Ιούλιος 2013
Γενικά
Κατά τις αρχές του μήνα, ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, επομένως ο ανάδρομος Ερμής θα δοκιμάσει σθεναρά την πίστη σας στην καλή συμβίωση μεταξύ των ανθρώπων, όπως επίσης και τα όρια της προσωπικής σας αντοχής και ανοχής. Στις 8 του μήνα, μια ημέρα πριν ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, ο Κρόνος, να επιστρέψει σε ευθύδρομη πορεία, η Αφροδίτη θα σχηματίσει θετική όψη με τον Ουρανό. Τα συνδυαζόμενα δυο αυτά συμβάντα, θα σας προσφέρουν εφ’ εξής, πολύ πιο συμβατές ποιότητες ως προς τα θέλω σας. Παράλληλα όμως, προσέξτε πολύ, τυχόν ανεξέλεγκτες κινήσεις σας μέχρι την ευθυδρόμηση του Ερμή στις 22 του Ιουλίου, διότι προς το τέλος του μήνα, μπορεί να βρείτε μπροστά σας τα αποτελέσματα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα συμπέσει με την νέα Σελήνη που θα συμβεί στις 8 του Ιουλίου. Μαζί και η ευθυδρόμηση του παραδοσιακού σας κυβερνήτη την επομένη, θα σας προϊδεάσουν για καλύτερες συνθήκες στα ερωτικά σας. Βεβαίως, εσείς καλά τα πηγαίνατε, έως που αναδρόμησε ο Ερμής στις 26 του Ιουνίου. Όπως και να έχει, προς τα μέσα του μήνα, -και παρά τη φυσική τάση σας-, προσπαθήστε να φανείτε συντηρητικοί όσο μπορείτε, καθώς οι βιασύνες από μέρους σας, μπορεί να κοστίσουν στη σχέση που πραγματικά επιθυμείτε να έχετε. Ή ακόμη, αυτή που θέλετε να δημιουργήσετε. Μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή και την Πανσέληνο στις 22 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, απέναντι σας. Τότε νομίζω πως, -παρ’ ό,τι είναι απέναντι-, οι συνθήκες για εσάς θα αλλάξουν κατά πολύ προς το καλύτερο. Υπάρχουν λόγοι…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε δύσκολη καμπή όσο ο Ερμής θα διατηρεί ανάδρομη πορεία. Μεγάλη προσοχή θα πρότεινα κατά την νέα Σελήνη στις 8, καθώς αυτή σχηματίζει δύσκολη όψη με τον πλανήτη Ουρανό. Αξιοποιήστε κάπως τα μέσα του μήνα και όταν ο Ήλιος στις 23, περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, εκεί θα φανεί αν κάνατε τις σωστές επιλογές. Ο «Βόρειος» δεσμός της Σελήνης, έκτοτε, θα σχηματίσει όψη τελειωμάτων και αντιπαλότητας με τον κυβερνήτη σας. Οπότε λοιπόν, θα φανεί ποιος εργάστηκε και ποιος αξίζει να ανταμειφθεί. Ο οποίος…θα ανταμειφθεί ό,τι κι αν γίνει….