Ιούνιος

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Γενικά – Προσωπικά

Από τις πρώτες μέρες του μήνα ξεκινάτε επαφές και επικοινωνίες με άτομα που βρίσκονται στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον, προκειμένου να βρείτε λύσεις ή να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας τα σχέδια σας για το προσεχές μέλλον. Ιδιαίτερα από τις 27/6 εισέρχεστε σε μια φάση ριζικών – εκ θεμελίων αλλαγών στην ζωή σας.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Από 7/6 έως 16/6 είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν οικογενειακά θέματα, με αποτέλεσμα να χάσετε την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας που είχατε ανακτήσει το τελευταίο διάστημα. Βέβαια μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις χωρίς να έχετε αξιολογήσει πλήρως την κατάσταση. Από 22-28/6 αρχίζετε να ξεπερνάτε βαθμηδόν τα εμπόδια σας και να κοινοποιείτε ξαφνικά τα επόμενα βήματα σας που  αφορούν συναισθηματικά ζητήματα.

Οικονομικά – Καριέρα

Από 8-9/6 όσοι έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες εγκαίρως θα ευνοηθείτε τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Από 12-14/6 διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματα κα τις επιθυμίες σας, καθώς θα προκύψουν έξοδα που έχετε αφήσει από το παρελθόν. Από 26-30/6 να είστε πιο προσεκτικοί σε δεσμεύσεις που δίνετε είτε σε οικονομικά είτε σε θέματα συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Γενικά – Προσωπικά

Ξεκινάτε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να διασφαλίσετε τα υπάρχοντα σας. Μέσα από συζητήσεις και επαφές θα βοηθηθείτε να επιλύσετε ή να βρείτε την ιδανικότερη λύση για οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα. Από 27/6 ευνοείστε να έρθετε πιο κοντά με το άμεσο περιβάλλον σας και να αναδείξετε τις ικανότητες ή τα ταλέντα σας.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Οι ελεύθεροι τις παρέας μην αφήσετε να περάσει ο χρόνος ανεκμετάλλευτος. Ρίξτε τα δίκτυα του έρωτα όπου θα εντυπωσιάσετε και θα εντυπωσιαστείτε πέρα του δεόντως. Οι δεσμευμένοι που είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα είτε όχι στη σχέση σας θα επιλέξετε να έρθετε πιο κοντά με το/την σύντροφο σας και οι υπόλοιποι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα προσωπικά σας.

Οικονομικά – Καριέρα

Από 7-16/6 προσέξτε τις συμφωνίες που κλείνετε σε οικονομικές συναλλαγές ή γενικότερα σε επενδύσεις που κάνετε. Ιδιαίτερα στους επαγγελματικούς στόχους, προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και ρεαλιστές στο τι πραγματικά θέλετε να πετύχετε και τι είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, ώστε να μην αυταπατάστε από την εξωτερική εικόνα και ξοδεύετε χρήματα σε ανεδαφικά σχέδια.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Γενικά – Προσωπικά

Επιδεικνύετε έντονη κινητικότητα για προσωπικά ή οικονομικά ζητήματα και πραγματοποιείτε την επίτευξη των στόχων σας με πολλές επαφές – επικοινωνίες. Από 9/6 έως 16/11 θα αναρωτιέστε ή θα προβληματίζεστε για την κοινωνικό – επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ακόμη, θα έχετε την διάθεση να ξεκινήσετε καινούργια χόμπι και δραστηριότητες αυτό το διάστημα.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Στις 13/6 μπαίνετε στην διαδικασία να ανοίξετε τα χαρτιά σας απέναντι στον/στην σύντροφο σας, προκειμένου να λάβετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με το τι κρατάτε ή τι αφήνετε πίσω σας. Επομένως, ορισμένοι θα επιλέξετε να ανανεώσετε την σχέση σας μέσα από ένα απρόσμενο ταξίδι ή θα προβείτε σε αστραπιαίες ανακοινώσεις είτε θετικού είτε αρνητικού περιεχομένου. Οι ελεύθεροι από 23/6 έως 18/7 ευνοείστε να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες, που ενδεχομένως να καταλήξουν σε σχέση.

Οικονομικά – Καριέρα

Από 7-16/6 πιθανόν χρήματα που περιμένετε να λάβετε να καθυστερήσουν να έρθουν στα χεριά σας. Στις 12-14/6 αποφύγετε να τροφοδοτήσετε τους συναδέλφου σας με αρνητικά σχόλια. Από 27/6 τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσα από νέες συμφωνίες ή συζητήσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί βάζετε σε μια τάξη τα εργασιακά σας ζητήματα είτε με την ύπαρξη νέου συμβολαίου ή εργοδότη είτε με την τροποποίηση των υπαρχόντων.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Γενικά – Προσωπικά

Αρχικά θα επιλέξετε να βρίσκεστε πίσω από τα φώτα των εξελίξεων είτε με μυστική δραστηριότητα είτε με το να κινηθείτε σε χαμηλούς τόνους. Από 9/6 – 16/11 προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν γίνεται πιο ρεαλιστές στα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να μην προσγειωθείτε απότομα στο έδαφος. Από 27/6 αποφασίζετε να δράσετε για να προωθήσετε τους νέους σας στόχους.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Πιθανόν ορισμένοι να νιώθετε ότι με το ταίρι σας βρίσκεστε σε μια φάση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα όπου η ενέργεια και οι δυνάμεις σας εξανεμίζονται ή αναλώνονται σε αυτό τον τομέα. Ταλαντευόμενοι σε ένα τεντωμένο σχοινί πιθανόν κάποιοι να επιλέξετε να δώσετε τίτλους τέλους, όμως, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση σας ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να μην αναιρέσετε εκ των υστέρων την επιλογή σας.

Οικονομικά – Καριέρα

Από 7-16/6 τα μάτια σας δεκατέσσερα σε συμφωνίες ή σε δεσμεύσεις που θα δώσετε γραπτά ή προφορικά αυτό το διάστημα. Από 13/6 πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά, όπου εμφανίζεται ξαφνικά μια ευκαιρία για την προώθηση των επαγγελματικών σας βλέψεων. Παρόλα αυτά φροντίστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Γενικά – Προσωπικά

Μέχρι τα τέλη του μήνα κινητοποιήστε έντονα για να πάρουν σάρκα και οστά οι στόχοι σας. Πραγματοποιείτε πολλές κοινωνικές επαφές όπου θα προκύψουν αξιόλογες γνωριμίες. είτε το επιδιώξετε είτε όχι Από 26/6 κατεβάστε τους ρυθμούς, πείτε αντίο για λίγο στην έντονη ζωή, προκειμένου να έχετε χρόνο για ξεκούραση και οργάνωση σκέψεων σχετικά με το πως θα κινηθείτε στο προσεχές μέλλον.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Από 7-16/6 πιθανόν να σας δημιουργηθούν έντονοι προβληματισμοί για τις νέες σχέσεις που έχουν προκύψει στην ζωή σας. Διαχειριστείτε αυτές με ψυχραιμία και μην πάρετε αποφάσεις για αυτές εν βρασμώ. Από 13/6 είναι πολύ πιθανόν να σας χτυπήσει απρόσμενα – ξαφνικά την πόρτα ο μεγάλος έρωτας, που θα προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο της εργασίας σας. Η έκβαση της γνωριμίας αυτής έγκειται αποκλειστικά και μόνο στον δικό σας χειρισμό.

Οικονομικά – Καριέρα

Από 13/6 θέλετε να ξεδώσετε από επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αισθανθείτε και πάλι ανέμελοι σαν μικρά παιδιά χωρίς έγνοιες και σκοτούρες. Είναι θεμιτή και κατανοητή αυτή η ανάγκη σας, ωστόσο φροντίστε να μην καταλήξουν στον κάδο των απορριμμάτων όλες οι προηγούμενες προσπάθειες για εκπλήρωση των στόχων σας. Από 9/6 – 16/11 μην τρέφετε μεγάλες αυταπάτες σχετικά με την δυνατότητα βοήθειας που μπορείτε να λάβετε από κάποια πρόσωπα. Να είστε ρεαλιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Γενικά – Προσωπικά

Παίρνετε προσωπικά την υπόθεση της καριέρας σας, που ούτως η άλλως είναι. Σηκώνετε μανίκια και ως εργατικά και επιμελή άτομα που είστε ξεκινάτε δουλειά για να λάμψετε και στον τομέα αυτό. Στα μέσα του μήνα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν έντονα προβλήματα του σπιτιού και να χρειαστεί να δώσετε ένα μεγάλο μέρος από την ζωτικότητα σας σε αυτά. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το συμβάν ως πρόφαση για να εγκαταλείψετε αυτά που έως τώρα χτίζατε.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Από 9/6 και για τους επόμενους πέντε μήνες τιθασεύσετε για λίγο την παρορμητικότητα σας και το ενθουσιασμό που έχετε για νέα πρόσωπα. Μην αυταπατάστε από την εικόνα και μην ωραιοποιείτε τις καταστάσεις για να διαφυλάξετε την ψυχική σας υγεία. Από 11 – 17/6 μην τα δώσετε όλα στην προσωπική σας ζωή, να είστε δοτικοί και ταυτόχρονα φειδωλοί και προσεκτικοί. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε να μείνετε στον άσσο.

Οικονομικά – Καριέρα

Έχοντας στο μανίκι σας ισχυρά χαρτιά τίποτα δεν σας φοβίζει στον όχι με ροδοπέταλα στρωμένο δρόμο της επαγγελματικής σας καταξίωσης. Από 23/6 – 18/7 αξιοποιείστε στο έπακρον την θετική εικόνα που δημιουργείτε στους άλλους για να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Από 26/6 οι μηχανές δουλεύουν στο μάξιμουμ για να αποφέρουν όλα αυτά που περιμένατε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτή την χρονιά.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ    

zygos

Γενικά – Προσωπικά

Έχετε βάλει πλώρη για να κάνετε πραγματικότητα αυτά που επιθυμείτε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, αφού έχετε και την στήριξη συντρόφων ή συναδέλφων σε αυτές τις προσπάθειες σας. Παρόλα αυτά, όμως μην διογκώσετε τις δυνατότητες προσφοράς αυτών των ανθρώπων για να μην απογοητευτείτε. Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ευχάριστα μηνύματα θα λάβετε σε θέματα που σχετίζονται με το μέλλον σας.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Απρόσμενες γνωριμίες είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν, πραγματικά από το πουθενά, αφήνοντας σας έκπληκτους ως προς τον τρόπο γνωριμίας. Παρόλα αυτά το τελευταίο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε πιο ήρεμοι και να μην διακατέχεστε από τάση απομάκρυνσης των πάντων από γύρω σας, με την παραμικρή αφορμή. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεσπάσετε τα νεύρα σας, ώστε να μην την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε και κυρίως τα δικά σας αγαπημένα πρόσωπα.

Οικονομικά -Καριέρα

Από 13 – 30/6 απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας και σκέψης σε ζητήματα καριέρας και όχι ανέφικτοι στόχοι για το μέλλον. Λειτουργώντας με αυτό τον τρόπο μια απρόσμενη συνεργασία θα προκύψει που θα προωθήσει τις βαθύτερες επιδιώξεις σας. Από 27/6 τα ζητήματα καριέρας είναι σε πρώτο πλάνο και οι επιλογές που ήδη έχετε κάνει σε αυτό τον τομέα αρχίζουν να αποδίδουν, ωστόσο μην τα δώσετε όλα εκεί και χαθείτε από την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Γενικά – Προσωπικά

Από 7 – 30/6 στις συζητήσεις ή στις επαφές που κάνετε για την προώθηση των στόχων σας και την αναζήτηση νέων στηρίξεων βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, ώστε να αποδώσει τα μέγιστα αυτή η προσπάθεια σας. Από 27/6 οι ταλαιπωρίες του τελευταίου διαστήματος θα αποτελούν παρελθόν, καθώς ήρθε η ώρα να ανασάνετε και εσείς σαν άνθρωποι και να ασχοληθείτε με την κατάστρωση των μελλοντικών σας σχεδίων και το άνοιγμα των φτερών σας σε νέους ορίζοντες που θα σας δώσουν άλλη πνοή.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Από 9/6 – 16/11 φροντίστε οι επιλογές που θα κάνετε στην ιδιωτική σας ζωή να μην σας οδηγήσουν σε δρόμους παράξενους. Να είστε προσεκτικοί και εκλεκτικοί. Μην εντυπωσιαστείτε από την αρχική εικόνα της άλλης πλευράς, πάρτε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις προτού αποφασίσετε να προχωρήσετε. Από 27/6 ευνοείστε για να ξεκινήσετε μια σχέση ή να έχετε μια θετική εξέλιξη είτε στα θέματα των παιδιών οι γονείς είτε στα προσωπικά σας οι υπόλοιποι.

Οικονομικά –Καριέρα

Το θέμα της καριέρας σας απασχολεί έντονα και αρχίζετε να ψάχνεστε γύρω από αυτό αναζητώντας συνεργασίες που θα σας δώσουν μια ένεση ρευστότητας. Από ότι φαίνεται βρίσκετε αυτή την σανίδα σωτηρίας, ωστόσο απαιτείται να μην μπλέξετε προσωπικά με εργασιακά, προκειμένου να έχετε ξεκάθαρους λογαριασμούς. Από 13/6 τα οικονομικά σας προβλήματα βρίσκουν το δρόμο τους καθώς προκύπτει πραγματικά από το πουθενά το κλείσιμο μιας επαγγελματικής συμφωνίας που συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων σας.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Γενικά – Προσωπικά
Από 28/5 βροχή πέφτουν οι προτάσεις από συναδέλφους ή συντρόφους, οι οποίοι εδώ που τα λέμε δεν δυσκολεύονται και πολύ για να σας πείσουν, να παραβρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μέσω αυτών προκύπτουν διαφόρων μορφών σχέσεις, οι οποίες συμβάλουν στην προώθηση της κοινωνικότητα σας. Αρκεί βέβαια να λειτουργήσετε με την ανάλογη ζωντάνια και όχι με βάση του αν σας αρέσει το περιβάλλον. Στις 27/6 εγκαινιάζετε μια περίοδο όπου ανακτάτε δυνάμεις και ψάχνετε στον βαθύτερο εαυτό σας σχετικά με τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να κάνετε.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Από τα μέσα του μήνα και για δυο εβδομάδες εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στο χώρο των σχέσεων. Αποφασίζετε ότι ήρθε η ώρα να βάλετε μια τάξη στο τομέα αυτό, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο προκειμένου να έχετε την ελευθερία σας για να καταστρώσετε σχέδια που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τον παλιό καλό εαυτό σας αλλά και να λάβετε διαφόρων μορφών στήριξη. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας.

Οικονομικά –Καριέρα

Έως 16/6 «Όπου ακούτε για πολλά κεράσια κρατήστε μικρό καλάθι». Στην προκειμένη περίπτωση στην διαδικασία αναζήτησης βοήθειας για επαγγελματικές συνεργασίες θα υπάρχουν φίλοι που θα επιθυμούν να συνδράμουν αλλά οι συνθήκες μπορεί να μην το επιτρέπουν. Διασφαλίστε ότι πληρούνται οι προδιαγραφές και προϋποθέσεις από την πλευρά τους, ώστε να απομακρύνετε το κίνδυνο απωλειών. Από 23/6 έχοντας ως διαβατήριο την ζωντάνια και την ενέργεια σας επιτυγχάνετε το κλείσιμο συμφωνιών που προωθούν εργασιακούς στόχους.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Γενικά – Προσωπικά

Από 28/5 αλλάζετε σελίδα σε θέματα πρακτικά και καθημερινότητας. Γίνεστε πιο δραστήριοι, ωστόσο απαιτείται να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε τόσο λεκτικά όσο και οδικά ατυχήματα. Από 27/6 το πρώτο λόγο έχει η κάθε μορφής επαφής – συσχέτισή σας με άλλους είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Από 9/6 – 16/11 η επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας δεν είναι το δυνατό σας χαρτί, για αυτό το λόγω μην αφήνετε πράγματα να αιωρούνται και ζητήστε διευκρινήσεις, για να μην έχετε παρατράγουδα.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Η αυτοπεποίθηση σας βρίσκεται στα ύψη. Δεν είναι εύκολο κάποιος να αντισταθεί στο μαγνητισμό, την σαγηνευτική δύναμη και την επιμονή – υπομονή που δείχνετε. Αν έχετε κατά νου συγκεκριμένους συναισθηματικού περιεχομένου στόχους κυνηγήστε τους, αφού υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για θετική έκβαση. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως φύλου θα είστε πολύ ελκυστικοί προς τους άλλους. Από 23/6 αυτό που αλλάζει στο σκηνικό είναι ότι γίνεστε λίγο παραπάνω ομιλητικοί διατηρώντας ασφαλώς όλα τα προηγούμενα.

Οικονομικά –Καριέρα

Από 13/6 είστε αγχωμένοι – προβληματισμένοι για συνεργασίες – συμφωνίες όσον αφορά τα εργασιακά σας ζητήματα. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να αφήσετε τον πανικό να σας καταβάλλει. Κινητοποιηθείτε λίγο και θα δείτε ως εκ δια μαγείας να τακτοποιείται ένα καίριο αίτημα – ζήτημα της προσωπικότητας σας, όπου θα σας δώσει την δυνατότητα να θέσετε νέες βάσεις στο κομμάτι των οικονομικών σας προσόδων. Από 23/6 δραστηριοποιήστε για να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις των επενδυτικών σας επιλογών σε καριέρα ή αποφασίζετε να κάνετε έναρξη νέας επαγγελματικής δραστηριότητας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Γενικά – Προσωπικά

Αποφασίζετε να το ρίξετε έξω, να ξεδώσετε να φλερτάρετε και να χαρείτε τα ωραία πράγματα που σας προσφέρει η ζωή. Είστε έτοιμοι να ρισκάρετε για να επιτύχετε ή για να βρείτε αυτά που επιθυμείτε σε κάθε επίπεδο, ωστόσο στις επιλογές που θα κάνετε, για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας φροντίστε το πορτοφόλι σας να μπορεί να ακολουθήσει. Διαφορετικά η οποιαδήποτε χαρά σας θα μετατραπεί σε λύπη.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Τα προσωπικά σας έχουν τον πρώτο λόγο. Δίνετε έμφαση στον τομέα αυτό και πολύ καλά κάνετε αφού υπάρχει η δυνατότητα για ραγδαίες εξελίξεις, απλώς αλλάζοντας τον τρόπο συμπεριφοράς ή επικοινωνίας σας και αφήνοντας πίσω τις κακιούλες ή τις δυσαρέσκειες σας. Από 23/6 έχοντας ως ακαταμάχητα όπλα την γοητεία και την τσαχπινιά σας θέτετε τις βάσεις για ένα επιτυχές μέλλον στα συναισθηματικά σας

Οικονομικά –Καριέρα

Από 13/6 μην φτάνετε από το ένα άκρο στο άλλο. Από εκεί που η απόλαυση της ζωής ήταν προτεραιότητα τώρα να έχετε εμμονή για την υλοποίηση των εργασιακών σας στόχων εγκαταλείποντας παιδιά και οικογένεια. Υπάρχει και μέτρο. Ασχοληθείτε με τα της εργασίας και τους συναδέλφους σας, καθώς μπορείτε να επιτύχετε απρόσμενη αναγνώριση ικανοτήτων και προσόντων στον χώρο αυτό. Από 7 -16/6 συζητήσεις για στηρίξεις σε εργασιακά ζητήματα δεν προχωράνε όπως θα θέλατε, επιβεβαιώστε ότι έχουν γίνει κατανοητά όλα από όλους για να προχωρήσετε τις διαδικασίες.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ydroxoos

Γενικά – Προσωπικά

Κάτι αλλάζει στο περιβάλλον του σπιτιού σας, τίποτα δεν θυμίζει την προηγούμενη κατάσταση καθώς η οικία σας μετατρέπεται σε «κέντρο διερχομένων» με την καλή έννοια, όπου κόσμος πάει και έρχεται. Οι αλλαγές στα του οίκου σας φροντίσετε να μην σας επιβαρύνουν ή να μην σας κρατήσουν πίσω από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις – απαιτήσεις. Από 27/6 δίνετε έμφαση στην ανέμελη πλευρά της ζωής και δηλώνετε ότι για λίγο θέλετε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε και να γλεντήσετε.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Από 7 – 16/6 σε συζητήσεις που θα έχετε με σύντροφο ή φίλους για ουσιώδη ζητήματα της προσωπικής σας ζωής φροντίστε να διευκρινίζετε τυχόν ασάφειες ή πράγματα που αιωρούνται για να είστε σίγουροι ότι δεν σας έχει ξεφύγει κάποια παράμετρος του θέματος, αλλά και ότι έχετε γίνει κατανοητοί. Από 27/6 έχουμε υποδεχτεί για τα καλά το καλοκαιράκι και εσείς μαζί με αυτό υποδέχεστε και τον έρωτα για τους αδέσμευτους της παρέας ή την αναγέννηση της σχέσης σας για τους υπόλοιπους.

Οικονομικά -Καριέρα

Από 13/6 και για το επόμενο δεκαπενθήμερο οι εξελίξεις είναι ιδιαιτέρως απρόσμενα ευχάριστες στα επαγγελματικά σας αφού φαίνεται πραγματικά να αποδίδουν διαφόρων μορφών κέρδη. Ωστόσο μην επικεντρωθείτε μόνο σε αυτά και δώσετε την εντύπωση στην οικογένεια σας ότι την έχετε εγκαταλείψει. Πριν κάνετε την εκκίνηση οποιασδήποτε δραστηριότητάς σας βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει όλες τις παραμέτρους ή ότι δεν σας έχει ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια, ώστε να αποφύγετε την πιθανότητα μπλεξίματος σε άσχημές καταστάσεις.

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr