Mάιος 2014

ΚΡΙΟΣ

krios

Φροντίστε να ταχτοποιήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να έχετε απροσδόκητες δυσκολίες. Διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα, οργανώστε το χρόνο σας και κατευθύνετε τις ενέργειες σας έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Στα αισθηματικά σας ο αναβρασμός συνεχίζεται ενώ στον επαγγελματικό τομέα παρά τις καθυστερήσεις σας δίνονται τα σημάδια κάποιων ευχάριστων αλλαγών.

ΤΑΥΡΟΣ

tauros

Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, διαχειριστείτε έξυπνα τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αγωνιστείτε για την επιβίωση της εργασίας σας, προνοήστε στην διαχείριση των χρημάτων σας, ενισχύστε την υπομονή σας απέναντι σε συνεργάτες. Μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις, αποδεχτείτε την πραγματικότητα στα αισθηματικά σας, εφόσον συνεχίζουν να σας αφορούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

didymoi

Παρά τον εκνευρισμό και τα άγχη σας όλα δείχνουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Χρησιμοποιήστε την πείρα που σας έδωσαν οι ταλαιπωρίες των τελευταίων μηνών, επιμεληθείτε τα οικονομικά σας αλλάζοντας τακτικές και συνήθειες. Ακολουθήστε την ροη των γεγονότων στον επαγγελματικό τομέα αλλά αποφύγετε μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν συνιστώνται προς το παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos

Η γενική κατάσταση διασαφηνίζεται, έτσι μπορείτε να εντοπίσετε τις δυσκολίες και να τις αντιμετωπίσετε με υπομονή. Αξιοποιήστε το χρόνο αποκαταστήστε ζημιές που έγιναν, υπερασπίστε την εργασία σας και μην παρασύρεστε από την γνώμη των δικών σας ή από την περιρρέουσα φημολογία της εποχής. Στα αισθηματικά σας δείτε τα πράγματα όπως είναι και πολεμήστε στα ίδια ή ανοίξτε καινούργια μέτωπα.

ΛΕΩΝ

leon

Προσπαθήστε να μην φθείρεστε με οικονομικά προβλήματα και οικογενειακά που δεν λύνονται εύκολα προς το παρόν και μην επιμένετε να συνεννοηθείτε με ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές γνωριμίες που έχετε, υπερασπιστείτε μια σχέση που σας αφορά και ανασυγκροτήστε κάθε μορφή δημιουργικής δραστηριότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

parthenos

Ο μήνας αυτός σας βοηθά να φύγετε από τα προβλήματα, να πετύχετε ένα στόχο, να κλείσετε μια συμφωνία, να ανανεωθείτε ερωτικά. Νομικά ή σπουδαστικά θέματα είναι σκόπιμο να αντιμετωπιστούν με σύνεση και προνοητικότητα. Συμβάλετε με την συμπεριφορά σας στην βελτίωση της καθημερινότητας, μάθετε να είστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

zygos

Μην κάνετε τώρα κάτι βεβιασμένο ή σπασμωδικό γιατί μια νέα περιπλοκή ενδέχεται θα σας ταλαιπωρήσει ψυχικά. Παραμείνετε προνοητικοί στα οικονομικά σας. Αποφύγετε καινούργια έξοδα όσο αναγκαία και αν είναι. Εξελίξεις θα παρουσιάσει ο αισθηματικός τομέας και εσείς δεν έχετε παρά να τις αποδεχτείτε. Φροντίστε να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και κλείστε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

skorpios

Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά καλύτερος για τους περισσότερους από εσάς. Εσείς αποφασίστε να μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με προστριβές με τρίτους που έχουν αποδείξει ότι είναι αδύνατο να διορθωθούν. Η υπερένταση και τα επεισόδια δεν θα λείψουν. Προσέξτε τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας, ξεκαθαρίστε από το παρασκήνιο ότι βλαβερό υπάρχει και μην βιάζεστε για οικονομικές βελτιώσεις. Ο δρόμος είναι μακρύς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

toxotis

Εκτιμήστε σωστά τα γεγονότα, διαχειριστείτε έξυπνα την δουλειά σας και μην φοβηθείτε να κάνετε μια αλλαγή που είναι απαραίτητη. Διευκολύνεστε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι καινούργιες γνωριμίες ενώ μια υποστήριξη θα παίξει σημαντικό ρόλο για το επιστέγασμα μιας επιτυχίας σας. Τέλος ο έρωτας θα είναι για ένα διάστημα στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

aigokeros

Καινούργιες δουλειές και καινούργια ενδιαφέροντα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτού του μήνα. Η ένταση και η μαχητικότητα στην εργασία δεν θα λείψει, ωστόσο αποφασίστε να βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων και των καταστάσεων και να μην είστε εριστικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη ειδικά νομικά θέματα ή εκκρεμότητες στην δουλειά σας. μην προκαλείτε εντάσεις στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ydroxoos

Ο μήνας είναι σημαντικός αλλά κουραστικός, ανανεωτικός και πιεστικός. Αλλαγή στις συνθήκες εργασίας είναι πολύ πιθανή. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και κάθε καινούργια γνωριμία. Ελέγχετε τις εγωιστικές σας κρίσεις και γίνετε πιο συνεργάσιμοι με εκείνους που έχουν προοπτική να σας ωφελήσουν ή να σας βοηθήσουν. Χαρείτε τις καλές στιγμές στον έρωτα, αποφύγετε να προκαλέσετε με τις δηλώσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

ixtheis

Πολύ κίνηση, δραστηριότητα, συζητήσεις, προτάσεις αλλά κα εκνευρισμοί προβλέπονται για αυτό το μήνα. Μην ξοδεύεστε σε άσκοπες δραστηριότητες και σε συναναστροφές που δεν έχουν σημασία. Αποφύγετε λάθη στην οικονομική διαχείριση και μην κάνετε σχόλια για τα οποία μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Φανείτε ευέλικτοι στα ερωτικά σας, μάθετε να ακούτε τους άλλους και μην μιλάτε για τα σχέδια σας πριν πραγματοποιηθούν.

 Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

lefakis