Απρίλιος

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Ο μήνας αρχίζει δυναμικά. Είστε έτοιμοι να δρομολογήσετε καινούργια πράγματα ή εξελίξεις για τη ζωή σας. Η ανάγκη να κάνετε πραγματικότητα τα σχέδια σας, ίσως σας κάνει να προβείτε σε βιαστικές κινήσεις. Φροντίστε να μην χάσετε τα στηρίγματα που έχετε ή την οικονομική βοήθεια για να ολοκληρώσετε τους νέους στόχου σας. Από την άλλη πλευρά μπορεί να νιώσετε ότι σας ασκούν πίεση οι άλλοι στο τι κάνετε και τι δεν κάνετε. Φερθείτε με έξυπνο τρόπο μην διαταράξετε καμία σχέση, καθώς αυτή την περίοδο είστε φορτισμένοι και μπορεί να αναζητάτε αφορμές για να απομακρύνετε πρόσωπα από κοντά σας. Θέστε όρια ώστε να μην παρεμβαίνουν τρίτοι στην προσωπική σας ζωή. Τέλος μεριμνήστε που σκοπεύετε να επενδύσετε αυτή την περίοδο, συναισθηματικά η επαγγελματικά.

 

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Για αυτό το μήνα ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπική ζωή ή ξεκουραστείτε, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις νέες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μην διογκώνετε τις πληροφορίες που δέχεστε με βάσει των προηγούμενων εμπειριών σας. Σε κάθε επικοινωνία που κάνετε φροντίστε να εξασφαλίσετε ότι έχετε γίνει κατανοητοί, ώστε να μην παίζετε το χαλασμένο τηλέφωνο. Με αυτό τον τρόπο δεν επωμίζεστε τα λάθη άλλων στις πλάτες σας. Από τις 15/04 βάλτε σε πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό σας, φτιάξτε την διατροφή σας και θωρακίστε την υγεία σας, για να είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας. Οι κοινωνικές επισκέψεις που θα κάνετε και δεχτείτε ευνοούν τους στόχου σας. Μέχρι το τέλος του μηνά αποφασίζετε για τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Για αυτό το μήνα εστιάζετε να κάνετε πραγματικότητα τις επιδιώξεις σας. Τα όνειρα σας αναδύονται μέσα από ξαφνικές γνωριμίες από το κοντινό σας περιβάλλον. Διαχειριστείτε ορθολογικά το τώρα και το αύριο ώστε να μην χάσετε τις στηρίξεις του χθες. Από τις 15/04 ο ενθουσιασμός και η χαρά μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα ξέφρενο πάρτι με κίνδυνο να απομακρυνθείτε προς στιγμήν από τους στόχους σας. Αποφύγετε συνεργασίες ή οικονομικές δοσοληψίες που θέτουν σε κίνδυνο τους στόχους σας. Ευνοείστε μέσα από συνεργασίες ή σχέσεις να κατακτήσετε την θέση που επιθυμείτε στην πυραμίδα της επαγγελματικής εξέλιξης.

Ταυτόχρονα μαζευτείτε οικονομικά για να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις. Στο τέλος του μήνα κρατείστε χαμηλό προφίλ, προκειμένου να αποφασίστε τι κρατάτε ή τι διώχνετε συνολικά στη ζωή σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Αρχίζετε το μήνα δυναμικά, κάνοντας εισηγήσεις ή  προτάσεις σε εργοδότες και προϊσταμένους, προωθώντας την εικόνα σας και κερδίζοντας τη θέση που σας αξίζει. Παράλληλα έχετε και ένα πιο γεμάτο πορτοφόλι ή  νέα στηρίγματα. Σχεδιάστε στόχους για το μέλλον και αρχίστε να τους πραγματοποιείτε. Από τις 15/04 μην απορροφηθείτε με θέματα σπιτιού ή με την εσωστρέφεια σας, ώστε να βάλετε σε χαμηλότερη ιεράρχηση την διαχείριση εξελίξεων της καριέρας σας. Ακόμη, κάποιος μέσα από το σπίτι σας μπλοκάρει ή σας προσανατολίζει από το καθημερινό πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας. Δεν διαταράσσουμε σχέσεις αυτή την εποχή γιατί έχουμε λάθος κριτήριο. Τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσετε προς τα που θα κινηθείτε για να αποκτήσετε αυτά του στοχεύετε .

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Αυτό το μήνα τακτοποιείτε ζητήματα σχετικά με σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή στόχους. Νέα πρόσωπα βρίσκονται ξαφνικά στο δρόμο σας, για να σας στηρίξουν. Προσοχή στην καθημερινότητα να μην είστε παράνομοι ή παράτυποι και διαταράξετε την οικογενειακή σας ηρεμία. Από τις 15/04 σκέπτεστε πώς να ξεκινήσετε τα μελλοντικά πλανά σας. Καλό είναι πριν μπείτε στην ενεργό δράση να γνωρίζετε όλες τις πληροφορίες για τον προορισμό σας. Από την άλλη μην αποκαλύπτετε τα όνειρα σας δεξιά και αριστερά γιατί θα αγχωθείτε μέχρι να φτάσετε στην πηγή για να πιείτε νερό. Απολαύατε την ιδιωτική προσωπική σας ζωή αφού θα έχετε πλάτες να σας καλύψουν. Προσοχή, μην δίνετε λαβες για σχόλια ακολουθείτε τυπική συμπεριφορά, καθώς μέχρι τον Οκτώβριο θα έχετε ξεκαθαρίσει τα θέματα καριέρα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Αυτό το μήνα χαλαρώστε – ηρεμήστε  και φορτίστετε μπαταριές γιατί σας περιμένουν σημαντικές εξελίξεις. Εσείς ξεκουράζεστε και η τύχη σας δουλεύει, λαμβάνετε επαγγελματική ή οικονομική βοήθεια για τα επόμενα βήματα σας. Αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες που είτε δεν είναι ξεκάθαρες είτε επιβαρύνουν το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από τις 15/04 φροντίστε να μην δαπανήσετε πολλά, για να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις. Παράλληλα κάποιοι στόχοι και σχέδια δεν θα έχουν την αναμενόμενη αποδοχή. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα βάψετε μαύρα.

Ταυτόχρονα ικανοποιείτε και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις βγαίνοντας με φίλους, γνωστούς ή νέες παρέες αλλά φλερτάρετε κιόλας. Μέχρι και τον Οκτώβριο θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που αφορούν το μέλλον σας, αφού θα έχετε το σύμπαν με το μέρος σας.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ   

zygos

Σίγουρα δεν σας ταιριάζει η μοναξιά αλλά δεν την μπορείτε κιόλας. Για αυτό εστιάζετε σε αυτό που κάνετε με τόση μαεστρία και τσαχπινιά, δηλαδή σε σχέσεις ή συνεργασίες με τρίτους μέσω των οποίων προωθείτε καριέρα ή στόχους. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια αφού και την δουλειά σας κάνετε αλλά και διασκεδάζετε.

Από τα μέσα του μήνα, θα έχετε έντονη παρόρμηση για τσακωμούς ή καβγάδες με άτομα που συναναστρέφεστε. Επιδείξτε ψυχραιμία, μην ξαποστείλετε κόσμο που νομίζετε ή όντως σας εκνευρίζει. Διαφορετικά,  θα πετάξετε με αυτή την συμπεριφορά στο καλάθι των αχρήστων τα όποια θετικά αποτελέσματα σε καριέρα ή στόχους. Μην λειτουργείτε όπως αισθάνεστε, επιστρατεύστε τη λογική.

Απαλλάσσεστε από εξαρτήσεις ή πάθη  αυξάνετε την αυτοπεποίθησή σας και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε αυτά που επιθυμείτε.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

 Ζείτε μέσα σε ένα ντόμινο εξελίξεων. Αλλαγές, τροποποιήσεις ή ανακατατάξεις σε ρουτίνα, δουλειά και υγεία, οι οποίες συμβάλλουν για ένα καλύτερο αύριο. Πιστέψτε μας, ότι συμβαίνει είναι μόνο για καλό, όσο και αν τρομάζετε ή ξαφνιάζεστε από τη νέα κατάσταση.

Αποφύγετε ίντριγκες, παρασκήνια ή κουτσομπολιά σε εργασία. Διαφορετικά θα δείτε τη θέση σας να φλερτάρει με άλλους υποψήφιους. Δεν είναι εποχές να ρισκάρετε και μάλιστα για τέτοια θέματα. Μην αγχώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει ή μην θεωρείτε ότι εσείς είστε υπαίτιοι για αυτό. Όλοι κάνουμε λάθη. Ακολουθώντας αυτή την τακτική αυτό που θα καταφέρετε είναι φθείρετε την υγεία σας.

Μέχρι και τον Οκτώβριο, άνθρωποι έρχονται και φεύγουν από τη ζωή σας, ωστόσο έως τότε  καταλήγετε ποιους θέλετε ή όχι στο πλάι σας.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Σε πρώτο πλάνο η προσωπική ζωή. Το ρίχνετε έξω για να νοιώσετε πιο ελεύθεροι ή  δίνετε μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση σε σύντροφο ή  παιδιά και στις δυο περιπτώσεις οδηγείστε στο ίδιο αποτέλεσμα. Ανανεώνεστε και γεμίζετε μπαταρίες  ώστε να συνεχίσετε.

Από 14/04, είπαμε να βγείτε για να ανεβείτε ψυχολογικά ή για να αισθανθείτε καλύτερα αλλά μην  το παρακάνετε. Να έχετε ένα μέτρο. Ειδάλλως θα προκαλέσετε μουρμούρα ή γκρίνια των δικών σας γιατί τους έχετε στο περιθώριο.

Ζητήματα του σπιτιού τακτοποιούνται και σας δίνουν μια ανάσα ανακούφισης.

Μετά την καταιγίδα εμφανίζεται το ουράνιο τόξο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα επαγγελματικά σας, καθώς για τους επόμενους έξι μήνες βλέπετε να σταθεροποιήστε σε μια δουλειά και να υπάρχει ανταπόκριση στις κρούσεις που έχετε κάνει.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Συνειδητοποιείτε  ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή με μέλη της οικογένειας, τα όποια είχατε αφήσει στο έλεος τους το τελευταίο διάστημα. Ε! δικαιολογημένα να σας έχουν μούτρα.

Από τα μέσα του μήνα φροντίστε να μην απορροφηθείτε από επαγγελματική εξέλιξη ή σταδιοδρομία και χαθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους. Μην μεταφέρετε προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. Δικαιολογημένα τα μέλη της οικογένειας σας θα αισθανθούν παραμελημένα. Μην δίνετε την εντύπωση ότι πάνω από όλα είναι η δουλειά ακόμα και αν ισχύει.

Παρόλη την εργασιομανία σας, βρίσκετε χρόνο για να βάλετε σε μια τάξη τα προσωπικά σας. Αποφασίζετε τι θέλετε να κρατήσετε και τι να διώξετε. Θέτετε τις βάσεις για το  πως θέλετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο εξής .

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Ήσασταν, που ήσασταν κοινωνικοί, τώρα το παρακάνετε. Σταματημό δεν έχετε. Γράφετε, επικοινωνείτε κάνετε ή δέχεστε επισκέψεις σε φίλους, συγγενείς ή κοντινά άτομα  για να προωθήσετε ζητήματα εργασίας ή καθημερινότητας.

Όλο αυτό το τρέξιμο φαίνεται να αποδίδει καθώς βλέπετε αύξηση των εσόδων σας από εργασία. Ωστόσο,  αποφύγετε την ανάμιξη σας σε καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά.

Από 14/04 φροντίστε στα σχέδια σας για ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό ή γενικότερα για το μέλλον να συμπεριλάβετε παραμέτρους ή λεπτομέρειες που προαπαιτούνται προκειμένου να πραγματοποιηθούν. Διαφορετικά θα μείνουν μόνο όνειρα.

Μέχρι και τον Οκτώβριο διανύετε ένα διάστημα, όπου κάνετε ριζικές αλλαγές σε αντιλήψεις, σκέψεις, ή πεποιθήσεις. Είναι σαν να καταστρέφετε ο παλιός εαυτός και να αναγεννιέται ένας νέος. Επώδυνη διαδικασία αλλά δημιουργική.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Βλέπετε αισθητή αλλαγή τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά. Όσον αφορά το  πορτοφόλι σας θα δείτε περισσότερα χρήματα να υπάρχουν λόγω πιθανής αύξησης, προαγωγής ή κάποιου μπόνους. Στα συναισθηματικά κάποιο νέο πρόσωπο εμφανίζεται που σας παίρνει τα μυαλά για τους αδεσμεύτους ή περνάτε περισσότερο χρόνο με σύντροφό ή παιδιά οι δεσμευμένοι.

Προς τα μέσα του μήνα μην βασίζεστε σε άλλους για οικονομική βοήθεια καθώς σας βλέπουμε να μένετε στον άσσο. Ακόμη, αποφύγετε να εκπληρώσετε επιθυμίες που στοιχίζουν ακριβά.

Μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου κάτι αλλάζει στην καθημερινότητα σας, είτε ξεκινώντας κάτι καινούριο ή τερματίζοντας κάτι ήδη υπάρχον. Νέες παρέες, μετακόμιση, αλλαγή εργασίας παρακολούθηση σεμιναρίων, έναρξη σπουδών, μετακινήσεις, απομάκρυνση από συγγενείς ή φίλους είναι μερικές πιθανές περιπτώσεις που θα έχετε.

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis