1/2014

 

Γενικά Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ο Κρόνος θα σας δώσει μια τεράστια ώθηση. Παράλληλα, η Αφροδίτη μέσα στο ζώδιο σας, μπορεί να σας πει μεγάλες αλήθειες, μπορεί όμως και να προσποιηθείτε αποστασιοποίηση, με σκοπό να τις αποφύγετε. Ειδικά, μετά τις 23 που γυρίζει ανάδρομη. Παράλληλα, από τις 5 και έως τις 24, ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη και στον φυσικό σας δωδέκατο οίκο. Ίσως λοιπόν να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που υπό κανονικές συνθήκες δεν εγκρίνετε, αποτελέσματα των οποίων θα δείτε από τις 25 που περνάει πλέον στο ζώδιο σας. Καθώς μάλιστα στις 21, ο Ήλιος έρχεται και αυτός στο ζώδιο σας, ετοιμαστείτε να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη, όμως όχι πάντοτε με εύκολο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η αρχή του μήνα θα σας μπερδέψει αρκετά στα ερωτικά σας, ενώ η νέα Σελήνη στον φυσικό σας δωδέκατο οίκο στις 3, θα σας αναστατώσει χωρίς να μπορείτε απαραίτητα να προσδιορίσετε τι συμβαίνει. Προσπεράστε το και εστιάστε στην βοήθεια της όψης Κρόνου-Δία έως τις 15, ώστε να εδραιώσετε μια όμορφη σχέση. Ακόμη-ακόμη, αν βρίσκεστε σε στάδιο που προσπαθείτε να δημιουργήσετε οικογένεια. Ο μήνας αυτός δεν είναι και ο πλέον ευνοϊκός για εσάς για να λέμε την αλήθεια, όμως αν αποφύγετε να κρυφτείτε «πίσω από το δάχτυλο σας», πολλά ερωτικά σας προβλήματα μπορεί να διευθετηθούν. Προσέξτε μετά τις 23, την αναδρομή της Αφροδίτης.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις Σε επαγγελματικό επίπεδο, σίγουρα δεν είναι ένας μήνας για ανοίγματα. Είναι όμως καλός για να κάνετε την ετήσια απογραφή σας. Πόσο μάλλον, που βρίσκεστε και σε προγενέθλια περίοδο. Έτσι αγνοήστε τυχούσες «σειρήνες» που σας καλούν να πέσετε με τα μούτρα στην δράση, καθώς ναι μεν οι πρώτες δεκαπέντε ημέρες μπορούν να σας ευνοήσουν, αν όμως κάνετε παρακινδυνευμένες κινήσεις, από τις 21 ο Ήλιος, από τις 23 η ανάδρομη πλέον Αφροδίτη, και από τις 24 ο Ερμής, θα σας βάλουν «τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι».