενική και ορθολογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις το ταίρι σου. Αν περιμένεις απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να τερματίσεις ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο, θα βρεθεί η απαιτούμενη λύση, βγαίνεις απ την ανασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις και άμεσες κινήσεις, ίσως να σκεφτείς και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την παρορμητικότητα σου και γενικότερα τον εσωτερικό σου κόσμο, θα μπορέσεις να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις, λήγει το μεταβατικό στάδιο, θα μπορέσεις να καταλήξεις και να προχωρήσεις σε άλλο επίπεδο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ευχάριστες και τονωτικές προτάσεις θα κάνεις. Η εβδομάδα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη, ωστόσο θα χρειαστεί να κινηθείς μεθοδικά προκειμένου να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η εβδομάδα θα βάλει σε λειτουργία την οξυδέρκεια και την διπλωματία σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα φλερτάρεις, θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου αλλά και τη γοητεία σου, κινήσου με αποφασιστικότητα, θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βάλεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη, θα ξέρεις πλέον τι θέλεις και με ποιον μεθοδικό τρόπο θα πρέπει να ενεργήσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Χαλαρή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου. Δεν θα λείψουν οι θερμές συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια, αυτά που θα ακουστούν θα τονώσουν την έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά, βγαίνεις απ την καχυποψία και την αμφισβήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις με τρόπο άμεσο, προσιτή θα είναι η στάση σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις, η ελκυστικότητα σου θα ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σχέση. Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική του σταθερού δεσμού τότε προχώρα τις ενέργειες σου χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η απόδραση από τη ρουτίνα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ανέμελα, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα δημιουργήσεις συνθήκες ιδιαιτέρως θερμές. Θα καταφέρεις να μιλήσεις ήρεμα και ισορροπημένα με το ταίρι σου, κυρία επιδίωξη σου θα είναι η σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Οι εξελίξεις της εβδομάδας, ανατρεπτική θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις άμεση δράση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις το παρουσιαστικό σου ελκυστικό, η γοητεία σου σε συνδυασμό με την στάση σου θα δημιουργήσει ανοίγματα προσέγγισης, θα είσαι σε θέση να κατακτήσεις. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική της καινούργιας αρχής.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Φεύγουν τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και οι μπερδεμένες επιθυμίες. Θα αναλύσεις θα εξηγήσεις και θα αποφασίσεις, ο τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη σχέση σου σε ισορροπημένο επίπεδο. Η εβδομάδα δεν αποκλείεται να φέρει ανοίγματα για επισημοποιήσεις ή δεσμευτικές αποφάσεις, με το ταίρι σου θα ανοίξετε συζητήσεις βάσιμες και ουσιαστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ενθουσιασμό θα νιώσεις σε συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τα μεταξύ σας λόγια θα είναι ενθαρρυντικά, παίρνεις τα πάνω σου και ανανεώνεσαι. Αισιοδοξία και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα νιώσεις πως είσαι στον σωστό δρόμο, στο χέρι σου θα είναι η έναρξη σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα οι συγκυρίες θα σου δώσουν άνοιγμα που προσμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα ενισχύσει την αντικειμενική σου κρίση, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική. Υπό τον έλεγχο σου θα βρίσκονται οι σκέψεις και οι ενέργειες σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Σοβαρές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, αυτά που θα υποσχεθείτε θα τηρηθούν και από τις δυο πλευρές.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει η επανασύνδεση, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να περάσεις σε ανάλογες προσεγγίσεις. Η εβδομάδα θα βοηθήσει στο να γίνει μια νέα αρχή με υποσχέσεις και ξεκαθαρίσματα, τα γεγονότα θα σου δώσουν την αφορμή να τερματίσεις την απόσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις το άνοιγμα για να μπορέσεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αποκτάς αισιοδοξία και δυναμισμό, βγαίνεις από τους μετεωρισμούς και τις συναισθηματικές αλλαγές. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την παιδικότητα σου καθώς και την ανάγκη σου για ανέμελες καταστάσεις, θα καταφέρεις να κινηθείς με χαλαρότητα. Θα έχεις την ευκαιρία με το ταίρι σου να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!