ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Γενικά:

Αυτό το μήνα ξεκινάτε με αισιοδοξία και θετικές σκέψεις για το μέλλον σας. Εκτός των άλλων, αρχίζετε να βλέπετε φως στα όνειρα σας. Γεγονός, όπου σας ωθεί να πιστέψετε στις κρυμμένες σας δυνάμεις και στις ικανότητές σας. Από 12/11 πιθανόν να μεγεθύνετε είτε θετικά είτε αρνητικά τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που λαμβάνεται από το ευρύτερο σας περιβάλλον.

Οικονομικά – Επαγγελματικά:

Μέχρι και τις 14/11 φροντίστε να μην δαπανάτε υπερβολικό ποσά σε απαιτήσεις παιδιών, στο να αγοράζετε αντικείμενα όπου στο μέλλον δεν θα είναι χρήσιμα ή στο να ικανοποιήσετε επιθυμίες και κέφια, καθώς είναι πολύ πιθανόν να ξεμείνετε με άδειο πορτοφόλι. Εκτός των άλλων, όμως είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μεταβολές στα έσοδα σας. Παρόλα αυτά, ορισμένοι από εσάς θα αποκτήσετε ισχυρές πλάτες στον επαγγελματικό τομέα όπου θα ανεβείτε ιεραρχικά και οικονομικά.

Συναισθηματικά – Ερωτικά:

Οι αδέσμευτοι, ίσως συναντήσετε το έτερο σας ήμισυ σ’ ένα επαγγελματικό ταξίδι ή στον ευρύτερο χώρο της εργασίας σας. Ενώ οι δεσμευμένοι κινείστε σε δυο μήκη κύματος δηλαδή ορισμένοι μπορεί να σκέπτεστε να παντρευτείτε ενώ οι υπόλοιποι ίσως να νοσταλγείτε την ελευθερία σας.

 

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Γενικά:

Από τις πρώτες μέρες του μήνα διοχετεύετε όλη την ενέργεια σας στο να οργανώσετε και να προγραμματίσετε τα επόμενα σας βήματα. Προφανώς, θα απομονωθείτε προκειμένου να μην επηρεαστείτε από τρίτους στις τελικές σας αποφάσεις που θα λάβετε για το μέλλον. Επίσης, αυτή την περίοδο ορισμένοι ίσως να κινηθείτε μυστικά για να επιλύσετε ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα από το εξωτερικό.

Οικονομικά – Επαγγελματικά:

Από 16/11 απομακρύνετε την θολή εικόνα που είχατε το τελευταίο διάστημα σε επαγγελματικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο γενικότερα. Με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ξεκάθαρο το τοπίο όσον αφορά στόχους που θέλουν να κατακτήσουν. Βέβαια, προσπαθήστε να προσαρμόσετε τα πλάνα σας στις οικονομικές δυνατότητες – ικανότητες έτσι ώστε να μην εναποθέσετε τις ελπίδες σας σε τρίτους, καθώς ενδέχεται να μην μπορούν ή να μην θέλουν να επενδύσουν στα όνειρα σας. Με λίγα λόγια στηριχθείτε στα δικά σας πόδια.

Συναισθηματικά – Ερωτικά:

Μέχρι και τις 14/11 θα νιώθετε ότι πιέζεστε από τον/την σύντροφό σας ή γενικότερα από τρίτους. Με αποτέλεσμα, θέλετε δεν θέλετε να μπείτε σε μια διαδικασία του να ξαποστείλετε κάποια πρόσωπα από την ζωή σας. Βέβαια, μην απομακρυνθείτε από άτομα επειδή εσείς πιστεύετε ότι σας ενοχλούν. Για αυτό το λόγο πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση επαναξιολογήστε τα δεδομένα και τις επιλογές σας. Ενώ, τέλος, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες των επιλογών σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Γενικά:

Αυτό το μήνα προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στο νέο σας πρόγραμμα. Ενδεχομένως, να αλλάξετε τόπο διαμονής για επαγγελματικούς λόγους, να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να μετακομίσετε. Ακόμη, ορισμένοι από εσάς διακόπτετε παλιές καθημερινές συνήθειες, και ασχολείστε με την φυσική σας κατάσταση και διατροφή. Ενώ από 14/11 προσγειώνεστε στην πραγματικότητα σχετικά με τους συνολικούς στόχους που θέλετε να πετύχετε στην ζωή σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά:

Μέχρι και τις 14/11 θα έχετε κάποιους επιπλέον λόγους για να είστε αγχωμένοι εξαιτίας των οικονομικών και επαγγελματικών σας εκκρεμοτήτων. Για αυτό το λόγο δείξτε ψυχραιμία, καθώς μπόρα είναι και θα περάσει. Ενώ παραμένοντας ήρεμοι και χαλαροί θα μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις και να διώξετε πιθανές μαύρες σκέψεις από το μυαλό σας. Από 9/11 ίσως λάβετε από τρίτους κάποια οριστική απόφαση ή απάντηση που περιμένετε εδώ και καιρό σε θέματα δουλειάς.

Συναισθηματικά – Ερωτικά:

Από τα μέσα του μήνα θα σας δημιουργηθεί έντονα η επιθυμία του να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας. Όσοι έχετε πράγματα ή καταστάσεις που σας ενοχλούν θα τα εκφράσετε όπως επίσης και τους προβληματισμούς σας σχετικά με το που πάει ή πως πάει η σχέση σας. Ενώ οι ανακοινώσεις του συντρόφου σας από τις 21/11 και μετά μάλλον φαίνεται να μην σας βρίσκουν και σύμφωνους. Εξέλιξη, που όπως και να το κάνουμε μια τριβή θα δημιουργήσει.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Γενικά:

Αυτό το μήνα κινείστε γενικότερα γύρω από τις σχέσεις, που έχουν να κάνουν με φίλους, συγγενείς, σύντροφο ή ακόμη και με πρόσωπα, που έχετε προσωπικές διαφορές. Με αποτέλεσμα να μονοπωλήσουν και τις συζητήσεις σας. Για αυτό θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι με ότι καταπιάνεστε και ειδικά εν ώρα εργασίας. Ενώ τέλος από τα μέσα του μήνα τελειώνουν οι οποίες ταλαιπωρίες είχατε τον τελευταίο καιρό με νομικές υποθέσεις.

Οικονομικά – Επαγγελματικά:

Μέχρι και τα μέσα του μήνα ευνοείστε να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες όπου θα ανταμειφθείτε ηθικά και οικονομικά ο καθένας αναλόγως. Πιθανόν, να χρειαστεί να δώσετε το παρόν σε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις για να πετύχετε τα σχέδια σας. Ενώ προς τα τέλη του μήνα ίσως επιδείξετε έναν υπερβολικό ζήλο, που όμως θα πρέπει να τον αποφύγετε για να μην έχουμε ατυχήματα λεκτικά ή οδικά.  

Συναισθηματικά – Ερωτικά:

Αποφασίζετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε οικεία/κοντινά σας πρόσωπα του παρελθόντος, που σας στεναχώρησαν/πίκραναν. Αυτό το διάστημα, ενδέχεται να ερωτευτείτε ένα πρόσωπα από τον εργασιακό σας στίβο ή να συναντήσετε το έτερο σας ήμισυ σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Επομένως, τα ματιά σας δεκατέσσερα και τα αυτιά σας τεντωμένα.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Γενικά:

Από τις πρώτες μέρες του μήνα ψυχή και πνεύμα είναι επικεντρωμένα σε θέματα δουλειάς, όπου επιδιώκετε να κατακτήσετε όλα τα όνειρα σας. Από 7-11 ευνοείστε να τακτοποιήσετε ζητήματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Για αυτό το λόγο μην απορροφηθείτε στα οικογενειακά σας προβλήματα. Αφού αυτή την περίοδο θα βρεθούν στο δρόμο σας σημαντικοί άνθρωποι για να σας διευκολύνουν στο να πετύχετε τα σχέδια σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά:

Μέχρι και τις 14/11 επανέρχεται στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας. Ενδεχομένως, να είναι κάποιο δάνειο, αγορά ή πώληση ακινήτου. Από 16/11 όσοι έχετε συναλλαγές με ασφαλιστικές εταιρείες και γενικότερα με τρίτους που σας οφείλουν χρήματα πιθανόν να αποκτήσετε μια εικόνα σχετικά με το τι πρόκειται να εισπράξετε από εδώ και πέρα. Επίσης, φροντίστε να κάνετε συνετοί διαχείριση των οικονομικών σας πόρων.

Συναισθηματικά – Ερωτικά:

Από 16/11 θέλετε να απολαύσετε την προσωπική σας ζωή. Επομένως, αρχίζετε να επικοινωνείτε και να κάνετε επαφές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Οι ελεύθεροι της παρέας, ενδέχεται να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες που θα έχουν μεγάλη διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου. Ενώ, οι δεσμευμένοι προσπαθείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπου για να αναζωογονηθεί η σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Γενικά:

Αυτό το μήνα θα έχετε μια περεταίρω νευρικότητα σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους και τις σπουδές. Για αυτό το λόγο επικοινωνείτε με αδέλφια, συγγενείς, γείτονες και γενικότερα με το άμεσο περιβάλλον σας προκειμένου να μιλήσετε και να εκφράσετε τις φοβίες σας σχετικά με τα άμεσα σχέδια σας. Πιθανόν, αυτή την περίοδο να γίνεται σπιτόγατοι, προκειμένου να σκεφτείτε και να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια τις επόμενες κινήσεις σας.

Οικονομικά – Επαγγελματικά:

Από 14/11 οργανώνετε τα οικονομικά σας πλάνα. Ωστόσο, φροντίστε να μην κάνετε όνειρα χωρίς τον ξενοδόχο. Επίσης, αποφύγετε να ανακοινώσετε συμφωνίες και συζητήσεις που σχετίζονται με τα παραπάνω θέματα. Από τα μέσα του μήνα ίσως κληθείτε να πληρώσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς Δημόσιες Υπηρεσίες. Επίσης, αυτό το διάστημα ίσως να έχετε αυξημένα έξοδα λόγω νέων οικονομικών ανοιγμάτων ή για την κάλυψη έκτακτων αναγκών.

Συναισθηματικά – Ερωτικά:

Από 16/11 πέφτουν οι μάσκες και βλέπετε την πραγματική εικόνα των αγαπημένων σας πρόσωπων. Από 22/11 μπαίνετε σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε στις σχέσεις σας τόσο στο σπίτι όσο και έξω από αυτό. Ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε ότι πιέζεστε από σχέσεις με γονείς, φίλους ή σύντροφο με αποτέλεσμα ορισμένοι να επιλέξετε να αποστασιοποιηθείτε από αυτές.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Γενικά – Προσωπικά

Από τα μέσα του μήνα τα όποια μπερδέματα, ανακατωσούρες ή ασάφειες είχαν δημιουργηθεί ή επισκίαζαν το καθημερινό σας πρόγραμμα φαίνεται να διευθετούνται.  Ακόμη, από τα τέλη του μήνα βάζετε πλώρη για να πάρετε το πτυχίο σας όσοι έχετε εκκρεμότητες ή ξεκινάτε σπουδές, με στόχο την ευκολότερη είσοδο σας στις ομάδες που σας ενδιαφέρουν.  Γενικότερα διανύετε μια περίοδος, όπου η συναναστροφή με άλλους και η απόλαυση της ζωής μαζί τους, σας αποφέρει πολλαπλά οφέλη.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Προς τα μέσα του μήνα ενδεχομένως εντελώς ξαφνικά να διαπιστώσετε ή να γίνετε μάρτυρες κάποιας δυσαρέσκειας των κοντινών σας ανθρώπων για συντρόφους ή φίλους.  Για αυτό μην εξωθήσετε τις καταστάσεις στα άκρα δείξτε ψυχραιμία. Ακόμη, η δημιουργία σχέσεων πραγματικά από το πουθενά εντελώς απροειδοποίητα, είναι μια δυνατότητα που σας παρέχεται καθ όλη την διάρκεια του μήνα. Ωστόσο, εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να την αξιοποιήσετε σωστά. 

Οικονομικά – Καριέρα

Μέχρι και τα τέλη του μήνα τα ανοίγματα που είχατε κάνει ή οι προσπάθεια που καταβάλλατε σε επαγγελματικό επίπεδο ανταμείβονται τόσο οικονομικά βλέποντας τις τσέπες σας να γεμίζουν όσο και κοινωνικά, καθώς καταφέρνετε να ενταχθείτε στις ομάδες που επιθυμούσατε. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα λόγω των πιο πάνω ευχάριστων εξελίξεων και να αρχίσετε να ξοδεύετε χωρίς μέτρο. Να είστε εγκρατείς και φειδωλοί ώστε να περάσουν ανεπαίσχυντα και ανώδυνα έξοδα ή υποχρεώσεις προς τρίτους ή δημόσιες υπηρεσίες.


ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Γενικά – Προσωπικά

Ένα κύμα αναγέννησης και ανανέωσης σας πλημμυρίζει με αποτέλεσμα να θέλετε να κάνετε αλλαγές σε εξωτερική εμφάνιση, ντύσιμο, στυλ. Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και νοιώθοντας ακόμα πιο ελκυστικοί και ποθητοί είναι πιο εύκολο να επιτύχετε στόχους ή επιδιώξεις για συνεργασίες.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Από τις 6/11 θα νοιώθετε πίεση ή ότι δεν συμβαδίζετε απόλυτα με σύντροφο ή φίλο κάτι που ενδεχομένως να ισχύει ή απλώς εσείς να το αντιλαμβάνεστε με αυτό τον τρόπο.  Λόγω αυτής της κατάστασης, όπως είναι λογικό επακόλουθο θα θέλετε να ξεσπάσετε ή να κάνετε την επανάσταση σας για να απελευθερωθείτε από τα δεσμά. Ωστόσο, δείξτε ψυχραιμία και μην προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις, που στην συνέχεια ενδεχομένως να τις μετανιώσετε.

Οικονομικά – Καριέρα

Από τα μέσα του μήνα αρχίζετε ένα μαραθώνιο μυστικών συναντήσεων με συνεργάτες, συναδέλφους ή φίλους προκειμένου να επισφραγίστε ή να κλείσετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Ωστόσο, οι προσπάθειες αυτές δεν πέφτουν στον κενό, καθώς από τα τέλη του μήνα αρχίζουν οι επαγγελματικό κοινωνικές σας απόπειρες να αποδίδουν τα μέγιστα.

                         

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Γενικά – Προσωπικά

Είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει να μαζευτείτε για λίγο, να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις, να ξεκουραστείτε, να ιεραρχήσετε κατά προτεραιότητα ή σπουδαιότητα τις όποιες σκέψεις ή ιδέες έχετε για το μέλλον σας, ώστε να μπορέσετε να τις υλοποιήσετε εν συνεχεία απερίσπαστοι. Από τις 6/11 φροντίστε τον εαυτό σας, μην προσπερνάτε κρυολογήματα ή ενοχλήσεις δώστε τους την δέουσα σημασία, ώστε να απαλλαχτείτε μια και καλή από αυτά. Ενώ παράλληλα είναι προτιμότερο να είστε και λιγομίλητοι για τα της δουλειά σας.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Οι ελεύθεροι αν ασφαλώς το επιθυμείτε μπορείτε να ξεκινήσετε μια σχέση με τις καλλίτερες προϋποθέσεις, ώστε να έχει και μέλλον. Ενώ οι έχοντες ταίρι μπορείτε να κάνετε μια νέα εκκίνηση πάνω σε στέρεες βάσεις που προσδίδουν νέα δυναμική σε αυτή.

Οικονομικά – Καριέρα

Ασφαλώς και λέμε ναι στον έρωτα ασυζητητί αλλά μην αφεθείτε εντελώς να σας συνεπάρει η παρόρμηση της χαράς για νέες εξορμήσεις και περιπέτειες, καθώς κάτι τέτοιο θα πονέσει το πορτοφόλι σας αλλά και θα σας αποπροσανατολίσει από τα της δουλειάς. Επίσης, δεν θα πρέπει να υποκύπτετε στις όποιες απαιτήσεις των βλασταριών σας.

Από 9 – 12/11 αξιοποιήστε την μη εμφανή οικονομική στήριξη που θα έχετε για να τρέξετε κοινωνικό επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Ιανουαρίου

Γενικά – Προσωπικά

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα περιλαμβάνει για εσάς έντονη κοινωνική ζωή, με εξόδους, συμμετοχή σε εκδηλώσεις πάρτι ή γενικότερα προσκλήσεις για να παραβρεθείτε σε διαφόρων μορφών εκδηλώσεις. Προς τα τέλη του μήνα φαίνεται ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τα ενδότερα του εαυτού σας

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Αναμφισβήτητα η προσωπική ζωή και το να περνάμε καλά σε αυτήν είναι πιο σημαντική από όλα τα υπόλοιπα και αυτό που εν τέλει μένει στον καθένα μας, ωστόσο δεν θα πρέπει για χάρη της να παραμερίσετε στόχους, φιλοδοξίες ή διακαείς πόθους.

Οικονομικά – Καριέρα

Υπάρχουν πολλά πάρε δώσε και επαφές, όπου υπόσχονται αξιόλογες οικονομικές συνεργασίες, ροή χρημάτων από δραστηριότητες εκτός δουλειάς, από ξεχασμένες υποθέσεις με ασφαλιστικούς φορείς, δημόσιο, ή κληρονομία. Σίγουρα θα υπάρχει κίνηση στο πορτοφόλι σας και το μέγεθος της εξαρτάται από εσάς τους ίδιους.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Ιανουαρίου ως 18 Φεβρουαρίου

Γενικά – Προσωπικά

Από 11 – 14/11 να είστε πιο υποψιασμένοι σε σχέση με αυτούς πους σας ρωτάνε. Μην επιτρέψετε να σας εκμαιεύσουν πράγματα που θα σας φέρουν σε δύσκολή θέση στη συνέχεια. Ενώ από τα τέλη του μήνα κάνετε αυτό που λατρεύετε είστε έξω με κόσμο, συνομιλείτε, κουβεντιάζετε, ανταλλάσσετε γνώμες, και γενικότερα είστε σε ένα πολύ έντονο πάρε δώσε με γνωστούς ή φίλους που περιλαμβάνει κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Οι έχοντες σχέση αποφασίζετε να κάνετε το επόμενο βήμα με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για εσάς, δηλαδή γνωστοποίηση σε τρίτους, αναγγελία γάμου ή απόφαση για επέκταση των μελών της. Ενώ οι ελεύθεροι από τις 17/11 μέσω γνωστών, φίλων ή στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παραβρεθούν μπορείτε να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, η εξέλιξη των οποίων είναι στο χέρι σας.

Οικονομικά – Καριέρα

Όχι απλώς ρίχνεστε στη δουλειά αλλά αποφασίζετε να λάμψετε και για αυτό  κινητοποιείτε το δίκτυο των γνωριμιών σας, προκειμένου να κλείσετε συνεργασίες ή συμφωνίες που υπόσχονται πολύ περισσότερα από το σύνηθες. Έχοντας γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο των οικονομικών συναλλαγών για εσάς στο χέρι σας είναι να λάβετε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Γενικά – Προσωπικά

Έχετε βάλει κάτω χαρτί και μολύβι και κάνετε σχέδια για το μέλλον, οραματίζεστε αλλαγές τόσο σε εργασιακό επίπεδο όσο και στην καθημερινότητα. Ωραία τα όνειρα, ωστόσο φροντίστε να μην σας συνεπάρουν τόσο με αποτέλεσμα να μην είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που εκτελείτε. Ακόμη, ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, να επιλύσετε νομικές εκκρεμότητες ή να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποιο πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών.

Ερωτικά – Συναισθηματικά

Έχοντας μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση των θεμάτων γύρω από τις σχέσεις αυτή την περίοδο μη υπέρ αναλύετε οτιδήποτε ή μην ψάχνετε για το φανταστικό, το ιδεώδες.  Κανείς δεν είναι τέλειος όλα έχουμε τα κουσούρια μας, δεν σας λέμε σε καμία περίπτωση να συμβιβαστείτε με το οτιδήποτε απλώς να είστε πιο ευέλικτοι, προσεγγίσιμοι και να δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στους άλλους.

Οικονομικά – Καριέρα

Η υπομονή και η επιμονή που δείξατε στα επαγγελματικά αναγνωρίζετε είτε αυτό σημαίνει προαγωγή, αναβάθμιση, εξέλιξη ή πρόοδο στην δική σας δουλειά. Από 11/11 και μετά δεν είναι ντροπή να πείτε όχι σε παρέες με ακριβά γούστα.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr