Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο μήνας θα σε κάνει να διατηρήσεις τις ελπίδες σου πως μπορεί να έρθει μία νέα γνωριμία ή ακόμα και ένας νέος έρωτας κατά τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Η ενέργεια στην προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου ανάγκες θα αλλάξει εντελώς. Είναι γεγονός πως ο Σεπτέμβριος δεν θα είναι ένας ερωτικός μήνας για εσένα, καθώς η προσοχή σου θα στραφεί στην καθημερινότητα καθώς και σε όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις αυτή την ρουτίνα να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και να σας αποξενώσει. Προσπάθησε να κάνεις μικρές τονωτικές «ενέσεις» στη σχέση σου μέσα από αποδράσεις σε όμορφα μέρη και κοντινούς προορισμούς.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει μία γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια μιας εργασιακής σου υποχρέωσης. Μία επανασύνδεση είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο για εσένα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τέλος του μήνα φαίνεται πως θα ξεκινήσει μια νέα πολύ καλή περίοδος για την προσωπική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει και μία νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται πως θα παίξει μία γνωριμία που έχεις κάνει! Ο Σεπτέμβριος θα σιγοντάρει φλερτ και νέες γνωριμίες. Γι’ αυτό αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπρόσωπος του ζωδίου τότε φαίνεται πως ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων μήνας για την προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή.

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος και γενικότερα να κάνει το παρελθόν να δώσει δυναμικό παρόν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φρόντισε την επικοινωνία με το σύντροφό σου ώστε να μην αποτελέσει εμπόδιο σε εσάς και να μην φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ο Σεπτέμβριος μπορεί να τονώσει τη σχέση σου αρκεί να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή και να παρακινήσεις το ταίρι σου να ασχοληθείτε με αγαπημένες δραστηριότητες. Προσπάθησε να κρατήσεις τη ρουτίνα μακριά, κάτι που δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς φαίνεται πως θα έχεις διάθεση και όρεξη να κάνεις πράγματα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει εσωστρέφεια στην προσωπική σου ζωή και θα σε οδηγήσει να κάνεις μία ανασκόπηση των καταστάσεων και των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή τη στιγμή. Ο Σεπτέμβριος θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις μπερδεμένες αισθηματικές υποθέσεις και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις ξανά ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και αυτή η συνάντηση ίσως να αποτελέσει το έναυσμα για την αναθέρμανση μιας γνωριμίας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ο χρόνος που θα περνάς με το σύντροφό σου στο σπίτι θα λειτουργήσει υπέρ σας καθώς θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά, τις σκέψεις ακόμα και τα παράπονά σας. Τέλος του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι -κυρίως αν ζείτε μαζί- καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποιες προστριβές μεταξύ σας, αυτές όμως δεν θα είναι αξεπέραστες αν τις προσεγγίσεις με διάθεση να τις διευθετήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Σεπτέμβριος προμηνύεται ένας επικοινωνιακός μήνας για εσένα! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις με το σύντροφό σου θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτές, καθώς η επαφή σας με τους άλλους μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις μεταξύ σας. Μην αφήνεις ζητήματα τρίτων να επηρεάσουν εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτός ο μήνας -πέρα από την προσοχή που χρειάζεται στην επικοινωνία- προμηνύεται ευνοϊκός για την προσωπική σου ζωή. Ο Σεπτέμβριος θα φέρει εξωστρέφεια μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και θα συμβάλει σε ευχάριστες στιγμές.

Αν είσαι ελεύθερος ίσως κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή μιας συνάντησης με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου μπορεί να έρθεις ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρξε χημεία, όμως ίσως οι καταστάσεις τότε να μην ευνόησαν την εξέλιξη του ειδυλλίου. Μια αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος φαίνεται πως θα έρθει ξανά στο παρόν.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια σχετικά με την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης ή μίας σχέσης. Γενικά ο μήνας μπορεί να σε οδηγήσει στην υπέρ ανάλυση καταστάσεων, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει στρεβλά συμπεράσματα και τελικά «να δεις το δέντρο και να χάσεις το δάσος». Αν είσαι ελεύθερος ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει ξανά σκέψεις σχετικά με μία παρελθοντικής σχέση.

Αν είσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα φέρει σχέδια που θα αφορούν ή θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με τον οικονομικό τομέα. Αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στα έσοδα, τα έξοδα και τις οικονομικές υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς αυτές φαίνεται πως μπορούν να αποτελέσουν σημείο αντιπαραθέσεων μεταξύ σας. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι περισσότερο χαλαρές και με πιο πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα που θέλεις με το σύντροφό σου και να αφήσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας εξελίξεων για εσένα καθώς θα σε φέρει στο επίκεντρο των γεγονότων! Συγκεκριμένα ο Σεπτέμβριος ενισχύει τη γοητεία σου και θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσουν νέα φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, όμως η επικοινωνία σε αυτή θα χρειαστεί προσοχή. Ο μήνας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μυστικές συναντήσεις, παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και επανασυνδέσεις!

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις το δίλημμα αν πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή αν πρέπει να επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν νιώθεις μπερδεμένος δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στις καταστάσεις, ώστε να μπορέσεις να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας συνηγορεί σε όμορφες στιγμές μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, όμως να θυμάσαι πως εσύ θα είσαι αυτός που θα κινεί τα νήματα και θα παρακινεί το ταίρι σου να κάνετε πράγματα. Οι πρωτοβουλίες και η δράση που θα αναλάβεις στον αισθηματικό τομέα φαίνεται πως μπορούν να βοηθήσουν μία σχέση να εξελιχθεί και να φέρουν όμορφες στιγμές σε αυτή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα κυρίως λόγω επικοινωνιακών δυσκολιών οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρος με κάτι που θα πεις ή κάτι που θα ζητήσεις από το ταίρι σου ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να συμβεί κάποια παρανόηση. Ο Σεπτέμβριος θα δημιουργεί πολλές σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη είτε μίας σχέσης είτε -αν είσαι ελεύθερος- μιας αισθηματικής υπόθεσης.

Μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων οι οποίες μπορεί να σε απομακρύνουν από τα δεδομένα που υπάρχουν πραγματικά σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Ο Σεπτέμβριος θα αρχίσει να δίνει θετικά δείγματα και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο ενδιαφέρον στο προσκήνιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να ξεπεράσεις τους «σκοπέλους» αυτού του μήνα μέσω της καλής επικοινωνίας και της συνεννόησης με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας για την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων και για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να δώσεις λίγο προσοχή στην επικοινωνία, στις συζητήσεις και σε όλα αυτά που θα ειπωθούν. Ο Σεπτέμβριος ταιριάζει με την δική σου ενέργεια και μπορεί να ενισχύσει την κοινωνικότητα σου και να φέρει πολλές προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις με φίλους! Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο το οποίο θα αποτελέσει το νέο σου ενδιαφέρον.

Η υπομονή θα είναι απαραίτητη για αυτό το μήνα και θα χρειαστεί να την επικαλεσθείς κάποιες φορές, μέχρι να διευθετήσεις επικοινωνιακά προβλήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι ημέρες αυτού του μήνα θα κυλήσουν ευχάριστα για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς θα έχεις και περισσότερο χρόνο αλλά και περισσότερη διάθεση για να ασχοληθείς με τη σχέση σου και να κάνετε πράγματα μαζί. Αν εντάξεις μέσα στα σχέδιά σου και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις όπως και επαφές με φίλους, τότε αυτός ο μήνας θα παρατείνει την καλοκαιρινή διάθεση και θα κυλήσει πολύ ομαλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος είναι σχεδόν εδώ και θα σημάνει την έναρξη του Φθινοπώρου αλλά και την έναρξη μιας περιόδου η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Η προσωπική σου ζωή φαίνεται πως θα μείνει σε δεύτερη μοίρα για αυτό το μήνα και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυξάνονται οι πιθανότητες να βλέπεις τα πράγματα που έχεις να κάνεις μαζί με το ταίρι σου σαν «υποχρεώσεις». Ο Σεπτέμβριος θα φέρει συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με θέματα τα οποία θεωρείς πως δεν έχουν διευθετηθεί όπως θα έπρεπε.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή στην επικοινωνία καθώς θα επηρεαστεί ως ένα βαθμό από την ανάδρομη πορεία του Ερμή και μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσει να σε απασχολεί μία σχέση ή ένα φλερτ του παρελθόντος καθώς ο μήνας μπορεί να ανοίξει ξανά μια αισθηματική υπόθεση που θεωρητικά έχει κλείσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας καθώς θα φέρει όμορφες στιγμές, καλή διάθεση και όπως φαίνεται και αρκετά φλερτ! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς περισσότερο την προσωπική σου ζωή αλλά και τις αισθηματικές σου ανάγκες. Βέβαια μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα ή εμπόδια στο να εκφράσεις αυτά που θέλεις ή να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο Σεπτέμβριος εκτός από τα ζητήματα με την επικοινωνία ενδεχομένως να φέρει πίσω και ένα ειδύλλιο του παρελθόντος, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα είναι να μην αφήσεις κάποια ζητήματα της καθημερινότητας ή τους ανθρώπους που σου δημιουργούν αρνητική διάθεση να επηρεάσουν και τη διάθεση και κατά συνέπεια τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Εκτός από τα ζητήματα της επικοινωνίας τα οποία θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτό το μήνα, θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει εξελίξεις σε μία αισθηματική υπόθεση κατά τις πρώτες ημέρες του. Ο Σεπτέμβριος θα έχει περισσότερη εσωστρέφεια για ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να αναπολεί γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος. Αν μόλις έχεις βγει από μία σχέση και τελικά άλλαξες γνώμη, αν επιθυμείς μία επανασύνδεση τότε το διάστημα μέχρι και τέλους του μήνα είναι ιδανικό για να κάνεις την προσπάθειά σου.

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει περισσότερα ζητήματα με την επικοινωνία και αρκετές παρανοήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα σημάνει για εσάς την επιστροφή στην καθημερινότητα με όλες τις υποχρεώσεις που την συνοδεύουν, όμως θα υπάρξουν και αναλαμπές πάθους, οι οποίες θα κρατούν άσβεστη τη φλόγα μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, με έμφαση σε θέματα τα οποία θα αφορούν την προσωπική σου ζωή. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, φέρουν θετικές εξελίξεις και γεγονότα σε μία αισθηματική υπόθεση ή σε μία σχέση η οποία μπορεί να μην έδωσε και τόσο θετικά δείγματα το προηγούμενο διάστημα. Ο Σεπτέμβριος θα φέρει ευκαιρίες να διευθετηθούν οριστικά ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να σε απομάκρυναν από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να δημιούργησαν μπερδέματα σε μία αισθηματική σου υπόθεση.

Αν δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία ώστε να ξεπεράσεις τους «σκοπέλους» που μπορεί να βάλει ο Σεπτέμβριος, τότε είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος από αυτή την αναδρομή, καθώς θα μπορέσεις να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα έχει όμορφες στιγμές για εσένα και το σύντροφό σου, αρκεί να έχετε διευθετήσει κάποια ζητήματα του παρελθόντος και να μην τα αφήσετε να διαιωνίζονται. Μάλιστα δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μία σχέση να γίνει ακόμα πιο σταθερή, κάτι που θα φέρει σχέδια σχετικά με την εξέλιξη της.

Πηγή: Myastro.gr

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου υποθέσεις και την αισθηματική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Ο νέος μήνας δείχνει πως ίσως κάποια δεδομένα που αφορούν μία αισθηματική σου υπόθεση να αλλάξουν. Αν είσαι ελεύθερος αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μέχρι και τα μέσα του μήνα μιας και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου δεν εγγυάται τη σταθερότητα. Γενικά θα είναι πιο εύκολο να ρυθμιστούν κάποια πράγματα τα οποία αφορούν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κατά το πρώτο μισό του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε αποδιοργανώσουν και θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Αν έχετε κοινό ταμείο θα χρειαστεί να προσέξεις ακόμα περισσότερο τις συζητήσεις που θα έχετε με αφορμή το ταμείο σας, καθώς αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής, να συμφωνήσετε σε κάποια ζητήματα τα οποία διαφωνούσατε μέχρι στιγμής αλλά και να επενδύσετε χρόνο στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που φαίνεται που θα φέρει σε προτεραιότητα άλλα θέματα πέραν της προσωπικής σου ζωής, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του. Ο Αύγουστος είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε αποφάσεις για μία σχέση ή -αν είσαι ελεύθερος- για μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες θα εκπλήξουν πολλούς. Προσπάθησε να μην αποφασίζεις «εν θερμώ» μιας και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα δείχνουν πως θα έχεις την τάση για κάποιες ριψοκίνδυνες κινήσεις, χωρίς όμως να αφουγκραστείς τα αποτελέσματα που θα έχουν αυτές για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν γνωριμίες όμως θα δεις καλύτερα «που πηγαίνει» μία νέα γνωριμία κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ο νέος μήνας θα σε οδηγήσει να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο φιλική προς εσένα και το ταίρι σου. Ακόμα και αν έχεις αρκετές υποχρεώσεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να επενδύσεις σε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν χαρά, καθώς αυτό μπορεί να φαίνεται μικρό αλλά θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη διάθεση που θα υπάρχει μεταξύ σας. Γενικά, φαίνεται πως θα ανοίξει ένας νέος δρόμος στον αισθηματικό τομέα και αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό -αν το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης- να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα επικοινωνιακός ο οποίος θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον αλλά και να φλερτάρεις! Αν είσαι ελεύθερος είναι πιο εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα για μία νέα γνωριμία ή ένα πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία έκπληξη προς το σύντροφό σου θα μπορούσε να ανανεώσει τη σχέση σας και το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετοί τρόποι για να βγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσεις όμορφα μαζί με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές σε συναισθήματα, σε λόγια ακόμα και σε κινήσεις, μιας και αυτές είναι πολύ πιθανόν να ενταθούν κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου. Οι «συνετές» κινήσεις στις αισθηματικές υποθέσεις θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τόσο εσένα που είσαι ελεύθερος όσο και εσένα που βρίσκεσαι σε μία σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια όσον αφορά την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας που έχεις κάνει. Αυτή η ανασφάλεια με τη σειρά της ενδεχομένως να σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και αυτό που μπορείς να κάνεις προκειμένου να αποφύγεις αυτό το σενάριο είναι να μην προδικάσεις καταστάσεις και να αφήσεις το χρόνο να δείξει την εξέλιξη τους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθούν κάποιες γνωριμίες που θα γίνουν μέσα σε κοινές παρέες και μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Η βασική σου ανάγκη θα είναι να βρεις έναν άνθρωπο που θα μπορεί να σε καταλάβει, ακόμα και τις φορές που δεν θα πεις πολλά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα θα βοηθήσει περισσότερο στο να έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα επενδύσεις σε ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, καθώς αυτό θα είναι το πρωταρχικό μέλημα για εσένα. Η εσωστρέφεια που μπορεί να υπάρξει στα μέσα του μήνα δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς θα ξαναβρείς την καλή επικοινωνιακή σου διάθεση, κάτι που θα βοηθήσει στην επαφή σου είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια του θα τονίσουν ιδιαίτερα αυτό τον τομέα. Ενδεχομένως να υπάρξει αποσταθεροποίηση μίας σχέσης ή μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει. Ο μήνας μπορεί να δημιουργήσει ένταση, υποκειμενισμό και διάφορες προκλήσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την πορεία μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Γενικά θα είναι πιο εύκολο να σταθεροποιηθούν καταστάσεις που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις.

Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, κάτι το οποίο είναι ένα υπαρκτό σενάριο μέχρι και το τέλος του μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ανάγκη σου να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε διακοπές θα γίνεται ολοένα και πιο έντονη, ιδιαίτερα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε προσπάθησε να δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα, μιας και αυτό το μήνα θα υπάρχει τάση για σπατάλες και έξοδα, τα οποία ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα στο ταμείο σου με την επιστροφή σου στην καθημερινότητα. Αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου θα χρειαστεί να προσέξεις τις διευθετήσεις που θα κάνετε από κοινού όσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδα σας, καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα φέρει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή όμως θα υπάρχουν και κάποια σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή ώστε να μην δημιουργήσουν ανατροπές. Σε γενικές γραμμές ο μήνας μας δείχνει πως οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά, μιας και θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε αυτές πολύ πιθανό να υπάρξει και μία νέα γνωριμία. Φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα κινηθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο, κάτι που θα σε δυσκολέψει να αποκτήσεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Θα υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για την εξέλιξη αυτής της σχέσης, όπως επίσης και για να αφήσεις πίσω κάποια θέματα τα οποία είχαν φέρει εντάσεις το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα έχει προοπτικές για την εξέλιξη μιας γνωριμίας, όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να έχουν διευθετηθεί κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα επικοινωνιακός και εξωστρεφής για εσένα και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του οι μετακινήσεις, οι γνωριμίες με νέο κόσμο, οι επαφές με φίλους και οι δραστηριότητες που διασκεδάζουν θα έχουν την τιμητική τους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται πως θα έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις με το σύντροφό σου όμως θα πρέπει να δώσεις λίγο προσοχή, μιας και είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες διαφωνίες οι οποίες θα επηρεάσουν έστω και προσωρινά το κλίμα ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες θα αυξηθούν κατακόρυφα και δεν αποκλείεται -αν αυτό το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης- μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση.

Προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο μία σχέση ή μία γνωριμία που έχεις κάνει. Γενικά ο μήνας θα δημιουργήσει την τάση για υπερβολές στη διασκέδαση αλλά και την τάση για «ανεξαρτησία», κάτι που μπορεί να επηρεάσει μία αισθηματική σου υπόθεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή φαίνεται πως θα βρεθούν σε δεύτερη μοίρα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Ιδιαίτερα στην δεύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει απομάκρυνση και ουσιαστική αλλά και πρακτική από το σύντροφό σου, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει το κλίμα στη σχέση σας και να δημιουργήσει προβλήματα. Ο μήνας δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και έτσι αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και ένα νέο ειδύλλιο, το οποίο όμως θα δείξει καλύτερα τις προθέσεις του κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Γενικά ο Αύγουστος θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να έρθεις ουσιαστικά κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα θα υπάρξουν καλύτερες στιγμές για εσένα και το σύντροφό σου καθώς θα έχει την προσοχή σου! Αν είσαι ελεύθερος η στενή επαφή με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από τη μία θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, από την άλλη όμως μπορεί να φέρει και μία δυσκολία στη διαχείριση τους, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή ώστε να μη σε παρασύρει σε συναισθηματική υπερχείλιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Αύγουστος είναι ένας εξωστρεφής μήνας για εσένα που φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή, όμως δεν αποκλείεται να φέρει και κάποιες εκπλήξεις ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις. Ο μήνας δείχνει πως είναι πιθανόν να έχεις μία νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και μάλιστα φαίνεται πως αυτή η νέα γνωριμία θα γίνει αρκετά ανατρεπτικά και θα φέρει τα «πάνω-κάτω» στα δεδομένα που είχες μέχρι στιγμής το μυαλό σου. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του δεν θα υπάρχει η απαιτούμενη συναισθηματική σταθερότητα, για αυτό σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος και υπάρχουν κάποιες αισθηματικές περιπέτειες θα πρέπει να αποφασίσεις με σύνεση και να μην κάνεις μία παρορμητική επιλογή.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα αρχίσει ένα πρόσφορο διάστημα για εσένα και το ταίρι σου, που θα είστε ακόμα πιο επικοινωνιακοί, θα έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και πιθανό να κανονίσετε ένα ταξίδι. Θα υπάρξουν ευκαιρίες είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Φαίνεται πως θα επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου, για αυτό μέχρι τότε προλαβαίνεις να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει αναμνήσεις από αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος οι οποίες δεν αποκλείεται να σε βάλουν στη διαδικασία να δεις ξανά μια σχέση που είχες. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα δημιουργήσει μία ανατρεπτική κατάσταση στην αισθηματική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως θα πάρεις μία απόφαση που θα εκπλήξει πολλούς. Η επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν και η επιστροφή σου σε μία σχέση του παρελθόντος είναι πιθανά σενάρια, όμως πριν αποφασίσεις κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν τα συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και να προκαλέσουν διαφωνίες μεταξύ σας.

Γενικά ο Αύγουστος συνηγορεί σε ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σου ζωή το οποίο μπορεί να έχει κάποιες ανατροπές, όμως θα έχει και αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα. Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητές σου αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τα δεδομένα που υπάρχουν στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τότε πιθανόν να είναι πιο εύκολο να πάρεις μία απόφαση σχετικά με μία σχέση, καθώς φαίνεται πως τα δεδομένα θα σταθεροποιηθούν και θα σταματήσουν να αλλάζουν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να έχεις μία καλύτερη εικόνα σε μία υπόθεση που σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε απασχολήσουν σε γενικότερο πλαίσιο τα ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις και ως εκ τούτου και την προσωπική σου ζωή. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα σε οδηγήσει να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία σχέση ή σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί και να αποφασίσεις με βάση αυτά. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα είναι δύσκολο να υπάρξει σταθερότητα και ως εκ τούτου να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση που θα αφορά μία σχέση ή μία γνωριμία.

Στα μέσα του Αυγούστου, το κλίμα θα αρχίσει να αλλάζει και τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή να σταθεροποιούνται. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα κατά τη διάρκεια ταξιδιών, κοινωνικών επαφών και συναντήσεων αλλά και μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξει καλύτερο κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και φαίνεται πως όποιες διαφωνίες υπήρξαν κατά το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν, αφήνοντας σου ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Αύγουστος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για τις αισθηματικές σου υποθέσεις αλλά και την προσωπική σου ζωή και αν μπορούσαμε να τον χωρίσουμε σε δύο μέρη θα λέγαμε ότι το πρώτο μισό του θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για εσένα. Μία νέα γνωριμία όπως επίσης και η εξέλιξη μιας γνωριμίας σε μία νέα σχέση είναι πάρα πολύ πιθανό σενάριο για τις αρχές του Αυγούστου, αν και θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν, καθώς είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Παρόλα αυτά ακόμα και μέσα από κάποια μπερδέματα μία αισθηματική υπόθεση που σε ενδιαφέρει φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει και θα εξελιχθεί με θετικούς οιωνούς.

Στα μέσα του Αυγούστου, θα αρχίσουν σε απασχολούν περισσότερο ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητά σου και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να έχεις ειδική μέριμνα για αυτή μέσα στην καθημερινότητα. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που θα αρχίσουν να μαζεύονται μετά τον δεκαπενταύγουστο είναι πιθανόν να επηρεάσουν το χρόνο που θα αφιερώνεις σε δραστηριότητες μαζί με το σύντροφό σου και ίσως και τη διάθεσή σου. Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μη δημιουργήσει παράπονα από το ταίρι σου. Αν είναι εύκολο προτίμησε να κάνεις ένα ταξίδι ή να αφιερώσεις χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες με το σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό του μήνα, καθώς τότε θα υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος για εσάς.

Πηγή: Myastro.gr

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει φέρνοντας κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις, όμως αυτό είναι κάτι που θα κρατήσει μόνο τις πρώτες ημέρες του, αφήνοντας σου στη συνέχεια ελεύθερο χρόνο και διάθεση να αλλάξεις προτεραιότητες. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Λέοντα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καταδεικνύοντας άλλον ένα μήνα όπου είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένας νέος έρωτας, πολύ φλερτ και διασκέδαση. Στις 11/7 ο Άρης που βρισκόταν και εκείνος στο ζώδιο του Λέοντα θα περάσει στην Παρθένο, από τη νέα του θέση μπορεί να σε οδηγήσει να σκεφτείς διαφορετικά και πιο πρακτικά, κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα -η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου- είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν.

Ένας έρωτας από τα παλιά ενδεχομένως να κάνει ξανά την εμφάνιση του ή είναι εξίσου πιθανό να αναζωπυρωθούν συναισθήματα που νόμιζες πως είχαν εκλείψει. Σε κάθε περίπτωση πριν πάρεις μία απόφαση θα χρειαστεί να δεις όχι μόνο τα δεδομένα που υπήρξαν τότε αλλά και αυτά που υπάρχουν τώρα. Μη βασιστείς σε έντονα αλλά παρορμητικά συναισθήματα τα οποία θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό αυτού του μήνα θα βοηθήσει όχι μόνο στο να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου αλλά να υλοποιήσετε και κάποια σχέδια, επίσης είναι πολύ καλό διάστημα σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε μία δημιουργική κοινή ενασχόληση. Αν είσαι ελεύθερος ολόκληρος ο μήνας θα έχει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, έρωτες και φλερτ, όμως από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στα δεδομένα αλλά και τις υποσχέσεις σου. Η νέα κατάσταση της Αφροδίτης μπορεί να φέρει παρελθοντικές υποθέσεις στο προσκήνιο, οι οποίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν συναισθηματικά μπερδέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Ιούλιος θα ξεκινήσει με καλή διάθεση για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/7 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω θα φέρει επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και εύνοια σε προσωπικές επαφές και υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τις πρώτες κιόλας ημέρες του ο Ιούλιος θα είναι βοηθητικός για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά που θέλετε να κάνετε. Από τις 11/7 που ο Άρης θα βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες ευνοϊκές, δημιουργικές και ξέγνοιαστες στιγμές, οι οποίες θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου και θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σας. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σας κάνει «σπιτόγατους», ο χρόνος που θα περνάτε στο σπίτι είτε βλέποντας ταινίες είτε κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις, θα λειτουργήσει εξίσου θετικά και για εσάς και για τη διάθεσή σας αλλά και για τα συναισθήματά σας.

Αν είσαι ελεύθερος ο Ιούλιος θα δημιουργήσει ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα το οποίο θα γίνει εμφανές σε προσωπικές συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και νέες γνωριμίες. Μάλιστα μία νέα γνωριμία αρκετά ενδιαφέρουσα φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί μέσω κοινών φίλων και γνωστών ή κατά τη διάρκεια μιας συλλογικής δραστηριότητας. Αυτός ο μήνας βοηθά μέσω της καλής επικοινωνίας όχι μόνο τις νέες γνωριμίες αλλά και το να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα ένα πρόσωπο που σου έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον. Κάποιες κοινές δραστηριότητες ή αγαπημένα χόμπι φαίνεται πως θα σε φέρουν κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα -η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου- είναι πιθανό να υπάρξει το ενδεχόμενο μιας επιστροφής ενός προσώπου ή μιας σχέσης από το παρελθόν. Μη βιαστείς να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση και άφησε το χρόνο και τα δεδομένα να σου δείξουν την εξέλιξη μιας τέτοιας κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει φέρνοντας στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας και κάποιες σκέψεις γύρω από οικονομικά ζητήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και πολύ περισσότερο αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου δώσε προσοχή σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με αυτό, καθώς ο οικονομικός τομέας ενδεχομένως να αποτελέσει αιτία αντιπαραθέσεων. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου -το Λέοντα- και να δημιουργεί αρκετές επικοινωνιακές στιγμές κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, οι οποίες θα συμβάλουν σε μία νέα γνωριμία ή να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσω κοινών γνωστών, συγγενών και φίλων, δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιον που οι συζητήσεις μαζί του θα σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της -η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου- χρειάζεται να δώσεις περισσότερη προσοχή όχι μόνο στις αισθηματικές υποθέσεις του παρόντος αλλά και του παρελθόντος, καθώς φαίνεται πως μπορεί να επιστρέψουν στο προσκήνιο. Η αναδρομή της Αφροδίτης καταδεικνύει την αναζωπύρωση συναισθημάτων σε σχέσεις και γνωριμίες που θεωρητικά είχαν τελειώσει, όμως αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή ώστε να μην πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση με βάση συναισθήματα και δεδομένα του παρελθόντος και όχι του παρόντος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και τις κοντινές εξορμήσεις με το ταίρι σου, φαίνεται πως αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος για εσάς προσφέροντας όμορφες στιγμές και εικόνες. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανό να επανέλθουν κάποια ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση με το σύντροφό σου, προσπάθησε να μην τα αφήσεις να επηρεάσουν το παρόν αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες του. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/7 στον άξονα σου (Καρκίνου – Αιγόκερω) θα δημιουργήσει πολύ καλές στιγμές σε μία σχέση ή μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αυτό το φεγγάρι με τη βοήθεια του Δία από το ζώδιο του Ταύρου ευνοεί την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, μάλιστα αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει στο διάβα σου ένα πρόσωπο που θα πληροί τα δικά σου κριτήρια και τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι αμοιβαία. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς από τις 11/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου (ένα ζώδιο που ταιριάζει περισσότερο με την ενέργειά σου) και θα δημιουργήσει επικοινωνιακή άνεση και εξωστρέφεια, κάτι που επίσης θα βοηθήσει είτε σε νέες γνωριμίες είτε στην εξέλιξη μιας γνωριμίας που έχεις ήδη κάνει.

Οι μετακινήσεις, οι συναντήσεις με φίλους και τα ταξιδάκια σε κοντινούς προορισμούς, αποτελούν βασικά σενάρια αυτού του μήνα και θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη διάθεσή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου ενδείκνυται για να κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, να συναντήσετε αγαπημένους σας φίλους και γνωστούς και να περάσετε όμορφες και ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στις 23/7 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Η αναδρομή της Αφροδίτης είναι πιθανό να φέρει κάποια ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο, τα οποία θα σου δημιουργήσουν κάποιες σκέψεις και ενδεχομένως ανησυχίες. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν μία προσωπική σου σχέση/γνωριμία και απόφυγε να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που είναι πολύ πιθανό να έχει τις «ρίζες» του σε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος και όχι του παρόντος.

 

 

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει με κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο σε προσωπικό επίπεδο, όμως αυτό είναι κάτι που θα είναι προσωρινό. Μέχρι να φύγει ο Άρης από το ζώδιό σου (10/7) οι δουλειές φαίνεται πως θα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και θα σου δημιουργούν εκνευρισμό, ο οποίος είναι εξίσου πιθανό να «περνά» μέσα σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς ενδεχομένως ο σύντροφός σου να «την πληρώσει» για πράγματα που δεν φταίει. Από τις 11/7 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου (και θα αφήσει μόνη της την Αφροδίτη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου) οι ευχάριστες στιγμές σε μία σχέση θα είναι περισσότερες από τις στιγμές έντασης και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξει και περισσότερος ελεύθερος χρόνος και κατά συνέπεια καλύτερη διάθεση, η οποία θα αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο για να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή και να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο φαίνεται πως οι νέες γνωριμίες, το φλερτ, αλλά και οι συναντήσεις δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει και μία γνωριμία καθοριστικής σημασίας για εσένα. Στις 23/7 η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου και ίσως να υπάρξει μία επανασύνδεση. Αν ανήκεις σε εκείνους που επιθυμούν μια επανασύνδεση, τότε το διάστημα από 23/7 έως και αρχές Σεπτεμβρίου προσφέρεται για να κάνεις τις κινήσεις οι οποίες θα φέρουν αυτό που επιθυμείς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και είσαι καλά με το σύντροφό σου δώσε προσοχή σε οτιδήποτε έρχεται από το παρελθόν, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου και να διαταράξει τη σταθερότητα της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Ιούλιος θα είναι ένας άκρως επικοινωνιακός και δραστήριος μήνας για εσένα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει εμφανές από τις πρώτες ημέρες του, με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω (3/7). Αυτό το φεγγάρι θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με μία προσωπική σου υπόθεση ή είναι εξίσου πιθανό να φέρει μία γνωριμία -μέσω προσώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον- η οποία θα μιλήσει στην καρδιά σου. Οι αισθηματικές σου υποθέσεις ευνοούνται αυτό το μήνα και η καλή επικοινωνιακή διάθεση που θα υπάρχει θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτές. Από τις 11/7 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις πράγματα, να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να αφιερώσεις χρόνο κάνοντας πράγματα με το ταίρι σου!

Η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύει πως οι παρελθοντικές υποθέσεις θα έχουν την τιμητική τους και πολύ περισσότερο μετά τις 23/7 που θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία της, η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το παραπάνω διάστημα είναι σημαντικό καθώς θα μπορούσε να αναμοχλεύσει κάποια ζητήματα ή παράπονα από το παρελθόν, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξει μία κρυφή συνάντηση ή μία επανασύνδεση την οποία θα κρατήσεις μυστική. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα και σχέσεις τα οποία έρχονται από το παρελθόν και να τα διαχειριστείς με βάση όχι μόνο τα δεδομένα που υπήρξαν τότε αλλά και τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που από τη μία θα έχει στιγμές υποχρεώσεων όμως φαίνεται πως και οι στιγμές χαλάρωσης σε προσωπικό επίπεδο δεν θα λείψουν. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου -το Λέοντα- και να δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να προκύψει μία τέτοια γνωριμία αλλά είναι εξίσου πιθανό να αναπτυχθούν συναισθήματα με κάποιο πρόσωπο που μέχρι στιγμής η σχέση σας ήταν φιλική. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 11/7 και από τη νέα του θέση ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες σε ορισμένα ζητήματα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα όσον αφορά νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί μία καλή οργάνωση των επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων ώστε να μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου αλλά και σε κάποια πράγματα τα οποία θέλετε να κάνετε.

Αν είσαι ελεύθερος αυτός ο μήνας παρόλο που θα έχει δουλειές και υποχρεώσεις φαίνεται πως θα έχει και κάποιες συναντήσεις, προσκλήσεις και επικοινωνιακές στιγμές, οι οποίες με τη σειρά τους θα φέρουν νέες γνωριμίες! Από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα (η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου) θα αυξηθούν οι πιθανότητες να επανέλθει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Κάποιοι κοινοί φίλοι και γνωστοί φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο σε αυτό, καταδεικνύοντας πως οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση -ιδιαίτερα στην περίπτωση όπου έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος- χρειάζεται να δεις προσεκτικά εκτός από τα συναισθήματα και τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία κατάσταση, προκειμένου να υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει τις συνθήκες για να αφιερώσεις χρόνο όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή αλλά να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα τα οποία ενισχύουν τη δημιουργική σου διάθεση και σε βοηθούν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ο Ιούλιος καταδεικνύει πόσο σημαντική είναι η ανάγκη να χαλαρώσεις και να αφιερωθείς σε οτιδήποτε σου δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, σε αυτό φαίνεται πως θα συμβάλλει και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα ξεκινήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακά για εσένα και το σύντροφό σου και θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για να κάνετε πράγματα μαζί και να οργανώσετε/υλοποιήσετε ένα ταξίδι.

Από τις 11/7 που ο Άρης δεν θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Λέοντα και θα έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου (από τη νέα του θέση ταιριάζει περισσότερο με την ενέργειά σου) θα υπάρχει καλύτερη διάθεση και ενέργεια για επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στις 23/7 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Η αναδρομή της Αφροδίτης ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα ή πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος αυτός ο μήνας θα έχει ευκαιρίες να κάνεις μία νέα γνωριμία, να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις και να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Στα τέλη του μήνα κάποια αισθηματικά ζητήματα μπορεί να μπερδευτούν, ιδιαίτερα αν υπάρξει επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση έλεγξε προσεκτικά τα δεδομένα του παρόντος καθώς είναι αυτά στα οποία χρειάζεται να βασιστείς.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Ιούλιος προμηνύεται ένας άκρως ενδιαφέρον μήνας για εσένα με πολλές στιγμές εύνοιας, ξεκούρασης αλλά και αισθηματικών επιτυχιών! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτό το μήνα στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργώντας μία ευχάριστη διάθεση όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, με αποτέλεσμα οι συναντήσεις και οι συζητήσεις να έχουν ένα θετικό πρόσημο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία γνωριμία ή ακόμα και να ξεκινήσει μία σχέση κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης, ενός ταξιδιού ή μιας κοινωνικής εμφάνισης. Βέβαια από τις 11/7 ο Άρης δεν θα βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα και θα περάσει στην Παρθένο, κάτι που δείχνει πως μπορεί να προκύψουν και κάποιες δουλειές οι οποίες θα μειώσουν αρκετό από τον προσωπικό σου χρόνο.

Από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα είναι πιθανό να υπάρξει η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν. Η αναθέρμανση ενός ειδυλλίου είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο κατά τη διάρκεια όπου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη (από τις 23/7 έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου). Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα προσφέρει ευκαιρίες για να κάνεις διακοπές με το σύντροφό σου, να δείτε νέα μέρη και να αφιερώσετε χρόνο σε οτιδήποτε σας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες δουλειές για εσένα οι οποίες μπορεί να σε οδηγήσουν να αναβάλεις κάποια σχέδια με το ταίρι σου, να θυμάσαι πως όσο πιο ευέλικτος είσαι με τυχόν αλλαγές τόσο πιο εύκολο θα είναι να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Κοντά στα τέλη του μήνα είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα από το παρελθόν θα αρχίσουν να κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους, προσπάθησε να αποφύγεις την αναμόχλευση τους και αφιέρωσε την προσοχή σου σε ζητήματα του παρόντος αλλά και στα πράγματα που θέλεις να κάνεις με το ταίρι σου σε μελλοντικό χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας, καταδεικνύοντας την αρχή μιας νέας κατάστασης στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου – Αιγόκερω) στις 3/7 και οι θετικές όψεις που θα σχηματίζει μαζί τους ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσουν στη διευθέτηση ενός θέματος που αφορά μία σχέση/γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Επίσης θα συμβάλουν στην εξέλιξη μιας σχέσης -αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς- και δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν στο επόμενο βήμα. Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα υπάρξουν και κάποιες σκέψεις που θα σου φέρουν ανησυχία, προσπάθησε να αξιολογήσεις αν ανταποκρίνονται σε ρεαλιστικά δεδομένα ή αν απλά είναι προϊόν μιας γενικότερης εσωτερικής ανησυχίας.

Από τις 11/7 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου τέτοιου είδους σκέψεις θα αρχίσουν να σε απασχολούν ολοένα και λιγότερο, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου και θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν μια σχέση/γνωριμία και όχι σε αυτά που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανησυχίες. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στις 23/7 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της, η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε τις «Συμπληγάδες πέτρες» του παρελθόντος που θα μπορούσαν να φέρουν προβλήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε θέματα του παρόντος αλλά και σε κάποια σχέδια που έχετε για το προσεχές μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθεις ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο πού έρχεται από το παρελθόν, αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και αρκετές σκέψεις. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση προσπάθησε να δεις και τα δεδομένα που υπάρχουν στο παρόν και μη βασιστείς μόνο στις αναμνήσεις και τα δεδομένα του τότε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία αποφάσεων σχετικά με ζητήματα της προσωπικής σου ζωής είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα ενδεχομένως να υπάρχουν αρκετές στιγμές έντασης σε προσωπικό επίπεδο, προσπάθησε να τις αποφύγεις ή να μην τις αφήσεις ανεξέλεγκτες, καθώς αυτές θα μπορούσαν να αποσταθεροποιήσουν μία σχέση/γνωριμία. Από τις 11/7 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου σταδιακά θα αρχίσουν να εμφανίζονται περισσότερες ευκαιρίες χαλάρωσης και ηρεμίας στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται το ζώδιο του Λέοντα και να βοηθά ουσιαστικά στη βελτίωση προσωπικών υποθέσεων ή μιας σχέσης/γνωριμίας η οποία ενδεχομένως να είχε αρκετές στιγμές έντασης το προηγούμενο διάστημα.

Την ίδια ημέρα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα και θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στο να υπάρξουν δίαυλοι επικοινωνίας σε προσωπικές/αισθηματικές υποθέσεις. Από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου και μπορεί να φέρει επανασυνδέσεις, πρόσωπα από το παρελθόν αλλά και την αναθέρμανση ενός παλαιότερου ειδυλλίου. Αν ανήκεις σε αυτούς που επιθυμείς να έχεις -ή να δώσεις- μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση τότε το παραπάνω διάστημα είναι ιδανικό για αυτό. Σε κάθε άλλη περίπτωση (είτε έχεις ήδη μία σχέση η οποία σε γεμίζει είτε είσαι ελεύθερος) καλό θα ήταν να μην αφιερώσεις χρόνο σε καταστάσεις του παρελθόντος, καθώς σε περιμένουν νέες «συγκινήσεις»!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακά για εσένα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σε φέρει σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα και ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Μέσω κοινών φίλων και γνωστών είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία αλλά και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύει πως αυτή τη νέα γνωριμία μπορείς να την κάνεις ακόμα και όταν πηγαίνεις στη δουλειά σου, μιας και ο έρωτας μπορεί να σε βρει παντού! Από τις 11/7 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου θα τονίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και ίσως σε κάποιες από αυτές να δημιουργήσει εντάσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώνεις χρόνο με το σύντροφό σου σε πράγματα που σας ευχαριστούν και που σας βοηθούν να εκτονώσετε την ενέργειά σας, μία καλή ιδέα είναι να αρχίσετε μία δραστηριότητα όπως το κολύμπι ή ακόμα και πεζοπορία. Από τις 23/7 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα (η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου) είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, η οποία θα σε φέρει τετ α τετ με αναμνήσεις! Οι παρελθοντικές καταστάσεις και οτιδήποτε θυμίζει παρελθόν θα έχει την τιμητική του το παραπάνω διάστημα, ιδιαίτερα αν έχεις αφήσει κάποιες αισθηματικές «εκκρεμότητες».

Πηγή: myastro.gr

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μέχρι τα μέσα του μήνα, κάτι που υπόσχεται ευκαιρίες για γνωριμίες, προσωπικές συναντήσεις και φλερτ, καθώς θα φέρει την προσωπική σου ζωή σε πρώτο πλάνο. Οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου φαίνεται πως θα έχουν λίγη ένταση -παρά τη βοήθεια της Αφροδίτης- και θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή, ώστε να μην αφήσεις αυτή την ένταση να σε παρασύρει σε «ξεσπάσματα» απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάς. Από τις 17/3 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις δικές σου προσωπικές και αισθηματικές ανάγκες, κάτι που μπορεί -την ίδια στιγμή- να σε απομακρύνει από τις ανάγκες του συντρόφου σου.

Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία μεταξύ αυτών που θέλεις εσύ και αυτών που θέλει εκείνος, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι πολύ σημαντικό για να υπάρχει ένα καλό κλίμα μεταξύ σας, χωρίς προστριβές και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του Μαρτίου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις και να προσέξεις ένα πρόσωπο το οποίο πιθανό να βρίσκεται ήδη κάπου κοντά σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την παρόρμηση και την εγωιστική διάθεση -που θα είναι χαρακτηριστικό του Μαρτίου- καθώς αν τις «αφήσεις» να εμπλακούν σε προσωπικές υποθέσεις και γνωριμίες, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να δημιουργήσουν μία εσωτερική αναστάτωση και δυσθυμία, που πιθανό να κάνει την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών, όχι μόνο με το σύντροφό σου ή με κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε γενικότερο πλαίσιο. Το καλό νέο του Μαρτίου είναι πως ο Κρόνος φεύγει από ένα ζώδιο που σε έχει «ταλαιπωρήσει» αρκετά -τον Υδροχόο- και περνά σε ένα ζώδιο πολύ πιο φιλικό προς την ενέργειά σου, τους Ιχθύς. Από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει σε συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα, σχετικά με το τι αναζητάς σε προσωπικό επίπεδο καθώς επίσης και τι δεν θέλεις σε καμία περίπτωση. Η Αφροδίτη το μισό μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, μία θέση από την οποία θα δημιουργεί ροπή σε παρασκηνιακές ενέργειες, κρυφές συναντήσεις και μυστικές συνομιλίες, κάτι που δεν θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Από τις 17/3 που θα περάσει στο ζώδιό σου θα σημάνει την αρχή ενός πολύ καλού διαστήματος για την προσωπική σου ζωή.

Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα ενισχύσει τη γοητεία σου, την καλή σου διάθεση, την ανάγκη να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και ύστερα τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή αυτόν που θέλεις να έρθει δίπλα σου. Αν έχεις βρει ένα σύντροφο μετά τις 17/3 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς και σε πράγματα που αγαπάτε, κάτι το οποίο θα συμβάλλει θετικά στη διάθεσή σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος μετά τα μέσα του μήνα θα εμφανιστούν πιο πολλές ευκαιρίες να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, τα οποία αφορούν μία αισθηματική σου υπόθεση και ήταν αρκετά μπερδεμένα. Επίσης φαίνεται πως αν θέλεις να γνωρίσεις κάποιον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου οι πιθανότητες αυτό το σενάριο να γίνει πραγματικότητα θα αυξηθούν με μαθηματική πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Μάρτιος φαίνεται πως θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα, καθώς η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3 θα φέρει αρκετή δουλειά και ευθύνες που θα απορρέουν από αυτή! Κάτι τέτοιο δείχνει πως ο χρόνος που θα έχεις για την προσωπική σου ζωή θα είναι περιορισμένος και έτσι θα χρειαστεί να κάνεις από νωρίς «τα κουμάντα σου», ώστε να υπάρξει ισορροπία. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως και τις 16/3 θα είναι βοηθητική για τη διάθεσή σου, καθώς θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα, αρκετά εξωστρεφές και θα φροντίζει να σου «υπενθυμίζει» τις μικρές χαρές της ζωής, όπως μία έξοδος με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος μία έξοδο με φίλους και καλή παρέα!

Από τις 17/3 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να ξεκινήσει δειλά-δειλά ένα νέο ειδύλλιο το οποίο φαίνεται πως ίσως θα παραμείνει στην «αφάνεια» για κάποιο διάστημα, καθώς ούτε εσύ ούτε το μελλοντικό ταίρι σου θα θέλει να το «δημοσιοποιήσετε». Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου αναζητά συναισθηματική σταθερότητα και δημιουργεί πολύ καλό έδαφος σε περίπτωση που θέλεις να ξεκινήσει μία προσωπική γνωριμία, η οποία θα μπορέσει να εξελιχθεί και να παραμείνει σταθερή στο πέρασμα του χρόνου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε το πρώτο μισό του μήνα που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να πάρεις το σύντροφό σου, να βγείτε, να διασκεδάσετε και να δείτε αγαπημένους σας φίλους, καθώς αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Μάρτιος είναι ένας υποστηρικτικός μήνας για εσένα, κάτι το οποίο θα γίνει περισσότερο εμφανές κατά το δεύτερο μισό του με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου (17/3). Μέχρι τότε οι πρώτες ημέρες του Μαρτίου είναι πιθανό να δημιουργήσουν κάποιες «αναταράξεις» επικοινωνιακής φύσεως, τις οποίες όμως θα μπορέσεις να αποφύγεις, αρκεί να ακολουθήσεις το ρητό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω». Οι συζητήσεις για προσωπικά σου ζητήματα με φίλους και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ενδεχομένως να σε αποσυντονίσουν και τελικά να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και υπάρχουν κάποια ζητήματα με το σύντροφό σου προτίμησε να τα συζητήσεις μαζί του και να αποφύγεις την εμπλοκή οποιουδήποτε άλλου προσώπου, καθώς με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις την πιθανότητα να περιπλέξουν τα πράγματα και να οδηγήσουν σε διενέξεις και αντιπαραθέσεις με φόντο την προσωπική σου ζωή.

Μετά τις 17/3 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για «ντόλτσε βίτα» για αυτό κάνε υπομονή μέχρι τότε και προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις παρορμητική φύσεως. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 17/3 φαίνεται πως θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις ξανά χρόνο στις δικές σου ανάγκες, στον εαυτό σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Κάποιοι φίλοι σου και πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου ενδεχομένως να σε παρακινήσουν σε εξόδους και πάρτι, κάτι το οποίο θα αποτελέσει αφορμή για φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Μάρτιος είναι μήνας αποφάσεων καθώς η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στις 6/3 και η είσοδος του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3, θα σε οδηγήσει σε συνειδητοποιήσεις αλλά και κατασταλάξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία πέρασε από «τεστ αντοχής» τα προηγούμενα χρόνια, φαίνεται πως αυτός θα είναι ο μήνας της επιβράβευσης και σε αυτό θα συμβάλει και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως τις 16/3, που θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό εξωστρεφές και επικοινωνιακό κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο να έρθετε κοντά αλλά να περάσετε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα, να βγείτε, να κάνετε πράγματα που θέλετε και να το «ρίξετε» λίγο έξω. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πολύ βοηθητικό για να φλερτάρεις και μέσα από νέες γνωριμίες είναι πιθανό να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα σου φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον, λόγω της ξεχωριστής κοσμοθεωρίας του.

Οι συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους και φαίνεται πως μία από αυτές μπορεί να σε φέρει πραγματικά κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου φανεί πολλά υποσχόμενο. Από τις 17/3 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει διαφορετικές ανάγκες σε προσωπικό επίπεδο. Η συναισθηματική ταύτιση θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για μία προσωπική σου σχέση και θα έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που φαίνεται πως θα υπάρξει απόλυτη ταύτιση μεταξύ σας. Τα συναισθήματα θα είναι ιδιαίτερα έντονα με την επιρροή αυτής της Αφροδίτης και θα υπάρχει τάση να τα ζήσεις όλα «στο κόκκινο». Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις αλλά και αντιδράσεις, ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις προσωπικές σου σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα τονίσει ιδιαίτερα τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3. Ο Κρόνος θα παραμείνει σε αυτή τη θέση τα επόμενα τρία περίπου έτη και θα σε οδηγήσει να δεις προσεκτικά τις προσωπικές σου σχέσεις, τις επιλογές, τα εμπόδια αλλά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πιθανό να δημιουργήσει καταστάσεις οι οποίες θα συμβάλλουν σε συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα. Αν η σχέση σου έχει χτιστεί πάνω σε σταθερές βάσεις τότε η παρουσία του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο θα την επιβραβεύσει και είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει στο επόμενο βήμα. Αν είσαι ελεύθερος θα κληθείς να δεις πιο συνειδητοποιημένα τι είναι αυτό που αναζητάς από μία σχέση και ένα σύντροφο και ύστερα να κάνεις την επιλογή σου. Οι παρορμητικές αποφάσεις δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Κρόνου, ο οποίος θα στέκεται απέναντί σου, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγεις τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις. Από τις 17/3 η είσοδος της Αφροδίτης το ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για να κάνεις μία νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου. Αυτή η γνωριμία πιθανό να γίνει κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εμφάνισης, μίας συνάντησης με φίλους, συγγενείς, κουμπάρους και πρόσωπα που βρίσκονται στο κοντινό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον! Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ υποστηρικτική για να ξεκινήσει μία νέα σχέση, η οποία θα βασίζεται την αμοιβαία κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Μάρτιος είναι ένας απαιτητικός μήνας σε γενικότερο πλαίσιο, όμως φαίνεται πως θα φέρει καλά νέα στους εκπροσώπους του ζωδίου σου, τα οποία δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Κριό και η σύνοδος της με το Δία που βρίσκεται και εκείνος στο ίδιο ζώδιο, υποδηλώνουν μία πολύ σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και μία πολύ σημαντική γνωριμία αν είσαι ελεύθερος. Η τύχη θα ακολουθεί τις επιλογές σου και θα κάνει την εμφάνισή της σε καταστάσεις της προσωπικής σου ζωής. Βέβαια αυτός ο μήνας πέρα από εύνοια σε προσωπικό επίπεδο θα έχει και αρκετές δουλειές -τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του- και με κάποιο τρόπο χρειάζεται να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε προσωπικές και εργασιακές υποχρεώσεις.

Από τις 17/3 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά -συναισθηματικά- με αυτόν που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα με αποτέλεσμα κάποιες φορές να ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρεις μία απόφαση λόγω συναισθηματικής παρόρμησης και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα νιώσεις πως υπάρχει ταύτιση και μπορεί να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι -χωρίς να χρειαστεί να εξηγήσεις και πολλά- κάτι που θα δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Μάρτιος θα ξεκινήσει χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες για τον τομέα των σχέσεων, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού μέχρι τις 16/3 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας. Βέβαια παρόλο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν θα είναι τόσο υποστηρικτικό προς το ζώδιό σου, φαίνεται πως ο Μάρτιος έχει μεγάλα σχέδια για εσένα, καθώς ο Κρόνος θα αποχωρήσει από τον Υδροχόο (που ίσως να σε ταλαιπώρησε αρκετά) και θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Από τη νέα του θέση θα κάνει προτεραιότητα τη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή και σε αυτή χρειάζεται να επενδύσεις το επόμενο διάστημα.

Το δεύτερο μισό του μήνα θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξέλιξη μιας γνωριμίας ή μιας προσωπικής σχέσης, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 17/3 θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για αυτό. Αν είσαι ελεύθερος η Αφροδίτη στο νέο της ζώδιο είναι πολύ βοηθητική για να κάνεις νέες γνωριμίες και να επενδύσεις σε μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Μία νέα σχέση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο υπό το πρίσμα αυτής της Αφροδίτης. Αν έχεις βρει το ταίρι σου το δεύτερο μισό του Μαρτίου θα είναι πολύ υποστηρικτικό για τη σχέση με το ταίρι σου, καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επενδύσεις χρόνο και προσοχή σε αυτή. Η κάθε «δράση» θα έχει και την ανάλογη «αντίδραση» από την άλλη πλευρά και είναι σίγουρο πως οτιδήποτε κάνεις για τη σχέση σου θα εκτιμηθεί δεόντως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας πού θα ξεκινήσει με αισιοδοξία για την έκβαση προσωπικών και αισθηματικών υποθέσεων, καθώς θα έχεις σύμμαχο σου την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού μέχρι και τις 16/3. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα είναι ιδανικό για να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να περάσεις όμορφες στιγμές ακόμα και να ερωτευτείς! Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο πολλά υποσχόμενο και να αποτελέσει το νέο αντικείμενο του πόθου σου. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και φαίνεται πώς θα προκαλείς πολύ θετικές εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχνάς! Αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για όσο διάστημα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Από τις 17/3 που θα περάσει στον Ταύρο θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία ενδεχομένως να αποσπάσουν την προσοχή σου από προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάποιες ημέρες του μήνα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με το σύντροφό σου, καθώς είναι πιθανό να νιώθεις πως έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα. Προσπάθησε να μην μπεις στο παιχνίδι της δράσης/αντίδρασης, καθώς θα είναι σπατάλη ενέργειας. Αυτό που θα είναι πολύ βοηθητικό, είναι να κάνετε την καθημερινότητα σας πιο φιλική για εσάς και αυτό θα επιτευχθεί αν αφιερώσετε χρόνο σε πράγματα που θέλετε, σε δραστηριότητες αλλά και σε συναντήσεις με αγαπημένους σας φίλους. Να θυμάσαι πως αυτό το μήνα είναι σημαντικό να κρατήσεις την επικοινωνιακή σου διάθεση, η οποία κατά διαστήματα μπορεί να περιορίζεται λόγω του τρεξίματος και των υποχρεώσεων, όμως αυτή θα είναι πολύ βοηθητική σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας όπου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές γνωριμίες, κάτι που θα οδηγήσει σε ένα τελείως διαφορετικό μοτίβο την προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος από το ζώδιο των Ιχθύων (7/3) θα επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνείς και είναι πολύ πιθανό να επενδύσεις περισσότερο στις πράξεις και λιγότερο στις υποσχέσεις. Έτσι λοιπόν αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα περιμένεις να δεις από εκείνο πράξεις και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως και τις 16/3 μπορεί να φέρει παρόρμηση, όμως αυτή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την εξέλιξη είτε μιας σχέσης είτε μιας γνωριμίας. Θα χρειαστεί να περιορίσεις τον εαυτό σου τις φορές που θα αισθανθείς πώς θέλεις να πεις ή να κάνεις κάτι βιαστικά, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στις προσωπικές σου σχέσεις. Το καλύτερο διάστημα αυτού του μήνα -είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεστε σε μία σχέση- θα ξεκινήσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου (17/3). Η Αφροδίτη από αυτό το ζώδιο θα είναι φιλική προς την ενέργειά σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό, να ανανεωθείς, να ασχοληθείς με μία νέα δραστηριότητα, να δοκιμάσεις ένα νέο χόμπι. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα «παρασύρεις» και το σύντροφό σου σε αυτή τη διάθεση, κάτι που θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έρθουν ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να επικεντρωθείς σε αυτόν που θα μιλήσει στην καρδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Μάρτιος θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός μήνας για την προσωπική σου ζωή, καθώς η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σου και η είσοδος του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3 θα δώσει «ανάσα» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό όσον αφορά τον τομέα των σχέσεων, να δεις τι πήγε καλά, τι πήγε λάθος και τι ενδεχομένως θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία πέρασε τα crash test του Κρόνου, ο Μάρτιος για τη σχέση σας θα είναι πολύ βοηθητικός, παρόλο που θα είναι πιο απαιτητικός σε άλλους τομείς. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Κριού έως τις 16/3 θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και να επενδύσετε στην κοινωνική σας διάθεση.

Από τις 17/3 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, όμως αυτό συνεπάγεται και κάποια έξοδα. Σε περίπτωση που μένεις μαζί με το σύντροφό σου συζήτησε τυχόν αλλαγές και μην τις αφήσεις για έκπληξη! Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα θα συμβάλει στο να γίνουν κάποιες γνωριμίες, όμως θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς η παρορμητική διάθεση που θα υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο ενδεχομένως να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και βιαστικά συμπεράσματα. Από τις 17/3 και μετά με την Αφροδίτη να έχει περάσει στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή. Αν κάνεις μία γνωριμία κατά το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως μετά τα μέσα Μαρτίου θα έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την εξέλιξη αυτής της γνωριμίας.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα σημάνει την έναρξη μιας χρονικής περιόδου, μιας τριετίας, εντελώς διαφορετικής από την προηγούμενη. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου στις 7/3 θα φέρει στο προσκήνιο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και θα σε οδηγήσει να σκεφτείς τις δικές σου ανάγκες, τις ανάγκες των άλλων, τι κάνεις για εσένα, τι κάνεις για τους άλλους και να κρατήσεις ισορροπία σε όλα τα παραπάνω. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση -κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου- ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα τα οποία θα οδηγήσουν τη σχέση σου σε ένα τεστ αντοχής. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις σε προσωπικές υποθέσεις, καθώς ο Κρόνος αναζητά από εσένα σύνεση και σταθερότητα. Στα μέσα του μήνα λόγω του τετραγώνου Ηλίου/Άρη μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παραπάνω αφορμές για προστριβές στην προσωπική σου ζωή, όσο περισσότερο τις αποφύγεις τόσο περισσότερο θα κρατήσεις τις ισορροπίες.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι και τις 16/3 στο ζώδιο του Κριού, μία θέση από την οποία θα σε οδηγεί να επενδύσεις χρόνο στον άνθρωπο που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και προάγει την αίσθηση της συναισθηματικής σταθερότητας. Από τις 17/3 που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει ένα πιο εξωστρεφές και ήρεμο διάστημα με περισσότερες ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Μάλιστα αυτές οι γνωριμίες είναι πιθανό να έρθουν μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου ή κατά τη διάρκεια συναντήσεων και επισκέψεων σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Από τις 26/3 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε ξεσηκώσει να κάνεις νέα πράγματα, να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες και να αναζητήσεις καινούργια χόμπι, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με κάποιον που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα!

Πηγή: Myastro.gr

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει λίγο απαιτητικά για εσένα καθώς μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές όχι μόνο σε μία σχέση αλλά και στην προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Φαίνεται πως το παρελθόν θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Προσπάθησε να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπήρχαν τότε, να τα συγκρίνεις με αυτά που υπάρχουν τώρα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς η συναισθηματική παρόρμηση θα είναι έντονη.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το μήνα μπορεί να μην έχετε το χρόνο που θα θέλατε για εσάς καθώς φαίνεται πως θα προκύψουν κάποια ζητήματα με τη δουλειά τα οποία θα σας απομακρύνουν με το ταίρι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για αυτό το λόγο θα γίνει ακόμα πιο έντονη η ανάγκη να περνάς ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, μιας και φαίνεται πως θα είναι περιορισμένος. Ο Ιανουάριος θα δώσει την αίσθηση της σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως από τα τέλη του μήνα θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις όσον αφορά προσωπικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα επαναφέρει αναμνήσεις και γεγονότα του παρελθόντος τα οποία δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία για να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο που έχετε χαθεί, πολύ πιθανό να προκύψει και μία επανασύνδεση. Γενικά αυτός ο μήνας δείχνει πως το παρελθόν θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις σου και στις επιλογές που θα κάνεις στο παρόν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντηθείς ξανά ακόμα και τυχαία πρόσωπο με το οποίο υπάρχει «προϊστορία» και τελικά να αποφασίσετε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Αν όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε καλύπτει, προτίμησε να μην ρισκάρεις κάτι που έχεις φτιάξει στο παρόν για να κάνεις ένα μετέωρο βήμα στο παρελθόν.

Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα για εσάς, να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή μία κοντινή εξόρμηση καθώς και για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτός ο μήνας σε γενικές γραμμές είναι φιλικός για εσένα αρκεί να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις, ιδιαίτερα για ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες να έρθει κάτι από το παρελθόν θα είναι αρκετές κατά τη διάρκεια του μήνα και φαίνεται πως θα αυξηθούν περισσότερο προς το τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει έντονα συναισθήματα, πάθη αλλά και λάθη, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τη διαχείριση των δεδομένων που θα υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις τα λάθη. Γενικά αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που είστε παλιοί γνώριμοι και την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει και έντονα συναισθήματα. Αυτά μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε αποδιοργανώσουν, για αυτό θα πρέπει να φιλτράρεις με τη λογική ακόμα και τα ζητήματα της καρδιάς, καθώς αυτό θα είναι σωτήριο για αυτό το μήνα.

Αν υπάρχουν αισθηματικές εκκρεμότητες και κάποια θέματα τα οποία αφορούν μία προσωπική σχέση και χρειάζονται συζήτηση, προτίμησε να τα διευθετήσεις κατά το πρώτο μισό του Ιανουαρίου που το έδαφος θα είναι το ίδιο επικοινωνιακό αλλά με λιγότερες πιθανότητες παρεξηγήσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάποιες εντάσεις με το σύντροφό σου μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και αυτές θα δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ σας, αλλά θα ανάψουν ξανά τη φλόγα της σχέσης σας, αρκεί να μην τις αφήσεις να εκτροχιαστούν. Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να έρθετε κυριολεκτικά κοντά και να θυμηθείτε ξανά όλα αυτά που σας έκαναν να ερωτευτείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με ιδιαίτερη έμφαση σε αισθηματικές υποθέσεις. Γενικά αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιές αψιμαχίες αλλά και παράπονα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση με το ταίρι σου και να μην έχουν διευθετηθεί ακόμα. Τα γεγονότα του παρελθόντος θα δώσουν δυναμικό παρών μέσα σε αυτό το μήνα και τώρα είναι η ευκαιρία σου είτε να τα διευθετήσεις και να τα αφήσεις οριστικά πίσω σου είτε να τα αφήσεις να σε «κυνηγούν» κατά καιρούς.

Αυτός ο μήνας ευνοεί πολύ τις επανασυνδέσεις και αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει το παραπάνω σενάριο τότε αυτές οι ημέρες θα είναι κατάλληλες για να κάνεις τις κινήσεις σου. Ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες για να υπάρξει επικοινωνία και καλή διευθέτηση για μία αισθηματική υπόθεση που έρχεται από το παρελθόν θα έχεις τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Γενικά αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει επικοινωνιακή ευκολία στην προσέγγιση παλαιότερων αισθηματικών υποθέσεων.

 

ΛΕΩΝ

Λέων μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας όμως οι απαιτήσεις του δεν θα αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αλλά τα εργασιακά όπως και την καθημερινότητά σου, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, καθώς αυτά θα μπορούσαν να σε απομακρύνουν το σύντροφό σου. Κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν.

Ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και στις πρακτικές λεπτομέρειες όπως παραδείγματος χάριν την ώρα που έχεις κανονίσει να περάσεις να πάρεις το σύντροφό σου ή έχετε κανονίσει να συναντηθείτε έξω, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία συνάντηση ή επικοινωνία με ένα παλιό σου σύντροφο. Το να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που ήταν σημαντική για εσένα αλλά αυτή τη στιγμή ανήκει στο παρελθόν, είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε θέματα και πρόσωπα που έρχονται από το παρελθόν, καθώς και στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με αισιοδοξία για εσένα και βασικό ρόλο για αυτή θα παίξουν οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς, τα φλερτ που θα έχεις αλλά και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις. Γενικά αυτός ο μήνας, δείχνει πως οι αισθηματικές σου ανάγκες και το τι ζητάς από ένα σύντροφο θα αλλάξει. Έτσι λοιπόν είναι πιθανό μέσα σε αυτές τις αναθεωρήσεις και τις επαναξιολογήσεις να συνειδητοποιήσεις πως ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει αυτό το διάστημα τελικά δεν σου ταιριάζει και ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα ειδύλλιο στο παρελθόν είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

Τέτοιου είδους διλήμματα και σκέψεις θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία νέα σχέση με έναν παλιό γνώριμο. Θα υπάρξουν νέα δεδομένα, εκπλήξεις αλλά και φλερτ στη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να επανέλθουν κάποια γεγονότα από το παρελθόν τα οποία μπορεί να μην αφορούν ακριβώς εσάς αλλά πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος. Γενικά αυτός ο μήνας δημιουργεί μία δυσκολία στην επικοινωνία. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το τι λες αλλά και κυρίως τον τρόπο που το λες, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Προς το τέλος του μήνα, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να κατασταλάξεις όσον αφορά μία επιλογή στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου καλή χρονιά! Ο πρώτος μήνας του έτους ξεκινά με εσωστρέφεια για εσένα, όμως αυτή ακριβώς η εσωστρέφεια θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες σου ανάγκες και να σκεφτείς τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή. Οι επανασυνδέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, όμως για να κάνεις τη σωστή επιλογή θα πρέπει πρώτα να έχεις αφουγκραστεί τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και ύστερα να δεις αν ταυτίζονται με ενός προσώπου που είτε θα έρθει από το παρελθόν είτε θα εμφανιστεί τώρα μπροστά σου.

Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να έχει ασυνεννοησία και κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όμως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάτι που θα δημιουργήσει τις συγκυρίες για επανασύνδεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου στο σπίτι μακριά από «φασαρία», κόσμο και λοιπές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για εσάς αυτό το μήνα. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν να επηρεάσουν τη διάθεσή σου στο παρόν και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Μάλιστα αν κάποια από αυτά εμφανιστούν ξανά, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα διευθετήσεις οριστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα, όμως θα έχει και ευκαιρίες οι οποίες θα αναθερμάνουν μία γνωριμία η οποία είχε παγώσει το προηγούμενο διάστημα και θα βοηθήσουν να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν στην προσωπική σου ζωή. Γενικά αυτός ο μήνας δείχνει πως είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη αρκετές φορές σχετικά με την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Τα αισθηματικά «μπρος – πίσω» πιθανό να κουράσουν όχι μόνο εσένα αλλά και τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, για αυτό προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις αν δεν έχεις κατασταλάξει και δεν είσαι σίγουρος για αυτές.

Μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου αλλά και κοινών φίλων δεν αποκλείεται να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που υπήρξε μία αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν. Αν αυτή συνάντηση γίνει μετά τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να επικοινωνήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε είχαν πειράξει κατά το παρελθόν ή να κάνεις μία εξομολόγηση στο σύντροφό σου και να πεις πράγματα τα οποία ήθελες να του πεις εδώ και καιρό. Θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες αλλά και του συντρόφου σου και να μπορέσεις να τις καταλάβεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά δυναμικά για εσένα και φέρνει σχέδια που αφορούν την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Αυτός ο μήνας δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αρκετές φορές σκέψεις οι οποίες θα σε γυρίσουν πίσω σε γεγονότα και πρόσωπα του παρελθόντος ή θα δημιουργήσουν διλήμματα. Φαίνεται πως το παρελθόν θα δώσει δυναμικό παρών κυρίως σε οτιδήποτε αφορά αισθηματικές υποθέσεις! Το καλό νέο είναι ότι θα υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου με τους οποίους θα μπορείς να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν, τα προσωπικά σου θέματα και να πάρεις μία καλή συμβουλή.

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πώς μπορεί και εσύ εύκολα να αλλάξεις γνώμη σχετικά με μία επιλογή σου, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει μία σειρά προβλημάτων. Για αυτό το λόγο -αν είσαι ελεύθερος- μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από έντονα αλλά παρορμητικά συναισθήματα και να υποσχεθεί πράγματα τα οποία θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Μία επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα παρερμηνευθούν είτε από εσένα είτε από το ταίρι σου, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα επιλέξεις να προσεγγίσεις τα ζητήματα που θα χρειαστούν διευθέτηση κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου καλή χρονιά! Διατηρείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον Ιανουάριο καθώς πολλά από τα αστρολογικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο δικό σου ζώδιο, κάτι που δείχνει πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο. Γενικά αυτός ο μήνας, μιλάει για ένα ξαφνικό έρωτα ή μία συνάντηση η οποία θα εγείρει έντονα συναισθήματα. Πολύ πιθανό αυτή η συνάντηση να σχετίζεται με ένα πρόσωπο ή μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος. Αν θέλεις να υπάρξει μία επανασύνδεση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να το προσπαθήσεις, μιας και το παρελθόν θα έχει εξέχουσα θέση και θα παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής αλλά και τις αποφάσεις σου.

Ο Ιανουάριος αυξάνει τις πιθανότητες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα επηρεάσουν το κλίμα συναντήσεων και ραντεβού. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν εσένα και το ταίρι σου και έρχονται από το παρελθόν, κυρίως αν υπάρχουν και κάποια παράπονα μεταξύ σας. Οι προτεραιότητές σου φαίνεται πως θα αλλάξουν για αυτό το μήνα, κάτι που μπορεί να φέρει πρακτικές αλλαγές στη σχέση με το ταίρι σου, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει νέα δεδομένα ή θα σε οδηγήσει να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής. Οι αστρολογικές όψεις του μήνα, ενδεχομένως να ξυπνήσουν συναισθήματα τα οποία αφορούν ένα πρόσωπο και μία σχέση του παρελθόντος. Η επικοινωνία θα παίξει βασικό ρόλο σε αισθηματικές προσεγγίσεις αλλά και στις διευθετήσεις θεμάτων που έρχονται από το παρελθόν. Λόγω του ότι θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός κάποιες στιγμές μπορεί να παρασυρθείς σε αμετροέπεια, γι’ αυτό σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να θυμάσαι πως «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν».

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν κάποια «μελανά» σημεία τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Μην κρατάς παράπονα μέσα σου καθώς αν τα επικοινωνήσεις προς το ταίρι σου θα είναι πιο εύκολο να αναγνωριστούν και να διευθετηθούν. Αν κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου τότε αυτός ο μήνας θα κυλήσει ευχάριστα για εσάς, χωρίς εντάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και η επικοινωνία θα είναι αυτή που θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες αλλά και αισθηματικές προσεγγίσεις. Γενικά αυτός ο μήνας μιλά για μία ξαφνική γνωριμία ακόμα και έναν έρωτα που μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου πάρει την καρδιά κατά τη συνάντηση σου με φίλους ή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης. Ο Ιανουάριος, μπορεί να επαναφέρει κάποιες αισθηματικές υποθέσεις από το παρελθόν στο παρόν, όμως πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να δεις αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε αυτές κι αν μπορεί κάτι να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο τώρα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια διλήμματα τα οποία θα αφορούν την προσωπική σου ζωή, όμως θα νιώσεις πιο σίγουρος για τις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα ήταν να αξιολογήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτή, μιας και θα υπάρχει τάση να ειπωθούν πράγματα «εν τη ρύμη του λόγου», τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Παρόλα αυτά αν υπάρχει καλή διάθεση μεταξύ σας είναι σίγουρο πως τυχόν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν θα βρουν τρόπο να διευθετηθούν και δεν θα επισκιάσουν το κλίμα στη σχέση σας.

Πηγή: Myastro.gr

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας ο οποίος σε προτρέπει να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου και τα συναισθήματά σου στα κατάλληλα πρόσωπα. Το πρώτο μισό προμηνύεται άκρως εξωστρεφές και επικοινωνιακό, όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να έχει και κάποιες «παγίδες» πάνω σε συζητήσεις με το σύντροφό σου. Η ανάγκη σου να δεις το σύντροφό σου πρωτίστως σαν φίλο θα είναι έκδηλη αυτό το μήνα, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τη συντροφική πλευρά της σχέσης σας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στην οποία νιώθεις ότι μπορείς να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις αυτός ο μήνας δεν θα φέρει σημαντικά ζητήματα σε εσάς, παρά μόνο κάποιες μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με ζητήματα τα οποία έχουν κλείσει ή πολύ πιθανό να κάνει και την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στο παραπάνω σενάριο μιας και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε έντονα αλλά παρορμητικά συναισθήματα, τα οποία μπορεί να σε αποσυντονίσουν σε γενικότερο πλαίσιο. Αν υπήρξε ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πάρα πολύ πιθανό αυτό να έρθει ξανά στο προσκήνιο διεκδικώντας μία δεύτερη ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα εγείρει έντονα συναισθήματα και θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή, τις προσωπικές επιλογές και τις αποφάσεις σου πολύ σοβαρά. Ο Δεκέμβριος θα δημιουργήσει ή θα φέρει στο φως έντονα συναισθήματα, τα οποία θα μπορούσαν να διαταράξουν την ισορροπία που υπάρχει σε μία σχέση. Αυτό το σενάριο θα γίνει πιο πιθανό σε περίπτωση που υπάρχουν «προηγούμενα» και ζητήματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί μεταξύ εσένα και ενός συγκεκριμένου προσώπου. Όσο εκφράζεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου ή ακόμα και τα παράπονά σου τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεις ανταπόκριση και να διευθετηθεί οποιοδήποτε ζήτημα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και νιώθεις πως τίποτα δεν σε γεμίζει προσπάθησε να βρεις καινούργιες δραστηριότητες με το σύντροφό σου και μην αφήσεις τη ρουτίνα να σας παρασύρει σε ένα τέλμα. Αν είσαι ελεύθερος εκτός του ότι μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις τις αισθηματικές σου προτεραιότητες να αλλάζουν. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να αλλάξει και μία επιλογή που έχεις κάνει ή να αλλάξεις γνώμη σχετικά με ένα πρόσφατο ειδύλλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Πιθανό να πάρεις την απόφαση να φύγεις από μία σχέση αν αυτή δεν σε καλύπτει ή αν είσαι ελεύθερος είναι εξίσου πιθανό να γνωρίσεις τώρα το μελλοντικό σου σύντροφο. Αυτό το μήνα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και πιθανά όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να σκεφτείς ξανά ένα ειδύλλιο το οποίο ανήκει στο παρελθόν ή να αναθεωρήσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Αν βρίσκεται σε μία σχέση αυτό μεταφράζεται ως αλλαγή στις ισορροπίες αυτής της σχέσης και ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Προσπάθησε να εκφράσεις αυτά που θέλεις και μην περιμένεις από το σύντροφό σου να τα μαντέψει. Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις γεμάτες πάθος ή να υπάρξει ξανά η επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τα δεδομένα του παρελθόντος από αυτά του παρόντος και να μην αφήσεις έντονα πάθη και έντονα συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις και σε παρορμητικές δηλώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια του φαίνεται πως θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου και θα χρειαστεί να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα. Αυτό μοιραία θα σε απομακρύνει από υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε δουλειές που έχετε από κοινού αλλά και στην καθημερινότητα που έχεις με το σύντροφό σου, καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί το κλίμα και η διάθεση που θα υπάρξει στη σχέση σας. Αν η καθημερινότητα είναι φορτική και πιεστική αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει και εσάς, για αυτό προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να τον αφιερώσεις -μαζί με το σύντροφό σου- σε πράγματα που σας αποφορτίζουν.

Ζητήματα που αφορούν μία σχέση θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο όπως επίσης και ζητήματα τα οποία αφορούν μία γνωριμία ή ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Στη δεύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή μιας και δεν αποκλείεται να ανοίξουν ξανά κάποια ζητήματα του παρελθόντος ή να κάνει την επιστροφή του ένας «μετανιωμένος πρώην» μπερδεύοντας τα δεδομένα αλλά και τις αποφάσεις σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ξεκαθαρισμάτων για την προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας θετικός μήνας για εσένα και θα σου χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και δημιουργίας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στις αρχές του μήνα ενδεχομένως να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να χαλάσουν παροδικά το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Το πρώτο μισό του μήνα θα ελαφρύνει το κλίμα και θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να εκφραστεί, να περάσει χρόνο με το σύντροφό του και να αφιερώσει την προσοχή του σε δημιουργικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες νότες αισιοδοξίας σε μία αισθηματική σου υπόθεση.

Από τα Χριστούγεννα το κλίμα αλλάζει, μία γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται και έρχονται θετικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή. Θα υπάρξουν και αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα τα οποία μπορεί να αλλάξουν τις προτεραιότητές ή το χρόνο που αφιερώνεις στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε υποχρεώσεις και ελεύθερο χρόνο καθώς αυτή θα είναι η λύση που θα σε βγάλει «αλώβητο» κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικό σε εργασιακό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέροντας μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκειά του θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές προσλαμβάνουσες, εναλλαγές συναισθημάτων ακόμα και αναθεωρήσεις επιλογών και αναγκών σε προσωπικό επίπεδο. Φαίνεται πως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να νιώσεις συναισθήματα όπως η κυκλοθυμία, η νευρικότητα και η ένταση κάτι που ενδεχομένως να περάσει και μέσα σε μία σχέση. Προσπάθησε να μην εμπλέξεις προσωπικά με επαγγελματικά ζητήματα όπως επίσης και να μην αφήνεις συναισθήματα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί λόγω πίεσης σε άλλους τομείς, να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αν είσαι ελεύθερος το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή, καθώς τότε και εσύ θα αποφασίσεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Ο Δεκέμβριος φέρνει αναθεωρήσεις στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου ή σε μία αισθηματική σου επιλογή. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ξεκινήσει μία περίοδος που η προσωπική σου ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και θα σε απασχολήσει πάρα πολύ μία σχέση, μία γνωριμία ή ακόμα και ένας έρωτας, που θα φέρει εξελίξεις!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ένας επικοινωνιακός μήνας ο οποίος θα έχει τις ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και να αφιερώσεις χρόνο σε κοινωνικές σχέσεις και επαφές. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση σε μία προσωπική σχέση λόγω λάθους συνεννόησης και επικοινωνίας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα τρίτων να εισβάλλουν μέσα στη σχέση σου και να την επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως θα φέρει ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή για να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Κάποιες αισθηματικές ανάγκες θα κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στο παρόν και θα επηρεάσουν όχι μόνο τις αποφάσεις και τις επιλογές σου, αλλά και μία σχέση η οποία σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν νιώθεις ότι υπάρχουν άλυτα ζητήματα που αφορούν μία σχέση και έχουν τις ρίζες τους σε παρελθοντικές υποθέσεις τώρα θα υπάρξει η ευκαιρία να τα διευθετήσεις με τον τρόπο που πρέπει. Εξίσου πιθανό είναι να ανάψει η φλόγα ενός αισθηματικού ειδυλλίου το οποίο έρχεται από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να βασίζονται σε έντονα συναισθήματα όμως δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων και να εγείρουν «αντιδράσεις».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί -μέσα από κάποιες αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν- να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες οι οποίες σχετίζονται και με πρακτικά και με οικονομικά αλλά και με αισθηματικά ζητήματα. Το πρώτο μισό του μήνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς και δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων που αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Οι παρορμητικές επιλογές είναι άλλο ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες σκέψεις οι οποίες σου δημιουργούν ανασφάλεια να σε οδηγήσουν σε τέτοιου είδους επιλογές. Από τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει ένα πιο ήρεμο διάστημα όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς θα παρατηρήσεις πως και εσύ θα αντιμετωπίζεις με περισσότερη υπομονή και ψυχραιμία τους άλλους αλλά και οι άλλοι θα είναι πιο ήρεμοι απέναντί σου.

Ο Δεκέμβριος θα φέρει στο προσκήνιο ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες οι οποίες παρέμειναν σε εκκρεμότητα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα σε βοηθήσει να δεις την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή και κατά πόσο τα δεδομένα που υπάρχουν εκατέρωθεν καλύπτουν τις αισθηματικές σου ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται με αφορμή κοινούς γνωστούς και φίλους -ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση- να κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σου ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις από παλιά. Ένα αισθηματικό ειδύλλιο ενδεχομένως να έρθει ξανά στο προσκήνιο όπως επίσης και μία αισθηματική υπόθεση από το παρελθόν, η οποία παραμένει σε εκκρεμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Δεκέμβριος είναι ένας κομβικός μήνας για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ίσως να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία δεν σε καλύπτει αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο -αν είσαι ελεύθερος- να αναζητήσεις έναν άνθρωπο που θα σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειάζονται ατέρμονες συζητήσεις και εξηγήσεις. Οι αισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι αυτές που θα οδηγήσουν τις αποφάσεις και τις επιλογές σου αυτό το μήνα. Ο Δεκέμβριος αυξάνει την ενέργεια σου αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί πίεση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα ακόμα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα, μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το ταίρι σου.

Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο και προσπάθησε να το αποφύγεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αξεπέραστα προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επιστρέψει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Βέβαια είναι εξίσου πιθανό υπό αυτές τις αστρολογικές συνθήκες μία επιλογή που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα να αποτελέσει επιλογή «ανάγκης». Προσπάθησε να μην αφήσεις διάφορες σκέψεις και αρνητικά σενάρια να υπονομεύσουν και τη διάθεσή σου αλλά και να σε οδηγήσουν σε μία επιλογή που δεν είσαι σίγουρος αν και κατά πόσο σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος σε καλεί σε περισυλλογή και ενδοσκόπηση προκειμένου να αφουγκραστείς καλύτερα τις συναισθηματικές σου ανάγκες, να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες για εσένα και να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και νιώθεις πως έχεις παράπονα από αυτή ή υπάρχουν κάποια «γκρίζα» σημεία μεταξύ σας προσπάθησε να τα διευθετήσεις μέσω της καλής επικοινωνίας και του διαλόγου και μην τα αφήνεις, καθώς όσο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διευθετηθούν αργότερα. Κάποια ζητήματα του παρελθόντος ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο.

Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις και εσύ να βλέπεις εντελώς διαφορετικά τις αισθηματικές σου ανάγκες ή να αλλάξεις προτεραιότητες σε αυτές, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει και σε διαφορετικές επιλογές στην προσωπική σου ζωή. Ο Δεκέμβριος μπορεί να φέρει και μία σχέση του παρελθόντος στο προσκήνιο την οποία θα κληθείς να αξιολογήσεις ώστε να δεις αν θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος ίσως νιώσεις πως οι αισθηματικές σου ανάγκες είναι λίγο μπερδεμένες και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα όσον αφορά μία σχέση του παρελθόντος και ένα πρόσωπο του παρόντος. Μην βιαστείς να πάρεις τις αποφάσεις σου και αξιολόγησε προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν, αφήνοντας μακριά ανασφάλειες, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις κινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει αρκετή κινητικότητα και επικοινωνία με φίλους και γνωστούς, κάτι που αυτόματα θα αυξήσει τις πιθανότητες να κάνεις νέες γνωριμίες ή να γνωρίσεις καλύτερα κάποια πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό ή κοινωνικό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κρατήστε την επικοινωνία με τους φίλους σας και με αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η συμμετοχή σας σε παρέες και κοινές δραστηριότητες με φίλους θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

Από τα Χριστούγεννα και μετά είναι πιθανό να ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει σκαμπανεβάσματα όσον αφορά την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Από τη μία είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από την άλλη όμως είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια δεδομένα τα οποία θα σε βάλουν σε σκέψεις ή να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Το τελευταίο σενάριο θα έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί το τελευταίο δεκαήμερο αυτού του μήνα. Προσπάθησε να ζυγίσεις προσεκτικά τις αποφάσεις σου ανάλογα με τα δεδομένα που υπάρχουν και να μην ρισκάρεις, καθώς αυτό το μήνα η τύχη δεν θα ευνοήσει τους τολμηρούς.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας για εσένα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του δείχνουν πως θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Αυτό θα σε κάνει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα αισθηματικές υποθέσεις και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο, τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στις αρχές του μήνα θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός με αυτήν καθώς αν την βάλεις στον αυτόματο πιλότο είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθουν παράπονα από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να μη δεις μία συνάντηση με το ταίρι σου ή μία βόλτα που θα κάνετε μαζί σαν μία «υποχρέωση» καθώς ο χρόνος που θα περνάς μαζί του θα είναι πολύ βοηθητικός για να αποφορτιστείς και θα είναι και πάρα πολύ ευεργετικός για τη διάθεσή σου.

Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτού του μήνα φαίνεται πως θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις λόγω των αρκετών επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων που θα σε κρατούν απασχολημένο. Μία παλαιότερη γνωριμία ή ένα αισθηματικό ειδύλλιο το οποίο δεν είχε εξελιχθεί φαίνεται πως θα κάνουν δυναμικό comeback αυτό το μήνα, πολύ πιθανό με διαφορετικά δεδομένα από ότι υπήρχαν τότε. Ο Δεκέμβριος ίσως να εγείρει κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα επηρεάσουν τις προτεραιότητές σου, τις συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά και τον τρόπο που βλέπεις μία γνωριμία. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου καλό θα ήταν να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να μην αγνοήσεις τη διαίσθησή σου.

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.