ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ:

krios

Στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, αγαπητέ Κριέ, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 5 και η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων στις 9, σε βρίσκουν αντιμέτωπο με αρκετά δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάποια από τα σχέδια σου μπορεί να ανατραπούν και να νιώσεις απογοητευμένος. Ωστόσο, η συμπαράσταση αγαπημένων προσώπων και η απρόσμενη βοήθεια που θα πάρεις από αυτά, θα τονώσουν το ηθικό σου και θα σου χαρίσουν μία αισιόδοξη ματιά. Κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο φωτεινός για εσένα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα αποχωρήσει από τον Σκορπιό και θα εισέλθει στον Τοξότη στις 14, διευκολύνοντας αρκετά την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για εσένα που είσαι Κριός, μήνας αναδίπλωσης και αναθεώρησης θα είναι ο Σεπτέμβριος, όσον αφορά στα προσωπικά σου σχέδια. Με τον Ερμή στο Ζυγό, από τις 2 έως τις 28, και τον κυβερνήτη σου Άρη στον Σκορπιό μέχρι τις 14, θα πρέπει να επανεξετάσεις και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις μία σημαντική απόφαση των προηγούμενων μηνών. Ειδικά στα μέσα του μήνα, που θα πραγματοποιηθούν αρνητικές όψεις ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει ο κίνδυνος εντάσεων και οριστικών ρήξεων. Να θυμάσαι ότι η εμπλοκή της οικογένειάς σου στις προσωπικές σου υποθέσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να σε φέρει σε πολύ δυσμενή θέση. Αν είσαι μόνος σου, καλό θα είναι να προσέχεις πολύ τις γνωριμίες που θα κάνεις ή έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς. Μην παρασύρεσαι και απομακρύνσου από οποιοδήποτε άτομο προστάζει η διαίσθησή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Φίλε Κριέ, αρκετή δουλειά σε περιμένει στο χώρο της εργασίας σου αυτόν το μήνα. Καλή οργάνωση και μεθοδικότητα είναι ό,τι σου χρειάζεται για να μπορέσεις να αποφύγεις το άγχος της δουλειάς και να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου. Αποδέξου και συμβιβάσου με τις αλλαγές που θα γίνουν, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείς εκτός ανταγωνισμού, αν συνεχίσεις να μεμψιμοιρείς και να γκρινιάζεις. Αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις πολύτιμες γνωριμίες και για να συντηρήσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτές που ήδη έχεις. Θα σου χρειαστούν, αν βρεθείς σε δύσκολη θέση. Στις 24 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσένα Ζυγό, γεγονός που θα σε κάνει αποφασιστικό και δυναμικό. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, με λίγες απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ:

tauros

Αγαπητέ Ταύρε, το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου σε βρίσκει αρκετά αγχωμένο και προβληματισμένο, γιατί πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχεις αμελήσει, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, από τις 5 μέχρι τις 29, που η κυβερνήτης σου θα κινείται στην Παρθένο, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα ώστε να ξεμπερδέψεις με όλα αυτά τα θέματα που έχεις αφήσει στη μέση. Στις 9, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς, πρόσεξε αρκετά τις παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί ίσως πολλές φορές να μην τις αντιλαμβάνεσαι. Από τις 14 και μετά, που ο Άρης θα αποχωρήσει από τον Σκορπιό και θα εισέλθει στον Τοξότη, τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου είναι πολλά, αλλά θα είναι καλύτερα να μην τα αποκαλύπτεις και προπάντων, να μη δείξεις ότι προσπαθείς να τα υλοποιήσεις. Στις 24 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, οι βάσεις που θα έχεις βάλει θα είναι πολύ καλές και είναι σίγουρο πως πλέον βρίσκεσαι στην οδό της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ταύρε, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και θα σε βοηθήσει αρκετά, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα στη σχέση σου. Θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και αυτήν την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε όλα τα θέματα που σε αφορούν. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 στο Ζυγό, φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου και να συζητήσεις όλα όσα σε απασχολούν στην ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι είναι ο πιο δυνατός σύμμαχος που έχεις. Εκδήλωσε αυτά που αισθάνεσαι και “συμμάζεψε” το μυαλό σου από τα συνεχή ανεμοπερπατήματα που κάνει. Όσον αφορά στους αδέσμευτους, ο Σεπτέμβριος θα σας χαρίσει κάποιες στιγμές φλογερού πάθους, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι μόνιμο. Μία αχτίδα φωτός για κάτι πιο μόνιμο και αξιόλογο θα αρχίσει να διαφαίνεται από τις 29 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το Ζυγό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Ταύρος, το Σεπτέμβριο οι πλανήτες θα σου δώσουν τη δυναμικότητα που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στο μέγιστο βαθμό και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν μέχρι τώρα στον εργασιακό σου χώρο. Το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου είναι πιο ευνοϊκό από το πρώτο και τότε θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, εφόσον βέβαια πρώτα έχεις κάνει τις απαραίτητες εκτιμήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση και ίσως χρειαστεί να στριμωχτείς λιγάκι, όσον αφορά στις αγορές σου. Άσκοπα ψώνια και επενδύσεις δεν έχουν θέση τώρα στην ζωή σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι συνεπής και συγκρατημένος.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

didymoi

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές για το ζώδιό σου. Από τις πρώτες μέρες θα μπορέσεις να δεις τα φιλικά σου πρόσωπα και να έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Η καθημερινότητά σου μπορεί να είναι αρκετά κουραστική, ωστόσο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Θα έχεις τις δικές σου ιδέες για το πώς είναι τώρα μερικά πράγματα και θα επανεξετάσεις καταστάσεις, που μέχρι τώρα μπορεί να σε κρατούσαν πίσω. Κάποιες στιγμές ίσως νιώσεις πως η ενέργειά σου είναι πεσμένη. Μήπως έφτασε ο καιρός ν’ αρχίζεις να αλλάζεις λίγο τους ρυθμούς της ζωής σου; Με άλλα λόγια, μήπως πρέπει να κοιτάξεις περισσότερο τον εαυτό σου;

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, η σχέση σου έχει αρχίσει να μπαίνει σε καλό δρόμο και αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται και πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, να λύνονται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Από τις 2 μέχρι τις 28 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Ζυγό, είναι καλή περίοδος να αναθερμάνεις τα πράγματα και να ξαναγεμίσει η σχέση σου με πάθος και ρομαντισμό. Η Αφροδίτη, από τις 5 μέχρι τις 29 στην Παρθένο, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου, αλλά και να κάνετε αποδράσεις, που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Όσο για σένα που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, ο Άρης από τον Τοξότη από τις 14 και μετά, θα σου δώσει τα κατάλληλα εφόδια, ώστε όταν βγαίνεις να διασκεδάσεις, να κάνεις ενδιαφέρουσες και άκρως πικάντικες γνωριμίες!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι ανήσυχο πνεύμα στη δουλειά σου και θα βρεις αρκετές δραστηριότητες, ώστε η καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό κατά το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου, θα μπουν στο μυαλό σου ιδέες για αλλαγές, καινούργιες δραστηριότητες, αλλά και κάποια σχέδια που αν τα υλοποιήσεις, θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Φρόντισε μέχρι το τέλος του μήνα να βάλεις επιτέλους ένα πρόγραμμα, γιατί για άλλη μια φορά είσαι μέσα στο άγχος… Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο, καθώς οι υποχρεώσεις και τα διάφορα θέματα που σε κατακλύζουν, σε αγχώνουν αρκετά. Φρόντισε λοιπόν, κατά τη διάρκεια του μήνα να κινείσαι με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο χειρισμό των χρημάτων σου και να μην παρασύρεσαι καθόλου σε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

karkinos

Αγαπητέ Καρκίνε, το ενδιαφέρον του μήνα θα στραφεί στην οικογένειά σου και στην αισθηματική σου ζωή. Οι υποχρεώσεις σου στα επαγγελματικά όμως είναι τόσες πολλές, που είναι αμφίβολο το αν τελικά βρεις τον απαραίτητο χρόνο για να γεφυρώσεις το χάσμα, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σας. φρόντισε να χαμηλώσεις τους τόνους στη δουλειά και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ώστε να ασχοληθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα. Διαφορετικά θα είσαι σε μία μόνιμη, συνεχή πάλη με τον εαυτό σου και οι τύψεις δεν θα σε αφήνουν να κλείσεις μάτι. Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν καλύτερα για εσένα το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Άρη να αποχωρεί από τον Σκορπιό και να εισέρχεται στον Τοξότη, αλλά και τη Νέα Σελήνη στις 24 στο Ζυγό να σου δίνει τα φόντα ώστε να βάλεις προτεραιότητες και να αξιολογήσεις καλύτερα τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας από τους σημαντικότερους μήνες της χρονιάς για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Ο γάμος ή η σχέση σου σε απασχολεί έντονα και θα κληθείς τώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και συνειδητοποιημένος, προτού το πράξεις. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5 μέχρι τις 29 δείχνει ότι μπορείς να αξιολογήσεις και να πάρεις σωστές και δίκαιες αποφάσεις. Από την άλλη, οι ευαισθησίες σου απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, με τον Άρη να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 14, και θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος και κυνηγάς τον θεό-έρωτα, καλύτερα ψάξε στο πιο κοντινό και οικείο σου περιβάλλον και μην τρέχεις από εδώ και από εκεί. Οι πλανητικοί οιωνοί δεν ευνοούν φλερτ και νέες γνωριμίες. Υπομονή…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα απορροφήσει αρκετό από το χρόνο σου και θα θελήσεις να βελτιώσεις πολλά θέματα, που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να επιλέξεις αυτό που είναι προς το συμφέρον σου. Με τον Ερμή στο Ζυγό από τις 2 έως τις 28, μπορείς να θέσεις τους όρους σου στη δουλειά και να ζητήσεις όλα αυτά που σου αξίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν, αλλά τις τελευταίες μέρες του μήνα, με την Αφροδίτη να μετακινείται στο Ζυγό στις 29, θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες, που θα σου φέρουν αρκετά κέρδη.

ΛΕΩΝ:

leon

Αγαπητέ Λέοντα, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας σημαντικός μήνας για εσένα και σε βρίσκει σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου. Με τον Ερμή να βρίσκεται στο Ζυγό από τις 2 μέχρι τις 28, η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι ιδιαίτερα καλή και θα φέρει την πολυπόθητη ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Η στασιμότητα και η αδράνεια που σε άγχωναν και έριχναν την ψυχολογία σου, παύουν πλέον να υφίστανται, γεγονός που θα σε κάνει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις, ενώ η ενεργητικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο. Από τις 14 του μήνα και μετά, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, συναντήσεις και καινούργιες προτάσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα νιώθεις πολύ καλά. Όμως, κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στους Ιχθείς, φρόντισε να “μαζευτείς” λίγο, γιατί οι σωματικές σου αντοχές μπορεί να σε προδώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πολύ θετικό για τη σχέση σου. Η Αφροδίτη στο ξεκίνημα του μήνα στο ζώδιό σου, σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να περάσεις όπως θέλεις με το ταίρι σου. Αλλά και από εκεί και μετά, με τον Άρη να πορεύεται στον Σκορπιό μέχρι τις 14 και μετά στον Τοξότη, ο ερωτισμός σου θα είναι στα καλύτερά του, η αδρεναλίνη σου θα είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα, που θα θέλεις να περάσεις ατελείωτες στιγμές πάθους με το ταίρι σου και η επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν πάλι πορεύεσαι παρέα με την μοναξιά, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα δεις ότι τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Λέοντα, άγχος και τρέξιμο σε περιμένει τον Σεπτέμβριο στον επαγγελματικό σου χώρο. Νέα δεδομένα μπαίνουν τώρα στη ζωή σου και θα πρέπει να προσαρμοστείς εύκολα, αν θέλεις να κάνεις προκοπή. Η αισιόδοξη ματιά που θα σου χαρίσει το ευοίωνο για σένα πλανητικό σκηνικό, είναι ικανή να σε κάνει να προωθήσεις τα συμφέροντά σου και οι συνεργασίες σου να έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα. Αν καταφέρεις μάλιστα να διώξεις αυτήν την καχυποψία που σε βασανίζει, θα δεις ότι οι συνάδελφοί σου όντως υποστηρίζουν το έργο σου και τις φιλοδοξίες σου. Φτάνει μόνο να μην είναι ενάντια στα δικά τους συμφέροντα. Στα οικονομικά σου, ο Δίας από το ζώδιό σου σε ευνοεί, για να ξεπεράσεις πολλές δύσκολες καταστάσεις. Έχεις πολλά έξοδα να καλύψεις, οπότε μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί. Μέχρι το τέλος του μήνα φρόντισε να προγραμματίσεις τα έξοδά σου, ώστε να είσαι μέσα στα όρια του μηνιαίου προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

parthenos

Αν είσαι Παρθένος, με το ξεκίνημα του μήνα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα είναι εντελώς απρόσμενα και θα σε αγχώσουν. Βέβαια, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 5 μέχρι τις 29, αυτό δεν θα είναι τελικά για εσένα τόσο δύσκολο, όσο θα θεωρείς στην αρχή, και με την ευστροφία και την διπλωματία που σε διακατέχει, θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας. Το άγχος και οι εντάσεις δεν θα λείπουν από την καθημερινότητα σου, ενώ η κοινωνικότητά σου, με τον κυβερνήτη σου να κινείται στο Ζυγό από τις 2 μέχρι τις 28, θα είναι αρκετά έντονη και θα σε βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9, στους Ιχθείς, πρόσεξε τα λόγια σου γιατί μπορεί να πληγώσεις τα αγαπημένα σου άτομα, χωρίς να το καταλάβεις. Τις ίδιες ημέρες, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην σπαταλήσεις το χρόνο σου, κυνηγώντας το άπιαστο όνειρο!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Παρθένε, ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει ευχάριστες εμπειρίες, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένεις πολλά σε σχέση με την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής. Η Αφροδίτη, από τις 5 έως τις 29, θα κινείται στο ζώδιό σου και τονίζει την ανάγκη σου για συντροφικότητα, αλλά με τον Άρη στον Σκορπιό μέχρι τις 14, δεν θα είναι πάντα εύκολο να προσεγγίζεις τον σύντροφό σου και να βρίσκετε μαζί τη χρυσή τομή στις διενέξεις σας. Ειδικά κοντά στην Πανσέληνο, στις 9, ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ισχυρού ρήγματος στη σχέση σου, λόγω έλλειψης συναισθηματικής ανταπόκρισης. Μπορεί να υπάρξει απομάκρυνση και ψυχρότητα στα συναισθήματα. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, προτίμησε την παρέα των φίλων σου, που μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, παρά να τρέχεις από εδώ και από εκεί, αναζητώντας το άλλο σου μισό. Δεν αποκλείεται βέβαια, ανάμεσα σε φίλους να ανακαλύψεις αυτόν ή αυτήν που ψάχνεις. Έχε τα μάτια και την καρδιά σου ανοιχτά, για κάθε νέο ενδεχόμενο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Το ξεκίνημα του μήνα, φίλε Παρθένε, σου δίνει μεγάλη μαχητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και στόχους. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολύ καλές και αν τις θέσεις σε εφαρμογή, θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Η καθημερινότητά σου τώρα θα είναι γεμάτη από επαφές, συναντήσεις, αλλά και αλλαγές, που μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις καθόλου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και τα έξοδα που έχεις, είναι πάρα πολλά. Θα βγουν στην επιφάνεια και άλλες υποχρεώσεις, που θα χρειαστούν άμεση τακτοποίηση. Επίσης, μην αμελήσεις να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν σε φορολογικά, νομικά και κληρονομικά, γιατί αργότερα θα σε αγχώσουν πολύ περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ Ζυγέ, τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή, γιατί φαίνεται πως οι καταστάσεις δεν ρυθμίζονται μόνο από τη δική σου βούληση. Κράτα χαμηλούς τόνους και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, γιατί μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου. Σε κάθε περίπτωση, σταμάτα να παραπονιέσαι και αντιμετώπισε τα πράγματα πιο θετικά. Εκμεταλλεύσου την κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 2 μέχρι τις 28, αλλά και του Ήλιου από τις 23 του μήνα και μετά, για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να περάσεις καλά, δημιουργικά και ευχάριστα. Μην διστάσεις να δοκιμάσεις πράγματα, που δεν τα έχεις ξανατολμήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, από τις πρώτες ημέρες του μήνα, θα προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις πολλά πράγματα, που βλέπεις ότι δε σου ταιριάζουν ή σε πιέζουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ του τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή, που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο. Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία και χαλάρωσε περισσότερο, ώστε να χαρείς περισσότερο τις στιγμές με το ταίρι σου. Άφησε να βγει αυτός ο τόσο καλά κρυμμένος ερωτισμός και ρομαντισμός που έχεις… Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι η μόνιμη παρέα σου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και ιδιαίτερα τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 24, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που ονειρεύεσαι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Ζυγέ, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και νέες αποφάσεις από τους ανωτέρους σου, που θα σε αγχώσουν, αλλά θα αναγκαστείς να τις ακολουθήσεις. Μην λειτουργήσεις σε καμία περίπτωση παρορμητικά και μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί στην αρχή να νιώσεις πίεση και άγχος ότι δεν θα τα καταφέρεις, στην πορεία όμως θα δεις ότι όλα θα κυλήσουν υπέρ σου. Προσαρμόσου, οργανώσου και μεθόδευσε τις κινήσεις σου. Τα οικονομικά σου είναι βέβαιο ότι θα σταθεροποιηθούν και θα βελτιωθούν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την, για να χαλαρώσεις και να μοιραστείς τις έννοιες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

skorpios

Τον Σεπτέμβριο, φίλε Σκορπιέ, ξεκινάει ένας νέος κύκλος δράσης και κατάκτησης για εσένα. Αυτό οφείλεται καταρχήν στον Ερμή, που θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού από τις 2 έως τις 28, και κατά δεύτερον στον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τις 23 και μετά. Το ζητούμενό σου θα είναι η κοινωνική σου καταξίωση και η καριέρα σου. Αν οργανωθείς και λειτουργήσεις σωστά, τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Μπορείς τώρα να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες, διεκδικώντας έτσι την προαγωγή που στοχεύεις. Κατά τα άλλα, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και οι επαφές που θα κάνεις, θα αποδειχθούν άκρως χρήσιμες. Η οικογένειά σου θα είναι στο πλευρό σου και θα συμπαραστέκεται στον αγώνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Για σένα που είσαι Σκορπιός, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ευχάριστος μήνας για την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος και περιμένεις να σου συμβεί κάτι σημαντικό, αυτό είναι πιθανότερο να συμβεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο Άρης θα παραμένει στο ζώδιό σου. Ωστόσο, μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αρκεστείς στην συντροφιά αγαπημένων προσώπων, τις εκδρομές και τα φλερτ. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, να γνωρίζεις πως ο σύντροφός σου θα καταλαβαίνει μεν την απουσία σου, λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, από την άλλη όμως θα απαιτεί και αυτός τον ανάλογο χρόνο αφοσίωσης στη σχέση σας. Προσπάθησε να του εξηγήσεις το πόσο σημαντική είναι για σένα η καριέρα σου και ευχήσου να συμμεριστεί τις ανάγκες σου. Διαφορετικά, ξέκλεψε χρόνο να τον κάνεις να νιώσει σημαντικός και μην ωθείς τα πράγματα στα άκρα, γιατί δεν είναι καιρός για χωρισμούς. Μην πας κόντρα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Σκορπιέ, στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα, με τον Άρη στο ζώδιό σου να σου δίνει δυναμικότητα, αλλά και με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τη νέα της θέση στην Παρθένο, από τις 5 μέχρι τις 29, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα δεις αρκετά θέματα να βρίσκουν λύσεις. Η εύνοια και η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς σωστά, για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, είτε αυτό είναι μία δική σου δουλειά είτε αλλαγή στον επαγγελματικό σου χώρο , θα πρέπει να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, πριν αναλάβεις το ρίσκο. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 στο Ζυγό, είναι ιδανική μέρα για να τολμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

toxotis

Τον Σεπτέμβριο, αγαπητέ Τοξότη, θα σε διακατέχει μία έντονη επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό στη ζωή σου και να κάνεις αλλαγές, που εδώ και καιρό προσδοκάς. Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις το βήμα, γιατί τόσο η θέση του Ερμή από τις 2 μέχρι τις 28 στο Ζυγό, όσο και ο Άρης που θα σε επισκεφτεί στις 14, θα είναι σύμμαχοί σου και πολύ εύκολα θα καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς. Θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου γρήγορα και με επιτυχία. Δυνατές ευκαιρίες για καλύτερο μέλλον θα προκύψουν μέσα από τις πολύ καλές κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και με τη μεγάλη κοινωνικότητα που θα έχεις. Οι στόχοι σου θα υλοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό και εσύ ο ίδιος στο τέλος θα απορείς, πώς τα κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Τοξότης, καθοριστικής σημασίας θα είναι τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5 μέχρι τις 29, επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις με τον σύντροφό σου και θα έχεις γρήγορες εξελίξεις. Ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, το ενδιαφέρον σου για να βρεις το άλλο σου μισό, θα ζωηρέψει έντονα. Κατά τα άλλα, με τον Άρη να περνάει το ζώδιό σου από τις 14 και μετά, θα έχεις την υποστήριξη των φίλων σου, αρκεί μόνο να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Αν τώρα έχεις ξεκινήσει έναν δεσμό, να γνωρίζεις πως υπάρχουν πολλές προοπτικές εξέλιξης και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Προς το τέλος του μήνα και με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, από τις 28 και μετά, πρόσεξε την ισχυρογνωμοσύνη σου, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε ρήξεις, που θα χαλάσουν για τα καλά το ερωτικό κλίμα που έχεις δημιουργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Τοξότη, αυτό τον μήνα τα επαγγελματικά σου πρόκειται να κυλήσουν αρκετά καλά για εσένα, καθώς έξτρα μπόνους και πιθανή αύξηση του μισθού σου είναι πολύ πιθανά. Οι προϊστάμενοί σου δείχνουν να αναγνωρίζουν τώρα τις ικανότητές σου και θα φροντίσουν να σε ανταμείψουν, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Θα προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς. Αυτό, είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, να αποβάλλεις τις ανασφάλειες, που μόνιμα σε διακατέχουν και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις. Μάθε να σκέφτεσαι θετικά, γιατί μόνο έτσι η τύχη θα συνεχίσει να είναι με το μέρος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

aigokeros

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας αρκετά παραγωγικός μήνας για εσένα και θα μπορέσεις να κατακτήσεις τους στόχους σου, μέσω των ατομικών προσπαθειών σου. Οι πρώτες μέρες του μήνα σηματοδοτούν μία εξέχουσα μεταβολή στις καταστάσεις της καθημερινής σου ζωής. Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, θα σε ωθήσουν στην άνοδο και την δημιουργία. Από εκεί και πέρα, και για όλον σχεδόν τον Σεπτέμβριο, θα έχεις σύμμαχο σου την Αφροδίτη από την Παρθένο, για να αναπτύξεις τις ιδέες και τις θέσεις σου. Η απαίτησή σου να αναπτύξεις την φήμη σου, βρίσκει γόνιμο έδαφος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ήδη από τον προηγούμενο μήνα, φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη στον Λέοντα σου έχει χαρίσει μοναδικές ερωτικές εμπειρίες. Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει στην θέση αυτή, διατηρώντας την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό. Από εκεί και μετά, με τον Άρη να πορεύεται στον Σκορπιό μέχρι τις 14 και να σε ευνοεί, μπορεί να προκύψει μία γνωριμία ή ένας απρόσμενος έρωτας από το πουθενά, που θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στο Ζυγό, από τις 2 έως τις 28, θα ζήσεις μία ευχάριστη καθημερινή ζωή με τον σύντροφό σου, με συνεχείς μικροαποδράσεις, που θα ανανεώνουν και τους δύο. Λίγο προσοχή χρειάζονται οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 9 στους Ιχθείς, γιατί τα λόγια σου μπορεί να ακουστούν πιο σκληρά, από όσο νομίζεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Αιγόκερως, η αποφασιστικότητα που θα δείξεις στη δουλειά σου θα συμβάλλει στην οριστική, αλλά σταδιακή και μακροχρόνια βελτίωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων. Θα αισθανθείς μια εσωτερική δύναμη, που σε μεταμορφώνει και σε κάνει να κινείσαι με τελείως διαφορετικό τρόπο. Η ανυπομονησία και η υπερένταση θα συνοδεύουν κάθε σου σκέψη και προσπάθεια. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή και να χρησιμοποιείς δημιουργικά την επιρροή σου, για την επιτυχία και την υλοποίηση των στόχων σου. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης στην Παρθένο, τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην ξεχνάς ότι ακόμη πρέπει να κινείσαι με αρκετή σύνεση και προγραμματισμό. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις χωρίς αναβολές. Οι ιδέες που έχεις είναι πολύ καλές και θα κάνεις κινήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

ydroxoos

Αν είσαι Υδροχόος, πολλές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα στη ζωή σου, φαίνεται πως τον Σεπτέμβριο θα βρουν τις λύσεις τους. Ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από πάνω σου και θα νιώθεις πιο ανάλαφρος και αισιόδοξος. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ο Ερμής στον Ζυγό, από τις 2 μέχρι τις 28, θα σε κάνει να ανοιχτείς και να γίνεις πιο εκδηλωτικός, αυξάνοντας γενικότερα τις επαφές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επικοινωνίες, νέες γνωριμίες και κοντινά ταξίδια θα σε κρατούν σε εγρήγορση, καθώς όλα γύρω σου θα κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς και εσύ θα πρέπει να είσαι συντονισμένος ενεργητικά μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς για εσένα. Αυτό οφείλεται στην παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 14, γεγονός που θα κάνει την ερωτική σου διάθεση να χτυπήσει κόκκινο. Ανανεωμένος, δυναμικός, αποφασιστικός και άκρως αισθησιακός, αδέσμευτος ή δεσμευμένος, μπορείς να διεκδικήσεις εύκολα και αποτελεσματικά το μερίδιό σου στον έρωτα. Βέβαια, θα υπάρξουν ημέρες, όπως το πρώτο πενθήμερο και το τελευταίο του Σεπτεμβρίου, που θα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να αποφύγεις πιέσεις. Επίσης, κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στους Ιχθείς, απόφυγε να κάνεις αναφορές στο παρελθόν ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που ανήκουν σε αυτό, γιατί πολύ εύκολα μπορείς να βρεθείς σε διλήμματα, χωρίς να το καταλάβεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα τα καταφέρεις αρκετά καλά, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα δεις αρκετά θέματα να βρίσκουν λύσεις. Θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, όπως και αλλαγές, που ίσως ήθελες εδώ και καιρό να κάνεις στη δουλειά σου. Θα εντυπωσιάσεις τους άλλους με την εξυπνάδα και τις ιδέες σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα, αν και για κακή σου τύχη, ο Άρης από τον Τοξότη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα σε ωθεί να ξοδεύεις πολλές φορές παραπάνω χρήματα.

ΙΧΘΥΣ:

ixtheis

Αγαπητέ Ιχθύ, από την αρχή του Σεπτεμβρίου θα χαρακτηρίζεσαι από ευαισθησία και χαρούμενη διάθεση. Θα κάνεις αρκετές δημόσιες σχέσεις, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα μπορέσεις να τις χρησιμοποιήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Με τον Ερμή στο Ζυγό από τις 2 μέχρι τις 28 του μήνα, όπου κι αν βρίσκεσαι και με όποιους και αν συναναστρέφεσαι, θα περάσεις πολύ καλά. Στον επαγγελματικό σου χώρο θα έχεις σύμμαχό σου την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5 μέχρι τις 29, και θα καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεσαι, για να οδηγήσεις τα σχέδιά σου στην επιτυχία. Στον τομέα των σχέσεων, θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο από λυκοφιλίες και σχέσεις που μέχρι τώρα δεν σε κάλυπταν, αλλά δεν είχες και την δύναμη να τις αποχωριστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αυτό τον μήνα θα πάρεις κυριολεκτικά στα χέρια σου τις καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, αποσκοπώντας στο να μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο, θα γίνεις και εσύ πιο συναισθηματικός με το ταίρι και, ως αποτέλεσμα, θα έρθετε πολύ πιο κοντά και θα μπορέσετε να εξομολογηθείτε όλα όσα σας προβληματίζουν. Με τον Ερμή στο Ζυγό το ίδιο διάστημα, η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στο μέγιστό της σημείο. Ο Άρης, που θα κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 14 του μήνα, σου δίνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, ώστε να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Κάνε τις προτάσεις σου και μη φοβηθείς να κάνεις ακόμα και κάτι ανατρεπτικό. Θα δεις πως μέχρι τέλος του μήνα θα πλέεις μέσα στην ευτυχία, τον έρωτα και το ρομαντισμό. Αν τώρα είσαι σε αναζήτησησυντρόφου, δεν αποκλείεται στο τέλος του Σεπτεμβρίου να είσαι παρέα με το μεγάλο σου έρωτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ιχθύ, τα πράγματα στη δουλειά σου συνεχίζουν να οδεύουν καλά, παρ’ όλα αυτά εσύ εξακολουθείς να αγχώνεσαι με το παραμικρό. Έχε στο νου σου πως αν δεν είσαι κάθε στιγμή σε ετοιμότητα, δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωριστείς αυτήν την ανασφάλεια που σε διακατέχει. Η λύση είναι να παραμείνεις συγκεντρωμένος και εργατικός, αφού μόνο έτσι θα μπορέσεις να προοδεύσεις. Καινούργιες δραστηριότητες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και σε ανανεώνουν. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα είναι αρκετά καλές και οι πισώπλατες κινήσεις θα μειωθούν αισθητά. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αναζήτησης νέας εργασίας, σίγουρα σε περιμένουν καλά νέα, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 στο Ζυγό. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, γιατί ενώ το πορτοφόλι σου μένει σταθερά γεμάτο, κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να κάνεις περιττές αγορές, που ωστόσο εσύ θεωρείς απαραίτητες.

Πηγή: Myastro