ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Με το Καλημέρα του Σεπτεμβρίου και μέχρι τα τέλη του μήνα αποφύγετε να αναμειχθείτε σε παρασκήνια, ίντριγκες, κουτσομπολιά ή γενικότερα σε μπερδεμένες καταστάσεις στην δουλειά, καθώς μόνο σε δύσκολη θέση μπορούν να σας φέρουν. Ακόμη μικροενοχλήσεις που έχουν να κάνουν με την υγεία δεν θα πρέπει να προσπερνιόνται ή να αγνοούνται. Ενώ τέλος στο κομμάτι δουλειά και καθημερινότητα δεν επιτρέπονται παρατυπίες ή παρανομίες (κυρίως για τους γεννημένους από 28 – 30/3). Ακολουθώντας τις πιο πάνω συμβουλές μας θα μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι.

Από 9/9 και για ένα ολόκληρο σχεδόν θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο άνοιγμα των φτερών σας ή στο κυνήγι των ονείρων σας. Επίσης, όσοι το σκεφτόσασταν ή διστάζατε να πάρετε την απόφαση για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία, τώρα θα είναι πιο εύκολο να πάρετε την απόφαση για να το κάνετε, καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κάτι τέτοιο. Ακόμη, οι δεσμευμένοι της παρέας ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας με ένα γάμο ή έναν αρραβώνα. Ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία μέσα από φίλους ή συναδέλφους να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

Από 16/9 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες παραμείνετε ρεαλιστές, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και μην αγνοείται τυχόν καμπανάκια που σας χτυπούν όσον αφορά το σώμα και τον οργανισμός σας. Ακόμη, μην υπερβάλετε γεγονότων ή προσώπων και αποφύγετε να μπλεχτείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις. Ακολουθώντας τις πιο πάνω συμβουλές θα μπορέσετε να αξιοποιείστε με τον καλύτερο τρόπο την βοήθεια, που φίλοι θα σας προσφέρουν για μελλοντικά σχέδια ή γενικότερα σε επιδιώξεις (κυρίως για τους γεννημένους από 13 – 15/4).

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από 1/9 και μέχρι τα τέλη του μήνα θα πρέπει να επιστρατεύσετε την λογική και το ρεαλισμό που σας διακατέχει, προκειμένου να σταματήσετε να κυνηγάτε ουτοπικούς στόχους. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να είστε φειδωλοί σε επενδύσεις ή σε χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσετε για χατίρια παιδιών ή συντρόφου (κυρίως για τους γεννημένους από 28 – 30/4).

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο όσοι αναζητάτε μια θέση εργασία αλλά και εσείς που θέλετε να κάνετε άνοιγμα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων μέσω συνεργασιών μπορείτε πιο εύκολα να το επιχειρήσετε, καθώς θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στον δρόμο σας, αρκεί να βέβαια να είστε σε ετοιμότητα για να τις αδράξτε. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος μπορούν πιο εύκολα να αποκατασταθούν διαταραγμένες σχέσεις με φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες ή εργοδότες. .

Από τα μέσα του μήνα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες εστιάζετε και ρίχνετε όλο το βάρος σας για την ένταξη σας σε ομάδες ή συλλόγους που έχουν να κάνουν για την βοήθεια αναξιοπαθούντων και κατατρεγμένων ή και για την κατάκτηση προσωπικών φιλοδοξιών ή επιθυμιών. Ωστόσο, δεν θα πρέπει απολέσετε το μέτρο που σας διέπει και να οδηγηθείτε σε παράλογες σπατάλες ή έξοδα για επίτευξη στόχων, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση τα όποια χρήματα σας έρθουν από συνεργασίες ή ως βοήθεια θα εξανεμιστούν, χωρίς να πιάσουν τόπο (κυρίως για τους γεννημένους από 13 – 15/5).

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 1/9 και μέχρι σχεδόν τα τέλη του μήνα βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, ενώ σε καμία περίπτωση μην οδηγήσετε στα άκρα τις σχέσεις σας με συνεργάτες, συναδέλφους ή ταίρι λόγω της πίεσης που θα νοιώθετε (κυρίως για τους γεννημένους από 29 – 31/5).

 Από 9/9 κα σχεδόν για ένα ολόκληρο χρόνο, όντας πιο αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις και με όρεξη για διασκέδαση, φλερτ και γενικότερα για απόλαυση της ζωής θα είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε πρόσωπα ενδιαφέροντα, που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημα μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή νέων χόμπι και ενδιαφερόντων. Ακόμα, οι αδέσμευτοι ίσως αποφασίσετε να εγκαταλείψετε το κλαμπ των εργένηδων ενώ οι δεσμευμένοι ή οι γονείς πιθανόν να εκφράσετε την επιθυμία να αποκτήσετε έναν απόγονο.

 Από τις 16/9 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες για χάρη της δουλειάς μην έρθετε σε σύγκρουση με σύντροφο, φίλους ή συνεργάτες. Βρείτε έναν πιο ήπιο τρόπο για να επιλύσετε τυχόν διαφορές, καθώς με διαμάχες και φωνές πέρα από την διάθεση σας που θα χαλάσετε. Θα χάσετε και την στήριξη, παρότρυνση αυτών των ανθρώπου, την οποία κακά τα ψέματα, έχετε ανάγκη για να πάτε ακόμα πιο πέρα τις δουλειές σας.

 ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

 Με το καλημέρα του Σεπτεμβρίου και σχεδόν για ένα ολόκληρό μήνα, καλείστε να συμβιβαστείτε με τις τρέχουσες εξελίξεις και να τροποποιήσετε αναλόγως τα σχέδια σας για το μέλλον. Ενώ παράλληλα απαιτείται από την πλευρά σας να είστε σε ετοιμότητα/εγρήγορση για να αποφύγετε λεκτικά ατοπήματα ή οδικά ατυχήματα (κυρίως για τους γεννημένους από 29/6 – 1/7).

 Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αρχικά μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο του σπιτιού με πρόσωπα να έρχονται και να φεύγουν από την ζωή σας. Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017, θα ευνοηθείτε σε αγοροπωλησίες ακινήτων ή γενικότερα στην διευθέτηση ζητημάτων σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας. Μετά από πολλές συζητήσεις και σκέψεις ίσως πάρετε την μεγάλη απόφαση να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

 Από τα μέσα του μήνα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες φροντίστε οι στόχοι που θα κυνηγήσετε να είναι ξεκάθαροι και να μην επιδέχονται διπλής ερμηνείας. Ενώ όσον αφορά την δουλειά σας ή τις καθημερινές συναλλαγές φροντίστε να είστε τυπικοί και νομότυποι για να μην έχετε παρατράγουδα στην συνέχεια. Με αυτό τον τρόπο και η βοήθεια που θα πάρετε από την οικογένεια θα πιάσει τόπο και πιο γρήγορα θα έρθει και η εξέλιξη ή αλλαγές όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, καθώς θα είστε εστιασμένοι σε αυτό και δεν θα έχετε άλλα ανοικτά μέτωπα.


ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

 Με το ξεκίνημα και τυπικά του Φθινοπώρου, θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος για λίγο την γενναιόδωρη, γαλαντόμα και σπάταλη πλευρά σας, που της αρέσει να κάνει δώρα, να χαρίζει, να κακομαθαίνει, να προβάλετε με κάθε ευκαιρία ή να παίρνει ρίσκα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απαιτείται να γίνετε πιο ρεαλιστές/πραγματιστές των καταστάσεων, και να κινηθείτε με ελιγμό σε τυχόν προκλήσεις ή δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν (κυρίως για τους γεννημένους από 31/7 – 2/8).

 Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα έχετε έντονη δραστηριότητα σε μετακινήσεις και συζητήσεις για επαγγελματικούς λόγους ενώ οι νεότεροι σε ηλικία επικεντρώνεστε στο να διευρύνετε τις γνώσεις σας με σεμινάρια, νέους κύκλους σπουδών ή ακόμη και όσοι σταματήσατε τις προσπάθειες σας για να αποκτήσετε κάποιο δίπλωμα ή πτυχίο θα είναι πιο εύκολο να το ολοκληρώσετε τώρα. Μέσα στα πλάνα σας ίσως να είναι η απόκτηση ενός νέου μεταφορικού μέσου ή αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος. Επιπλέον, ευνοείστε στο να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν ρόλο στην ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Από 16/6 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, προκειμένου να μην έχουμε κλάματα και δράματα στην συνέχεια, καλό θα ήταν να τιθασεύστε την ακόρεστη επιθυμία σας να σπαταλάτε χωρίς όριο, για χάρη διασκέδασης και ξε σκιάσματος. Εστιάσετε σε γνωριμίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν σε τυχόν νέα ξεκινήματα, ζητήματα προσωπικά ή θέματα παιδιών. Κάνοντας αυτό θα βρεθούν πραγματικά από το πουθενά φίλοι μπροστά σας που θα σας τείνουν χείρα βοηθείας στα μελλοντικά σας σχέδια. Τέλος, θα πρέπει να έχετε κατά νου πρώτα να βεβαιωθείτε για τον σκοπό συνεταιρισμών ή συμμαχιών, προτού ενταχθείτε σε αυτές (κυρίως για τους γεννημένους από 15 – 17/8).
.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

 Από 1/9 και σχεδόν για όλο το Σεπτέμβριο καλείστε να διαχωριστείτε τις πιέσεις που θα δεχθείτε από παιδιά, σύντροφό ή γενικότερα μέλη της οικογένειας σας σχετικά με το τι κάνετε, τις υποχρεώσεις, που έχετε αναλάβει ή το σχέδιο ζωής που έχετε καταστρώσει για τον εαυτό σας. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να μάθετε να βλέπετε την πραγματική εικόνα των άλλων όσο και αν κάτι τέτοιο σας πληγώνει, καθώς με αυτό τον τρόπο θα βγείτε ακόμα πιο δυνατοί (κυρίως για τους γεννημένους από 31/8 – 2/9).

 Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο ευνοείστε σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα ενώ όσοι ξεκινήσατε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες τον περασμένο διάστημα μάλλον έφτασε η στιγμή να δείτε τους κόπους και τις θυσίες σας να ανταμείβονται σταδιακά. Θα υπάρξει μια βελτίωση στον τομέα των οικονομικών σας από χρήματα να προέρχονται κυρίως από συνεργασίες με άλλους ή συνεταιρισμούς. Ενδεχομένως να αναγνωριστούν οι επαγγελματικές σας ικανότητες και δυνατότητες ή να δεχθείτε μια μεγάλη πρόταση για νέα συνεργασία/συμφωνία, με αποτέλεσμα την βελτίωση των οικονομικών σας.

 Από τα μέσα του μήνα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες η ευεξία, η καλή διάθεση, η όρεξη για επαγγελματικά σχέδια ή ακόμη και η ανάγκη σας για να κάνετε το επόμενο βήμα προσωπικά, θα είναι ο οδηγός σας. Ωστόσο, στην κρίση σας για τρίτους μην εγκαταλείψετε την λογική, μην αφεθείτε στο συναίσθημα ή μην επιτρέψετε στο οικείο σας περιβάλλον να αναμιχθεί, καθώς τότε ενδέχεται να οδηγηθείτε και σε βεβιασμένα συμπεράσματα αλλά και τις σχέσεις σας με την οικογένεια να διαταράξετε. Παραμείνετε σε εγρήγορση και νηφαλιότητα κινηθείτε με ευελιξία, μην χαλάτε τις καρδιές σας και με αυτό τον τρόπο και βοήθεια από την οικογένεια θα λάβετε αλλά και τακτοποίηση θεμάτων που σας άγχωναν θα υπάρξει (κυρίως για τους γεννημένους από 15 – 17/9).


ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

 Από 1/9 και μέχρι τα τέλη του μήνα αξιοποιείστε αυτό το χρονικό διάστημα για να κάνετε την ανασκόπηση σας για την προηγούμενη χρονιά αλλά και για να θέσετε στόχους για την νέα. Φροντίζοντας παράλληλα τον εαυτό σας και αποφεύγοντας, βέβαια σε κάθε περίπτωση να κοινοποιείται σκέψεις ή σχέδια προτού ακόμα προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Ενώ, τέλος δεν θα πρέπει να δίνετε αφορμές για κουτσομπολιά ή κακοπροαίρετα σχόλια στον χώρο της δουλειάς (κυρίως για τους γεννημένους από 1 – 3/10).

 Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απολογισμού μετά τις 9/9 θα είστε έτοιμοι και σίγουροι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους που θέλετε να πετύχετε . Σταδιακά θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι και θα είστε έτοιμοι να ρισκάρετε για να βιώσετε νέες εμπειρίες. ή ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Στα συναισθηματικά ίσως προκύψει ένας πολύ μεγάλος έρωτας που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησιάς. Γενικότερα όμως θα πρέπει να προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εκπληρώσετε πιο εύκολα τα όνειρα σας.

 Από τις 16/6 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες παιχνιδάκια, τσεκαρίσματα και επιδείξεις όσον αφορά αντοχές, οδήγηση ή χρήση λόγου, μπορεί να μην έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Για αυτό καλό θα ήταν να τα βγάλετε από το μυαλό σας, όπως επίσης και να έχετε πλήρη συνειδητότητα του τι κάνετε και γιατί το κάνετε. Με αυτό τον τρόπο τον κύκλο γνωριμιών σας θα μπορέσετε να διευρύνετε, ενδεχομένως να συνάψετε επαγγελματικές συμφωνίες ή να υπάρξει μια γνωριμία προσωπικού ενδιαφέροντος.

 ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

 Με το καλημέρα του Σεπτεμβρίου και μέχρι τα τέλη του μήνα επιδίδεστε στο κυνήγι της επίτευξης των επαγγελματικών σας στόχων, όπου αρκετές φορές θα κληθείτε να βάλετε τα χέρι στην τσέπη, καθώς κάθε εγχείρημα χρειάζεται και την ανάλογη οικονομική επένδυση. Φροντίζοντας παράλληλα να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, για να μην σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Ενώ τέλος από την πλευρά σας θα πρέπει να μάθετε να μην ωραιοποιείτε καταστάσεις σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή (κυρίως για τους γεννημένους από 31/10 – 2/11).

 Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας. Εξαιτίας αυτού ίσως να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε ή συνδιαλέγεστε με φίλους, συνεργάτες ή συναδέλφους. Ταυτόχρονα, μπορεί να επιλέξετε να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο και να κάνετε έναν απολογισμό σχετικά με το τι έχετε καταφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια και το τι επιδιώκετε από εδώ και στο εξής.
Από 16/9 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχετε όρεξη και διάθεση για να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά ή για να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες. Ωστόσο, μέσα στην παραζάλη του ενθουσιασμού σας μην κάνετε λάθος προσωπικές εκτιμήσεις ή οδηγηθείτε σε περιττά έξοδα για λόγους καλοπέρασης. Με αποτέλεσμα τα όποια επιπλέον χρήματα σας έρθουν από δουλειά ή από μυστικές πηγές να φύγουν εν ριπή οφθαλμού.

 ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

 Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα όσο και να θέλετε να επιδοθείτε αμέριμνοι και με χαρά στα επαγγελματικά σας. Οι εξελίξεις/συγκυρίες δεν θα σας αφήνουν, καθώς λίγο από την μια η εμφάνιση ξεχασμένων προβλημάτων, δυσκολιών στο σπίτι και λίγο από την άλλη η πίεση που θα δεχτείτε από ανώτερους ή πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας ενδεχομένως να κόψουν λίγο από την φόρα σας. Παραμένοντας όμως σταθερά προσανατολισμένοι προς αυτό που θέλετε να επιτύχετε δεν θα μασήσετε από τέτοιου είδους εμπόδια (κυρίως για τους γεννημένους από 30/11 – 2/12).

 Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας, με το να διευρύνετε το φιλικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο ή να ενταχθείτε σε ομάδες, συλλόγους με κοινούς στόχους και ιδανικά. Ακόμη, θα δείτε επαγγελματικές συνεργασίες, που είχατε στα σκαριά το προηγούμενο διάστημα να προχωράνε, γεγονός που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας. Ενώ τέλος δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες ανακοινώσεις από την πλευρά σας όπως η αναγγελία ενός γάμου, αρραβώνα ή ο ερχομός ενός παιδιού.
Από 16/6 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες μην αρχίσετε να ωραιοποιείτε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με κάποιο μέλος της οικογένειας ή με το σπίτι. Παραμείνετε ρεαλιστές και αντικειμενικοί παρά τις όποιες εσωτερικές συγκρούσεις και εξωτερικές πιέσεις δεχτείτε όσο κάτι τέτοιο βέβαια είναι εφικτό. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χάσετε ξαφνικές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.


ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

 Από την Πέμπτη και για ένα μήνα σε σχέδια, ταξίδια ή μετακινήσεις απαιτείται να δείτε εξονυχιστικά την κάθε λεπτομέρεια, καθώς αλλιώς μπορεί να φαντάζεστε ορισμένα πράγματα και αλλιώς τελικά να καταλήξουν. Ακόμη, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αναμειχθείτε σε περίεργες ή μπερδεμένες καταστάσεις, συμβάντα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να πλήξουν την εικόνα σας. Ενώ, τέλος θα πρέπει να αφιερώνετε τον απαιτούμενο χρόνο για ξεκούραση (κυρίως για τους γεννημένους από 30/12 – 2/1).

 Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε επαγγελματικές ή κοινωνικές φιλοδοξίες. Ενδεχομένως να πάρετε μια προαγωγή, να αλλάξετε επαγγελματική δραστηριότητα ή ακόμη και να αναγνωριστούν ικανότητες και ταλέντα με ανάλογες απολαβές. Προφανώς, με αυτές τις αλλαγές θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κούραση και υπερένταση στην ατμόσφαιρα. Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι ίσως να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κλέβετε τις εντυπώσεις και θα μαγνητίζετε τα βλέμματα επάνω σας. Με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να κάνετε μια σχέση.

 Από 16/6 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε, μην αφήνετε περιθώρια ύπαρξης διπλής ερμηνείας των όσων λέγονται, μην ανοίγεστε στον οποιοδήποτε ή μην πείτε παραπάνω πράγματα που ενδεχομένως να παρεξηγηθούν. Προσπερνώντας αυτό το ανάχωμα θα μπορέσει να πιάσει τόπο η βοήθεια που θα σας προσφερθεί για τα επαγγελματικά σας και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη χαρά να απολαύσετε την απρόσμενη τακτοποίηση οικογενειακών ζητημάτων


ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

 Με το καλημέρα ο Σεπτέμβρης σας καλεί να φανείτε αυστηροί με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη καθώς κάτι από την μια ξεχασμένες οφειλές και κάτι από την άλλη ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις θα σας αποσυντονίσουν αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι (κυρίως για τους γεννημένους από 28 – 30/1).

 Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, καθώς θα έρθουν στο δρόμο σας ευκαιρίες για να ανοίξετε τα φτερά εντός και εκτός χώρας. Αυτή την περίοδο ευνοείστε να πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες, να κάνετε μακρινά ταξίδια, να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Οι νεότεροι της παρέας θα έχετε επιτυχία σε σπουδές ή θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποιο στόχο ή όνειρο ζωής. Τέλος, όσοι έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το νόμο σας δίνετε η δυνατότητα να τις τακτοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

 Από 16/6 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες για να μην σας ταρακουνήσουν από την θέση σας και για να μην σας βγάλουν εκτός προγράμματος απρόσμενες οικονομικές υποχρεώσεις αφήστε τις υπερβολές και τα ανοίγματα για κάποια άλλη φορά, που θα είναι πιο ασφαλές το όλο οικοδόμημα και όχι για τώρα. Ακόμη, αξιοποιείστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, ανταλλάξετε απόψεις με τον περίγυρο σας και μέσω αυτών των συνδιαλλαγών θα προκύψουν ευκαιρίες για να κυνηγήσετε το όνειρο σας ή για να βοηθήσετε τα παιδιά σας.


IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

 Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα για να μην νοιώθετε σαν κατατρεγμένα σπουργιτάκια που οι άλλοι σας την πέφτουν και ζητούν περισσότερα από εσάς. Ηρεμήστε, καθώς μόνο τότε θα δείτε πιο ψύχραιμα τα πράγματα και ότι όντας για όλα υπάρχει λύση. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σας είναι να αντιμετωπίστε τις όποιες καταστάσεις με διπλωματικότητα και χωρίς να επιτίθεστε ή να βγαίνει προς τα έξω ότι εσείς είστε κακούλιδες απέναντι σε ταίρι ή αφεντικά (κυρίως για τους γεννημένους από 26/ – 28/2).

 Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο οικονομικές εκκρεμότητες, οφειλές προς δημόσιους οργανισμούς, εφορίες ή τράπεζες μπορούν να διευθετηθούν χάρη στην βοήθεια φίλων, συνεργατών ή συναδέλφων, καθώς μέσω αυτών θα έρθουν και χρήματα, που θα σας δώσουν μια ανάσα ζωής. Οπότε δεν έχετε παρά να οργανώστε με μεθοδικότητα υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι και ξαλαφρωμένοι στο τέλος. Ακόμη μπορεί να υπάρξει οικονομική στήριξη από φίλο, σύντροφο ή έναν γονέα.
Για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μήπως θα πρέπει να κατεβάσετε τον πήχη και να μην έχετε τόσο μεγάλες προσδοκίες από φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους ή ακόμη και σύντροφό. Το λέμε αυτό για να μην κατηγορείτε στην συνέχεια τον εαυτό σας και απογοητευτείτε. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, και να είστε σίγουροι ότι θα σας οδηγήσει στα κατάλληλα μονοπάτια. Ενώ στον επαγγελματικό στίβο αποφύγετε να δείξετε την όποια ενόχληση σας ή μην ασχοληθείτε παραπάνω από όσο πρέπει με αυτήν. Το συνιστούμε για να μην αποπροσανατολιστείτε από τα σημαντικά που θα είναι αναπάντεχες ευχάριστες εξελίξεις στον χώρο εργασίας και δυνατότητα οικονομικής ή και ηθικής βοήθειας στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα (κυρίως για τους γεννημένους από 14 – 16/3).

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.grwww.astro4u.gr