1/2014

 

Γενικά Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα εκδηλωθεί περίπου θετικά για εσάς, καθώς όσο προχωράει, τόσο οι ποιότητες του θα σας ενισχύουν, χωρίς όμως να διαπιστώνετε και ουσιαστικά αποτελέσματα. Η νέα Σελήνη για παράδειγμα στις 3, θα σας προσφέρει την διάθεση να εστιάσετε προς ξεκάθαρα νέους στόχους. Οι οποίοι όμως, θα πρέπει να είναι σαφείς και συγκροτημένοι. Αν όχι, από τις 5 που ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, μπορεί να σας παραπλανήσει και να σας αποπροσανατολίσει, αντί να σας κατευθύνει επιτυχώς. Παράλληλα, μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο μην αποδιώξετε συναναστροφές νομίζοντας πως θα αποκομίσετε έτερο κοινωνικό όφελος. Καθώς μετά τις 23, ίσως επιζητήστε να τις επαναφέρετε στην ζωή σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις Τα ερωτικά σας θα αρχίσουν να αναπνέουν μετά τις 7 του μήνα, όπου ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνάει στον αέρινο Ζυγό. Προσέξτε μόνον, να μην ενθουσιαστείτε δίχως λόγο, καθώς εκεί  ο εν λόγω πλανήτης, κάνει και αρκετές «πονηριές».  Συμβάντα λοιπόν που δεν αρμόζουν, δεν αποκλείεται μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, να αποδειχθούν περισσότερο κοπιαστικά, παρά ικανοποιητικά. Η δε πανσέληνος στους Διδύμους στις 17, θα σας αναστατώσει ευχάριστα, αν και μόνο αν, δεν έχετε υποτιμήσει την δύναμη της αγάπης οι ίδιοι νωρίτερα, και έως τα μέσα του μήνα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις Σε επαγγελματικό επίπεδο, συντονίστε τις ενέργειες σας με εκείνες συνεργατών ή συναδέλφων. η εύνοια μπορεί να έρθει κυρίως μετά τις 7, όμως προσέξτε να μην υπάρξουν κι εκείνοι, που θα σας βάλουν «τρικλοποδιά». Ούτε κι εσείς να το κάνετε σαφώς! Αν αντιθέτως ακολουθήσετε την προτροπή του παραδοσιακού σας κυβερνήτη του Κρόνου, και κατά τουλάχιστον ως τις 15, αναζητήστε την ειλικρινή συνεργασία και την δημιουργική συνύπαρξη, από τις 21 και μετά που ο Ήλιος περνάει στον φυσικό σας δωδέκατο οίκο, θα αισθανθείτε άνετα σαν να γυρίσατε στο σπίτι σας. Όχι πως σας εγκλώβισαν με πονηρία, άνθρωποι που δεν εμπιστευόσασταν, όμως αφήσατε να έρθουν κοντά, κυρίως για οικονομικούς λόγους.