Νοέμβριος

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από 11/11(κυρίως οι γεννημένοι από 10-12 Απριλίου) θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Από 12/11 έως 3/1/2016 μπορεί να νιώσετε ένα φρένο ή περιορισμό στις κινήσεις σας. Για αυτό απαιτείται μεγαλύτερη διπλωματία και ευελιξία σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ώστε να μην διαταράξετε καμία σχέση. Από 17/11-5/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα άτομα που θεωρείτε έμπιστα, καθώς στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι και τόσο. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε νομικές υποθέσεις, ταξίδια, σπουδές, εμπορικές συναλλαγές ακόμη και σε πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, ώστε να αποφευχθούν ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις ή μπλεξίματα. Από 26/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 24-26 Μαρτίου) δίνετε προτεραιότητα στις σχέσεις σας με αδέλφια, γείτονες ή γενικότερα με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος. Μέσω αυτής της έντονης κινητοποίησης και κινητικότητας που θα βρίσκεστε έχετε την απρόσμενη δυνατότητα να προβάλετε τον εαυτό σας αλλά και τις βαθύτερες επιδιώξεις σας. Προσέξτε όμως τι θα πείτε και σε ποιους για να μην στείλετε στο καναβάτσο μελλοντικά σχέδια.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 9-11 Μαΐου) θα δείτε νέα πρόσωπα ή ευκαιρίες να έρχονται στην ζωή σας, προκειμένου να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Από 12/11 έως 3/1/2016 σε ζητήματα εργασίας και υγείας πιθανότατα να υπάρξει άγχος και υπερένταση, καθώς θα αισθανθείτε ένα φρενάρισμα στις κινήσεις σας. Ενώ από την άλλη θα θέλετε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση με αποτέλεσμα να βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα την γυμναστική και την άσκηση. Από 17/11-1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) προσπαθήστε να απαλλαγείτε από έμμονες ή κακές συνήθειες και βρείτε τρόπους για να διακρίνετε τους πραγματικούς φίλους από αυτούς που θέλουν να σας εξαπατήσουν. Επίσης, μπορεί να υπάρχει μια στασιμότητα σε κοινωνικό-επαγγελματικούς στόχους ή οικονομικές δυσκολίες, ωστόσο θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο με λογική και ηρεμία. Από 26/11 ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους ξεχασμένες οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε με άτομα του άμεσου κοντινού σας περιβάλλοντος ή έκτακτες υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με δικά σας πρόσωπα ίσως σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.  Η κατάσταση αυτή θα σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε απότομα και με μια κίνηση τους ρυθμούς της ζωής σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 9-12 Ιουνίου) επικεντρώνεστε σε ζητήματα που αφορούν εργασία και υγεία. Από 12/11 ως τις 3/1/2016 φλέγον θέμα θα είναι η προσωπική ζωή είτε αφορά σύντροφο ή μέλη της οικογένειας. Όμως, χρειάζεται να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες για να μην εγκαταλείψετε ή αποσυρθείτε από κοινωνικό-επαγγελματικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μειωθούν οι αποδόσεις σας. Από 17/11-1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) θα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ίσως, να ανακαλύψετε κάποιο ψέμα του συντρόφου σας. Με αποτέλεσμα να φτάσετε σε σημείο που να θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Ενώ σε επαγγελματικές συνεργασίες πρέπει να είστε ξεκάθαροι και σαφείς ως προς τα καθήκοντα και την αμοιβή σας ώστε στο μέλλον να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Από 26/11 αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη ή διένεξη με συνεργάτες, φίλους, συναδέλφους ή γενικότερα με πρόσωπα από τον κοινωνικό σας χώρο με πρόσχημα ότι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν μπορείτε να τους αντέξετε. Μένοντας ψύχραιμοι και νηφάλιοι θα δείτε και θα χαρείτε την απρόσμενη γνωριμία με φίλο ή άτομο από τον ευρύτερο εργασιακό χώρο, όπου μπορεί να οδηγήσει και σε σχέση για τους ελεύθερους ή σε επαγγελματική συνεργασία για τους υπόλοιπους.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 11-13 Ιουλίου) θα επιδιώξετε να πραγματοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες και να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα. Από 12/11 έως 3/1/2016 επιβάλλεται μεγαλύτερη διπλωματία και διαλλακτικότητα σε σχέσεις με την οικογένεια ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς υπάρχει περίπτωση να προκύψει ένα ζήτημα που σχετίζεται με τις κοινωνικό -επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την γκρίνια, την μουρμούρα και τους καβγάδες τους. Από 17/11-1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) μην υπέρ μεγεθύνετε τα πράγματα ή τις καταστάσεις γιατί δεν θα επωφεληθείτε σε κάτι. Προσπαθήστε να φέρετε εις πέρας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, με τυπικό και νόμιμο τρόπο, ώστε να αποφύγετε νομικές εμπλοκές. Επιπλέον, χρειάζεται να καταπολεμήσετε το στρες και το άγχος για να μην εξασθενήσετε τον οργανισμό σας. Από 26/11 στα όποια προβλήματα οι δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας έρχονται οι δικοί σας άνθρωποι να βάλουν το χεράκι τους για να βγείτε από το τέλμα. Από την πλευρά σας απαιτείται να αποφεύγετε διαπληκτισμούς ή κόντρες με τα σώματα ασφαλείας, όπως επίσης είναι επιβεβλημένο να είστε παρών όταν εκτελείτε μια εργασία και να μην εξωθείτε τον εαυτό σας στα άκρα.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 11-13 Αυγούστου) ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού με αποτέλεσμα να επωφεληθείτε οικονομικά. Από 12/11 ως τις 3/1/2016 αν θέλετε να προωθήσετε επαγγελματικούς – προσωπικούς στόχους, χρειάζεται να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά αλλά και να είστε πιο προσεκτικοί στην χρήση του λεξιλογίου σας. Από 17/11-1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) αφήστε κατά μέρος επιδείξεις, γαλαντομίες ή υπερβολικά ξοδέματα.  Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε νέες οικονομικές συμφωνίες ή σε επενδύσεις, από την στιγμή που δεν έχετε σαφή εικόνα για τους συνέταιρους σας. Εστιάσετε στους επαγγελματικούς στόχους για να μην χάσετε την γραμμή πλεύση σας. Από 26/11 βρίσκεστε σε μια διαρκής κίνηση για να προωθήσετε θέματα επαγγελματικά, παιδιών ή προσωπικής ζωής. Ακόμη, γενικότερα θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε με έναν πιο εκκεντρικό τρόπο ταλέντα ή ικανότητες. Φροντίστε, όμως μετακινήσεις, επισκέψεις ή επαφές που θα κάνετε για να προωθήσετε στόχους οικονομικό επαγγελματικούς να μην θέσουν σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 11-13 Σεπτεμβρίου) είναι μια καλή περίοδος για να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Από 12/11 έως 3/1/2016 για να μπορέσετε να προωθήσετε πολλές επαγγελματικές και προσωπικές δραστηριότητες φροντίστε να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, ώστε να μην αποθαρρυνθείτε από δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές από αυτή την προσπάθεια σας. Από 17/11 έως 1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) ίσως να προκύψουν ορισμένες δυσκολίες στο χώρο του σπιτιού, την οικογένεια ή ακόμη και να εξαπατηθείτε συναισθηματικά ή επαγγελματικά. Γενικότερα οι σχέσεις θα περάσουν από σαράντα κύματα με κρυμμένα μυστικά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να προκύπτουν παρεξηγήσεις σε κάθε μορφή επικοινωνίας. Ενώ δεν πρέπει να υποτιμάτε θέματα υγείας ακόμη και αν είναι ένα κρυολόγημα. Από 26/11 φροντίστε οι συνεργασίες ή οι συμφωνίες που θα κλείσετε ή θα ανακοινώσετε να έχουν ως στόχο την βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσεως και να μην βρίσκουν αντιμέτωπους τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Ακολουθήστε μια πιο διαλλακτική τακτική μαζί τους και δεν θα βγείτε χαμένοι, καθώς χρήμα και όχι μόνο θα πέσει από αυτά τα πρόσωπα από εκεί που δεν θα το περιμένετε.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14 Οκτωβρίου) είναι μια καλή περίοδος για να βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας. Από 12/11 έως 3/1/2016 γίνεστε πιο παρορμητικοί, απαιτητικοί και διεκδικητικοί σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Από την άλλη πλευρά, η συμπεριφορά τρίτων που είτε ζείτε μαζί τους είτε βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον πιθανόν να σας εκνευρίζει με αποτέλεσμα να θέλετε να τους απομακρύνετε από δίπλα σας. Βέβαια καλό είναι να αποφευχθούν βιαστικές αποφάσεις. Από 17/11 έως τις 1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) πιθανότατα να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και εμπόδια στην επικοινωνία. Εξαιτίας αυτού, ίσως να υπάρξει ασυνεννοησία ή παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον ιδιαίτερα με αδέλφια, γείτονες, συνεργάτες, συναδέλφους ή ακόμη και με τον εργοδότη σας. Προσοχή, σε συμφωνίες που θα κάνετε. Σε καμία περίπτωση μην παραλείψετε να διαβάσετε τους όρους τους οποίους θα υπογράψετε, όπως επίσης και σε μετακινήσεις ή σε αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις. Από 26/11 σε ιδέες ή σκέψεις που κάνετε για μελλοντικά σχέδια για να μπορέσουν να προχωρήσουν θα πρέπει να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, ώστε να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.  Ακόμη, η απρόσμενη συνάντηση που θα έχετε με κάποιο φίλο, συνεργάτη, ή συνάδελφο από μακριά, από το εξωτερικό ή με τον οποίο είχατε καιρό να τα πείτε οδηγεί σε σύναψη συνεργασίας ή σε αναθέρμανση των σχέσεων που είναι πολύ πιο πάνω από το απλό φιλικό επίπεδο.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14 Νοεμβρίου) μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, με καινούργια γκαρνταρόμπα, χτένισμα, στυλ και γενικότερα με διαφορετική συμπεριφορά και διάθεση όπου θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας. Επομένως, εάν θέλετε να εισηγηθείτε κάποια πρόταση ή project προς τον εργοδότη ή τον προϊστάμενο σας, είναι μια καλή περίοδος να το πράξτε. Ταυτόχρονα, στα συναισθηματικά σας ευνοείστε να βρείτε το ταίρι σας, αρκεί να κινητοποιηθείτε και να απαλλαγείτε από έμμονες του παρελθόντος. Από 12/11 έως 3/1/2016 πιθανότατα να υπάρχει μια περαιτέρω υπερένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητά σας. Για να διαχειριστείτε καλύτερα το στρες και το άγχος προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε αθλητικές ή σε δημιουργικές δραστηριότητες. Επίσης, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με ενέργεια. Από 17/11 έως τις 1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν. Σε οικονομικές ή συναισθηματικές επενδύσεις χρειάζεται να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να εντυπωσιαστείτε και να ενθουσιαστείτε υπερβολικά αλλά στο τέλος ο χρυσός να αποδειχτεί άνθρακας. Από 26/11 προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις επιθυμίες και επιστρατεύστε την λογική. Η είσοδος σε νέες ομάδες ή ανάγκη σας για να ξεδώσετε ενδεχομένως να σας αναγκάσει να ξοδέψετε πολύ πιο πάνω από όσα μπορείτε να αντέξετε για αυτό βάλτε ένα όριο.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 10-12 Δεκεμβρίου) ξεκουραστείτε προκειμένου να γεμίστε μπαταρίες. Διότι το επόμενο χρονικό διάστημα σας περιμένουν σημαντικές εξελίξεις. Μέχρι τότε χαρείτε την ιδιωτική σας ζωή. Ταυτόχρονα, ίσως προκύψει κάποια μυστική υπόθεση σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο, η οποία πιθανότατα, να προέρχεται από τον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια γιατί αν τα υπερβείτε ίσως να θέσετε τον εαυτό σας σε δυσχερή θέση. Από 12/11 έως 3/1/2016 προσπαθείτε να βρείτε κοινούς συμμάχους σε προσωπικές και επαγγελματικούς στόχους. Ενδεχομένως, να αισθάνεστε μεγαλύτερη  αυτοπεποίθηση, δύναμη, ενέργεια και σιγουριά για να δράσετε στους πιο πάνω τομείς. Όμως, πρέπει να θέσετε κάποια όρια για να μην απορροφηθείτε σε σχέσεις και χάσετε ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Από 17/11 έως τις 1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα που σχετίζονται με σπίτι, οικογένεια ή ακίνητη περιουσία ακόμη και την προσωπική σας ζωή. Ενώ σε οικονομικές εκκρεμότητες ή αγορές που σχετίζονται με το σπίτι πρέπει να δείξτε υπομονή και επιμονή, ώστε να μην απογοητευθείτε στο μέλλον από το αποτέλεσμα. Από 26/11 θα αισθάνεστε ότι πνίγεστε από τους άλλους, θα νοιώθετε σαν ένα καζάνι που σιγοβράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί. Ψυχραιμία και πάλι  ψυχραιμία τα ξαφνικά ξεσπάσματα δεν οδηγούν πουθενά, μην διαταράξετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας και έχετε κατά νου ότι θα σας δοθεί από το πουθενά και χωρίς να το περιμένετε η δυνατότητα να σπρώξετε ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 9-11 Ιανουαρίου) ευνοείστε μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία, η οποία μπορεί να σας προσφέρει οικονομικά οφέλη και όχι μόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία στο έπακρο. Από 12/11 έως 3/1/2016 πιθανόν να επιδιώξετε επαγγελματικές επιτυχίες και κοινωνική αναγνώριση. Όμως, προσπαθήστε να μην απορροφηθείτε σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή, ώστε να μην επηρεαστείτε ψυχολογικά και χάσετε σημαντικές ευκαιρίες στους πιο πάνω τομείς. Από 17/11 έως τις 1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις αλλά και στην επικοινωνία για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις ή μπερδέματα. Όσοι πρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο/συμφωνία μην αγνοείστε τα ψιλά γράμματα στους όρους. Επιπλέον, προσπαθήστε να αποβάλλεται το στρες και το άγχος από την καθημερινότητά σας, ώστε να έχετε διαύγεια στην λήψη σημαντικών αποφάσεων. Από 26/11 μην εξαντλήσετε τον οργανισμός σας ή μην το παρακάνετε με μετακινήσεις ή γενικότερα με το πρόγραμμα σας. Επίσης τα όποια θέματα σπιτιού που σχετίζονται με ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό ή σας απασχολούσαν μπορούν να τακτοποιηθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 7-10 Φεβρουαρίου) ευνοείστε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες – συμφωνίες. Από 12/11 ως τις 3/1/2016 θα είστε σε έντονη δραστηριότητα, προκειμένου να υλοποιήσετε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους και γενικότερα σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην αποπροσανατολιστείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή μην απορροφηθείτε σε συζητήσεις και επαφές με το κοντινό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Από 17/11 έως 1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) πρέπει να είστε προσεκτικοί σε νέα οικονομικά εγχειρήματα ή σε επικείμενες αγορές γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε ή να ταλαιπωρηθείτε από εξωτερικούς παράγοντες. Εάν δεν θέλετε να διαταράξετε καμία προσωπική ή φιλική σχέση, μην τους αναμίξετε στις οικονομικές σας υποθέσεις. Επιπλέον, ίσως νιώσετε απογοητευμένοι ή πληγωμένοι από την συμπεριφορά κάποιων φίλων. Από 26/11 για χάρη φίλων, συλλόγων, ομάδων ή γενικότερα οικονομικών επιθυμιών μην στείλετε στο καναβάτσο παιδιά ή προσωπική ζωή. Φροντίστε να κρατάτε τις ισορροπίες και να αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα για αρνητικά σχόλια. Ακόμη, αξιοποιείστε κατάλληλα την δυνατότητα που σας δίνετε για να προβάλλετε ή προωθήστε τον εαυτό σας.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από 11/11 (κυρίως οι γεννημένοι από 9-11 Μαρτίου) επικεντρώνεστε σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, φιλοσοφία, ανώτατη εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις, και υποχρεώσεις με συγγενείς του/της συζύγου. Γενικότερα, όμως διανύετε μια περίοδο αναγέννησης, όπου ονειρεύεστε μεγαλόπνοα σχέδια. Από 12/11 έως 3/1/2016 προσπαθήστε να βάλτε σε τάξη οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε ορισμένες επιθυμίες που θα πρέπει να θυσιάσετε χρήματα και χρόνο για να ικανοποιήσετε τα θέλω σας. Στα προσωπικά, είστε τολμηροί, θαρραλέοι και έτοιμοι να ρισκάρετε και να παίξετε με την φωτιά χωρίς να σας νοιάζει το κόστος. Από 17/11 έως τις 1/12 (οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου) αξίζει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό είναι να αποφευχθούν συγκρούσεις και προστριβές στο χώρο της εργασίας ακόμη και αν έχετε δίκιο προσπαθήστε να το βρείτε με διπλωματικό τρόπο και όχι μέσα από καβγάδες. Πιθανότατα να υπάρξουν κακεντρεχή σχόλια, τα οποία θα πρέπει να αγνοήσετε για να μην επηρεαστείτε ψυχολογικά. Από 26/11 βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα σε επαγγελματικά και οικογένεια, διαμοιράστε σωστά τον χρόνο για να είναι όλοι ικανοποιημένοι αλλά και για να προχωρήσετε τα όποια σχέδια σας. Ακόμη θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να εκμεταλλευτείτε την απρόσμενη ευκαιρία που σας δίνετε για οικονομική ενίσχυση από φίλους, γνωστούς ή ισχυρές ομάδες.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr