Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Απρίλιο 2018 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.


ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα μέχρι τις 24 Απριλίου που η Αφροδίτη θα κινείται στον Ταύρο θα έχεις ανανεωμένη διάθεση και πολλή αισιοδοξία. Είσαι πρόθυμος να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις τον μην αυτόν συναρπαστικό. Τις ημέρες που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 16 θα ιώσεις ότι για ακόμη μία φορά πόσο τυχερός είσαι στην ζωή σου γιατί ο σύντροφος σου εκτός από ένα άτομο που σε αγαπά είναι και ένας πολύ καλός φίλος που μπορείς μαζί του να μοιραστείς τις έννοιες και τα προβλήματα σου. Εσύ που είσαι δεσμευμένος τόλμησε το διαφορετικό με το ταίρι σου. Ενώ εσύ που ψάχνεσαι μην μένεις στο καβούκι σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σου να ενισχύσεις την προσωπική σου ζωή και να της δώσεις πνοή ανανέωσης θα σε ωθήσει αυτόν τον μήνα να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι που ονειρεύεσαι καιρό με τον σύντροφο σου. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα και την περίοδο του Πάσχα και καλό θα είναι να το αξιοποιήσεις στο έπακρό ώστε να λύσεις όλα τα κοινά σας προβλήματα και να βάλεις τις βάσεις για νέα σχέδια. Ακόμη όμως και από τις 24 Απριλίου και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους ο σύντροφός σου θα είναι το πρόσωπο με το οποίο θα μοιραστείς τις στιγμές ευτυχίας, με αποτέλεσμα ο μήνας να κλείσει πολύ ευχάριστα! Αν είσαι μόνος, η λάμψη που θα εκπέμπεις θα προσελκύει το άλλο φύλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα αισθηματικά σου η δυναμική και δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας σου θα απελευθερωθεί με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την θέση του Ήλιου στον Κριό, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με μεγάλη ευκολία στις επιπλέον υποχρεώσεις που θα σου δημιουργηθούν αυτόν τον μήνα και ιδιαίτερα το διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδας που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα. Μέχρι τις 15 θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου και να ελέγξεις τα προβλήματα που κρύβονται στη σχέση σου από μια διαφορετική οπτική, πιο ανθρώπινη. Όταν το σύμπαν σε κάνει να νιώθεις ότι πέφτεις σε τείχος, προσπαθεί να σε ωθήσει να σκεφτείς διαφορετικά γι αυτό ακολούθησε τα χνάρια του. Εσύ που είσαι μόνος σου την τελευταία εβδομάδα του μήνα που η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το ζώδιο σου επαναπροσδιόρισε τα δεδομένα σου για να ξαναβρείς την εσωτερική σου αρμονία και μετά αναζητάς την αισθηματική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 24 Απριλίου θα νιώθεις ανασφάλεια ή έχεις ένα αίσθημα απογοήτευσης. Η σχέση σου αισθάνεσαι ότι δεν προχωράει όπως θα ήθελες, ενώ έχεις καταβάλει πολλές προσπάθειες για να θέσεις γερά θεμέλια σε αυτήν. Μην αφήνεις την απογοήτευση να σε καθηλώνει. Προσπάθησε να δεις εξελικτικά τα πράγματα και λίγο πιο σφαιρικά. Να ξέρεις ότι αυξημένη θα είναι η βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στην τακτοποίηση των οικογενειακών σου ζητημάτων προκειμένου να ετοιμάσετε το σπίτι σας για να γιορτάσετε το Πάσχα. Να είσαι ανοιχτός μαζί τους και μην τα βάφεις μαύρα επειδή έχεις αυτές τις διαφωνίες με το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα μέσω ενός ταξιδιού γι αυτό μην σκεφτείτε λεπτό να μείνετε στάσιμοι στα ίδια και τα ίδια. Ήρθε ο καιρός να κυνηγήσετε την τύχη σας!

ΛΕΩΝ

Στα αισθηματικά σου, σού δίνεται η ευκαιρία να ξαναβρείς το χαμένο σημείο επαφής με τον άνθρωπό σου και να λύσεις μια καλή τα προβλήματα που έχεις μαζί του. Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 15 του μήνα φέρε στο τραπέζι όλα εκείνα που σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν και ασχολήσου μια και καλή μαζί τους και τελειωτικά. Αν δεις ότι δεν βρίσκεται μεταξύ σας η χρυσή τομή και πλέον έχουν αλλάξει τα θέλω σας και οι ανάγκες σας μήπως είναι καλό να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο του χωρισμού.. καλύτερα τώρα παρά αργότερα που το δέσιμό θα είναι πιο ισχυρό. Αν τα ξεπεράσεις όλα αυτά και έρθει αισίως η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη που η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων τότε θα έχεις την δυνατότητα να προσηλωθείς περισσότερο σε εκείνον και να επενδύσεις χρονικά και συναισθηματικά. Μέσα από προσπάθεια η σχέση αναμένεται να ζήσει μια ουσιαστική βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα αισθηματικά το κλίμα είναι λίγο φορτισμένο ως αποτέλεσμα των γενικότερων δυσκολιών που επικρατούν αυτή την στιγμή στη ζωή σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την γκρίνια, γιατί πολύ εύκολα θα κουράσεις τον σύντροφό σου και μόνο κακό μπορείς να κάνεις έτσι στην σχέση σας. Ιδιαίτερα το διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδας οι οιωνοί δεν θα είναι καθόλου καλοί και πρέπει να προσέξεις πολύ τι λές και τι κάνεις. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 15 οπλίσου με υπομονή και αντοχή και κάνε τα στραβά μάτια σε αναποδιές που θα σου παρουσιαστούν καθώς και στα πεισματάκια του. Αν κινείσαι σε μοναχικά μονοπάτια κάνε λίγο υπομονή, γιατί ο μήνας σε πιέζει αρκετά και είναι σχεδόν απίθανο να συναντήσεις τώρα το άλλο σου μισό. Τα πράγματα βελτιώνονται λίγο από τις 24 και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στους φιλικούς για εσένα Διδύμους κα θα σου χαρίσει μία πιο ανάλαφρη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η ανασφάλεια σου για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα γίνεται έκδηλη μέσα στην σχέση σου με μορφή απότομων αντιδράσεων και παράλογου εκνευρισμού. Συγκράτησε το συναίσθημά σου και μην ξεσπάς πάνω στο πρόσωπο που σε νοιάζεται τόσο πολύ. Αν κάτι σου φταίει, αυτό βρίσκεται μέσα σου και οφείλεις να το λύσεις πρώτα με τον εαυτό σου. Όσα πράγματα θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για όσα σας απομακρύνουν καλό θα είναι να το κάνεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που οι οιωνοί είναι καλύτεροι και τότε θα καταφέρετε από κοινού να βρείτε τις μεταξύ σας ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα υπάρχει μια πίεση που έχει να κάνει με τον δικό σου τρόπο σκέψης. Για την ακρίβεια προσπαθείς να απωθήσεις τις συνεχείς απαιτήσεις του συντρόφου σου που έχουν να κάνουν με μια πιο ισχυρή δέσμευση. Δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις το επόμενο βήμα, γιατί δεν είσαι ακόμη έτοιμος. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις την θέση σου προτού τα πράγματα πάρουν αρνητική τροπή. Από τις 15 και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Κριού η διάθεση σου βελτιώνεται και η αυτοπεποίθηση σου τονώνεται με αποτέλεσμα να περάσεις τον υπόλοιπο μήνα σου ευχάριστα. Προς το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου η έλλειψη χρόνου και ταυτόχρονα η προσπάθεια σου για να τα προλάβεις όλα θα σου δημιουργήσουν νευρικότητα και άγχος που θα πρέπει να ελέγξεις για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από εκρήξεις και την σχέση σου από χωρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισθηματική σου ζωή θα αποτελέσει το καταφύγιό σου γι αυτόν τον μήνα. Ο σύντροφός σου θα είναι εκείνος που θα σου δώσει βοήθεια για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις όλα εκείνα που προκύπτουν σε άλλους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι ημέρες του Πάσχα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δραπετεύσετε κάπου που να έχει περιπέτεια και δράση και να περάσετε τέλεια μεταξύ σας μακριά από όλους όσους σας δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα. Στην περίπτωση που είσαι μόνος Τοξότης, ετοιμάσου για μια αλλαγή στον τομέα αυτό. Ο τρόπος που θα εξελιχθεί μία νέα γνωριμία είναι επιλογή σου. Ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα του μήνα που ο Ερμής θα έχει πάψει να κινείται ανάδρομα και η Αφροδίτη θα έχει περάσει στους Διδύμους θα είναι στο χέρι σου να περάσεις αξέχαστα βράδια με ένα νέο ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα δεν είναι ιδανικά και το ξέρεις. Αυτόν τον μήνα είναι καλό να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του χωρίς αναστολές. Όσο πιο ειλικρινείς είστε και οι δυο τόσο το καλύτερο για την σχέση σας. Ότι έχεις να λύσεις μαζί του προσπάθησε να το κάνεις το πολύ μέχρι το Πάσχα ώστε να μην σας βρουν οι γιορτινές μέρες τσακωμένους. Ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγο πίσω σε αυτά που θέλεις ώστε αν του δώσεις λίγο χώρο και χρόνο να αναπνεύσει.. η πίεση που του ασκείς είναι πολύ πιθανό να τον σκάσει! Εσύ που αναζητάς έναν σύντροφο, φρόντισε να ακούσεις την καρδιά σου και τα πραγματικά σου «θέλω» χωρίς να αυτήν την φορά να ακούσεις την λογική σου. Η διαίσθηση σου θα σε ανταμείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικά θα πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός και να προσπαθήσεις να ακούς και την άποψη του συντρόφου σου. Δεν είναι θέμα επικράτησης του ισχυρού, αλλά θέμα διατήρησης της γαλήνης μέσα στην σχέση. Έτσι, θα μπορέσεις να απολαύσεις πιο ουσιαστικά αυτό που ζεις με το ταίρι σου. Εάν είσαι ελεύθερος τις γιορτινές μέρες τις περιμένεις με μεγάλη ανυπομονησία καθώς οι ανάγκες και οι επιθυμίες της ψυχής σου είναι να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με φίλους και ίσως κιόλας μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό σου σύνολο γνωριστείς με κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Στην αισθηματική σου ζωή είναι ένας καλός μήνας για να ακούσεις το ένστικτό σου. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν κουράσει και πλέον θα πρέπει να λυθούν οριστικά. Άκου την εσωτερική φωνή που σε καθοδηγεί, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να αφήσεις τον εγωισμό έξω από το παιχνίδι. Την Μεγάλη Εβδομάδα θα θελήσεις να αποδεσμευτείς από επαγγελματικές και πιεστικές υποχρεώσεις και να περάσεις με γαλήνη και ηρεμία τον χρόνο σου με τον σύντροφο σου και την οικογένεια σου και καλά θα κάνεις να το πράξεις γιατί κάτι τέτοιο θα κάνει πολύ καλό σε όλους σας. Εσύ που είσαι μόνος, καταφέρνεις να συντονιστείς με τα «θέλω» σου. Πλέον ξέρεις τί είναι αυτό που ψάχνεις και την τελευταία εβδομάδα του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους θα έχεις όλα τα εφόδια να το βρεις εύκολα.