Ιούλιος

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Γενικά
Πραγματοποιείτε εμφανείς αλλαγές – μεταβολές στο σπίτι σας που έχουν να κάνουν τόσο με το άψυχο όσο και με το έμψυχο υλικό, οι οποίες θα του προσδώσουν ένα άλλο αέρα. Φροντίστε να μην αφοσιωθείτε ψυχή τε και σώματι σε αυτό και χαθείτε από όλα τα άλλα. Από 16/7 και για ένα ολόκληρο χρόνο ούριος άνεμος θα πνέει στα όποια σχέδια, επιδιώξεις ή στόχους έχετε θέσει για το μέλλον σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Από 12/7 – 27/7 θα είναι πολύ έντονες οι διεργασίες στις οποίες θα περιέλθετε προκειμένου να οικοδομήσετε ένα νέο προφίλ ή μια νέα επαγγελματική πορεία – καριέρα, όπου θα θέσουν τη ζωή σας σε άλλη βάση. Σε αυτές τις προσπάθειες έχετε και την συμπαράσταση ατόμων με κύρος ή με ισχύ, όπου τα αποτελέσματα τους θα φανούν από τα τέλη του μήνα. Ακόμη λόγω της έντονης επικοινωνιακής σας δραστηριότητας μπορείτε να «σπρώξετε» εργασιακά ζητήματα.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Από 16/7 σας κατακλύζει μια συναισθηματική ευφορία που σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και διάθεση για να επανασχεδιάσετε ή για να θέσετε σε νέες βάσεις την προσωπική σας ζωή. Αρχίζετε να αντιμετωπίζετε τα συναισθηματικά σας μέσα από ένα άλλο πρίσμα, όπου έχει προτεραιότητα για εσάς το κλείσιμο εκκρεμοτήτων ή παλιών υποθέσεων και το χτίσιμο νέων σχέσεων εμπιστοσύνης. Από τα τέλη του μήνα, αποδεσμεύεστε από την παρέμβαση τρίτων στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Γενικά
Έχετε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία ή άμεση συνδιαλλαγή με τους δικούς σας – οικείους σας ανθρώπους, όπου μέσω αυτών των επαφών έχετε την δυνατότητα να προβάλετε ταλέντα, ικανότητες – δεξιότητες, αποφεύγοντας βέβαια υπερβολές από την πλευρά σας. Στις όποιες συζητήσεις – επαφές που θα έχετε μαζί τους μην υποσχεθείτε παραπάνω από όσα τελικά μπορείτε να υλοποιήσετε. Από 16/7 επικεντρώνεστε για να προωθήσετε υποθέσεις – ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Έως 12/7 αξιοποιείστε την ευκαιρία που σας δίνεται για να προωθήσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα αποκτήματά σας σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο. Από τα τέλη του μήνα μυστικές ή μη ορατές από τους πάντες συμπράξεις ή συνεργασίες που αφορούν την τόνωση των οικονομικών σας λαμβάνουν χώρα. Από 16/7 δάνεια, υποχρεώσεις, οφειλόμενα χρήματα άλλων ή καθυστερήσεις για είσπραξη χρημάτων αρχίζουν να προχωράνε προς την επιθυμητή για εσάς κατεύθυνση.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Από τα μέσα του μήνα δείχνετε ιδιαίτερη κινητικότητα προκειμένου να βάλετε σε μια τάξη, να προχωρήσετε ή να διευθετήσετε τα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Ακόμη κάνετε σχέδια, όνειρα ή σκιαγραφείτε μια νέα πορεία ζωής η οποία θα περιλαμβάνει εκ βάθρων – ριζικές αλλαγές στο θέμα των σχέσεων ή των συντρόφων. Πολύ πιθανόν να θέτετε πλέον άλλα κριτήρια ή να παρατηρηθεί διαφοροποίηση στα γούστα σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Γενικά
Είναι ένας μήνας όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προκειμένου να προχωρήσετε στο κλείσιμο ή στην επισφράγιση πολύ σημαντικών συμφωνιών ή δεσμεύσεων που θα θέσουν και την ζωή σας σε νέα βάση αλλά θα σας δώσουν νέα πνοή. Ακόμη με την βοήθεια φίλων ζητήματα καθημερινότητας που έχουν να κάνουν με χρήματα ή υποχρεώσεις άλλων θα δείτε να προχωράνε ή να τακτοποιούνται.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Οι διαδικασίες αναζήτησης νέων πηγών εσόδων σας φέρνουν αποτελέσματα με βασική προϋπόθεση να
συνεχίσετε να επιδιώκετε την προβολή και την έκθεση σας, καθώς μέσω αυτών των τακτικών θα προκύψει μια σημαντική ευκαιρία που θα συμβάλει στην ελάφρυνση των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή υποχρεώσεις σε δουλειά ή σε καθημερινότητα. Από 12 – 27/7 έχετε την εύνοια από άτομα με εξουσία για να προχωρήσετε τα όποια σχέδια σας.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Αρχίζετε να βλέπετε την ιδιωτική προσωπική σας ζωή μέσα από μια πιο συναισθηματική πλευρά, παρόλο που έχετε επιλέξει να είναι μη εμφανής – κρυφή ή να μην παίζετε μπάλα σε πρώτο πλάνο. Σε περίπτωση που κάποια σχέση ή φλερτ δεν εξελιχθεί όπως αναμένατε μην σας πάρει από κάτω ή μην την πάρετε τόσο βαριά – κατάκαρδα και αυτά μέσα στην ζωή είναι. Δείτε το σαν μια εμπειρία που θα σας ωριμάσει.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Γενικά
Θα έχετε την τάση να κάνετε αλλαγές τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση όσο και στον τρόπο συμπεριφοράς σας, όπου θα σας προσδώσουν άλλη δυναμική και θα συμβάλουν στην αύξηση της αυτοπεποίθηση σας. Από 12 – 27/7θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία σας να βάλετε σε μια τάξη τις διαφόρων μορφές σχέσεις σας. Από19/7 με διαβατήριο την τσαχπινιά σας κάνεις δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όποια σχέδια σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Από τα μέσα του μήνα όσοι δουλέψατε σκληρά το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσετε να ανταμείβεστε, ενώ όσοι ήσασταν πιο χαλαροί προλαβαίνετε ακόμα και τώρα αν ξε τεμπελιάσετε και τρέξετε να επωφεληθείτε των τρεχουσών ευνοϊκών συγκυριών για εσάς, προκειμένου να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να προσθέσετε νέα στα ήδη υπάρχοντα. Ακόμη είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε κάτι δικό σας επαγγελματικά, να κάνετε έναρξη επαγγέλματος ή μιας δικής σας δραστηριότητας.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Αποφύγετε να ταλανίζετε το μυαλό σας με σκέψεις που αφορούν έρωτες ή πάθη του παρελθόντος, ζήστε το τώρα και εστιάστε στο μέλλον. Από τα μέσα Ιουλίου ένα φλερτ ή το ενδιαφέρον που είχατε δείξει για ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή κύρους μπορεί να μετατραπεί σε ειδύλλιο – σχέση. Ακόμη από 27/7 θα είστε πιο διεκδικητικοί και ακόμηή όσοι θα κάνετε το πρώτο βήμα σε περίπτωση που η καρδιά σας σκιρτήσει για κάποιον.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Γενικά
Κάνετε ένα μικρό διάλλειμα από τους πολύ έντονους ρυθμούς του προηγούμενου διαστήματος. Συγκεντρώνετε δυνάμεις, ανασυγκροτείτε τον εαυτό σας και σκέφτεστε νέους τρόπους δράσης, καθώς από τα τέλη του μήνα σας περιμένει πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η θεά τύχη από τα μέσα του μήνα σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας προσφέρει αφειδώς την βοήθεια της για ένα ολόκληρο χρόνο. Ασφαλώς η δουλειά είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι η υγεία σας για αυτό μην την παραμελείτε ή παραγκωνίζετε.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Αξιοποιείστε το χρονικό διάστημα από 1 – 12/7, καθώς μέσω των κατάλληλων επαφών στον κοινωνικό στερέωμα θα μπορέσετε να επιτύχετε οικονομικές ή επαγγελματικές επιδιώξεις σας. Από 12 – 27/7 διαφυλάξτε την εικόνα σας μην αφήνετε να διαρρέουν πληροφορίες που δεν ευσταθούν, σας προσβάλουν ως άτομα ή μην δίνετε αφορμές για να δημιουργηθεί παρασκήνιο ή κουτσομπολιό στον εργασιακό σας χώρο.  Τέτοιου είδους συμπεριφορές μόνο αρνητικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν επάνω σας.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Στα ερωτικά σας ισχύει ότι ακόμα και αν θέλετε να κρυφτείτε, που δεν θέλετε η αλήθεια είναι, δεν μπορείτε, καθώς θα κεντρίζετε το ενδιαφέρον ή την περιέργεια των άλλων με χωρίς  ή με ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά σας. Αναμένεται να ζήσετε μια έντονη περίοδο, όπου θα ερωτευτείτε, θα κλείσετε παλιές εκκρεμότητες, θα δείτε υποθέσεις παιδιών ή συντρόφων να τακτοποιούνται ή να παίρνουν το δρόμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Γενικά
Βάζετε μπροστά σχέδια, που είχατε στα σκαριά, επενδύετε σε φίλους ή σε κοινωνική ζωή, όπου μέσω αυτών εισέρχεστε σε ένα νέο πρωτόγνωρο κόσμο. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να αφήνετε απέξω ή να αποκλείετε την οικογένεια ή τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, από όλα αυτά. Από 16/7 καίρια ζητήματα σας, αρχίζουν να βρίσκουν το δρόμο τους γεγονός που σας ανακουφίζει και σας κάνει να χαλαρώσετε.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Μέχρι και τις 12/7 εκμεταλλευτείτε την δυναμική, την ενέργεια ή την διάθεση που έχετε για να προωθήσετε ζητήματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας δραστηριότητα ή γενικότερα τη καριέρα σας. Προς τα τέλη του μήνα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες ή τους στόχους που έχετε θέσει στα οικονομικά ή στα εργασιακά σας. Κάντε τον απολογισμό σας και δείτε προς τα πού πρέπει να κινηθείτε.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Από 20/7 τα όποια εμπόδια, σκόπελοι ή μικρό προβληματάκια υπήρχαν στο κομμάτι της επικοινωνίας όσον αφορά προσωπική ζωή ή παιδιά προσπερνιούνται με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολη η επαφή με τρίτους γνωστούς ή όχι. Σε περίπτωση που ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα, που είναι πολύ πιθανό χαρείτε το και μην αρχίσετε να κατηγορείτε και πάλι τους εαυτούς σας αν το ειδύλλιο δεν εξελιχθεί όπως το είχατε πλάσει στην φαντασία σας ή θα θέλατε.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ    

ζυγος

Γενικά
Αρχίζετε να ρίχνετε φως σε θέματα καριέρας και να σταθεροποιείτε τις πήγες των εσόδων σας. Ακόμη, με την βοήθεια συγγενών ή συναδέλφων μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Μην αφήσετε να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία, εξαιτίας άλλων ενασχολήσεων σας. Από 12/7 σας δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν εσάς τους ίδιους και να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ανασφάλεια ή να καλύψετε σε κάθε επίπεδο τις ανάγκες σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Από 27/7 όσοι έχετε εργαστεί σκληρά αυτή την περίοδο ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Ορισμένοι πιθανόν να κλείσετε μια νέα συμφωνία στα επαγγελματικά σας ή να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας με επιπρόσθετες γνώσεις και οι υπόλοιποι να ανασύρετε στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας ταλέντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα εισπράξετε ένα κομμάτι από την πίτα, αναλογικά για τον καθένα ασφαλώς.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα οι δεσμευμένοι της παρέας ευνοείστε να κοινοποιήσετε την σχέση σας στο ευρύτερο σας περιβάλλον. Ωστόσο, φροντίστε από τα μέσα του μήνα να μην επηρεαστείτε από τρίτους για το πώς θα κινηθείτε απέναντι από το ταίρι σας σε πιθανές συγκρούσεις σας, προκειμένου να μην μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρείτε τις πράξεις σας. Οι ελεύθεροι από 26/7 μπορείτε να αφεθείτε και να κατακτήσετε τις καρδιές που επιθυμείτε αυτό τον καιρό.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Γενικά
Η καθημερινότητα μπορεί να σας έχει κουράσει, για αυτό θα αναζητήσετε τρόπους για να κάνετε είτε μικρές είτε μεγάλες αποδράσεις, ακόμη, και αν χρειαστεί να ρισκάρετε την προσωπική σας ζωή. Από 12/7 μπορεί να έχετε μια νευρικότητα, εξαιτίας των αποφάσεων που καλείστε να πάρετε σχετικά με τα σχέδια σας. Για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, διότι η αφηρημάδα μπορεί να σας οδηγήσει σε μικροατυχήματα.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Από 16/7 αρχίζετε να βλέπετε φως στο τούνελ σε θέματα καριέρας, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσετε τις ικανότητες σας και να αναδείξετε τα κρυμμένα σας ταλέντα. Στα οικονομικά σας όποιες καθυστερήσεις ή αναβολές είχατε παύουν πλέον να υφίστανται, με αποτέλεσμα χρήματα που περιμένατε από φίλους ή από δημόσιες υπηρεσίες να τα εισπράττετε αυτό το διάστημα. Από 26/7 έως 13/9 είναι μια καλή περίοδος για να δραστηριοποιηθείτε όσοι αναζητάτε εργασία.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Από 27/7 οι δεσμευμένοι ίσως να σκέπτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας είτε με το να επισημοποιήστε την σχέση σας με ένα αρραβώνα είτε με το να ορίσετε ημερομηνία γάμου. Οι ελεύθεροι εκεί που θα επιλέξετε να αποδράσετε το καλοκαίρι, μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία, όπου από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Ωστόσο, μεριμνήστε να μην αποκαλύπτετε την προσωπική σας ζωή στο άμεσο περιβάλλον

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Γενικά
Αποφασίζετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και παράλληλα να οργανώσετε εκ νέου τα πλάνα σας, έτσι ώστε να κυνηγήσετε τα όνειρα που επιδιώκετε να κατακτήσετε, τα οποία θα πρέπει να φροντίστε να μην απέχουν πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητες σας. Από 27/7 πιθανόν να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό και όσοι έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το νόμο είναι ένα καλό διάστημα για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Από 12/7 είναι μια καλή περίοδος για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Αφού θα έχετε την αμέριστη βοήθεια από σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σας. Για αυτό μην σπαταλήσετε το χρόνο και τα χρήματά σας σε επιθυμίες και σε νέες δραστηριότητες πριν διαλευκάνετε το τοπίο. Επίσης, όσοι είχατε καθυστερήσεις ή αναβολές είσπραξης εσόδων φαίνεται ότι από 21/7  δρομολογούνται ροές προς το ταμείο σας, χωρίς να ασκήσετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Μια γνωριμία από το παρελθόν που σταμάτησε ξαφνικά, πιθανόν να βρεθεί και πάλι στην αυλαία της ζωής σας για να γράψετε τον δικό σας επίλογο σε αυτή τη σχέση. Από 1/7 πλέον παύουν να υπάρχουν εμπόδια στην επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία, ίσως να δεθείτε περισσότερο με το έτερο σας ήμισυ και να θελήσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας μέσω ενός αρραβώνα ή ενός γάμου.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Γενικά
Τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας έχουν οι συνεργασίες και ο/η σύντροφο σας.
Όσοι αναζητάτε συνεργάτες – συνεταίρους είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να κλείσετε κάποια συμφωνία, όπου θα σας χαρίζει δημοτικότητα και όχι μόνο. Επίσης, μπορείτε να βάλετε καινούργιους στόχους σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Ενδεχομένως στο εγχείρημα σας αυτό να έχετε την στήριξη από παλιούς φίλους και από ισχυρά πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Από 27/7 από την μια μπορεί να έχετε αυξημένα έξοδα καθώς θα σας θυμηθούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και από την άλλη να έχετε οικονομική και ηθική βοήθεια από το κοινωνικό σας περίγυρο. Βέβαια, προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας από ανεξέλεγκτες παρέες η κοινωνικές εκδηλώσεις. Επίσης από 21/7 αρχίζουν να μπαίνουν στο ταμείο σας χρήματα που περιμένατε να έλθουν από την εργασία σας και  καθυστέρησαν για διάφορους λόγους.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Αυτό το μήνα ευνοείστε στα συναισθηματικά σας είτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφό σας είτε οι ελεύθεροι να φλερτάρετε όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πιαστείτε στα δίκτυα του έρωτα. Από 22/7 έως 22/12 όσοι σκέπτεστε να συγκατοικήσετε ή να μετακομίσετε ίσως να ανακύψουν ξαφνικά εμπόδια τα οποία θα σας οδηγήσουν να αναβάλετε ή να καθυστερήσετε αυτή την απόφαση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Γενικά
Αρχικά το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στην εργασία και σε θέματα υγείας για ορισμένους. Βέβαια από 12/7 ξε- αγχώνεστε αφού θα δεχτείτε την στήριξη κάποιου παλιού εργοδότη ή προϊσταμένου.  Μέσα από μια αναπάντεχη συνάντηση θα κλείσετε μια συμφωνία που δεν την περιμένατε ούτε στα κρυφά σας όνειρα. Για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τις εκκρεμότητες σας, διότι από 22/7 έως 22/12 ίσως να υπάρξουν ξαφνικές αναβολές ή καθυστερήσεις σε υποσχέσεις που έχετε λάβει.

Οικονομικά – Επαγγελματικά
Από 1/7 προσπερνάτε τα εμπόδια που είχαν ανακύψει στο δρόμο σας για καινούργια οικονομικά ή επιχειρηματικά ανοίγματα, γεγονός, που θα αναπτερώσει την αυτοπεποίθηση σας. Έκτος των άλλων, πολλοί είχατε χάσει την υπομονή και την επιμονή σας σε θέματα καριέρας .Από 21/7 επανέρχεται και πάλι η αισιοδοξία και η χαρά στην καθημερινότητα σας καθώς βλέπετε να αλλάζει σταδιακά το σκηνικό.

Συναισθηματικά – Ερωτικά
Από 17/6 και για ένα ολόκληρο χρόνο ευνοείστε στα συναισθηματικά σας. Επομένως, οι ελεύθεροι μπορείτε να ενταχθείτε στο κλαμπ των δεσμευμένων, αφού είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε άτομο είτε από τον στενό είτε τον ευρύτερο εργασιακό σας χώρο. Επίσης, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και στις σχέσεις σας με παρέες ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ασχοληθείτε θετικά με την προσωπική σας ζωή.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Γενικά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε την ανάγκη να δημιουργήσετε κάτι νέο στην ζωή σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητα σας. Μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε κάποιο καινούργιο σπορ, χόμπι ακόμη και να επιλέξετε να εκφραστείτε μέσα από την τέχνη. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε φειδωλοί στα μεγαλόπνοα σχέδιά σας έτσι ώστε να μην απέχουν κατά πολύ από τις δυνατότητες σας.

Οικονομικά – ΕπαγγελματικάΑπό 12/7 ίσως να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες σταθεροποίησης των εσόδων σας, με την πολύτιμη βοήθεια ενός προσώπου υψηλότερης ιεραρχίας από εσάς, που βρίσκεται έξω από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Από 27/7 τα επαγγελματικά ζητήματα επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και πως κινείστε με τους συναδέλφου σας, ούτως ώστε να μην δίνετε τροφή για σχόλια.Συναισθηματικά –Ερωτικά
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε τελευταία με τον/την σύντροφο σας σε θέματα επικοινωνίας φαίνεται να τα προσπερνάτε με αποτέλεσμα να ξαναβρίσκονται οι δίαυλοι επικοινωνίας. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι της παρέας θα έχετε έκδηλη την ανάγκη για να επικοινωνήσετε, να διασκεδάσετε ή να φλερτάρετε. Από 27/7 έως 22/12 ίσως να αναθεωρήσετε ξαφνικά τα συναισθήματα σας με αφορμή νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ζωή σας.

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr