ΚΡΙΟΣ 

Ελεύθεροι. Ανέμελη και απροβλημάτιστη θα είναι η στάση σου, η σκέψη σου θα είναι θετική. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στη δράση με στόχο την αναζωογόνηση. Προσεγγίζεις, εκδηλώνεσαι και δημιουργείς άνοιγμα για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Ουσιαστικές κουβέντες θα κάνεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σου θα είναι να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα ενδεχομένως να γίνει κάπως ανήσυχη η στάση σου, θα θελήσεις επειγόντως να ανανεωθείς συναισθηματικά, να βγεις από την καταστολή, την ρουτίνα και την προκαθορισμένη εξέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου ορμές και εξάρσεις, προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Δεν αποκλείεται να παρθούν αυθόρμητες αποφάσεις, θα κινήσεις τα νήματα για να αλλάξουν τα δεδομένα, θα καταφέρεις να ανανεωθείς και να τονώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου.

 ΤΑΥΡΟΣ 

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αισιόδοξη θα κάνει τη σκέψη σου, στα εμπόδια δεν θα πτοηθείς αντιθέτως θα δείξεις δημιουργική επιμονή, με τη δυναμική σου στάση θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις τα γεγονότα. Παίρνεις την απόφαση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα βρεις θετική ανταπόκριση. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου και τα δυνατά σου στοιχεία.

Σε σχέση. Συγκαταβατική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα συμπαρασταθείς στο ταίρι σου, θα δείξεις αγάπη και κατανόηση. Θα αναζητήσεις σταθερότητα και αποκλειστικότητα, προσοχή στην κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για υποσχέσεις που θα αφορούν κυρίως στην μελλοντική πορεία του δεσμού σου, οι επιδιώξεις σου θα είναι δεσμευτικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να κινηθείς δυναμικά και να κλείσεις τις παλιές αρνητικές ιστορίες, πιθανόν να μην αφήσεις περιθώριο επαναπροσέγγισης από πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει ή απογοητεύσει. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, θα δεις τις καταστάσεις σφαιρικά, βγαίνεις από τη συναισθηματική προσκόλληση. Θα αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική, απρόοπτα συμβάντα θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Προσοχή στις συναισθηματικές εναλλαγές, καλό θα είναι να σταθεροποιήσεις τα αισθήματα σου. Ίσως να γίνει κάπως μπερδεμένη ή ανήσυχη η στάση σου, προσπάθησε να επικεντρωθείς στις ενδόμυχες σου επιθυμίες. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία και ανανέωση, θα νιώσεις πως κάτι πρέπει να κάνεις για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να ονειροπολήσεις, ίσως με τη φαντασία σου να διαμορφώσεις τα γεγονότα, προσοχή στις αυταπάτες προσπάθησε να ξεφύγεις από ψευδαισθήσεις. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, θα νιώσεις την ανάγκη να κινηθείς, να προσεγγίσεις και να βγεις από την αδράνεια. Δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με άτομο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει.

 Σε σχέση. Παίρνεις την απόφαση να τρέξεις τα γεγονότα, ίσως να κινηθείς με στόχο τη δεσμευτική εξέλιξη. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ωστόσο όλα θα χρειαστούν τον χρόνο τους. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά ίσως και κάπως πρακτικά, όπου χρειάζονται ξεκαθαρίσματα θα γίνουν συζητήσεις με ειλικρινά λόγια και σοβαρές υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα προσεγγίσεις, ουσιαστικά θα προσπαθήσεις να σπρώξεις την τύχη σου. Αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τις γνωριμίες σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και νέες ευκαιρίες, θα έχεις τη διάθεση να δώσεις την κατάλληλη ώθηση, πιθανή θα είναι η νέα ερωτική αρχή ή σχέση. Αξιοποιείσαι τα ανοίγματα, η εβδομάδα σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.

Σε σχέση. Ήρεμη και ρομαντική θα είναι η στάση σου, απέναντι στο ταίρι σου θετικές θα είναι οι διαθέσεις σου, στις απαντήσεις ή στις πράξεις σου δεν θα υπάρξει αρνητική αντίδραση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις μια σοβαρή διάσταση στη σχέση σου. Τα λόγια και οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου θα έχουν ειλικρίνεια και θα τηρηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρώνεις, ηρεμείς και αρχίζεις να σκέπτεσαι τις προοπτικές με αισιοδοξία. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να επανορθώσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τις καταστάσεις, αν χώρισες ή τσακώθηκες προσπάθειες για να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που θέλεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βγεις την αντιδραστική σκέψη, θα πάρεις την απόφαση να ισορροπήσεις τις έκρυθμες καταστάσεις και θα το καταφέρεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα εμπιστευτείς και θα αφήσεις ελεύθερα τα αισθήματα σου. Η στάση σου θα είναι ειρηνική ρομαντική και οικεία, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη του δεσμού σου, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες μελλοντικής πορείας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα κινηθείς ακολουθώντας το προαίσθημα σου και δεν θα απογοητευτείς. Προσιτή θα είναι η στάση σου στα καινούργια πρόσωπα που θα σου συστήσουν. Θα συνομιλήσεις και θα γνωριστείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια σου δεν θα έχει λόγο να το απορρίψεις. Θα υπάρξει το άνοιγμα να αποκτήσει καινούργια κατεύθυνση η προσωπική σου ζωή, η καρδιά σου μπαίνει σε νέες δοκιμασίες.

 Σε σχέση. Έντονος ρομαντισμός θα σε διακατέχει, διαισθητικά θα κινηθείς. Σε θέματα αλλαγών σχετικά με την πορεία της σχέσης σου ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις άμεσες αποφάσεις, το πιθανότερο είναι να αποφύγεις τις άμεσες ή τελεσίδικες απαντήσεις. Η εβδομάδα, διαλλακτική θα κάνει τη στάση σου, θα βρεις τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία του δεσμού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αφήσεις πίσω σου τα παλιά αρνητικά κεφάλαια, ουσιαστικά θα αλλάξεις τη συναισθηματική σου οπτική. Βάζεις μπρος για νέες προσεγγίσεις νέες περιπέτειες, θα κάνεις το βήμα να κινηθείς με αποκαλυπτική διάθεση. Θα αφήσεις το περιθώριο να γίνουν συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, οικειότητα και αμοιβαία έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα βρεις ενδιαφέρουσα την προσωπικότητα του.

Σε σχέση. Ειρηνική αισθησιακή και δοτική θα είναι τη συμπεριφορά σου. Αν τις προηγούμενες μέρες τσακώθηκες με το ταίρι σου τώρα θα είσαι σε θέση να ψυχολογήσεις σωστά, να κατανοήσεις και να συμφιλιωθείς. Προσοχή στα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και στις ανατρεπτικές διαθέσεις σου, ίσως να ενεργήσεις παρορμητικά. Θα καταφέρεις να σκεφτείς συνετά με ορθολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρότητα θα σου φέρει η εβδομάδα, θα κινηθείς ξέγνοιαστα χωρίς άγχος και προβληματισμούς. Η εβδομάδα ζωτικές και ζωηρές θα κάνει τις διαθέσεις σου, με αυτοπεποίθηση θα προσεγγίσεις, θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να ανοιχτείς μέσω διαδικτύου.

Σε σχέση. Ήρεμες και στοργικές θα είναι οι προσωπικές στιγμές που θα έχεις με το ταίρι σου, μεταξύ σας θα υπάρξει συναισθηματισμός και κατανόηση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αρμονία μέσα στη σχέση σου, συνειδητά θα αποφύγεις τις εξάρσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν άλυτα ζητήματα θα μπορέσεις να βρεις την απαιτούμενη λύση και μάλιστα με τρόπο δημιουργικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα καταφέρεις να αποβάλεις το άγχος, ηρεμία θα υπάρχει στον εσωτερικό σου κόσμο. Θα έχεις τη δυνατότητα να συνομιλήσεις με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, η διάθεση σου θα είναι πρόσχαρη και κοινωνική. Εσύ που απογοητευτικές από τις προηγούμενες σου σχέσεις θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωή, τα γεγονότα θα σου δώσουν το άνοιγμα για καινούργια σχέση.

Σε σχέση. Προσπάθησε να δείξεις συγκατάβαση στο ταίρι σου, δικαιολόγησε τις καταστάσεις, άφησε περιθώριο επανόρθωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα ή διαφωνίες, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε με ειλικρίνεια σοβαρότητα. Βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να πάρεις δημιουργικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις επανένωση, καταλαγιάζει ο θυμός και το πείσμα. Θα νιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις και να συγχωρέσεις, φεύγουν οι εγωιστικές αντιδράσεις και οι καχύποπτες εικασίες. Τα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

 Σε σχέση. Θα θελήσεις να ζήσεις χαλαρωτικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς. Έρχεται ισορροπία, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει κατανόηση και διαλλακτική διάθεση. Η στάση σου θα είναι ισορροπημένη και συναισθηματική, θα ακουστούν ανανεωτικές προτάσεις. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές σου διαθέσεις, η εβδομάδα θα ενισχύσει τα μεταξύ σας αισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα επιμεληθείς την εξωτερική σου εικόνα, θα θελήσεις να κερδίσεις τις συμπάθειες και γενικότερα θα έχεις προσιτή στάση στους τρίτους. Αποκτάς διάθεση για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, ανάγκη σου θα είναι η νέα αρχή. Η σκέψη σου θα είναι αισιόδοξη, αποβάλλεις τις αρνητικές εικασίες. Αυτό που θα χρειαστείς θα είναι να αποκτήσει καινούργιο νόημα η προσωπική σου ζωή, θα καταφέρεις να ξεκινήσεις επαφές με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, θα ψυχολογήσεις σωστά το ταίρι σου, θα κατανοήσεις αυτό ακριβώς που νιώθει. Επιθυμία σου θα είναι η σταθερότητα και η αρμονία, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, στόχο θα έχεις την ποιοτική εξέλιξη. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείς τη συγκατοίκηση. Θα υπάρξει συνεννόηση και θετική πρόθεση για ειλικρινείς εξομολογήσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!