ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα σου, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο με σωστό τρόπο θα χειριστείς τις καταστάσεις και τα νέα ενδεχόμενα. Η Αφροδίτη θα κάνει την εμφάνιση της στον Ζυγό θετική εξέλιξη θα έχουν οι συνομιλίες που θα έχεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ενισχύσει με δυναμισμό, θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις και να προχωρήσεις τις επαφές σου, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας αρχής με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα καταφέρεις να τονώσεις τις συνθήκες της σχέσης σου, εσύ και το ταίρι σου θα επικεντρωθείτε στις κοινές σας δραστηριότητες, θα περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως να φέρει κάποιες εναλλαγές στον εσωτερικό σου κόσμο, ωστόσο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να διατηρήσεις τον εσωτερικό σου έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν την εμφάνιση τους στο ζώδιο του Ζυγού δεν αποκλείεται η σκέψη σου να επικεντρωθεί στο πρώην ταίρι σου, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την επιθυμία για επανασύνδεση. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να γίνουν οι κατάλληλες επαφές, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, προχώρησε σε ειλικρινείς συζητήσεις καλό θα είναι να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Κριό θα μπορέσεις να πάρεις γρήγορες και άμεσες αποφάσεις.

Σε σχέση. Προσοχή στο τετράγωνο του Άρη με τον Δία, η στάση σου θα είναι κάπως αντιδραστική ίσως και κτητική ή εξουσιαστική. Προσπάθησε να χειριστείς και να μιλήσεις στο ταίρι σου με ηρεμία και όχι με διάθεση πεισματική. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις συναισθηματικά, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις διαφωνίες και τους ανούσιους τσακωμούς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και την Πανσέληνο στους Ιχθείς χαλαρή θα γίνει η διάθεση σου, σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Στο θέμα της επανασύνδεσης αλλάζουν οι σκέψεις και οι προθέσεις σου, οι προσεγγίσεις σου θα είναι αυθόρμητες, ουσιαστικά θα ακολουθήσεις τη ροή των καταστάσεων χωρίς άγχος. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σου ανεβάσει τη διάθεση προσοχή στις παρορμητικές επιλογές.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα είναι ήρεμη και χαλαρή, με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Ζυγό δεν θα θελήσεις κόντρες θα αποφύγεις τις εντάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανό να αδρανήσεις ή να κινηθείς κάπως παθητικά. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, ωστόσο για κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις θα χρειαστεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, οι καθυστερήσεις δεν θα σου βγουν σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στους Ιχθείς δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό σου φέρνουν συνάντηση με δυνατότητα επανένωσης. Θα σου δοθεί το άνοιγμα να διαφοροποιήσεις τις αρνητικές καταστάσεις και να αλλάξεις την τροπή που πήρε η προηγούμενη σου σχέση, κινήσου αποφασιστικά.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Δία ενδεχομένως να γίνει κάπως ανήσυχη η στάση σου, ίσως να μην είσαι σε θέση να ισορροπήσεις και να αποφύγεις τις υπερβολές. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την ευάλωτη ή αγχωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, προσπάθησε να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Κινήσου χαλαρά και ανέμελα, απέφυγε τις αντιφάσεις και τις πιέσεις, ουσιαστικά θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στα γεγονότα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα κυρίως στην περίπτωση που επιθυμείς επανασύνδεση. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα συμβάλει θετικά, θα βρεις τις συνθήκες κατάλληλες για εξομολογήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό ο δυναμισμός σου θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές ενέργειες, κάνε τις προτάσεις σου οι απαντήσεις που θα λάβεις δεν θα σε απογοητεύσουν.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στους Ιχθείς προσοχή στις ψυχολογικές εναλλαγές και στις μπερδεμένες σκέψεις. Οι διαθέσεις σου ενδεχομένως να μην είναι σταθερές, ωστόσο η εμφάνιση του Ερμή στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς στο ταίρι σου και να μιλήσεις για τις ανασφάλειες σου. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς αναζητάς, σταθεροποιήσου συναισθηματικά, καλό θα είναι να συντονίσεις τις ενέργειες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Κοινωνική θα είναι η εβδομάδα σου, η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα σου φέρει προτάσεις, θα είσαι σε θέση να δώσεις θετικές απαντήσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη με ευχάριστα πρόσωπα θα συνομιλήσεις, δεν θα λείψουν οι συμπάθειες και οι φιλοφρονήσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα σου φέρει άνοιγμα για περεταίρω εξέλιξη, στο χέρι σου θα είναι να προχωρήσεις σε επαφές στενού τύπου.

Σε σχέση. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως να σου δημιουργήσει ανησυχίες ή φοβίες, θα πρέπει να προσπαθήσεις να βγάλεις από τη σκέψη σου τις αγχωτικές εκδοχές και τις αρνητικές εικασίες σχετικά με τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ζυγό και της Σελήνης στον Κριό θα καταφέρεις να επικεντρωθείς στα θετικά, η στάση σου θα γίνει αισιόδοξη και αρκετά δυναμική, ουσιαστικά θα αποβάλλεις την εσωτερική πίεση.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς ίσως να γίνει κάπως ανασταλτικός ο τρόπος σκέψης σου, προσπάθησε να εισχωρήσεις στο βάθος του εσωτερικού σου κόσμου θα είναι ο μόνος τρόπος για να βγεις από τα συμπλέγματα που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα έχουν θετική επίδραση θα σε ωθήσουν και θα σε βγάλουν από την αδράνεια. Γοητευτικό θα διατηρήσεις το στυλ σου, κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, άνετος και ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν να χειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία, με ευστροφία αλλά και με συναισθηματική κατανόηση. Δυνατή θα είναι η διαίσθηση σου, η αντίληψη σου θα είναι σωστή θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να δώσεις λύσεις στην περίπτωση που υπάρχουν προβληματάκια ή θέματα που πρέπει να ταχτοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας με τον Άρη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο δυναμική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις με τον σωστό τρόπο. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα καταφθάνουν στον Ζυγό έντονη θα είναι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες. Κινήσου ανέμελα βγες από τις αγχωμένες σκέψεις, θα έχεις προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να συνομιλήσεις με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή στα συμπεράσματα και στις επιλογές σου, απέφυγε τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες. Προσοχή στις ανταγωνιστικές σου διαθέσεις ίσως να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς στο ταίρι σου. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στη συντροφικότητα, προσπάθησε να εκδηλώσεις τα θετικά σου συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η στάση σου θα είναι επικοινωνιακή, με τον Ερμή να καταφθάνει στον Ζυγό θα συνομιλήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα σε παρέες, καινούργια άτομα θα γνωρίσεις. Οι συναναστροφές σου θα έχουν δημιουργική κατάληξη θα είσαι σε θέση να δώσεις περεταίρω εξέλιξη στις επαφές που θα προκύψουν. Σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και της Σελήνης στον Κριό ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αποκτήσεις καινούργιο ταίρι, ουσιαστικά η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τις δικές σου αποφάσεις.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο ίσως να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις δεσμευτικές κουβέντες ή υποσχέσεις, ανάγκη σου θα είναι να βγεις από την πίεση και το προκαθορισμένο αποτέλεσμα. Προσοχή στην είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς ανασφάλειες και κυκλοθυμίες ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ίσως να βγάλει στην επιφάνεια τις εσωτερικές σου αδυναμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επανασύνδεση ή για νέα γνωριμία. Ουσιαστικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις τη ζωή σου, αξιοποίησε τα ανοίγματα, αυτό που θα χρειαστεί θα είναι να αποφασίσεις αν θέλεις να αναδομήσεις την παλιά σου σχέση ή αν θα κινηθείς προς μια νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Δία προσοχή σε τάσεις υπερβολής και κτητικότητας, δεν αποκλείεται να δεις κάπως ανταγωνιστικά το ταίρι σου, ίσως να μην λείψουν από πλευράς σου οι εγωκεντρικές ενέργειες. Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα καταφέρει να σε επηρεάσει θα υπάρξουν στο σκεπτικό σου αναθεωρήσεις, αν προσπαθήσεις να επανορθώσεις ή να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις θα το καταφέρεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να κινηθείς αυθόρμητα θα είσαι σε θέση να εκδηλωθείς και να προτείνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Γνωριμίες και συνομιλίες θα έχεις μέσα στην εβδομάδα, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Ζυγό κοινωνική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να φλερτάρεις και να εκδηλωθείς, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα λάβεις την ανταπόκριση που περιμένεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό οριοθέτησε την παρορμητικότητα σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις επιπόλαιες επιλογές, κινήσου σκεπτόμενα και μεθοδικά.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ανάγκη σου θα είναι η τόνωση ωστόσο προσοχή στα ξεσπάσματα και στις εξάρσεις, θα σου είναι δύσκολο να χειριστείς καταστάσεις που σε δυσανασχετούν. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στο πως μπορείς να διασκεδάσεις με το ταίρι σου. Θα αποφύγεις τις εντάσεις η στάση σου θα γίνει συγκαταβατική, βγαίνεις από την εγωιστική αντίδραση.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον ερχομό τους στον Ζυγό θα έχεις το άνοιγμα να επικοινωνήσεις και να φλερτάρεις. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία και γενικότερα στη συμπεριφορά σου, ναι μεν θα υπάρχει έντονος αισθησιασμός, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εσωτερικές αναστολές. Οργάνωσε τις κινήσεις σου, προσπάθησε να αποφύγεις την αναβολή, οι περιστάσεις θα απαιτούν αποφασιστικότητα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα επικεντρωθείς στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, συγκαταβατική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, ωστόσο προσοχή στον ανασφαλή τρόπο σκέψης, απέφυγε τις αρνητικές εικασίες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, αν νιώσεις την ανάγκη να περάσεις σε άμεσες προτάσεις κάντο χωρίς χρονοτριβές.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!