Αύγουστος

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Αυτός ο μήνας προσφέρεται να κάνετε διακοπές και να ανανεωθείτε. Επειδή μπορεί να έχετε και επαγγελματικές υποχρεώσεις και έλλειψη στήριξης, τα πράγματα θα είναι καλύτερα μετά τις 10 του μήνα. Ένας φίλος, από το πουθενά, μπορεί να σας βγάλει από αυτό το αρχικά φαινόμενο αδιέξοδο. Δώστε και ξεδώστε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, προκειμένου να φορτώσετε θετικά τις μπαταρίες σας.

Φλερτάρετε και ερωτευθείτε, όσοι παραμένετε χωρίς σχέση, τώρα που έχετε τύχη σε αυτό τον τομέα. Μετά τις 20 σας περιμένει πολλή δουλειά και τότε να ασχοληθείτε με την διεκπεραίωση της. Προστατέψτε τον εαυτό σας από σχόλια και κουτσομπολιά μιλώντας λίγο κυρίως στον εργασιακό χώρο. Δεν είναι ανάγκη να πείτε λεπτομέρειες για το εάν κάνατε ή όχι διακοπές και πως περάσατε.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros
Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα δεν είναι το ευνοϊκότερο για διακοπές του, αφού ο σύντροφος σας ή ένας συνεργάτης απαιτεί την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων σας. Βέβαια, υπάρχει άτομο που μπορεί να μειώσει λίγο το φορτίο η δουλειά σας. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και το πρώτο του Σεπτέμβρη φαίνονται περισσότερο αποδοτικά για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Είναι σημαντικό για σας να κάνετε και μερικές μικρές εκτονώσεις με το να παραμένετε στο σπίτι σας σε συνθήκες που εσείς επιθυμείτε. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες και υποσχέσεις για να δώσετε βοήθεια σε άτομα που δεν είναι αναγκαίο ή ηθικά επιβαλλόμενο. Όπως και να έχουν τα πράγματα μετά τις 12 αρχίζετε να ηρεμείτε και να επιθυμείτε παρέες μόνο σε στενό προσωπικό κύκλο. Επιλέξτε ξεκούραση χωρίς μεγάλη δραστηριότητα.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Εργασιακά – καθημερινά προβλήματα και εκκρεμότητες φαίνεται αρχικά να χαλάνε το πρόγραμμα σας για διακοπές. Να πάρετε συμβουλές από άτομο με ειδικές γνώσεις που είναι φίλος σας και να χειριστείτε τα θέματα έτσι ώστε να μειώσετε το άγχος σας.

Μετά τις 20 του μήνα έχετε να ασχοληθείτε με θέματα και πρόσωπα του σπιτιού σας, κάτι που θα σας απορροφήσει αρκετά και ίσως καλλιεργήσετε την ψευδαίσθηση πως αν δεν είχατε αυτές τις υποχρεώσεις θα περνούσατε ονειρεμένα. Για εφέτος η ζωή σας προσφέρει πολλές και μικρές χαρές στην καθημερινότητα και όχι μακριά από αυτήν. Μετά τις 10 του μήνα θα συναντήσετε πρόσωπα που θα σας φανούν συναρπαστικά. Η παρέα μαζί τους εκτός από ευχάριστη θα είναι και χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Το πρώτο δεκαπενθήμερο δαπανάται με ενασχόληση – τακτοποίηση οικονομικών – φορολογικών η οικονομικών για δαπάνες των παιδιών, όσοι έχετε. Μάλλον ένας γονέας βοηθά σημαντικά στην επίλυση των προβλημάτων σας. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα υπάρχει ανάγκη να σκεφθείτε, να μιλήσετε και ίσως να κάνετε μικρές μετακινήσεις προκειμένου να σχεδιάσετε τα πλάνα του φθινοπώρου.

Εκεί προσέξτε να μην αυταπατηθείτε η να μην «απατηθείτε» λόγω μεγάλης απλοποίησης των θεμάτων. Μην άγχεστε τα οικονομικά θα πάνε πολύ καλά από τώρα και για ένα χρόνο. Η φύση σας προτρέπει να παίξετε, να διασκεδάσετε και να γλεντήσετε όσο και όπως μπορείτε. Όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να έχετε πολυήμερες διακοπές για να τα κάνετε. Επιδίωξε να « όπου γάμος και χαρά η Κοντήλο πρώτη ».

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ασχολείστε με ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου υπάρχει ανάμειξη θεμάτων σπιτιού και εργασίας. Μετά τις 20 του μήνα ασχολείστε με θέματα εισοδημάτων, όπου πρέπει να προσέχετε και να διευκρινίζετε τι σας λένε οι άλλοι και αν κατάλαβαν επακριβώς αυτά που τους είπατε.

Θέματα σχεδιασμού της ζωής σας ή νομικές εκκρεμότητες που αφορούν σε πρόσωπα και καταστάσεις του σπιτιού σας πρέπει να τακτοποιηθούν, αφού πάρετε συμβουλές ειδικού και να μην κολλήσετε στη λήψη αποφάσεων. Μετά τις 10 του μήνα η γοητεία σας αυξάνεται ιδιαιτέρως και για λόγους αίσθησης ευεξίας καλό είναι να ασχοληθείτε και με την εξωτερική σας εμφάνιση. Μη χαλάτε την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σας, από προβληματάκια της καθημερινότητας που δεν θυμάστε μερικές μέρες μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Το πρώτο δεκαπενθήμερο είστε μπερδεμένοι μέχρι να τακτοποιήσετε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας. Το άγχος είναι φυσικό για σας, αλλά όχι για τους άλλους και μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Υπάρχει τρόπος και άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει στη διεκπεραίωση υποχρεώσεων ή ενδεχομένως και οικονομικά. Από τις 20 του μήνα ανανεώνεστε και αποφασίζετε να κάνετε κάποιες κινήσεις με πρωτοβουλία δική σας.

Μην κρατάτε μεγάλο καλάθι στη διαχείριση μιας σχέσης, όπου υπερεκτιμάτε την άλλη πλευρά χωρίς να φταίει αυτός ή αυτή. Ολόκληρο τον μήνα να προσέχετε την τάση αυτής της εποχής που σας διακατέχει στο να μιλάτε καυστικά, προκαλώντας κακές εντυπώσεις. Πάτε δεν πάτε για διακοπές, ακολουθήστε συμπεριφορά χαμηλού προφίλ. Είναι πιθανή η δημιουργία κρυφού φλερτ.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ

zygos
Τις πρώτες 15 ημέρες αποφύγετε να αναμείξετε γνώμες φίλων στη διαχείριση της προσωπικής σας ζωής. Ακόμη, μην δαπανήσατε και μην επενδύσετε σπάταλα, για να νιώσετε ότι περνάμε καλά. Αυτήν την εποχή η αίσθηση καλοπέρασης και ευεξίας εξαρτάται από την εσωτερική σας κατάσταση και όχι από τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα και τις συνθήκες που επικρατούν.

Ένας ξαφνικός έρωτας είναι πιθανός σε πολλούς από σας. Από 15 Αυγούστου μέχρι και 20 Σεπτέμβρη αποτραβηχτείτε, προχωρήστε σε έναν απολογισμό των προηγούμενων δώδεκα μηνών και σχεδιάστε τι θα κάνετε από 20 Σεπτέμβρη και μετά. Προβλέψτε για αρκετές δαπάνες του, που οι περισσότερες οφείλονται σε συντρόφους και συνεργάτες. Ταυτόχρονα ευνοούνται οι συνεργασίες που αποδίδουν. Από τους 12 Αυγούστου βγήκε με παρέες.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα ασχολείστε με θέματα που προκύπτουν από εργασία και σπίτι. Πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος χωρίς να το ζητήσετε σας βοηθά να τακτοποιήσετε αυτά τα θέματα. Από 20 του μήνα εμφανίζονται νέοι επαγγελματικοί και κοινωνικοί στόχοι, που πρέπει να αξιοποιήσετε.

Μην μπερδευτείτε από την κατάσταση η τις προτροπές ατόμων της προσωπικής σας ζωής. Επειδή η καριέρα αρχίζει να ανεβαίνει πολύ, δουλέψτε σκληρά να ανταποκριθείτε στις εργασιακές απαιτήσεις, χωρίς να υπερβείτε τα όρια εξάντλησης. Από τις 12 η ακτινοβολία σας μεγαλώνει και προκαλείτε θετικά σχόλια και σκέψεις, όπου και αν κυκλοφορείτε. Όποτε σας δίνονται ευκαιρίες, να το ρίχνετε έξω, χωρίς να εγκαταλείπετε το εργασιακό χρονοδιάγραμμα σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Μέχρι τις 20 μήνα μην αποφασίσετε οτιδήποτε χωρίς τη γνώση λεπτομερειών, που προς το παρόν τις υποθέτετε. Κάτι τέτοιο θα σας επιβαρύνει οικονομικά. Μη μεγαλοποιείτε τα δεδομένα των ημερών. Ένα ξαφνικό φλερτ σας δίνει χαρά. Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζει μια νέα επαγγελματική φάση, για την δρομολόγηση της οποίας πρέπει να λάβετε υπόψη και κάποιες συνθήκες στο σπίτι σας.

Γενικά είστε αρκετά αγχωμένοι για την έκβαση της ποιότητας της ζωής σας και κυρίως της προσωπικής. Πολλοί από εσάς θα προχωρήσετε σε κρυφά ή περιθωριακά φλερτ. Από τις 12 του μήνα τα σχέδιά σας αναπτερώνονται μετά από ειδήσεις και διαπιστώσεις που θα προκύψουν. Όσοι είστε γονείς αγχώνεστε για την εξέλιξη ενός θέματος του παιδιού σας. Μην αποκαλύπτετε οπουδήποτε το τι σχεδιάζετε και τι προτίθεστε να κάνετε.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros
Το πρώτο εικοσαήμερο θα έχετε αρκετά έκτακτα έξοδα. Θα δαπανήσετε και πολλά για την κοινωνική σας ζωή και για ικανοποίηση προσωπικών στόχων. Παρόλα αυτά ένα ποσόν θα εισρεύσει αναπάντεχα στην τσέπη σας. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου δρομολογούνται νέες επαγγελματικές εξελίξεις, η φήμη σας μεγαλώνει, αλλά προσέξτε με ποιους μιλάτε και πως διαχειρίζεστε τις εξελίξεις.

Αν υπογράψετε συμβόλαιο δώστε σημασία και στα ψιλά γράμματα. Έχετε μπει σε φάση με φοβερή στήριξη. Γενικά, υπάρχει ανάγκη να ξεχάσετε για λίγο τη βολή σας και να κυνηγήσετε στόχους ή να παρευρίσκεστε σε κοινωνικές υποχρεώσεις. Από τις 20 του μήνα και μέχρι 10 Σεπτέμβρη οι συγκυρίες σας φέρνουν χρήμα όχι από εργασία. Ταυτόχρονα μπορείτε να ικανοποιήσετε όλες οι επιθυμίες σας, για να ανανεωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Σχέσεις και συνεργασίες αποδίδουν καρπούς τις πρώτες 20 μέρες. Σε πολλά θέματα είστε αρνητικά προκατειλημμένοι και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απώλεια αξιοποίησης των ευκαιριών. Να βγαίνετε έξω, να περπατάτε να μιλάτε για καθημερινά ζητήματα και θα σας προκύψει μια ιδέα που θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για την πρόοδο σας. Μετά τις 20 του μήνα ασχοληθείτε με τα οικονομικά που οφείλετε η σας οφείλουν χωρίς αυταπάτες και δείτε την πραγματικότητα.

Αποφύγετε τις υπερβολές στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Παρά το ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας χαλάρωσης και νιρβάνας, καλείστε να δώσετε το παρών στις εξελίξεις του επαγγέλματος σας. Αποφύγετε μόνο τις έντονες εκφράσεις διεκδίκησης για να μη φανείτε ερειστικοί. Οι σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα από τους 12 Αυγούστου.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Το πρώτο εικοσαήμερο είστε αρκετά αγχωμένοι για τις πιθανές εξελίξεις σε θέματα σπουδών η νομικών αποφάσεων και χρειάζεται να μην αποκαλύπτετε τα δεδομένα σας, μέχρι τις να καθαρίσουν τα πράγματα. Μια ξαφνική οικονομική βοήθεια θα προκύψει και θα διώξει το άγχος σας. Από τις 20 του μήνα επικεντρώνεστε στην προώθηση σχέσεων και συνεργασιών. Αποφεύγετε να μυθοποιείτε και να υπερεκτιμάτε τους άλλους, και μετά να θεωρείτε ότι σας έπαιξαν εκείνοι παιχνίδι.

Έχετε μεγάλη προσφορά εργασίας, οπότε σηκώστε τα μανίκια και προχωρήστε. Ένα ταξίδι η ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών μπορεί να έχει κόστος μεγαλύτερο από όσο νομίζετε. Προσέξτε τη διατροφή σας για να μην προσθέσετε κιλά στο βάρος σας. Αντικειμενικά έχετε όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, εσείς τι κάνετε;

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis