Μάιος

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

krios

Γενικά – Προσωπικά

Κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και αποφασίζετε στο τι θέλετε να κρατήσετε ή όχι. Προς τα τέλη του μήνα κάνετε επαφές, μετακινήσεις ή επισκέψεις για να προωθήσετε βαθύτερους στόχους ή επιδιώξεις. Η κινητοποίησης σας αυτή δεν γίνεται άδικα αφού επιτυγχάνεται το κλείσιμο σημαντικών συνεργασιών ή συμφωνιών.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Νοιώθετε ότι θέλετε να ελέγξετε περισσότερο την προσωπική σας ζωή και για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να «θυσιάσετε» κάτι άλλο. Τακτοποιείτε ή γενικότερα βάζετε σε τάξη προσωπικά ζητήματα που είχατε ανοικτά ή μετέωρα. Αποφασίζετε για το αν θέλετε να έχετε κοινή πορεία με κάποιον ή για το αν θα πορευτείτε μόνοι σας το επόμενο διάστημα.

Οικονομικά – Καριέρα

Επαναξιολογείστε τα άτομα στα οποία στηρίζεστε για να προωθήσετε ζητήματα καριέρας ή επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ίσως οι καταστάσεις ή τα πράγματα να μην είναι όπως δείχνουν στην πραγματικότητα. Από τα μέσα του μήνα αποφύγετε να πάρετε ή δώσετε δάνειο, όπως επίσης και στο να εκπληρώσετε ακριβές επιθυμίες ή πόθους, διότι μια τέτοιου είδους συμπεριφορά θα την πληρώσετε ακριβά.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

tauros

Γενικά – Προσωπικά

Πραγματοποιείτε σημαντικές εμφανείς αλλαγές τόσο στην  συμπεριφορά σας όσο και στην εξωτερικής σας εμφάνιση. Από 14/5 μπορεί όντως οι άλλοι να σας προκαλούν και να θέλετε να αντιδράσετε ή απλώς εσείς είστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Μάθετε να μην ενοχλήστε με το παραμικρό. Από 28/5 οι προσπάθειες σας στον εργασιακό στίβο αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Οι δεσμευμένοι πολύ πιθανόν να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και οι ελεύθεροι να ασχοληθείτε με την εύρεση ενός συντρόφου. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη των σχέσεων σας εξαρτιούνται από εσάς τους ίδιους. Από 28/5 αναζητάτε τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρεί αυτός ή αυτή που θα επιλέξετε για να συνεχίσετε μαζί του.

Οικονομικά – Καριέρα

Υπάρχει, έντονη κινητοποίηση από άτομα του κοντινού ή συγγενικού σας περιβάλλοντος για να τακτοποιήσετε συνεργασίες ή συμφωνίες που προάγωνουν την καριέρα σας. Από 28/5 αποφύγετε να υλοποιήσετε – εκπληρώσετε στόχους που θα σας στοιχίσουν παραπάνω από ότι η τσέπη σας μπορεί να αντέξει. Ακόμη, δεν είναι ντροπή να πείτε όχι σε παρέες με ακριβά γούστα.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

didymoi

Γενικά – Προσωπικά

Αποφασίζετε να κινηθείτε σε χαμηλό προφίλ. Με αυτή την επιλογή σας παίρνετε τον απαραίτητο χρόνο για να σκεφτείτε ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Από 14/5 μην παίζετε με την υγεία σας, ξεκουραστείτε για να οπλίσετε τον οργανισμό σας. Τέλος, αποφύγετε κουτσομπολιά ή ίντριγκες στο χώρο εργασίας.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Έχετε τη συμπαράσταση δικών σας ανθρώπων για να τακτοποιήσετε προσωπικά ζητήματα που σας άγχωναν. Σας χτυπάει την πόρτα ο έρωτας και φαίνετε ότι ανταποκρίνεστε σε αυτό το άκουσμα, καθώς πέφτετε με τα μούτρα και δαγκώνετε για τα καλά την λαμαρίνα. Φροντίστε, όμως να μην εστιάσετε μόνο σε αυτό και απομακρυνθείτε ή χαθείτε από όλα τα άλλα.

Οικονομικά – Καριέρα

Από τα μέσα του μήνα φροντίστε να είστε τύπος και υπογραμμός στην εργασία σας τόσο σε καθήκοντα – αρμοδιότητες όσο και σε ωράρια ή συμπεριφορά για να μην δημιουργήστε αρνητικό κλίμα βάρος σας. Από 28/5 είναι ένα ευνοϊκό διάστημα, εκμεταλευτείτε το για να κάνετε έναρξη νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή για να αρπάξετε μια μεγάλη ευκαιρία.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

karkinos

Γενικά – Προσωπικά

Παρουσιάζετε έντονη κοινωνική δραστηριότητα για να πετύχετε τους στόχους σας, συμμετέχοντας σε ομάδες ή συλλόγους. Από 14/5 μην συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά που θέλετε να γίνει το δικό σας χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας κανέναν. Από 28/5 καλό είναι να αποσυρθείτε για λίγο από τις εξελίξεις για να σχεδιάσετε πιο ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σας.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Όσοι βρίσκεστε σε μια σχέση όχι μόνο την διατυμπανίζετε με κάθε δυνατή ευκαιρία που σας δίνεται αλλά προχωράτε και στην επισημοποίηση της. Πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησιάς ή να δώσετε υπόσχεση δέσμευσης. Για τους ελεύθερους φαίνεται ότι η καρδιά τους χτυπάει σε έντονους ρυθμούς για κάποιο συνεργάτη.

Οικονομικά – Καριέρα

Έχετε κατά νου ότι αυτά που θα αποκομίσετε συνολικά από την κοινωνική σας προβολή θα πρέπει είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που θα δαπανήσετε για αυτή. Από 14/5 φροντίστε η ικανοποίηση των επιθυμιών, των κεφιών ή γενικότερα η απόλαυση της διασκέδασης να μην θέσει σε δεύτερη μοίρα τους στόχους σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

leon

Γενικά – Προσωπικά

Μέχρι και τον Οκτώβριο μονοπωλεί τον ενδιαφέρον σας η επαγγελματικής σας εξέλιξη – σταδιοδρομία. Από τα μέσα του μήνα μην απορροφηθείτε από τα ζητήματα της εσωστρέφειας σας και λάμψετε δια της απουσίας σας από τους υπόλοιπους τομείς. Από 28/5 κάποιος φίλος βοηθά να προωθήσετε τους στόχους σας, ώστε να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Φλερτάρετε με κάθε δυνατή ευκαιρία που σας δίνετε και μάλιστα με τρόπο που δεν γίνετε αντιληπτό από τους γύρω σας. Επιδιώκετε τον κίνδυνος που ένεχει η αποκάλυψη μιας κρυφής σχέσης, καθώς σας κρατάει σε εγρήγορση. Βέβαια, ώρες – ώρες σας έρχετε να τα τίναξετε όλα στον αέρα, καθώς έχετε άλλους που θέλουν να επεμβαίνουν στη διαχείριση των σχέσεων σας.

Οικονομικά – Καριέρα

Από αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να κάνετε αλλαγή καριέρας ή εργοδότη. Από 14/5 μην απορροφηθείτε από ζητήματα του σπιτιού ή του εαυτού σας και αφήσετε στη τύχη την επαγγελματική σας εξέλιξη -σταδιοδρομία. Από 28/5 προσόντα, ικανότητες ή δεξιότητες αναγνωρίζονται από ανωτέρους ή κυνηγούς ταλέντων με αποτέλεσμα να δείτε και την αντίστοιχη βελτίωση στην τσέπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

parthenos

Γενικά – Προσωπικά

Εργάζεστε πυρετωδώς για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας για ένα καλύτερο αύριο. Από 14/5 σιγουρευτείτε για το που θα σας οδηγήσουν ταξίδια, σπουδές ή όνειρα, προτου μπέιτε στην διαδικασία πραγματοποίηση τους. Από 28/5 η τύχη σας κλείνει πονηρά το μάτι φέρνοντας σας διαφόρων μορφών κέρδη με την προϋπόθεση ότι έχετε κάνει τις κατάλληλες κινήσεις εγκαίρως.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Παίζετε μπάλα στο άμεσο – καθημερινό σας περιβάλλον. Πιθανόν να προκύψει ενδιαφέρον από την πλευρά σας για πρόσωπο με το οποίο έχετε καθημερινή επαφή ή κάποιος από το στενό σας περιβάλλον να δείξει την προτίμηση του για εσάς. Οι έχοντες ταίρι κάνετε επαφές ή επισκέψεις προκειμένου να γνωριστεί ο αγαπημένος σας με συγγενείς ή φίλους σας.

Οικονομικά – Καριέρα

Απαιτείται ορθολογική διαχείριση των οικονομικών σας. Δεν είναι ώρα να καλύψετε επιθυμίες, καθώς έκτακτα έξοδα προκύπτουν, δημόσιες υπηρεσίες σας θυμούνται πιο γρήγορα ή εμφανίζονται ξεχασμένες οφειλές. Από τα τέλη του μήνα παίρνετε βαθιές ανέσεις ανακούφισης. Είναι σαν να ανοίγουν οι ουρανοί και να σας ανταμοίβουν γενναιόδωρα για τις προσπάθειες του προηγούμενου καιρού.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ   

zygos

Γενικά – Προσωπικά

Ανακτάτε δυνάμεις, αναζωογονείστε, συνέρχεστε, γεμίζετε μπαταρίες, μέσα από κοινωνικές επαφές και αρχίζετε να ταξιδεύετε μεταφορικά και κυριολεκτικά. Φροντίστε, όμως να μην το παρακάνετε και χάσετε τον έλεγχο των εξελίξεων τόσο στην καριέρα όσο και στο πορτοφόλι σας. Για αυτό μην μένετε μόνο στο τώρα αλλά σκεφτείτε και οργανωθείτε και για το αύριο.

Ερωτικά –Συναισθηματικά                                      

Όσοι έχετε αποκτήσει νέο ταίρι τώρα, μην βιαστείτε να προβείτε σε ανακοινώσεις στο άμεσο περιβάλλον σας σχετικά με αυτό. Από την άλλη όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση προστατέψτε την, για να αποφύγετε κακοπροαίρετα σχόλια από τους γύρω σας, που θα έχουν ως αποτέλεσμα να τσαλακωθεί η εικόνα σας, που έχετε δημιουργήσει εδώ και καιρό.

Οικονομικά – Καριέρα

Στα επαγγελματικά σας ευνοείστε για να θέσετε σε εφαρμογή τους στόχους που επιθυμείτε να κατακτήσετε. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί  και να αποφεύγετε παρανομίες ή παρατυπίες σε δουλειά ή καθημερινότητα για να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε. Στα οικονομικά σας θέστε όρια ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και δεν μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ

skorpios

Γενικά – Προσωπικά

Για αυτό το μήνα και μέχρι το φθινόπωρο αξιολογείτε κάθε σχέση που βρίσκεται γύρω σας και αποφασίζετε με ποια πρόσωπα θα χαράξετε κοινούς δρόμους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό – κοινωνικό επίπεδο. Από 28/5 συνέρχεστε και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, όσον αφορά το μέλλον και την καριέρα σας.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Πιθανόν να προκύψει κάποιο ταξίδι στο οποίο όσοι είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε αξιόλογα πρόσωπα και όσοι είστε δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε την σχέση σας. Από τις 14/5 αποφύγετε να διαπληκτιστείτε με το εταίρο ήμισυ, καθώς τα κριτήρια σας δεν θα είναι αντικειμενικά, με αποτέλεσμα να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε να συμμαζέψετε τα σπασμένα στη συνέχεια.

Οικονομικά – Καριέρα

Φροντίστε να μην είστε αφηρημένοι σε κάθε καθήκον αρμοδιότητα ή εργασία που εκτελείτε στην δουλειά, ώστε να μην προκαλέσετε διαφόρων μορφών λάθη ή ατυχήματα. Μπορείτε να κυνηγήσετε την θέση που επιδιώκετε, καθώς βασίζεστε σε γερές πλάτες. Σας έρχονται χρήματα πραγματικά από το πουθενά είτε από επιστροφές φόρων, ασφαλίστρων είτε από κληρονομιές.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ

toxotis

Γενικά – Προσωπικά

Από αυτό το μήνα και για το επόμενο εξάμηνο αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Αυτό μπορεί να σας αγχώσει και να σας οδήγησει σε σπασμωδικές κινήσεις, με αποτέλεσμα να σπαταλήσετε περισσότερο χρόνο ή χρήμα για να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Αποφύγετετε να στηριχτείτε σε πρόσωπα που δεν έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Αποφασίζετε πλέον να μην είστε απλά θεατές στην προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι αναζητάτε το ταίρι σας μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και οι δεσμευμένοι βλέπετε προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Έχετε αυτή τη συμπεριφορά, προκειμένου να καταλήξετε για το αν θα προχωρήσετε σε κοινό βίο ή θα δώσετε τέλος σε κάποια σχέση. Προετοιμαστείτε για κάθε συνέπεια των επιλογών σας.

Οικονομικά – Καριέρα

Στα επαγγελματικά πιθανόν να αλλάξετε εργασία για να βρεθείτε πιο κοντά στους στόχους σας. Για να  μην δώσετε λάβες για σχόλια στον εργασιακό σας χώρο ακολουθείστε τυπική συμπεριφορά όσο αφορά τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Από 14/5 αποφύγετε να δαπανάτε χρήματα δεξιά και αριστερά για να μπορέσετε να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ

aigokeros

Γενικά – Προσωπικά

Από τώρα και μέχρι τον Οκτώβριο αποφασίζετε να ασχοληθείτε με σχέσεις – συνεργασίες. Οργανώνετε με κάθε λεπτομέρεια το καθημερινό σας πρόγραμμα, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα υγεία και συνεπώς και διατροφή, προκειμένου να αναζωογονηθείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις, ώστε να κατακτήστε τις καρδιές- ψυχές που επιθυμείτε ή ονειρεύεστε. Από 28/5 μην υπερβάλλετε σε κοινωνικές υποχρεώσεις.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Αυτή την περίοδο επενδύετε στην ερωτική – συναισθηματική ζωή σας, καθώς δεν σας αφήνουν ασυγκίνητους τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σας. Από τον επαγγελματικό σας κύκλο γνωρίζετε αξιόλογα πρόσωπα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει μια σοβαρή σχέση. Από 14/5 μην θέσετε σε δεύτερη μοίρα τις/τους συντρόφους σας για χάρη φίλων ή κοινωνικών υποχρεώσεων.

Οικονομικά – Καριέρα

Έχετε την βοήθεια – στήριξη, φίλων ή συνεργατών για να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα ή για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια με λογική. Από τα τέλη του μήνα βλέπετε την καριέρα σας να απογειώνεται, ωστόσο αποφύγετε να μιλάτε στον οποιοδήποτε για τα μελλοντικά σας σχέδια, μέχρι να οριστικοποιήσετε ή να κλείσετε συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ

ydroxoos

Γενικά – Προσωπικά

Από τώρα και για το επόμενο εξάμηνο ασχολείστε με τα του σπιτιού και με ότι έχει να κάνει με την καθημερινή ρουτίνα και τα πρόσωπα που την περιβάλλουν.  Αυτό το διάστημα αναζητάτε να επενδύσετε σε τρίτους και στην δουλειά σας, ώστε να δείτε στόχους και κοινωνική καταξίωση να υλοποιούνται σιγά- σιγά.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Θέλετε να είστε γενναιόδωροι και να εντυπωσιάζετε το ταίρι σας, φροντίστε όμως αυτή η συμπεριφορά σας να είναι συμβατή με την τσέπη σας. Από 28/5 δίνετε έμφαση στα συναισθηματικά σας, καθώς έχετε διάθεση να παίξετε, να φλερτάρετε και γενικότερα να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι απολαμβάνοντας τις χαρές της ζωής.

Οικονομικά – Καριέρα

Από 15/4 ίσως η οικογένεια σας να σας έχει μεγαλύτερη ανάγκη ή να αισθάνεται ότι τους έχετε παραμελήσει λόγω επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Μην δείξετε αδιαφορία σε αυτής τους την απαίτηση, κατανοήστε τις ανάγκες τους. Διαχειριστείτε το πορτοφόλι σας με σύνεση. Μην ξοδέψετε παραπάνω για διασκέδαση.από όσα μπορείτε να αντέξετε.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ

ixtheis

Γενικά – Προσωπικά

Για αυτό το μήνα και μέχρι το φθινόπωρο αποφασίζετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να τακτοποιήστε υποθέσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Μέσα σε αυτά μπορεί να είναι η αλλαγή κατοικίας, η συγκατοίκηση ή αναθεώρηση ορισμένων απόψεων για πρόσωπα του κοντινού, οικογενειακού ή συγγενικού σας περιβάλλοντος.

Ερωτικά –Συναισθηματικά

Από τις αρχές Μαΐου αρχίζετε να ανακοινώνετε, να δημοσιοποιείτε τη σχέση σας ή να κάνετε κοινές εμφανίσεις με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι και  να φλερτάρετε με άτομα από τον κύκλο σας οι υπόλοιποι. Από 14/5 επανεξετάζετε την προσωπική σας ζωή και αποφασίζετε για το πώς θα κινηθείτε στο εξής.

Οικονομικά – Καριέρα

Φροντίστε η εκπλήρωση προσωπικών επιθυμιών ή οι ανάγκες για κοινωνική προβολή να μην σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Από τα τέλη του μήνα έρχεται η πολύπόθητη ενίσχυση σε οικονομικό ή ηθικό επίπεδο, που αναμένατε από τους δικούς σας ανθρώπους.Από 28/5 ενδέχετε να κλείσετε – επισφραγήσετε σημαντικές συμφωνίες.

 

Από τους Χρήστο Ντούβλη & συνεργάτες Δήμητρα και Μαρία Βγενοπούλου

ntouvlis

Site: www.ntouvlis.gr