Ιούλιος 2013
Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος γυρίζει σε ευθύδρομη πορεία στις εννέα του μήνα. Αυτό για εσάς είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς αναβολές υποθέσεων αλλά και προσωπικές σας αναστολές περιορίζονται. Έτσι, γίνεστε περισσότερο δεκτικοί, και αυτό για την επιτυχία ενός Αιγόκερω είναι το «Α και το Ω». Η νέα Σελήνη μια μέρα πριν, στις 8, θα σας ζορίσει ελαφρώς,  γιατί λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Καρκίνου απέναντι σας. Όμως από τις 12-13 που ξεκινά η όψη μεγάλου τριγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σας, τον Δία και τον Ποσειδώνα, -με παράλληλη εμπλοκή του Άρη στις 22-23-, θα σας χαλαρώσει και θα σας δημιουργήσει αίσθηση εμπιστοσύνης για τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι, δοκιμάστε να διατηρήσετε την αξιοπρέπεια σας, χωρίς απαραίτητα να μειώσετε αυτήν του συντρόφου σας. Όλοι  οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να λένε την άποψη τους και δεν εξυπακούεται σε καμμια περίπτωση, όταν εκφράζεται η μια, η άλλη να εξαφανίζεται από το πρόσωπο της γης. Έτσι, και κυρίως όσο θα υφίσταται το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ των τριών μεγάλων πλανητών, μην παρεξηγήσετε τα όρια της ελευθερίας σας. Αν αντιθέτως, η ωριμότητα η οποία διακρίνει κατά κανόνα το ζώδιο σας, σας οδηγήσει να γίνετε αρωγοί της σχέσης σας, η πανσέληνος, μετά τις 22 θα σας προσφέρει μοναδικά δώρα αγάπης. Επιλέξτε με γνώμονα την καρδιά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Καλείστε αυτόν τον μήνα να αποδείξετε ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες που μπορεί να δημιουργηθούν, μπορείτε να παραμένετε ψύχραιμοι και κυρίως συνεργάσιμοι. Κατά τα μέσα του μήνα θα διαπιστώσετε ευχάριστα πως κάποια εμπόδια του χθες εξαφανίζονται, όμως μην παρασυρθείτε να θεωρήσετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα ως δική σας πράξη. Ο Ερμής έως τις 22 παραμονεύει να σας επαναφέρει στη τάξη. Φανείτε ευγνώμονες απέναντι στις ευνοϊκές συνθήκες. Παράλληλα, προσέξτε πολύ, μην τυχόν επαναπαυθείτε σε δάφνες ή σας καταλάβει αδράνεια και πείσμα, διότι αυτή θα είναι η χειρότερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε…