ΚΡIΟI: από 20 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Η Άνοιξη σας καλωσορίζει με δώρα, απολαβές, κοινωνική/επαγγελματική αναγνώριση και καταξίωση (κυρίως για τους γεννημένους από 4 – 7/4). Αρκεί βέβαια να μην αφήσετε τις καταστάσεις στην τύχη τους και μην αργοπορήσετε να δράσετε. Για αυτό απαιτείται από την πλευρά σας να είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα κατά την διάρκεια όλου του μήνα.

Από 6/3 – 28/5 θα δείξετε ιδιαίτερο ζήλο για να προχωρήσετε, να κλείσετε ή γενικότερα να τακτοποιήσετε θέματα, που έχουν να κάνουν με σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια ή γενικότερα για το τι θέλετε να κάνετε στην ζωή σας και που να πάτε.

Από 9/3 μέχρι και τον Σεπτέμβριο δεν χωράνε, (κυρίως για τους γεννημένους από 6 – 8/4) παρατυπίες, υπερβολές ή επιπολαιότητες σε δουλειά, καθημερινότητα, διατροφή ή υγεία, καθώς μόνο επιπλέον σκοτούρες και μπελάδες μπορούν να σας προσφέρουν και να σας κάνουν να λοξοδρομήσετε και να εστιάσετε σε λάθος πράγματα. Με αποτέλεσμα να κάνει φτερά, η στήριξη ηθική ή και οικονομική που θα έχετε από ισχυρά πρόσωπα, που κινούν τα νήματα.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες προτού ανοίξετε το στόμα σας και αρχίζετε να μιλάτε καλό θα ήταν να έχετε σχεδιάσει από πριν το τι θέλετε να πείτε αλλά και το που αποσκοπεί. Διαφορετικά, θα βρεθείτε να καβγαδίζετε με το παραμικρό με τον οποιοδήποτε, χάνοντας έτσι φιλίες και συμμαχίες.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Ο ερχομός της Άνοιξης φέρνει ευφορία όχι μόνο στην φύση αλλά και σε εσάς τους ίδιους αφού σας δίνει την δυνατότητα να επισημοποιήσετε μια σχέση, να προχωρήσετε μια επαγγελματική συνεργασία/συμφωνία, που ανοίγει νέους ορίζοντες και σας δίνει άλλη προοπτική για να ατενίζετε το μέλλον. Ακόμη, εσείς που είστε γονείς είναι πού πιθανόν να λάβετε από τα τέκνα σας ειδήσεις, που θα σας χαροποιήσουν (κυρίως για τους γεννημένους από 5 – 7/5).

Από 9/3 και μέχρι τον Σεπτέμβριο εστιάζετε σε στόχους και επιδιώξεις καλλιτεχνικούς/πνευματικούς ή σε καταστάσεις, γεγονότα που έχουν κυρίως να κάνουν με την έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που κάνετε και σε προσωπική ζωή, χωρίς να ρίξετε κάποια πλευρά εις βάρος κάποιας άλλης και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται στον επαγγελματικό ή κοινωνικό στίβο (κυρίως για τους γεννημένους από 6 – 8/5).

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες μπορείτε να επωφεληθείτε της χείρας βοηθείας που σας τείνει πρόσωπο από τον επαγγελματικό στίβο, αρκεί βέβαια να αποφύγετε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, όπως επίσης και το να ανοίγετε το στόμα σας οποτεδήποτε.

Ακόμη το ίδιο χρονικό διάστημα ας είστε εγκρατείς στις επενδύσεις, που κάνετε και αν βλέπετε ότι υπάρχουν νομικά κωλύματα ή εμπόδια, μην παρατραβάτε τις καταστάσεις.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Με τον ερχομό της Άνοιξης μπορείτε να αναφωνήσετε πτου ξελευτερία μιας και σας δίνετε η δυνατότητα να απαλλαγείτε από το βραχνά των οικονομικών υποχρεώσεων ή εκκρεμοτήτων που είχατε και σχετίζονταν με σπίτι, οικογένεια ή μέλη αυτής. Όντας πιο ξέγνοιαστοι τώρα, μπορείτε να χαρείτε αλλά και να αφοσιωθείτε με μεγαλύτερο πάθος σε αυτό, που κάνετε (κυρίως για τους γεννημένους από 6 – 8/6).

Από 9/3 και μέχρι το Φθινόπωρο η επαγγελματική και η κοινωνική αποκατάσταση σας, όσο και να μην θέλετε να παραδεχτείτε ότι σας απασχολεί είναι ένα από τα ζητήματα, που όχι μόνο δίνετε όλο το χρόνο και το είναι σας αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις, αν δεν φανείτε ψύχραιμοι, θα έρθετε σε σύγκρουση με τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό θα συμβεί είτε λόγω της κριτικής που αυτοί θα σας ασκήσουν είτε λόγω το ότι θα αισθανθούν ότι τους έχετε παραμελήσει και θα αρχίσουν να σας γκρινιάζουν. Με αποτέλεσμα να είναι λογικό ένα δικό σας ξέσπασμα.

Από 12/3 – 5/4 γίνεστε συμπαθείς σε άλλους και αφήνετε μια καλή εικόνα, οπότε δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε αυτό το χρονικό διάστημα για να προχωρήσετε ζητήματα που σας καίνε ή για να αποσπάσετε συμμαχίες.

Από 23/3 – 5/4 μια νέα γνωριμία ή μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή συνεργασία μπορεί να έχει μέλλον, προσδίδοντας σας έναν άλλο τρόπο αντίληψης και θεώρησης των πραγμάτων. Αρκεί βέβαια να μην σας πιάσουν οι φούριες σας και αρχίσετε άγαρμπες/άτακτες κινήσεις και ομιλίες για αυτές σε φίλους και γνωστούς, καθώς τότε ενδέχεται να καταρρεύσει το όποιο οικοδόμημα

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Δεν έχετε παρά να πιάσετε δουλειά άμεσα και να μην χρονοτριβείτε δεξιά και αριστερά, χάνοντας χρόνο που μπορεί να μετατραπεί κυριολεκτικά σε χρήμα. Τα λέμε όλα αυτά, καθώς ο Μάρτιος έρχεται να αναπτερώσει το ηθικό σας δίνοντας την ευκαιρία να κλείσετε συνεργασίες, να κάνετε συμφωνίες ή γενικότερα να κάνετε γνωριμίες ή επαφές, οι οποίες μπορούν να προσδώσουν ένα κύρος ή να βοηθήσουν στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα (κυρίως για τους γεννημένους από 7 – 9/7).

Από 9/3 και μέχρι το φθινόπωρο σε σχέδια όνειρα που κάνετε για άνοιγμα των φτερών σας σε νέους ορίζοντες ή κατευθύνσεις πιο καλλιτεχνικές, φιλοσοφικές ή αλτρουιστικές δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από την μεγάλη ιδέα για αυτά και να παραλείψετε σημαντικές/ουσιώδεις λεπτομέρειες. Ακόμη, θα πρέπει όλες οι κινήσεις σας να είναι μέσα στα κοινωνικώς αποδεκτά πλαίσια και πάντα σύμφωνές με το νόμο, προκειμένου να λάβουν χώρα αυτά που έχετε κατά νου αλλά και για να δείτε την χείρα βοηθείας που θα τείνουν ισχυρά πρόσωπα και υπόσχονται να σας βοηθήσουν να πιάνει τόπο.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες μπορείτε με τις ευλογίες της οικογένειας να προχωρήσετε σε αλλαγές ή βελτιώσεις της καθημερινότητας ή της δουλειάς σας. Αρκεί βέβαια να μην είστε εριστικοί απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους ή να μην έχετε την τάση να προτρέχετε να δώσετε απάντηση σε αυτά που σας λένε.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου κάνει την είσοδο της με γεμάτα χέρια, προσφέροντας την δυνατότητα για τους ελεύθερους επαγγελματίες να εισπράξετε χρήματα από δουλειά ή να κλείσετε νέες επικερδείς συνεργασίες. Ενώ για όλους τους υπόλοιπους φέρνει σίγουρα ηθική ικανοποίηση από την δουλειά και ενδεχομένως και οικονομική επιβράβευση (κυρίως για τους γεννημένους από 7 – 9/8).

Από 9/3 μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα υπάρχει βοήθεια σε καθημερινότητα και δουλειά, δίνοντας σας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα να τα βγάλετε πέρα από τα δύσκολα και να ξεφύγετε από παγίδες και εμπόδια. Ωστόσο, εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να απολέσετε για αυτή την περίοδο τον τζογαδόρο, που έχετε μέσα σας και να κινηθείτε με βάση την λογική και τις τρέχουσες συγκυρίες. Επενδύσεις ή συνεργασίες θα πρέπει να γίνονται κατόπιν μελέτης και αφού έχουν διευκρινιστεί όλες οι ασάφειες (κυρίως για τους γεννημένους από 9 – 11/8).

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες οι σχέσεις σας με αδέλφια, γείτονες ή συγγενείς έρχονται στο προσκήνιο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιο  ταξίδι για να αποκαταστήσετε ή να διευκρινίσετε ορισμένα πράγματα. Ενώ σε καμία περίπτωση μην διατυμπανίσετε αυτά που σκέφτεστε για αυτούς σε τρίτους. Τέλος, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα υπάρχουν φλερτ ή εξορμήσεις με τον καλό σας, που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης και χαλάρωσης στην καθημερινότητα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Είστε οι μόνοι που δεν έχετε κανένα λόγο για να γκρινιάζετε. Θεωρητικά θα πρέπει να βρίσκεστε στα ουράνια και να απολαμβάνετε ένα μεγάλο έρωτα, ή να χαίρεστε για τα παιδιά και τα επιτεύγματα σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε δεν έχετε παρά να χτυπήσετε όλους τους επιθυμητούς στόχους και να αναμένετε τα αποτελέσματα των κινήσεων σας (κυρίως για τους γεννημένους από 7 – 9/9).

Από 5/3 – 28/5 θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στα θέματα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια. Για αυτό καλό είναι να ασχοληθείτε επιμελώς με αυτά, όπως συνήθως με όλα τα ζητήματα και να δώσετε ένα οριστικό τέλος.

Από 9/3 και μέχρι το Φθινόπωρο οι σχέσεις σας είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές περνούν από σαράντα κύματα, καθώς από τη μια θα έχετε τις πιέσεις από την οικογένεια και από την άλλη η υπερβολική σας αισιοδοξία ή απαισιοδοξία θα σας οδηγεί σε ακρότητες όσον αφορά αυτές. Για αυτό παραμείνετε ψύχραιμοι και παίρνετε βαθιές ανάσσεις προτού αποφασίσετε να κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση. Παρόλα αυτά, μέσα σε όλο αυτό σκηνικό θα υπάρχουν και σημαντικές ακτίνες φωτός και λάμψης, που θα δίνουν προοπτική και μέλλον σε ότι έχει στηθεί πάνω σε γερές και στέρεες βάσεις (κυρίως για τους γεννημένους από 9 – 911/11).

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, κάποιο ταξίδι ή η ανάγκη σας να δείτε ή να έρθετε πιο κοντά με οικείο πρόσωπο, η αδελφό ενδεχομένως να σας οδηγήσει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ενώ την ίδια περίοδο θα έχετε από την οικογένεια την ανάλογη στήριξη.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Σαν βάλσαμο στην ψυχή λειτουργεί η απαλλαγή από οικογενειακά βάρη και εκκρεμότητες οικονομικού περιεχόμενου που σας κατέτρωγαν και απομυζήσουν από την ενέργεια και την διάθεση σας όλη την προηγούμενη περίοδο. Για αυτό αξιοποιήστε τον Μάρτιο για να βγάλετε από πάνω σας αυτό τον βραχνά (κυρίως για τους γεννημένους από 8 – 10/10).

Από 6/3 – 28/5 θα έχετε αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια σε εξωτερικό ή όχι λόγω σπουδών, νομικών εκκρεμοτήτων ή για κάποια σχέση ή συνεργασία. Θα βρίσκεστε δηλαδή σε ένα πολύ έντονο πέρα δόθε.

Από 9/3 και για το επόμενο εξάμηνο ρίχνετε το όλο βάρος σε δουλειά και καθημερινότητα προσπαθώντας να βρείτε σε αυτές ένα σκοπό και να αναπτύξετε την έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης, μιας και θα έχετε και την βοήθεια της οικογένειας. Ωστόσο κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε μετακινήσεις όσο και σε αυτά που λέτε, όπως επίσης και να αποφύγετε την ανάμειξη σας σε σκάνδαλα, κουτσομπολιά και ίντριγκες (κυρίως για τους γεννημένους από 10 – 12/10).

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες θέτετε νέους στόχους και επιθυμείτε να κάνετε μια νέα αρχής την ζωή σας, όμως για να πάνε όλα κατ ευχήν ας είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε σε τρίτους.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Δεν έχετε παρά να βιαστείτε για να προλάβετε μιας και ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Διανύετε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για να μπορέσουν να τρέξουν σχέδια, όνειρα ή επαγγελματικές φιλοδοξίες. Τα κατάλληλα πρόσωπα είναι δίπλα σας για να σας παροτρύνουν αλλά και για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όποτε και όταν τους χρειαστείτε. Για αυτό μην κωλυσιεργείτε κινηθείτε άμεσα, τώρα και όχι αύριο (κυρίως για τους γεννημένους από 7 – 9/11).

Από 6/3 – 28/5 όντας πιο αισιόδοξοι μιας και τα πρώτα θετικά σημάδια από την δουλειά σας θα έχουν αρχίσει να έρχονται, γίνεστε κυνηγοί με μεγαλεπήβολες βλέψεις που μιλούν όχι μόνο για εξασφάλιση των κεκτημένων σας αλλά και για επέκταση αυτών.

Από 9/3 και για ένα εξάμηνο σχεδόν οι μπερδεμένες/ασαφείς καταστάσεις στην προσωπική ζωή όχι μόνο σας απασχολούν αλλά λόγω αυτού ενδεχομένως να πάνε πίσω κάποιοι στόχοι ή να σας αναγκάσουν να προβείτε σε έξοδα, που δεν τα είχατε υπολογίσει. Ασφαλώς μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν φλερτ ή ερωτικά ενσταντανέ με πρόσωπα από την δουλειά ή μεγαλύτερης ηλικίας (κυρίως για τους γεννημένους από 9 – 11/11).

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες ναι θα υπάρχει έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα όσον αφορά μυστικές σχέσεις ή συνεργασίες, ωστόσο φροντίστε να παραμείνετε διπλωμάτες και να μην διαταράξετε την καθημερινότητα σας λόγω αυθόρμητων κινήσεων και ενθουσιασμού για αυτές. Κινηθείτε με γνώμονα το δικό σας καλό και έχοντας κατά νου να μην χάσετε αυτά που με τόσο κόπο έχετε αποκτήσει.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Οι κόποι και οι θυσίες σας την προηγούμενη περίοδο στα επαγγελματικά όχι μόνο πιάνουν τόπο αλλά και επιβραβεύονται μιας θα δείτε το επόμενο χρονικό διάστημα και χρήματα από δουλειά να σας έρχονται αλλά και την ανάλογη αναγνώριση και καταξίωση να επιτυγχάνετε (κυρίως για τους γεννημένους από 7 – 9/12).

Από 5/3 – 28/5 θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια, ενθουσιασμό και πάθος για να ξεκινήσετε κάτι νέο στα επαγγελματικά σας ή να ζήσετε έναν έρωτα. Η ενεργητικότητα και η τάση για περιπέτεια απλώς θα χτυπάει κόκκινο αυτή την περίοδο.

Από 9/3 και μέχρι το φθινόπωρο θα υπάρχει η ανάλογη οικονομική και ηθική στήριξη για να μπορέσετε να κάνετε αυτά, που επιδιώκετε στον επαγγελματικό τομέα, ωστόσο θα πρέπει να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευελιξία οικογενειακές υποθέσεις που δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες ή θέματα που έχουν να κάνουν με μέλη της οικογένειας που σας χρειάζονται αυτή την περίοδο (κυρίως για τους γεννημένους από 9 – 11/12).

Από 23/3 – 5/4 τα επαγγελματικά και η σωστή οργάνωση τους έρχονται στο προσκήνιο. Δώστε προτεραιότητα σε αυτά και αφήστε αψιμαχίες με κοντινά πρόσωπα, που όχι μόνο δεν προσφέρουν κάτι αλλά επιπλέον σας απομυζούν και ενέργεια.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Η Άνοιξη με το ξεκίνημα της σας ανοίγει απλόχερα το δρόμο για να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια, όνειρα ή διακαείς πόθους που έχετε και σχετίζονται με επαγγελματικά, καθημερινότητα ή γενικότερα τον τρόπο ζωής σας. Αυτό θα συμβεί καθώς θα υπάρξουν καταστάσεις ή πρόσωπα που θα σας διευκολύνουν για να πάτε προς αυτή την κατεύθυνση (κυρίως για τους γεννημένους από 5 – 7/1)..

Από 9/3 και μέχρι τον Σεπτέμβριο προβλέπεται να έχετε ένα πολύ έντονο διάστημα με αρκετές μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές, που ως κύριο αντικείμενο θα έχουν ζητήματα καλλιτεχνικά, προσφοράς, βοήθειας ή αλληλεγγύης. Για τα οποία θα πέσουν στο τραπέζι αρκετές προτάσεις ή ιδέες προς εσάς για συνεργασίες ή συμφωνίες, όπου δεν θα πρέπει να βιαστείτε να απαντήσετε ή να ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας σε τρίτους. Καλό είναι να περιμένετε για να δείτε προς τα πού κατευθύνονται τα πράγματα και μετά να ενεργήσετε. Ενώ τέλος μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπείτε στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας με αδέλφια, συγγενείς, γείτονες ή γενικότερα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος, αποφεύγοντας βέβαια υπερβολές (κυρίως για τους γεννημένους από 7 – 9/1).

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες επωφεληθείτε της βοήθειας που θα σας προσφέρει κάποιο νεαρό πρόσωπο σε επαγγελματικά ή για να προχωρήσετε άλλα ουσιώδη ζητήματα, που σας καίνε και αφήστε κόντρες ή διαμάχες με οικογένεια σχετικά με το τι κάνετε και που βρίσκεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Με τον ερχομό του Μαρτίου είναι σαν να φεύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, που σας κατέτρωγαν και δεν σας άφηναν χρόνο ούτε για να απολαύσετε τη ζωή ούτε για να κάνετε σχέδια για μια καλύτερη ζωή (κυρίως για τους γεννημένους από 4 – 6/2).

Από 9/3 και μέχρι αρχές Φθινοπώρου μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα από την θετική εξέλιξη που θα έχετε όσον αφορά τα οικονομικά σας και γίνετε και πάλι ανοιχτοχέρηδες και αρχίζετε να σκορπάτε αβέρτα κουβέρτα δίχως περιορισμούς ή μην θελήσετε να βγάλετε όλα τα απωθημένα σας αυτή την περίοδο λόγω των προηγούμενων περιορισμών. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων και αποφύγετε υπερβολές ή εμπόδια, που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας. Ενώ τέλος, αποφύγετε να ακολουθείτε αποκλειστικά και μόνο το συναίσθημα (κυρίως για τους γεννημένους από 6 – 8/2).

Από 20/3 και για ένα μήνα, θα έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις. Ενδεχομένως να κάνετε κάποιο ταξίδι ή να κάνετε μια νέα γνωριμία ή συνεργασία.

Από 23/3 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες προσπαθείτε να ανασυγκροτηθείτε βάζοντας μια τάξη και ένα πρόγραμμα στην ζωή σας.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Με το που μπαίνει η Άνοιξη είναι σαν να σας χαμογελάει όλη η πλάση μιας και

φίλοι, γνωστοί ή συνάδελφοι με τον τρόπο τους βοηθούν για να αναγνωριστούν ικανότητες, ταλέντα, ή δεξιότητες. Με αποτέλεσμα να βοηθούν για να βρείτε πιο εύκολα την θέση που σας αξίζει (κυρίως για τους γεννημένους από 5 – 7/3).

Από 9/3 και για το επόμενο εξάμηνο (κυρίως οι γεννημένοι από 7 – 9/3) οπλιστείτε με υπομονή και μην οδηγείτε τα πράγματα στα άκρα με τους άλλους. Αποφύγετε να κάνετε την τρίχα τριχιά, μην δίνετε αφορμές για επιπλήξεις σε ανωτέρους και μην επιπλήττετε τον εαυτό σας αν τα πράγματα δεν ακολουθούν την πορεία που θα θέλατε. Ακολουθώντας τις πιο πάνω προτροπές μας θα δείτε με ένα μαγικό τρόπο να ξεδιπλώνονται μπροστά σας ένα – ένα όλα αυτά, που λαχταρούσατε και επιδιώκατε να πετύχετε. Για αυτό εστιάστε στα σημαντικά και αφήστε τα της καθημερινότητας να περάσουν, έτσι όπως ήρθαν.

Από 12/3 θα δείτε τις μετοχές σας να εκτοξεύονται στα ύψη και κάθε επιθυμητό στόχο να πέφτει εύκολα και αβίαστα. 

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες ας είστε πιο προσεκτικοί στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται, όπως επίσης και να επεξεργάζεστε αυτά που θέλετε να πείτε προτού αρχίσετε να ανοίγετε το στόμα σας. Ενώ φροντίστε να θέστε τις κατάλληλες βάσεις για τις σχέσεις, που θέλετε να αναπτύξετε.

 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr