Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 3 ως 9/9/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση, με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη προσιτή αυθόρμητη και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, σου δίνω τη συμβουλή να μιλήσεις και να κινηθείς με απόλυτη ειλικρίνεια.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου αντιθέσεις, ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κατασταλάξεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου. Σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις, κινήσου με χαλαρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη αυθορμητισμός άνεση και γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα αφήσεις τον εαυτό σου να εκδηλωθεί και να αναζητήσει το νέο και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι θα αφήσεις περιθώριο νέας γνωριμίας. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε ματιές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε, και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.

Σε σχέση. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ενισχύσει τις διαθέσεις σου, δεν θα υπάρξει όρεξη για εντάσεις. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με την παραπέρα εξέλιξη του δεσμού σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη δε θα θελήσεις να καμουφλάρεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Η θετική σου διάθεση και η ανάγκη σου να προσεγγίσεις θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές προτάσεις, θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις, οι κινήσεις σου θα είναι οργανωμένες και σκεπτόμενες, δεν πρόκειται να πέσεις έξω.

Σε σχέση. Με το Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Αν βάλεις στόχο να ενθουσιάσεις ή να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου θα τα καταφέρεις, πρότεινε ελεύθερα αυτό που θα σκεφτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Τα γεγονότα δε θα σε αφήσουν να αδρανήσεις, οι συνθήκες και οι νέες προοπτικές θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τη ζωή σου, να ονειρευτείς, να επιδιώξεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την αποκαλυπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε αποτρέψει από τα ίδια λάθη, θα προχωρήσεις μπροστά αναζητώντας καινούργιες εμπειρίες.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακρόχρονο δεσμό ίσως να νιώσεις κάπως στάσιμες τις καταστάσεις. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ίσως να αισθανθείς πως πιέζεσαι ή πως τα πράγματα δεν παίρνουν την εξέλιξη που θέλεις, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Για να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, κινήσου διπλωματικά.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρουν καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την παθητικότητα και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξουν ανοίγματα και νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη η σκέψη σου θα δημιουργήσει ανασταλτικούς παράγοντες που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παθιασμένες αντιδράσεις, καλό θα είναι να μην να δώσεις τροφή στις έκρυθμες καταστάσεις, ψάξε για τις απαιτούμενες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θετική θα είναι η προδιάθεση σου, θα το συμπαθήσεις το πρόσωπο με τον αυθόρμητο και πρόσχαρο χαρακτήρα που θα έχει. Ενδεχομένως να σας συστήσουν σε φιλικό περιβάλλον, οι φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει θα είναι θερμές και δε θα τις βρεις καθόλου ενοχλητικές. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς αυθόρμητα, απελευθερωμένα και χωρίς άγχος ή αναστολές. Αξιοποίησε τα συμβάντα, προσπάθησε να σπρώξεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να βάλεις στόχο να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σου. Η αυτοπεποίθηση και η σταθερότητα των αισθημάτων σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις σε πράξεις και να μην μείνεις μόνο σε θεωρητικό επίπεδο ωστόσο δε θα πρέπει να αγχωθείς ή να πιέσεις τις καταστάσεις. Χειρίσου με χαλαρότητα το ταίρι σου, απέφυγε τις βιασύνες και την απαιτητική συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα βγει στην επιφάνεια η ανέμελη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ενθουσιαστείς θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα χωρίς αναστολές και φοβίες για τυχόν ανατροπές.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις θα καταφέρεις να αναζωογονήσεις τη σχέση σου. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου, θερμά και ειλικρινά λόγια θα ανταλλάξετε, δεν αποκλείεται να προσανατολιστείτε προς διεξόδους απόδρασης. Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να μιλήσετε για το πώς μπορείτε να τονώσετε τα δεδομένα της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη με ευχάριστο και αισιόδοξο συμβάν θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, έρχεται επικοινωνιακό άνοιγμα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τηλεφώνημα. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό έχει ενδιαφέρον για σένα παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε στενό προσωπικό πλαίσιο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά, αποκαλυπτικά και ειλικρινά. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο εσύ και το ταίρι σου θα συζητήσετε για την πορεία σας επάνω σε σοβαρή βάση. Σε περίπτωση που είχατε τσακωθεί θα μιλήσετε ανοιχτά, θα ειπωθούν ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες που θα λύσουν το πρόβλημα. Ηρεμείς συναισθηματικά, θα βγουν στην επιφάνεια τα θετικά ενδεχόμενα, οι υποσχέσεις που θα δοθούν δεν θα είναι άτοπες ή επιπόλαιες, ό,τι ακουστεί θα τηρηθεί και από τις δυο πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα σε παρακινήσει να ανοιχτείς και να φλερτάρεις, θα αποκαλυφθείς συναισθηματικά και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου. Είναι πολύ πιθανόν με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ανοίξετε προσωπική συζήτηση αν δώσεις το πράσινο φως θα ακουστούν εξομολογήσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς και να εκφραστείς ελεύθερα, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, πολύ καλά θα κάνεις και θα διατηρήσεις τη αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα των αισθημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε ένα και το ταίρι σου. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις και οι σοβαρές υποσχέσεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα σε τρίγωνο με τον Ουρανό αφήνεις την αδράνεια, θα δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για επαφές και συναντήσεις. Δυναμικές και αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σου, θα βάλεις στόχο να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου άτομου. Θα βρεις τρόπο να το προσεγγίσεις, ίσως να αφορά πρόσωπο που υπάρχει στη σκέψη σου ή στη ζωή σου εδώ και αρκετό καιρό. Κάνε το δυναμικό βήμα να πλησιάσεις και να εκδηλωθείς, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς δημιουργικά.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα υπάρξει ψυχική ένταση, πιεστική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα. Το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα εξαρτηθεί από τις δικές σου διαθέσεις και αντιδράσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, εστίασε στην ισορροπία και στη σταθερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη συναισθηματική και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση ίσως να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα είσαι σε θέση να ξεφύγεις από κολλήματα και εξαρτήσεις. Δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσεις ταχύτητα στα γεγονότα, πάντως το σίγουρο είναι πως θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις ώθηση στις καταστάσεις, δεν θα αδρανήσεις, θα αξιοποιήσεις τα συμβάντα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις απερισκεψίες, καλό θα είναι να αποφύγεις τις απότομες αντιδράσεις. Εσύ που προσπαθείς να κατευθύνεις το ταίρι σου θα πρέπει ο τρόπος που θα επιλέξεις για να καθοδηγήσεις τις καταστάσεις να είναι μεθοδικός ίσως και αρκετά διπλωματικός. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, οι νευρικές ή παρορμητικές αντιδράσεις ίσως να δημιουργήσουν πεδίο έντασης.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει επικοινωνιακά ανοίγματα για φλερτ. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα στις περιστάσεις. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, εσύ που θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την απελευθερωμένη σου διάθεση.

Σε σχέση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σε τονώσει, θα νιώσεις δυναμισμό, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα υπάρξουν εσωτερικά μπερδέματα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σου. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες, μη προσπαθήσεις να καλύψεις τις επιθυμίες σου βγάζοντας πείσματα και αρνητικές αντιδράσεις.