ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στον Ταύρο σταθεροποιούνται οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις ευκαιρίες που μπορούν να σου προσφέρουν μια μόνιμη σχέση και όχι ανούσιες περιστασιακές επαφές. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο οι συγκυρίες θα είναι θετικές για έναρξη σχέσης. Για εσένα που βιώνεις πρόσφατο χωρισμό και θέλεις να επανορθώσεις ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, θα προκύψουν ευχάριστα ξεκαθαρίσματα.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο και τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα αναζητήσεις χαλάρωση και ανέμελες στιγμές, με το ταίρι σου θα περάσεις ήρεμα μέσα σε κλίμα πρόσχαρο και αισθησιακό. Επιθυμία σου θα είναι η ισορροπία και η σταθερότητα, δεν θα θελήσεις ανούσιες εντάσεις και κόντρες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο με αμοιβαία εμπιστοσύνη εσύ και το ταίρι σου θα προγραμματίσετε και θα σχεδιάσετε το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Ερμή στο ζώδιο σου θα έχεις το άνοιγμα να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις, έντονος αισθησιασμός θα σε διακατέχει, ωστόσο κάποιες εσωτερικές αναστολές ίσως να επιβραδύνουν τις κινήσεις σου. Ενδεχομένως να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο από το παρελθόν, θα είναι σωστή χρονική στιγμή για άμεσες κινήσεις. Τόλμησε να κάνεις το βήμα να εκδηλωθείς και να δείξεις αυτό που αισθάνεσαι, η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα επικεντρωθείς στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, θα προσπαθήσεις να συζητήσεις ανοικτά για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια και θα το καταφέρεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία μίλα ευθέως για τις επιθυμίες και τις βλέψεις σου, πέρνα σε άμεσες προτάσεις δεν θα απορριφτούν από το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ανοίγεσαι σε κοινωνικό επίπεδο, θα βρεθείς σε φιλικές παρέες, αυθόρμητη και οικεία θα είναι η στάση σου. Πολύ πιθανόν με δική σου κίνηση να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για προσωπικές επαφές με ένα καινούργιο πρόσωπο. Δυναμικές και αυθόρμητες θα είναι οι ενέργειες σου, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Ο τρόπος προσέγγισης σου θα είναι ελκυστικός, δείξε την απαιτούμενη σοβαρότητα, προσπάθησε να αποφύγεις τις επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην εξέλιξη της σχέσης σου, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης. Βγες από την εσωτερική πίεση, μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, υπό έλεγχο θα βρίσκονται οι αντιδράσεις, συζήτησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Ταύρο και την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τις απογοητευτικές σκέψεις, από τις ανασφάλειες και τις συναισθηματικές εξαρτήσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως να σε προσκολλήσει στο παρελθόν, η σκέψη σου και το ενδιαφέρον σου ενδεχομένως να εστιάσει σε κάποιο πρώην ταίρι σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα καταφέρεις να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα προκύψουν ευχάριστες δημιουργικές επαφές.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, να βγεις από το άγχος και τις περίπλοκες σκέψεις. Ξενοιάζεις και απελευθερώνεσαι, θα βγεις έξω με το ταίρι σου θα περάσετε σαν ζευγάρι ευχάριστα και διασκεδαστικά. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου σε κάποια συγκεκριμένα θέματα μελλοντικής εξέλιξης απέφυγε να χειριστείς τις καταστάσεις με πείσμα, κινήσου με χαλαρή διάθεση.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για διασκέδαση και ανέμελη επικοινωνία, θα βρεθείς σε φιλικές παρέες, ζωτικότητα θα σε διακρίνει. Πολύ πιθανόν για την ώρα τουλάχιστον να εστιάσεις στο πως μπορείς να ζήσεις ένα ευχάριστο παρόν ίσως να μην ασχοληθείς με το μέλλον. Θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει καινούργια γνωριμία. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να προβάλεις την προσωπικότητα σου.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ταύρο συναισθηματική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, έκταση θα δοθεί στις εξομολογήσεις που πιθανότατα θα προκύψουν. Η ανάγκη σου για σταθερότητα θα βοηθήσει να διατηρήσεις ήρεμο και ισορροπημένο το μεταξύ σας κλίμα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα συμβάλει στο να υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση, οι επιθυμίες σας θα είναι κοινές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο δεν θα βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ωστόσο καλό θα είναι να μην αδρανήσεις. Θα καταφέρεις να σκεφτείς ρεαλιστικά και πρακτικά, ανάγκη σου θα είναι το συναισθηματικό στήριγμα και σταθερή σχέση γι αυτό θα επικεντρωθείς μόνο στα πρόσωπα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και νιώθεις πως έχετε κοινές επιθυμίες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα υπάρξει προοπτική για έναρξη σοβαρής σχέσης.

Σε σχέση. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο με το ταίρι σου οι συζητήσεις που θα ανοιχτούν θα έχουν θετική κατάληξη. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Καρκίνο και στο κλείσιμο του επταήμερου στο ζώδιο σου, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αποφάσεις δεσμευτικές που θα σχετίζονται με το μέλλον της σχέσης σου. Ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση, θα καταφέρεις να δώσεις μελλοντική εξέλιξη στον δεσμό σου, περνάς σε στάδιο ισορροπίας και συναισθηματικής ασφάλειας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους ανοίγεσαι κοινωνικά, θα έχεις επαφές και συναναστροφές, θα υπάρξουν ευχάριστες ανέμελες συζητήσεις, θα καταφέρεις να ανανεωθείς. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, η εικόνα σου θα είναι ελκυστική, κάνε το βήμα να προσεγγίσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία δοτική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες. Το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα σου ανοίξει δίοδο προσωπικών επαφών.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για σοβαρές και βάσιμες συζητήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα μπορέσεις να πορευτείς με σταθερά βήματα. Ευχάριστες θα είναι οι επαφές με το ταίρι σου, προσπάθησε να να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους θα προσεγγίσεις με τρόπο μεθοδικό και ελκυστικό, αισθησιακή θα είναι η αύρα που θα αποπνέεις. Η στάση σου και γενικότερα η ανάγκη σου να βρεις ένα καινούργιο ταίρι θα σου ανοίξουν την προοπτική της νέας γνωριμίας, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες, στις προσεγγίσεις σου δεν θα λάβεις απόρριψη. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πάρεις την απόφαση να βγεις από την αδράνεια, δώσε ώθηση στα γεγονότα που θα προκύψουν.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή στις ανασφάλειες και στις απογοητευτικές σκέψεις. Ενδεχομένως να προσκολληθείς στο ταίρι σου με τάσεις κτητικότητας, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις σκηνές ζήλιας. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στα θετικά στοιχεία και να κινηθείς ισορροπημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση του Ερμή στον Ταύρο ίσως να γίνει κάπως επιφυλακτική η στάση σου στο θέμα της προσέγγισης, ωστόσο με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους αφήνεις στην άκρη τις αναστολές, δε θα τρενάρεις άλλο την κατάσταση, φεύγει η διστακτικότητα. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θα επιμεληθείς την εμφάνιση του, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη ενός συγκεκριμένου προσώπου που ενδεχομένως από καιρό να γνωρίζεις έστω και φυσιογνωμικά.

Σε σχέση. Με τον ερχομό του Ερμή στον Ταύρο οι σκέψεις και οι προσδοκίες σου θα είναι ρεαλιστικές, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να εκδηλώσεις μια τάση προς την απαισιοδοξία. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, σκέψου πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεων σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να πάρεις ώριμες και συνειδητές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο αλλάζουν οι σκέψεις σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου, τα γεγονότα θα φέρουν άνοιγμα για ουσιαστικές συζητήσεις, ανάγκη σου θα είναι η εξήγηση και η κατάληξη. Θα εστιάσεις στην πρακτική πλευρά της υπόθεσης, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σκεπτόμενες. Προσπάθησε να εμβαθύνεις στα συναισθήματα και στις καταστάσεις, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης.

Σε σχέση. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κινηθείς με σύνεση και σταθερά συναισθήματα, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις θα γίνουν αποδεκτές από το ταίρι σου. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κινήσεις σοβαρές και δημιουργικές, εσύ που θέλεις να συγκατοικήσεις μίλησε με ειλικρίνεια για τις βλέψεις σου. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, το κλίμα θα είναι κατάλληλο για υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα σε δραστηριοποιήσει ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, κοινωνική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σου, οι προτάσεις που θα λάβεις θα σε βοηθήσουν να συναναστραφείς και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Εσύ που θέλεις να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή κινήσου απελευθερωμένα και αυθόρμητα, οι προσεγγίσεις θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσει να δώσεις ώθηση στις επαφές σου με ένα συγκεκριμένο καινούργιο άτομο.

Σε σχέση. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο θα καταφέρεις να σκεφτείς με ορθολογισμό ωστόσο τις ριζικές αποφάσεις ή αλλαγές πιθανότατα για την ώρα να τις αφήσεις στην άκρη. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία ο τρόπος που θα χειριστείς το ταίρι σου θα είναι ώριμος και άμεσος, οι προτάσεις σου θα είναι δημιουργικές. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις εντάσεις και τα πείσματα, η διπλωματική σου στάση θα φέρει ισορροπία και συνεννόηση.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο θα σκεφτείς σοβαρά, ενδεχομένως και να προβληματιστείς για το μέλλον σου. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο απέφυγε τις αγχωμένες σκέψεις, προσοχή στο συναίσθημα της αβεβαιότητας που ενδεχομένως να σε κυριεύει. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα καταφέρει να τονώσει την ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση, θετικές απαντήσεις θα δώσεις στις προσκλήσεις και στα καλέσματα. Προσέγγισε και εκδηλώσου, δώσε άνοιγμα στις καινούργιες γνωριμίες.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα δείξεις κατανόηση στο ταίρι σου, αν έκανε κάτι που σε απογοήτευσε θα είσαι σε θέση να συγχωρέσεις και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις, επικεντρώσου στη σταθερότητα και την ισορροπία θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη την μελλοντική πορεία του δεσμού σου. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για σχέδια και προγραμματισμούς.
Πηγή: myastro.gr
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!