Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 5 ως 11/3/2018

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου αναλαμβάνεις τα ηνία, δεν πρόκειται να καθίσεις με σταυρωμένα τα χέρια, με τις ενέργειες σου θα κινήσεις τα νήματα. Θα προσεγγίσεις και θα είσαι σε θέση να κάνεις μια νέα αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα μονοπωλήσει τη σκέψη σου, οι συγκυρίες θα φέρουν άνοιγμα επαφών. Καλό θα είναι οι εξελίξεις να σε βρουν με ξεκάθαρες βλέψεις και σκέψεις, έρχονται εκπλήξεις, οι ανατροπές θα είναι ευχάριστες.

Σε σχέση. Αρχές της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ίσως να γίνει κάπως αντιφατική η σκέψη και η στάση σου. Από τη μια θα θελήσεις σταθερότητα, από την άλλη θα αναζητήσεις την περιπέτεια, προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει σε αναλυτικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις. Με τον Δία στον Σκορπιό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα αναιρέσεις για κάποιες απόψεις σου, θα βγάλεις στη επιφάνεια κρυμμένες σου επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, ανανεώνεις τις βλέψεις σου, οι διαθέσεις σου θα είναι αισθησιακές, θα τα κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Θα είσαι σε θέση να κρίνεις και να αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις, οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα έχουν ελπιδοφόρα εξέλιξη, δε θα απογοητευτείς. Ξεκινάς συστηματικές συναντήσεις με πρόσωπο που θα καταφέρει να δώσει νόημα στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις μέσα στο εξαήμερο και όλες θα σου βγουν σε καλό. Από την αρχή της εβδομάδας με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Κριό θα εστιάσεις στο πως μπορείς να δώσεις ανανεωτική ώθηση στον δεσμό σου και θα βρεις τον τρόπο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα ενδυναμώσει τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ειλικρινείς θα είναι οι κουβέντες που θα ειπωθούν. Ο Δίας στον Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα υπάρξουν επανεκτιμήσεις και νέες αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό αλλαγές θα φέρουν στον τρόπο σκέψης σου. Θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για νέα αρχή. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, οι προτάσεις που θα κάνεις θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις πιέσεις και τις εμμονές, οι εσωτερικοί σου διχασμοί ίσως να κάνουν ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στις εξάρσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να θερμάνεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Από τις αρχές της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό τα συναισθήματα σου θα έχουν ένταση και βάθος. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή, θα κάνεις πολύ καλά να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό οι επαφές σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε βοηθήσουν να αποκοπείς από το παρελθόν σου, θα έχεις τη δύναμη να ελέγξεις σκέψεις και αισθήματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω ανοίγεται ενδεχόμενο σταθερού δεσμού.

Σε σχέση. Προσοχή σε εγωισμούς, καχυποψίες και υπερβολές, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό ίσως να δημιουργηθεί μια μικρή κρίση στον εσωτερικό σου κόσμο. Θα θελήσεις να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς στο ταίρι σου, καλό θα είναι να κρατήσεις ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς συναισθηματικά, σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις αρνητικές θεωρίες, φανέρωσε με ειλικρίνεια τα πραγματικά σου αισθήματα, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι θετική.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό βασική σου επιθυμία θα είναι να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις χωρίς ενδοιασμούς. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η θετική και ελκυστική σου αύρα θα προσελκύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα σε ανανεώσουν. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ότι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτουμένη βάση και δε θα χάσεις.

Σε σχέση. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα σου φέρει ευνοϊκά συμβάντα, σε περίπτωση που κάποια εμπόδια καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου με την δυναμική σου στάση θα καταφέρεις να δώσεις ώθηση στα γεγονότα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω στρώνεται το έδαφος για σχεδιασμούς μελλοντικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη και στάση σχετικά με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή που στο παρελθόν είχε γίνει σχέση μεταξύ σας. Με τον Δία στον Σκορπιό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατεύθυνση των γεγονότων που ήδη έχουν συμβεί. Είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείς και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η στάση σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική, οι πράξεις σου θα είναι απολύτως συνειδητές.

Σε σχέση. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εμφανίζονται στον Κριό εκδηλώσεις και αποκαλύψεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα ακουστούν αλήθειες που θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας. Προμηνύεται εβδομάδα ιδιαιτέρως θερμή, έλξη και αγάπη θα εκδηλωθεί, τερματίζουν αμφιβολίες, κλείνουν τα συναισθηματικά κενά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω οι σκέψεις που θα κανείς θα είναι σοβαρές, θα δοθούν υποσχέσεις που θα αφορούν όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν την εμφάνιση τους στον Κριό θα την λάβεις την πρόταση για ραντεβού. Πρόσωπο που έχεις στη σκέψη σου θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε οδηγήσει σε αρνητικές απαντήσεις. Αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις. Εσύ που θέλεις να δώσεις νέα ώθηση στη ζωή σου και να βγεις από την στασιμότητα προσπάθησε να κινηθείς άμεσα χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και αγάπης. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εμφανίζονται στον Κριό μέσα σε κλίμα ερωτισμού και εμπιστοσύνης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ακουστούν προτάσεις που στόχο θα έχουν να προχωρήσει η σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, την εξωτερική σου εμφάνιση θα την επιμεληθείς σε σημείο που θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σου δοθεί το άνοιγμα να περάσεις σε νέα περίοδο, έρχονται ευχάριστες εξελίξεις που ουσιαστικά θα σου δημιουργήσουν δυνατότητα καινούργιας σχέσης.

Σε σχέση. Με δυναμισμό, αυτοσυγκράτηση και οργάνωση θα ξεκινήσει και θα κλείσει η εβδομάδα σου. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον Ερμή στον Κριό αυθορμητισμός και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, βάλε στόχο να μεταμορφώσεις τη σχέση σου και δεις πως θα το καταφέρεις. Στο τέλος του εξαημέρου με Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, οργανωμένος και πολύ καλά σκεπτόμενος θα είναι ο τρόπος δράσης σου, λύνονται διαφωνίες, κλείνουν εμπόδια, ουσιαστικά ανοίγεται διαδρομή με καινούργιες προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Νέο ξεκίνημα θα σου φέρει η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό και της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα βρεις το θάρρος να προσεγγίσεις, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ενθουσιάσει. Θα σε γοητεύσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η στάση σου θα είναι άμεση και ελκυστική, αυτό το άτομο θα καταφέρεις να το κερδίσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις, θα αποκτήσεις βλέψεις για σταθερό δεσμό.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό αισθησιακή και τολμηρή θα είναι η διάθεση σου, σε συνδυασμό με τον ερχομό του Ερμή στον Κριό, θα βρεις τρόπο να τονώσεις την έλξη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σε περίπτωση που νιώσεις πιεστικές ή ασφυκτικές κάποιες καταστάσεις καλό θα είναι να κρατήσεις ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σου, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Βγαίνεις από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και ο Ερμής στον Κριό θα δώσουν δυναμισμό στη στάση σου. Θα νιώσεις ζωτικότητα και ενθουσιασμό, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Με το άτομο που θα ξεκινήσεις συστηματικές επαφές δε θα απογοητευτείς, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό φέρνει θετικές εξελίξεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω παίρνεις την απόφαση να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Μια χαρά θα τα πας μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να προσεγγίσεις το ταίρι σου με θερμές εκδηλώσεις. Μια ευχάριστη πρόταση θα είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητική, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς. Προσπάθησε να εστιάσεις στις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν, κράτα ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σου. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να πάρεις δυναμικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με ευχάριστο και αισιόδοξο συμβάν θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ο ερχομός του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό θα σου φέρουν άνοιγμα για σταθερή σχέση. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό έχει ενδιαφέρον για σένα παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε στενό προσωπικό πλαίσιο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά, αποκαλυπτικά και ειλικρινά. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Κριό εσύ και το ταίρι σου ξεκινάτε καινούργια σχέδια, μια κοινή σας επιθυμία βάζετε σε πορεία υλοποίησης. Σε περίπτωση χωρισμού έρχεται επανασύνδεση, ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα φέρουν επανένωση. Με την Αφροδίτη στον Κριό θα βγουν στην επιφανεια τα θετικά συναισθήματα, υποχωρεί ο εγωισμός, βρίσκεις συνεννόηση και ισορροπία. Η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστες και δημιουργικές ανατροπές.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή στον Κριό και τον Δία στον Σκορπιό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία είναι πολύ πιθανόν το πρώην ταίρι σου να επανέλθει και πάλι στη ζωή σου. Απρόοπτο τηλεφώνημα θα λάβεις, θα ακολουθήσουν επαφές που θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε ραντεβού θα ακουστεί πρόταση επανένωσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περεταίρω εξέλιξη. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς, αυτή τη φορά η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, ο ερχομός του Ερμή στον Κριό θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις, να αναλύσεις και να εξηγήσεις προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Κριό έντονες θα είναι οι αισθησιακές σου διαθέσεις, θα καταφέρεις να προσκολλήσεις επάνω σου το πρόσωπο που αγαπάς.