Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει λίγο απαιτητικά για εσένα καθώς μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές όχι μόνο σε μία σχέση αλλά και στην προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Φαίνεται πως το παρελθόν θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις κινήσεις και τις αποφάσεις σου σε αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Προσπάθησε να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπήρχαν τότε, να τα συγκρίνεις με αυτά που υπάρχουν τώρα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς η συναισθηματική παρόρμηση θα είναι έντονη.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό το μήνα μπορεί να μην έχετε το χρόνο που θα θέλατε για εσάς καθώς φαίνεται πως θα προκύψουν κάποια ζητήματα με τη δουλειά τα οποία θα σας απομακρύνουν με το ταίρι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για αυτό το λόγο θα γίνει ακόμα πιο έντονη η ανάγκη να περνάς ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, μιας και φαίνεται πως θα είναι περιορισμένος. Ο Ιανουάριος θα δώσει την αίσθηση της σταθερότητας στην προσωπική σου ζωή και φαίνεται πως από τα τέλη του μήνα θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις όσον αφορά προσωπικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα επαναφέρει αναμνήσεις και γεγονότα του παρελθόντος τα οποία δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία για να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο που έχετε χαθεί, πολύ πιθανό να προκύψει και μία επανασύνδεση. Γενικά αυτός ο μήνας δείχνει πως το παρελθόν θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις σου και στις επιλογές που θα κάνεις στο παρόν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντηθείς ξανά ακόμα και τυχαία πρόσωπο με το οποίο υπάρχει «προϊστορία» και τελικά να αποφασίσετε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Αν όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε καλύπτει, προτίμησε να μην ρισκάρεις κάτι που έχεις φτιάξει στο παρόν για να κάνεις ένα μετέωρο βήμα στο παρελθόν.

Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα για εσάς, να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή μία κοντινή εξόρμηση καθώς και για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτός ο μήνας σε γενικές γραμμές είναι φιλικός για εσένα αρκεί να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις, ιδιαίτερα για ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος οι πιθανότητες να έρθει κάτι από το παρελθόν θα είναι αρκετές κατά τη διάρκεια του μήνα και φαίνεται πως θα αυξηθούν περισσότερο προς το τέλος του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει έντονα συναισθήματα, πάθη αλλά και λάθη, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τη διαχείριση των δεδομένων που θα υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις τα λάθη. Γενικά αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που είστε παλιοί γνώριμοι και την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει και έντονα συναισθήματα. Αυτά μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε αποδιοργανώσουν, για αυτό θα πρέπει να φιλτράρεις με τη λογική ακόμα και τα ζητήματα της καρδιάς, καθώς αυτό θα είναι σωτήριο για αυτό το μήνα.

Αν υπάρχουν αισθηματικές εκκρεμότητες και κάποια θέματα τα οποία αφορούν μία προσωπική σχέση και χρειάζονται συζήτηση, προτίμησε να τα διευθετήσεις κατά το πρώτο μισό του Ιανουαρίου που το έδαφος θα είναι το ίδιο επικοινωνιακό αλλά με λιγότερες πιθανότητες παρεξηγήσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάποιες εντάσεις με το σύντροφό σου μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και αυτές θα δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ σας, αλλά θα ανάψουν ξανά τη φλόγα της σχέσης σας, αρκεί να μην τις αφήσεις να εκτροχιαστούν. Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να έρθετε κυριολεκτικά κοντά και να θυμηθείτε ξανά όλα αυτά που σας έκαναν να ερωτευτείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με ιδιαίτερη έμφαση σε αισθηματικές υποθέσεις. Γενικά αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιές αψιμαχίες αλλά και παράπονα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση με το ταίρι σου και να μην έχουν διευθετηθεί ακόμα. Τα γεγονότα του παρελθόντος θα δώσουν δυναμικό παρών μέσα σε αυτό το μήνα και τώρα είναι η ευκαιρία σου είτε να τα διευθετήσεις και να τα αφήσεις οριστικά πίσω σου είτε να τα αφήσεις να σε «κυνηγούν» κατά καιρούς.

Αυτός ο μήνας ευνοεί πολύ τις επανασυνδέσεις και αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει το παραπάνω σενάριο τότε αυτές οι ημέρες θα είναι κατάλληλες για να κάνεις τις κινήσεις σου. Ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες για να υπάρξει επικοινωνία και καλή διευθέτηση για μία αισθηματική υπόθεση που έρχεται από το παρελθόν θα έχεις τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Γενικά αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει επικοινωνιακή ευκολία στην προσέγγιση παλαιότερων αισθηματικών υποθέσεων.

 

ΛΕΩΝ

Λέων μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας όμως οι απαιτήσεις του δεν θα αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αλλά τα εργασιακά όπως και την καθημερινότητά σου, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, καθώς αυτά θα μπορούσαν να σε απομακρύνουν το σύντροφό σου. Κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν.

Ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και στις πρακτικές λεπτομέρειες όπως παραδείγματος χάριν την ώρα που έχεις κανονίσει να περάσεις να πάρεις το σύντροφό σου ή έχετε κανονίσει να συναντηθείτε έξω, καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει μία συνάντηση ή επικοινωνία με ένα παλιό σου σύντροφο. Το να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που ήταν σημαντική για εσένα αλλά αυτή τη στιγμή ανήκει στο παρελθόν, είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε θέματα και πρόσωπα που έρχονται από το παρελθόν, καθώς και στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με αισιοδοξία για εσένα και βασικό ρόλο για αυτή θα παίξουν οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς, τα φλερτ που θα έχεις αλλά και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις. Γενικά αυτός ο μήνας, δείχνει πως οι αισθηματικές σου ανάγκες και το τι ζητάς από ένα σύντροφο θα αλλάξει. Έτσι λοιπόν είναι πιθανό μέσα σε αυτές τις αναθεωρήσεις και τις επαναξιολογήσεις να συνειδητοποιήσεις πως ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει αυτό το διάστημα τελικά δεν σου ταιριάζει και ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα ειδύλλιο στο παρελθόν είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα.

Τέτοιου είδους διλήμματα και σκέψεις θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία νέα σχέση με έναν παλιό γνώριμο. Θα υπάρξουν νέα δεδομένα, εκπλήξεις αλλά και φλερτ στη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να επανέλθουν κάποια γεγονότα από το παρελθόν τα οποία μπορεί να μην αφορούν ακριβώς εσάς αλλά πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος. Γενικά αυτός ο μήνας δημιουργεί μία δυσκολία στην επικοινωνία. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το τι λες αλλά και κυρίως τον τρόπο που το λες, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Προς το τέλος του μήνα, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να κατασταλάξεις όσον αφορά μία επιλογή στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου καλή χρονιά! Ο πρώτος μήνας του έτους ξεκινά με εσωστρέφεια για εσένα, όμως αυτή ακριβώς η εσωστρέφεια θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τις βαθύτερες σου ανάγκες και να σκεφτείς τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή. Οι επανασυνδέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, όμως για να κάνεις τη σωστή επιλογή θα πρέπει πρώτα να έχεις αφουγκραστεί τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και ύστερα να δεις αν ταυτίζονται με ενός προσώπου που είτε θα έρθει από το παρελθόν είτε θα εμφανιστεί τώρα μπροστά σου.

Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να έχει ασυνεννοησία και κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όμως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάτι που θα δημιουργήσει τις συγκυρίες για επανασύνδεση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου στο σπίτι μακριά από «φασαρία», κόσμο και λοιπές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για εσάς αυτό το μήνα. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν να επηρεάσουν τη διάθεσή σου στο παρόν και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Μάλιστα αν κάποια από αυτά εμφανιστούν ξανά, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα διευθετήσεις οριστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα, όμως θα έχει και ευκαιρίες οι οποίες θα αναθερμάνουν μία γνωριμία η οποία είχε παγώσει το προηγούμενο διάστημα και θα βοηθήσουν να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν στην προσωπική σου ζωή. Γενικά αυτός ο μήνας δείχνει πως είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη αρκετές φορές σχετικά με την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Τα αισθηματικά «μπρος – πίσω» πιθανό να κουράσουν όχι μόνο εσένα αλλά και τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, για αυτό προσπάθησε να μην κάνεις κινήσεις αν δεν έχεις κατασταλάξει και δεν είσαι σίγουρος για αυτές.

Μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου αλλά και κοινών φίλων δεν αποκλείεται να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που υπήρξε μία αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν. Αν αυτή συνάντηση γίνει μετά τα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να επικοινωνήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε είχαν πειράξει κατά το παρελθόν ή να κάνεις μία εξομολόγηση στο σύντροφό σου και να πεις πράγματα τα οποία ήθελες να του πεις εδώ και καιρό. Θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες αλλά και του συντρόφου σου και να μπορέσεις να τις καταλάβεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά δυναμικά για εσένα και φέρνει σχέδια που αφορούν την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Αυτός ο μήνας δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αρκετές φορές σκέψεις οι οποίες θα σε γυρίσουν πίσω σε γεγονότα και πρόσωπα του παρελθόντος ή θα δημιουργήσουν διλήμματα. Φαίνεται πως το παρελθόν θα δώσει δυναμικό παρών κυρίως σε οτιδήποτε αφορά αισθηματικές υποθέσεις! Το καλό νέο είναι ότι θα υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου με τους οποίους θα μπορείς να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν, τα προσωπικά σου θέματα και να πάρεις μία καλή συμβουλή.

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πώς μπορεί και εσύ εύκολα να αλλάξεις γνώμη σχετικά με μία επιλογή σου, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει μία σειρά προβλημάτων. Για αυτό το λόγο -αν είσαι ελεύθερος- μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από έντονα αλλά παρορμητικά συναισθήματα και να υποσχεθεί πράγματα τα οποία θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Μία επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα παρερμηνευθούν είτε από εσένα είτε από το ταίρι σου, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα επιλέξεις να προσεγγίσεις τα ζητήματα που θα χρειαστούν διευθέτηση κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου καλή χρονιά! Διατηρείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον Ιανουάριο καθώς πολλά από τα αστρολογικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο δικό σου ζώδιο, κάτι που δείχνει πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο. Γενικά αυτός ο μήνας, μιλάει για ένα ξαφνικό έρωτα ή μία συνάντηση η οποία θα εγείρει έντονα συναισθήματα. Πολύ πιθανό αυτή η συνάντηση να σχετίζεται με ένα πρόσωπο ή μία αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος. Αν θέλεις να υπάρξει μία επανασύνδεση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να το προσπαθήσεις, μιας και το παρελθόν θα έχει εξέχουσα θέση και θα παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής αλλά και τις αποφάσεις σου.

Ο Ιανουάριος αυξάνει τις πιθανότητες να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα επηρεάσουν το κλίμα συναντήσεων και ραντεβού. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν εσένα και το ταίρι σου και έρχονται από το παρελθόν, κυρίως αν υπάρχουν και κάποια παράπονα μεταξύ σας. Οι προτεραιότητές σου φαίνεται πως θα αλλάξουν για αυτό το μήνα, κάτι που μπορεί να φέρει πρακτικές αλλαγές στη σχέση με το ταίρι σου, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει νέα δεδομένα ή θα σε οδηγήσει να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής. Οι αστρολογικές όψεις του μήνα, ενδεχομένως να ξυπνήσουν συναισθήματα τα οποία αφορούν ένα πρόσωπο και μία σχέση του παρελθόντος. Η επικοινωνία θα παίξει βασικό ρόλο σε αισθηματικές προσεγγίσεις αλλά και στις διευθετήσεις θεμάτων που έρχονται από το παρελθόν. Λόγω του ότι θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός κάποιες στιγμές μπορεί να παρασυρθείς σε αμετροέπεια, γι’ αυτό σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να θυμάσαι πως «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν».

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν κάποια «μελανά» σημεία τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Μην κρατάς παράπονα μέσα σου καθώς αν τα επικοινωνήσεις προς το ταίρι σου θα είναι πιο εύκολο να αναγνωριστούν και να διευθετηθούν. Αν κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου τότε αυτός ο μήνας θα κυλήσει ευχάριστα για εσάς, χωρίς εντάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου καλή χρονιά! Ο Ιανουάριος ξεκινά με ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και η επικοινωνία θα είναι αυτή που θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες αλλά και αισθηματικές προσεγγίσεις. Γενικά αυτός ο μήνας μιλά για μία ξαφνική γνωριμία ακόμα και έναν έρωτα που μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου πάρει την καρδιά κατά τη συνάντηση σου με φίλους ή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης. Ο Ιανουάριος, μπορεί να επαναφέρει κάποιες αισθηματικές υποθέσεις από το παρελθόν στο παρόν, όμως πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να δεις αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε αυτές κι αν μπορεί κάτι να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο τώρα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια διλήμματα τα οποία θα αφορούν την προσωπική σου ζωή, όμως θα νιώσεις πιο σίγουρος για τις αποφάσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα ήταν να αξιολογήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτή, μιας και θα υπάρχει τάση να ειπωθούν πράγματα «εν τη ρύμη του λόγου», τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Παρόλα αυτά αν υπάρχει καλή διάθεση μεταξύ σας είναι σίγουρο πως τυχόν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν θα βρουν τρόπο να διευθετηθούν και δεν θα επισκιάσουν το κλίμα στη σχέση σας.

Πηγή: Myastro.gr

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας ο οποίος σε προτρέπει να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου και τα συναισθήματά σου στα κατάλληλα πρόσωπα. Το πρώτο μισό προμηνύεται άκρως εξωστρεφές και επικοινωνιακό, όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να έχει και κάποιες «παγίδες» πάνω σε συζητήσεις με το σύντροφό σου. Η ανάγκη σου να δεις το σύντροφό σου πρωτίστως σαν φίλο θα είναι έκδηλη αυτό το μήνα, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τη συντροφική πλευρά της σχέσης σας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στην οποία νιώθεις ότι μπορείς να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις αυτός ο μήνας δεν θα φέρει σημαντικά ζητήματα σε εσάς, παρά μόνο κάποιες μικρές παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με ζητήματα τα οποία έχουν κλείσει ή πολύ πιθανό να κάνει και την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στο παραπάνω σενάριο μιας και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε έντονα αλλά παρορμητικά συναισθήματα, τα οποία μπορεί να σε αποσυντονίσουν σε γενικότερο πλαίσιο. Αν υπήρξε ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πάρα πολύ πιθανό αυτό να έρθει ξανά στο προσκήνιο διεκδικώντας μία δεύτερη ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα εγείρει έντονα συναισθήματα και θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή, τις προσωπικές επιλογές και τις αποφάσεις σου πολύ σοβαρά. Ο Δεκέμβριος θα δημιουργήσει ή θα φέρει στο φως έντονα συναισθήματα, τα οποία θα μπορούσαν να διαταράξουν την ισορροπία που υπάρχει σε μία σχέση. Αυτό το σενάριο θα γίνει πιο πιθανό σε περίπτωση που υπάρχουν «προηγούμενα» και ζητήματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί μεταξύ εσένα και ενός συγκεκριμένου προσώπου. Όσο εκφράζεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου ή ακόμα και τα παράπονά σου τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεις ανταπόκριση και να διευθετηθεί οποιοδήποτε ζήτημα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και νιώθεις πως τίποτα δεν σε γεμίζει προσπάθησε να βρεις καινούργιες δραστηριότητες με το σύντροφό σου και μην αφήσεις τη ρουτίνα να σας παρασύρει σε ένα τέλμα. Αν είσαι ελεύθερος εκτός του ότι μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις τις αισθηματικές σου προτεραιότητες να αλλάζουν. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να αλλάξει και μία επιλογή που έχεις κάνει ή να αλλάξεις γνώμη σχετικά με ένα πρόσφατο ειδύλλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Πιθανό να πάρεις την απόφαση να φύγεις από μία σχέση αν αυτή δεν σε καλύπτει ή αν είσαι ελεύθερος είναι εξίσου πιθανό να γνωρίσεις τώρα το μελλοντικό σου σύντροφο. Αυτό το μήνα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και πιθανά όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να σκεφτείς ξανά ένα ειδύλλιο το οποίο ανήκει στο παρελθόν ή να αναθεωρήσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Αν βρίσκεται σε μία σχέση αυτό μεταφράζεται ως αλλαγή στις ισορροπίες αυτής της σχέσης και ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Προσπάθησε να εκφράσεις αυτά που θέλεις και μην περιμένεις από το σύντροφό σου να τα μαντέψει. Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις γεμάτες πάθος ή να υπάρξει ξανά η επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τα δεδομένα του παρελθόντος από αυτά του παρόντος και να μην αφήσεις έντονα πάθη και έντονα συναισθήματα να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις και σε παρορμητικές δηλώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια του φαίνεται πως θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου και θα χρειαστεί να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα. Αυτό μοιραία θα σε απομακρύνει από υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε δουλειές που έχετε από κοινού αλλά και στην καθημερινότητα που έχεις με το σύντροφό σου, καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί το κλίμα και η διάθεση που θα υπάρξει στη σχέση σας. Αν η καθημερινότητα είναι φορτική και πιεστική αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει και εσάς, για αυτό προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να τον αφιερώσεις -μαζί με το σύντροφό σου- σε πράγματα που σας αποφορτίζουν.

Ζητήματα που αφορούν μία σχέση θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο όπως επίσης και ζητήματα τα οποία αφορούν μία γνωριμία ή ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Στη δεύτερη περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή μιας και δεν αποκλείεται να ανοίξουν ξανά κάποια ζητήματα του παρελθόντος ή να κάνει την επιστροφή του ένας «μετανιωμένος πρώην» μπερδεύοντας τα δεδομένα αλλά και τις αποφάσεις σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ξεκαθαρισμάτων για την προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας θετικός μήνας για εσένα και θα σου χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και δημιουργίας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στις αρχές του μήνα ενδεχομένως να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να χαλάσουν παροδικά το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Το πρώτο μισό του μήνα θα ελαφρύνει το κλίμα και θα σε γεμίσει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη να εκφραστεί, να περάσει χρόνο με το σύντροφό του και να αφιερώσει την προσοχή του σε δημιουργικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες νότες αισιοδοξίας σε μία αισθηματική σου υπόθεση.

Από τα Χριστούγεννα το κλίμα αλλάζει, μία γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται και έρχονται θετικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή. Θα υπάρξουν και αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα τα οποία μπορεί να αλλάξουν τις προτεραιότητές ή το χρόνο που αφιερώνεις στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε υποχρεώσεις και ελεύθερο χρόνο καθώς αυτή θα είναι η λύση που θα σε βγάλει «αλώβητο» κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητικό σε εργασιακό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέροντας μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκειά του θα υπάρξουν πολλές διαφορετικές προσλαμβάνουσες, εναλλαγές συναισθημάτων ακόμα και αναθεωρήσεις επιλογών και αναγκών σε προσωπικό επίπεδο. Φαίνεται πως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να νιώσεις συναισθήματα όπως η κυκλοθυμία, η νευρικότητα και η ένταση κάτι που ενδεχομένως να περάσει και μέσα σε μία σχέση. Προσπάθησε να μην εμπλέξεις προσωπικά με επαγγελματικά ζητήματα όπως επίσης και να μην αφήνεις συναισθήματα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί λόγω πίεσης σε άλλους τομείς, να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αν είσαι ελεύθερος το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή, καθώς τότε και εσύ θα αποφασίσεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Ο Δεκέμβριος φέρνει αναθεωρήσεις στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου ή σε μία αισθηματική σου επιλογή. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα ξεκινήσει μία περίοδος που η προσωπική σου ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και θα σε απασχολήσει πάρα πολύ μία σχέση, μία γνωριμία ή ακόμα και ένας έρωτας, που θα φέρει εξελίξεις!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Δεκέμβριος προμηνύεται ένας επικοινωνιακός μήνας ο οποίος θα έχει τις ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και να αφιερώσεις χρόνο σε κοινωνικές σχέσεις και επαφές. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση σε μία προσωπική σχέση λόγω λάθους συνεννόησης και επικοινωνίας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα τρίτων να εισβάλλουν μέσα στη σχέση σου και να την επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως θα φέρει ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή για να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Κάποιες αισθηματικές ανάγκες θα κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στο παρόν και θα επηρεάσουν όχι μόνο τις αποφάσεις και τις επιλογές σου, αλλά και μία σχέση η οποία σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν νιώθεις ότι υπάρχουν άλυτα ζητήματα που αφορούν μία σχέση και έχουν τις ρίζες τους σε παρελθοντικές υποθέσεις τώρα θα υπάρξει η ευκαιρία να τα διευθετήσεις με τον τρόπο που πρέπει. Εξίσου πιθανό είναι να ανάψει η φλόγα ενός αισθηματικού ειδυλλίου το οποίο έρχεται από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να βασίζονται σε έντονα συναισθήματα όμως δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων και να εγείρουν «αντιδράσεις».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί -μέσα από κάποιες αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν- να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες οι οποίες σχετίζονται και με πρακτικά και με οικονομικά αλλά και με αισθηματικά ζητήματα. Το πρώτο μισό του μήνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς και δεν αποκλείεται να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων που αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Οι παρορμητικές επιλογές είναι άλλο ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες σκέψεις οι οποίες σου δημιουργούν ανασφάλεια να σε οδηγήσουν σε τέτοιου είδους επιλογές. Από τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει ένα πιο ήρεμο διάστημα όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς θα παρατηρήσεις πως και εσύ θα αντιμετωπίζεις με περισσότερη υπομονή και ψυχραιμία τους άλλους αλλά και οι άλλοι θα είναι πιο ήρεμοι απέναντί σου.

Ο Δεκέμβριος θα φέρει στο προσκήνιο ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες οι οποίες παρέμειναν σε εκκρεμότητα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα σε βοηθήσει να δεις την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή και κατά πόσο τα δεδομένα που υπάρχουν εκατέρωθεν καλύπτουν τις αισθηματικές σου ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται με αφορμή κοινούς γνωστούς και φίλους -ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση- να κάνει επανεμφάνιση στη ζωή σου ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις από παλιά. Ένα αισθηματικό ειδύλλιο ενδεχομένως να έρθει ξανά στο προσκήνιο όπως επίσης και μία αισθηματική υπόθεση από το παρελθόν, η οποία παραμένει σε εκκρεμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Δεκέμβριος είναι ένας κομβικός μήνας για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ίσως να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία δεν σε καλύπτει αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο -αν είσαι ελεύθερος- να αναζητήσεις έναν άνθρωπο που θα σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειάζονται ατέρμονες συζητήσεις και εξηγήσεις. Οι αισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι αυτές που θα οδηγήσουν τις αποφάσεις και τις επιλογές σου αυτό το μήνα. Ο Δεκέμβριος αυξάνει την ενέργεια σου αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί πίεση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα ακόμα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα, μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το ταίρι σου.

Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο και προσπάθησε να το αποφύγεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αξεπέραστα προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επιστρέψει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Βέβαια είναι εξίσου πιθανό υπό αυτές τις αστρολογικές συνθήκες μία επιλογή που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα να αποτελέσει επιλογή «ανάγκης». Προσπάθησε να μην αφήσεις διάφορες σκέψεις και αρνητικά σενάρια να υπονομεύσουν και τη διάθεσή σου αλλά και να σε οδηγήσουν σε μία επιλογή που δεν είσαι σίγουρος αν και κατά πόσο σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος σε καλεί σε περισυλλογή και ενδοσκόπηση προκειμένου να αφουγκραστείς καλύτερα τις συναισθηματικές σου ανάγκες, να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες για εσένα και να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και νιώθεις πως έχεις παράπονα από αυτή ή υπάρχουν κάποια «γκρίζα» σημεία μεταξύ σας προσπάθησε να τα διευθετήσεις μέσω της καλής επικοινωνίας και του διαλόγου και μην τα αφήνεις, καθώς όσο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διευθετηθούν αργότερα. Κάποια ζητήματα του παρελθόντος ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο.

Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις και εσύ να βλέπεις εντελώς διαφορετικά τις αισθηματικές σου ανάγκες ή να αλλάξεις προτεραιότητες σε αυτές, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει και σε διαφορετικές επιλογές στην προσωπική σου ζωή. Ο Δεκέμβριος μπορεί να φέρει και μία σχέση του παρελθόντος στο προσκήνιο την οποία θα κληθείς να αξιολογήσεις ώστε να δεις αν θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος ίσως νιώσεις πως οι αισθηματικές σου ανάγκες είναι λίγο μπερδεμένες και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα όσον αφορά μία σχέση του παρελθόντος και ένα πρόσωπο του παρόντος. Μην βιαστείς να πάρεις τις αποφάσεις σου και αξιολόγησε προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν, αφήνοντας μακριά ανασφάλειες, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις κινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει αρκετή κινητικότητα και επικοινωνία με φίλους και γνωστούς, κάτι που αυτόματα θα αυξήσει τις πιθανότητες να κάνεις νέες γνωριμίες ή να γνωρίσεις καλύτερα κάποια πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στο ευρύτερο φιλικό ή κοινωνικό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κρατήστε την επικοινωνία με τους φίλους σας και με αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η συμμετοχή σας σε παρέες και κοινές δραστηριότητες με φίλους θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

Από τα Χριστούγεννα και μετά είναι πιθανό να ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει σκαμπανεβάσματα όσον αφορά την εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Από τη μία είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από την άλλη όμως είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια δεδομένα τα οποία θα σε βάλουν σε σκέψεις ή να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Το τελευταίο σενάριο θα έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί το τελευταίο δεκαήμερο αυτού του μήνα. Προσπάθησε να ζυγίσεις προσεκτικά τις αποφάσεις σου ανάλογα με τα δεδομένα που υπάρχουν και να μην ρισκάρεις, καθώς αυτό το μήνα η τύχη δεν θα ευνοήσει τους τολμηρούς.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Δεκέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας για εσένα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του δείχνουν πως θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Αυτό θα σε κάνει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα αισθηματικές υποθέσεις και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο, τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στις αρχές του μήνα θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός με αυτήν καθώς αν την βάλεις στον αυτόματο πιλότο είναι πάρα πολύ πιθανό να έρθουν παράπονα από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να μη δεις μία συνάντηση με το ταίρι σου ή μία βόλτα που θα κάνετε μαζί σαν μία «υποχρέωση» καθώς ο χρόνος που θα περνάς μαζί του θα είναι πολύ βοηθητικός για να αποφορτιστείς και θα είναι και πάρα πολύ ευεργετικός για τη διάθεσή σου.

Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτού του μήνα φαίνεται πως θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις λόγω των αρκετών επαγγελματικών και λοιπών υποχρεώσεων που θα σε κρατούν απασχολημένο. Μία παλαιότερη γνωριμία ή ένα αισθηματικό ειδύλλιο το οποίο δεν είχε εξελιχθεί φαίνεται πως θα κάνουν δυναμικό comeback αυτό το μήνα, πολύ πιθανό με διαφορετικά δεδομένα από ότι υπήρχαν τότε. Ο Δεκέμβριος ίσως να εγείρει κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα επηρεάσουν τις προτεραιότητές σου, τις συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά και τον τρόπο που βλέπεις μία γνωριμία. Πριν πάρεις τις αποφάσεις σου καλό θα ήταν να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να μην αγνοήσεις τη διαίσθησή σου.

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.