Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 13 ως 19/8/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, εσύ θα κρατάς τα ηνία των εξελίξεων. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου είναι τι είδους πορεία θέλεις να έχει η προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω με επιμονή και δυναμισμό θα διεκδικήσεις και θα προσπαθήσεις να φέρεις στο ταίρι σου στα δικά σου νερά. Με τη Σελήνη στον Ζυγό η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Στα μέσα της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από την στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό προσιτή θα κάνει τη στάση σου. Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς, να κυνηγήσεις την αλλαγή στη ζωή σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπεριφορά σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Λέοντα αισιοδοξία θα υπάρξει στη σκέψη σου, θα νιώσεις την ανάγκη να δράσεις δυναμικά.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες για να ξεκαθαριστεί ένα συγκεκριμένο γεγονός. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για οριστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς ενδιαφέρον, με τον ανάδρομο Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα αναζητήσεις νέες περιπέτειες, ένταση, πάθος και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειες σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς. Ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα θα σας ωθήσει σε ενέργειες απελευθερωμένες.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω ίσως να γίνουν απαιτητικές οι επιθυμίες και οι βλέψεις σου, προσοχή στις εγωκεντρικές σκέψεις και στην αλλοπρόσαλλη στάση. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκόρπιο θα τονώσει τον δυναμισμό σου, αν νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια αποτυχημένη σχέση θα βρεις τη δύναμη να τερματίσεις τις ασφυκτικές καταστάσεις. Παίρνεις την απόφαση να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στα παρατραβηγμένα πείσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει τις διαθέσεις και τις αισθήσεις σου, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Λέοντα θα σε ενθουσιάσει και θα το εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο θα αποδειχτούν απολύτως σωστές, η πορεία των γεγονότων θα είναι αισιόδοξη.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και το πέρασμα της στον Σκορπιό, ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός, και αγάπη θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις , θα είναι σωστή η επιλογή σου να αποκαλύψεις το βάθος των αισθημάτων σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό σου και τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, με λογική και ορθολογική σκέψη θα πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, ορθόδρομος Ερμής στο ζώδιο σου θα σε βγάλει από την πεισματική αντίδραση.

Σε σχέση. Συναισθηματική, ειρηνική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σου. Οι αποφάσεις και οι πράξεις στις οποίες θα προβείς θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη και ο ορθόδρομος Ερμής στο ζώδιο σου θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για ουσιαστική εξέλιξη, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, ότι έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη και ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα θα σε βγάλουν από ενδοιασμούς και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο κεφάλαιο προχωρείς με αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό και τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, ήρεμη θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση. Με τον Ερμή στον Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεια θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα λάβεις. Εσύ που αυτή τη στιγμή διατηρείς χαλαρή σχέση τώρα περνάς σε στάδιο σταθερού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου με συγκαταβατικότητα θα κινηθείς, η εβδομάδα σου θα κυλήσει με γεγονότα που θα σε ενθουσιάσουν. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα τονώσει τις αισθήσεις σου, σε περίπτωση που από καιρό βιώνεις στασιμότητα θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ίσως να σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική, αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα.

Σε σχέση. Με τη δυναμική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις και τις προτάσεις σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό και μετέπειτα στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις αρνητικές καταστάσεις, σε ζητήματα που υπάρχει έντονη κόντρα θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες ή σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, θα στραφείς προς την αναζήτηση σταθερής σχέσης, θα θελήσεις να ισορροπήσεις και να κατασταλάξεις. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα εντυπωσιαστεί από το στυλ σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και τον Ερμή στον Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα ενθουσιαστείς, θα κινηθείς αυθόρμητα και το αποτέλεσμα δεν θα σε αποκαρδιώσει.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τέλος στις αμφιταλαντεύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες υποσχέσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιείς, θα σε ενισχύσει με αισιοδοξία. Ανάγκη σου θα είναι η αναζήτηση και η περιπέτεια, η στάση σου θα είναι κοινωνική, ανέμελη και προσιτή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή στον Λέοντα να επιστρέφει σε οθρόδρομη πορεία θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείς ή να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Άρη στον Αιγόκερω μάλλον θα φέρεις αναποδογυρίσματα μέσα στη σχέση σου, άστατη θα γίνει τη συμπεριφορά σου, θα θελήσεις να ξεγλιστρήσεις από δεσμά, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανανέωση. Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη έρχονται αναθεωρήσεις που θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είσαι σε θέση να ρεγουλάρεις τις συναισθηματικές σου διακυμάνσεις, θα καταφέρεις να συγκρατηθείς και να ελέγξεις τα λόγια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ο ανάδρομος Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου, θα σου δώσει την ώθηση να απελευθερώσεις τις διαθέσεις σου και τον αισθησιασμό σου, θα κυνηγήσεις, θα διεκδικήσεις, και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σε συναρπάσει, εσύ θα κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή στον Λέοντα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία ενθουσιασμός θα σε διακατέχει, δε αποκλείεται να είναι κάπως ασυνήθιστες οι προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, ωστόσο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σου ίσως πιεστική να γίνει η συμπεριφορά σου, θα πιέσεις και θα απαιτήσεις με τρόπο που θα βγάλει πάθος και έντονη επιμονή. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Σκορπιό προσοχή στις παθιασμένες εκδηλώσεις σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Ο καχύποπτος τρόπος σκέψης σου ίσως να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη οι αισθησιακές σου διαθέσεις και η ανάγκη σου για ανανέωση προσιτή θα κάνουν τη στάση σου. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα βγεις έξω, θα βρεθείς με φιλικές παρέες, με την Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε βάλει στο στόχαστρο του, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό φεύγουν ανασφάλειες, ταχτοποιείς τις ψυχικές υποσυνείδητες φοβίες σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρή και αισιόδοξη αντίληψη.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις και να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τον τρόπο σκέψης σου. Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανόν να σου τηλεφωνήσει πρώην ταίρι σου, θα ενθουσιαστείς και θα πράξεις με αμεσότητα.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στον Ζυγό ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό προσοχή σε σκηνές ζήλειας, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις για γεγονότα που συνέβηκαν, τελείωσαν, και δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναβγάζεις στην επιφάνεια. Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ίσως να γυρίσει η σκέψη σου σε παρελθοντικές καταστάσεις, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου.