1/2014

 

Γενικά Ο Ερμής βγαίνει από το ζώδιο σας στις 5 του μήνα, και πλέον οι επικοινωνίες σας θα διευρυνθούν. Προσέξτε όμως να μην ενθουσιαστείτε χωρίς αντίκρισμα. Επίσης, καθώς ο Άρης στις 7 περνάει στον δωδέκατο φυσικό σας οίκο στον Ζυγό, «φρεσκάρετε» τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Η πίεση εξωτερικών γεγονότων, μπορεί να αναστατώσει εκτός από την καθημερινότητα σας, και τον «ψυχισμό» σας. Φερθείτε αισιόδοξα και συγχρόνως μετρημένα σε κάθε περίπτωση, και να είστε σίγουροι, πως πριν τις 15, πολλά πράγματα θα αρχίσουν να κατασταλάζουν στην ζωή σας. Μιας όμως και ο μήνας χαρακτηρίζεται από ουτοπικές τάσεις, αποφύγετε να βιάσετε όσα δείχνουν να καθυστερούν. Περιμένετε την αναδρομή της Αφροδίτης στις 23. Θα σας δείξει έναν άλλο δρόμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις Τα ερωτικά σας είναι επαρκώς μπερδεμένα, και μάλλον η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από τις 5, θα τα μπλέξει περισσότερο. Πόσο μάλλον, η είσοδος του παραδοσιακού σας κυβερνήτη του Άρη στον Ζυγό. Αποφύγετε τα διπλά παιχνίδια κυρίως, καθώς η αναδρομή της Αφροδίτης από τις 23 στον Αιγόκερω, μπορεί να σας πιέσει όσο δεν φαντάζεστε. Πάρτε τα θετικά μηνύματα του πρώτου δεκαπενθημέρου, και κινηθείτε κυρίως βάσει αυτών. Όταν δε, ο Ήλιος περάσει στον Αιγόκερω στις 21 αλλά και ο Ερμής στις 24, προσέξτε κινήσεις «κάτω από το τραπέζι». Επίσης δεν σημαίνει πως επειδή σας δίνεται η ευκαιρία, αρμόζει και να την αξιοποιήσετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις Σε επαγγελματικό επίπεδο, Αξιοποιήστε την θετική όψη του Κρόνου μέσα από το ζώδιο σας, την οποία και σχηματίζει με τον Δία από τον φιλικό σας Καρκίνο, και ωφεληθείτε -όπως όλοι κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο-, εστιάζοντας περισσότερο στο να εδραιώσετε ήδη υπάρχουσες υποθέσεις, παρά δημιουργώντας τι, το νέο. Δώστε παράλληλα μεγάλη σημασία στην είσοδο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη του Άρη στον Ζυγό στις 7, καθώς μπορεί να σας δημιουργήσει δολοπλοκίες. Η πανσέληνος επίσης στις 17 μπορεί να σας φέρει σε δίλημμα, λύσεις για το οποίο, να περιμένετε μετά τις 21.