ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και στην πορεία την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη τονώνεσαι ψυχολογικά, θα έχεις αισιόδοξη διάθεση για προσεγγίσεις. Είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να κερδίσει το ενδιαφέρον του και να κινηθείς με τρόπο ασυνήθιστο. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα εύστοχος θα είναι ο τρόπος που θα ανοιχτείς και θα πλησιάσεις. Θα έχεις επιτυχίες, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα αφήσεις τις ευκαιρίες να σου ξεφύγουν.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ειρηνικό κλίμα θα διατηρήσεις μέσα στη σχέση σου ίσως να υπάρξει και μια γενική ρομαντική διάθεση, θα συνεννοηθείς και θα μιλήσεις ήρεμα με το ταίρι σου. Ταιριαστές θα είναι οι επιθυμίες σας, με τη είσοδο του Ερμή στον Λέοντα οι προτάσεις που θα κάνεις δεν θα απορριφτούν. Αρκετά δραστήρια θα είναι η εβδομάδα σου θα καταφέρεις να ανανεώσεις τις επαφές και τις συνθήκες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με ένα πρώην ταίρι σου ή με πρόσωπο που οι επαφές σας ακόμα δεν έχουν πάρει προσωπική έκταση. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να βγεις μπροστά από τα γεγονότα, θα είναι λάθος αν αδρανήσεις ή αν αφήσεις τις αναστολές να σε ακινητοποιήσουν.

Σε σχέση. Προσπάθησε να τονώσεις και να αναδομήσεις τη σχέση σου, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη πρόσφορο θα κάνει το κλίμα για αποδοχή και για ανανεωτικές αλλαγές. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βγεις από τις ψευδαισθήσεις, ορθολογισμός θα σε διακρίνει. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα φέρει συνεννόηση και εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου . Αν δραστηριοποιηθείς η εβδομάδα σου θα είναι ουσιαστική.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ο μεταξύ σας οικείος διάλογος είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε έναρξη προσωπικών επαφών. Το κλίμα θα είναι πρόσφορο για έναρξη σχέσης, θα είναι σωστή η επιλογή σου να τρέξεις τα γεγονότα και να μην δημιουργήσεις καθυστερήσεις. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις, τα συμβάντα θα είναι ουσιαστικά θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα ξεγλιστρήσεις από τις αγχωτικές καταστάσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εκδρομές και ταξιδάκια, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ανανεωτικές αποδράσεις. Κάνε τις ανάλογες προτάσεις δεν θα βρεις αρνητικές αντιδράσεις, οι απαντήσεις που θα σου δώσει το ταίρι σου θα είναι θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ανανέωσε το στυλ και την εμφάνιση σου, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου φέρει απρόοπτα συμβάντα που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα. Ένα πρόσωπο ίσως να σε ενθουσιάσει, ο Ερμής στον Λέοντα θα δώσει ώθηση στους διαλόγους. Δεν αποκλείεται να νιώσεις την επιθυμία να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις γι αυτό προσπάθησε να βγάλεις στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σου.

Σε σχέση. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βγεις από το στρες και το εσωτερικό άγχος. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό η διαίσθηση σου θα είναι απολύτως σωστή, θα έχεις την ικανότητα να κατανοήσεις, να αποσαφηνίσεις και να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία βγαίνεις από τους προβληματισμούς και τις αμφιταλαντεύσεις, οι επιθυμίες σου θα είναι κατασταλαγμένες. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να υλοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Την ανάγκη σου για νέες αναζητήσεις θα τονώσει το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη. Δεν αποκλείεται να αποφάσεις να δώσεις το απαιτούμενο άνοιγμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε γυροφέρνει, θα τολμήσεις να προχωρήσεις μπροστά αφήνοντας πίσω σου παλιές απογοητευτικές ιστορίες. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σου οι προσεγγίσεις σου θα είναι άμεσες, θα έχουν δυνατότητα εξέλιξης.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη χαλαρή και ρομαντική θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σοβαρή και ώριμη θα κάνει τη συμπεριφορά σου, θα αποφύγεις τις διφορούμενες ή μπερδεμένες απαντήσεις, λύνονται τα μικρό προβληματάκια που ενδεχομένως να υπάρχουν μέσα στη σχέση σου. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα χαλαρώσεις με το ταίρι σου, θα υπάρξουν ρομαντικές στιγμές με αυθόρμητες υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις και να προσεγγίσεις ίσως ένα πρώην ταίρι ή κάποιο πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα δώσει ώθηση στα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα υπάρξουν αφορμές που θα καλό θα είναι να μην τις αφήσεις αναξιοποίητες.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές για να αναζωογονήσεις τις επαφές με το ταίρι σου, θα υπάρξουν μεταξύ σας έντονες συναισθηματικές ίσως και ρομαντικές διαθέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία συγκαταβατικό θα κάνει το γενικό κλίμα, δεν θα υπάρξουν αρνητισμοί και πεισματικές αντιρρήσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη σκέψου το ενδεχόμενο μιας ανανεωτικής και χαλαρωτικής εκδρομής, προσπάθησε να βγεις από τα συνηθισμένα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα αλλάξει το κλίμα στις διαθέσεις σου, παίρνεις τα πάνω σου, βγαίνεις από την απαισιόδοξη σκέψη. Μέσα στην εβδομάδα ζωτικές θα είναι οι επικοινωνιακές σου επαφές, με αυθορμητισμό θα ανοιχτείς, σου δίνω τη συμβουλή να φλερτάρεις δείξε το ενδιαφέρον στα πρόσωπα που θα σου συστήσουν. Η εμφάνιση του Ερμή στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις, οι επιλογές που θα κάνεις θα είναι σωστές.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, φεύγει η ατονία θα καταφέρεις να βγεις από τη ρουτίνα και την αδράνεια. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα σε βοηθήσει να διατηρηθεί ισορροπημένο κλίμα, οι συζητήσεις θα είναι ουσιαστικές. Ο ερχομός του Ερμή στον Λέοντα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία για χαλάρωση και διασκέδαση, με το ταίρι σου θα βγείτε έξω, θα συναναστραφείτε και θα καταφέρετε να πέρασε τονωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και στη συνέχεια την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, συγκεκριμένες θα είναι οι προτιμήσεις σου και οι βλέψεις σου. Εσύ που προσφάτως χώρισες ίσως να πάρεις την απόφαση να κινηθείς με στόχο την επανασύνδεση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, καλά θα κάνεις και δεν θα καθυστερήσεις τις κινήσεις σου, βγαίνεις από τη στασιμότητα και την αναμονή.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου, προσοχή στις εμμονές και στις καχύποπτες εικασίες. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, εύκολα θα αντιλαμβάνεσαι και θα καταλαβαίνεις. Η στάση σου θα είναι αισθησιακή θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου με ιδιαιτέρως θερμές διαθέσεις. Προσπάθησε να κινηθείς ήρεμα και χαλαρά, απέφυγε τις ανατροπές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να βγεις από τις ανήσυχες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, δυνατότητα ξεκαθαρίσματος θα σου δοθεί με ένα πρώην ταίρι σου, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι. Καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις μπερδεμένες ιστορίες, μην αφήσεις ανοιχτά κεφάλαια, πάρε άμεσες αποφάσεις. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Λέοντα θα καταφέρεις να κατευθύνεις τα γεγονότα αρκεί να μιλήσεις ξεκάθαρα αποφεύγοντας τα μισόλογα.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι αντιδράσεις θα είναι ήρεμες, θα φανερώσετε τα αισθήματα σας. Η σκέψη σου και η γενική σου διάθεση θα είναι θετική, στην επικοινωνία με το ταίρι σου δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να βρεις λύσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου προτάσεις για ταξιδάκια ή για διήμερα απόδρασης θα έχουν θετική εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη και την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα δραστήρια θα είναι η εβδομάδα σου. Θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, γενικότερα θα δοθεί άνοιγμα για έντονη επικοινωνία. Προσπάθησε να κοινωνικοποιηθείς και να βγεις από τις συνηθισμένες σου προτιμήσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες. Είναι πολύ πιθανό να σε ενθουσιάσει μια απρόσμενη συνάντηση, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Σκορπιό ίσως να βγει στην επιφάνεια η πεισματική και καχύποπτη πλευρά του χαρακτήρα σου, προσπάθησε να αποφύγεις την εσωστρέφεια. Αν έχεις υποψίες μίλησε με το ταίρι σου, θα διαπιστώσεις πως δεν θα υπάρχει λόγος ανησυχίας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη και την εμφάνιση του Ερμή στον Λέοντα θα νιώσεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να τονώσεις τη διάθεση σου. Άφησε τον εαυτό σου να μιλήσει και να εκδηλωθεί αυθόρμητα, βγες από τις αγχωτικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη ουσιαστικά και τονωτικά θα είναι τα συμβάντα μέσα στην εβδομάδα. Προτάσεις θα λάβεις, με κόσμο θα βρεθείς, θα υπάρξουν συστάσεις και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς και να φανερώσεις τις προτιμήσεις σου, θα βρεις ανταπόκριση οι αντιδράσεις θα είναι θετικές.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη συγκαταβατική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές ίσως και ρομαντικές εκδηλώσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία αφήνεις στην άκρη την αντίδραση και τις αρνητικές εικασίες, θα εστιάσεις στην ουσία των αισθημάτων και στην κατοχύρωση της σχέσης σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα ενθουσιαστείς, θα ξεφύγεις από τις μονότονες επιλογές, διασκεδαστικά θα περάσεις με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα εστιάσεις σε αυτό που θα αισθανθείς, ίσως να παραμελήσεις τη λογική ή τη ρεαλιστική σκέψη. Ρομαντισμός θα σε διακατέχει, προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επαναπροσδιορισμούς και νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου, το προαίσθημα σου δεν θα πέσει έξω.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, θα εκτιμήσει αυτά που προσφέρεις και θα ανταποδώσει με ιδιαιτέρως θερμές ενέργειες. Βασικό σου μέλημα θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και κυρίως η εμπιστοσύνη, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να βγεις από τις ανασφάλειες. Ανανεωτικά γεγονότα θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να νιώσεις σιγουριά για τα αισθήματα που τρέφει το ταίρι σου.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!