ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας σου διαφαίνεται ιδιαίτερα έντονος συναισθηματικά, με το πλανητικό σκηνικό να προμηνύει μπόλικες εκπλήξεις και στιγμές πάθους. Αρχικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού συναντά τον Κρόνο και τον Ουρανό σε όψεις εξαγώνου και αντίθεσης αντίστοιχα, φανερώνοντας πως από τις πρώτες μέρες του μήνα, ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων δέχεται εξελίξεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πιθανό να συνάψεις καινούριο δεσμό με ένα πρόσωπο που μπαίνει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου, ενώ για τους δεσμευμένους προμηνύονται ανατροπές, που δε θα καταφέρουν όμως να εξελιχθούν σε ρήξη, λόγω του ότι ο Κρόνος φροντίζει να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Από τις 7/11 κι έπειτα που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, η λίμπιντό σου ανεβαίνει στα ύψη και είτε διατηρείς μόνιμο δεσμό είτε όχι, φαίνεται πως ο έρωτας και το πάθος δε θα λείψουν από τις μέρες και τις νύχτες σου. Ειδικά, στις 13/11, η σύνοδος Αφροδίτης – Δία φέρνει έντονο συναίσθημα και πολύ ανεβασμένη σεξουαλικότητα, ενώ με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 16/11, προστίθεται και ο ρομαντισμός στο παραπάνω σκηνικό…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Νοέμβριος και το πλανητικό σκηνικό που τον συνοδεύει, σε βάζουν σε ρόλο πρωταγωνιστή. Αρχικά, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου στις 4/11, δεν αφήνουν παραπονεμένο κανέναν εκπρόσωπο του ζωδίου σου, καθώς οι όψεις που την συνοδεύουν, την κάνουν ιδιαίτερα ρομαντική και συναισθηματική. Είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον/ην σύντροφό σου και να δείξεις κατανόηση σε πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζατε, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια πολύ σημαντική γνωριμία είναι προ των πυλών.

Στις 7/11, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, απέναντι από το δικό σου, εκκινώντας μια πολύ όμορφη περίοδο για τα αισθηματικά σου. Οι δεσμευμένοι Ταύροι αναζωπυρώνουν το πάθος στη σχέση τους και πρόκειται να δουν βελτίωση σε οικονομικά ζητήματα που τους απασχολούσαν με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να συνάψουν νέο δεσμό! Ειδικά, στις 13/11 που η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία αλλά και στις 16/11 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, οι πιθανότητες να έρθει ένα μοιραίο πρόσωπο στη ζωή σου που θα αποτελέσει σύντροφο ζωής, είναι ιδιαίτερα αυξημένες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, φαίνεται πως και αυτός ο μήνας σε βρίσκει μπερδεμένο ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν. Αρχικά, στις 3 και 4 του μήνα, η Αφροδίτη από τον Ζυγό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ουρανό αντίστοιχα, όψεις που ανανεώνουν σημαντικά την αισθηματική σου ζωή. Μια ουρανοκατέβατη γνωριμία ενδέχεται να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό για τους αδέσμευτους, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως βλέπουν τη σχέση τους να σταθεροποιείται και να εξελίσσεται. Παράλληλα, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη στις 5/11, ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις περισσότερο με τον/την σύντροφό σου, ενώ αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, μάλλον αρχίζει ένα διάστημα ξεκαθαρισμάτων…

Στις 17/11, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Άρη, φανερώνοντας πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει ή αν έχει μπει ήδη κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, να υπάρξει μια εξέλιξη που θα πάει τη γνωριμία σας σε νέο στάδιο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η πολιορκία από κάποιο παλιό σου ταίρι, καθώς με την όψη αυτή ενδέχεται να ενδώσεις, όμως να διαπιστώσεις πως ήταν μια λανθασμένη κίνηση λίγο παρακάτω…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας για το ζώδιό σου, που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος. Η εύνοια ξεκινά στις 7/11, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που απογειώνει την αισθηματική σου ζωή. Αρχικά, θα νιώσεις πιο θελκτικός και γοητευτικός, προσεγγίζοντας περισσότερους θαυμαστές και απολαμβάνοντας το φλερτ και τις όμορφες παρουσίες που σε περιτριγυρίζουν. Το πάθος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στις 13/11, με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Τα ενδεχόμενα να μπει στη ζωή σου ένας καινούριος, μοιραίος έρωτας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, κάτι που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 16/11. Αν αναζητάς ταίρι, σίγουρα μην αφήσεις τις μέρες αυτές ανεκμετάλλευτες και μην κλειστείς στο σπίτι σου!

Όσο για τους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, φαίνεται πως θα βιώσουν στιγμές έντονου πάθους στη σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε μια επισημοποίηση, ακόμη και να υπάρξει μια εγκυμοσύνη! Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18/11, σε βρίσκει ανανεωμένο και… ερωτευμένο!

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που εμπεριέχει διάφορες εναλλαγές για τα αισθηματικά σου. Αρχικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 3/11, μια όψη που ενδέχεται να σου φέρει μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Μάλιστα, η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού την επόμενη μέρα, προμηνύει ξαφνικές συναντήσεις που σου χαρίζουν ενθουσιασμό και αναζωογόνηση! Παράλληλα, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη στις 5/11, εκκινώντας ένα διάστημα ανεβασμένης κοινωνικότητας και επικοινωνιακής διάθεσης, εντείνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια περί νέων γνωριμιών και έντονου φλερτ.

Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, είναι πιθανό να σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης. Η πλανητική κινητικότητα στο ηλιακό σου ναδίρ, δείχνει πως είτε αποφασίζεις να μείνεις τώρα μαζί με τον/την σύντροφό σου ή αν αυτό συμβαίνει ήδη, πως αναζητάτε ένα νέο χώρο να στεγάσει τον έρωτά σας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η πιθανότητα να σκέφτεσαι εμμονικά το παρελθόν τις μέρες αυτές, κάτι που σε εμποδίζει να απολαύσεις το σήμερα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός εμπεριέχει μπόλικο ρομαντισμό και συναισθηματική επικοινωνία. Αρχικά, το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 3/11, σε καλεί να βγάλεις προς τα έξω τον τρυφερό εαυτό σου και να εξομολογηθείς τα πιο βαθιά σου συναισθήματα στο ταίρι σου. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η όψη αυτή ενδέχεται να σου φέρει μια πολύ ρομαντική και όμορφη γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας χαρακτηρίζει εξαιρετική επικοινωνία.

Στις 7/11, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού, πολλαπλασιάζοντας τα σενάρια περί νέων γνωριμιών. Με τις όψεις που σχηματίζει με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα μέχρι το τέλος του μήνα, φαίνεται πως κανένας αδέσμευτος Παρθένος δε θα μείνει παραπονεμένος. Φλερτ, συναντήσεις, ραντεβού με νέα και παλιά πρόσωπα θα είναι στην ατζέντα των ημερών. Όσο για τους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, φαίνεται πως το παραπάνω πλανητικό σκηνικό βαθαίνει την επικοινωνία με τον/την σύντροφό τους, τους κάνει πολύ εκφραστικούς και τους βοηθά να εκδηλώσουν αυτά που αισθάνονται.

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αφομοιώνεις τις αλλαγές που προηγήθηκαν τον Οκτώβριο και προσπαθείς να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Η Αφροδίτη συνεχίζει για λίγες μέρες την πορεία της στο ζώδιό σου και συγκεκριμένα, μέχρι τις 7/11 που θα περάσει στον Σκορπιό, θα έχει συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό σε εξάγωνο και αντίθεση αντίστοιχα. Φαίνεται, λοιπόν. πως οι πρώτες μέρες του μήνα χαρακτηρίζονται από εκπλήξεις, απρόοπτα αλλά και μια αίσθηση πως χτίζεις κάτι καινούριο στα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως να αλλάζουν κάποια πράγματα στη ζωή του/της συντρόφου σου που σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο με απροσδόκητο τρόπο, το οποίο θα έχει να τους δώσει πολλά…

Σε κάθε περίπτωση, η πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό τον υπόλοιπο μήνα, σου χαρίζει την αίσθηση της ασφάλειας, της σταθερότητας και σιγουριάς στις σχέσεις και στις αισθηματικές σου υποθέσεις, που ενδεχομένως να αισθανόσουν ότι είχες χάσει…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και τα πλανητικά φαινόμενα που τον συνοδεύουν, φανερώνουν πως θα είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς σου. Αρχικά, στις 4/11 κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, στην οποία συμμετέχει σε θετική όψη ο Ποσειδώνας, φανερώνοντας πως η αισθηματική σου ζωή δέχεται πολύ ευνοϊκές επιρροές. Μια νέα, άκρως ρομαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση, είναι πολύ πιθανό να έρθει στη ζωή σου τις μέρες αυτές, ενώ οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα βιώσουν έντονα συναισθήματα για τον/την σύντροφό τους και θα δουν το πάθος να επιστρέφει.

Στις 7/11, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σχηματίζει μόνο θετικές όψεις με τους Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Εν ολίγοις, ο έρωτας δε θα λείψει από τη ζωή κανενός Σκορπιού, αφού το πάθος, η σεξουαλική διάθεση και η συναισθηματική ένταση θα είναι κυρίαρχα όλο αυτό το διάστημα. Όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, είναι πολύ πιθανό να τον επισημοποιήσουν, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, μάλλον θα γίνουν πολύ γρήγορα… δεσμευμένοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας σου προμηνύεται ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός. Στις 3 και 4 του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οι οποίες χαρίζουν εύνοια στα αισθηματικά σου. Ένα πρόσωπο που σε γοητεύει και κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον ή μια απροσδόκητη συνάντηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει, φαίνεται να ανεβάζουν την ερωτική διάθεση στα ύψη. Παράλληλα, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 5/11, κάνοντάς σε πιο εκφραστικό, πολλαπλασιάζοντας τις νέες γνωριμίες και τους υποψήφιους συντρόφους, ειδικά γύρω στις 17 που συναντά τον Άρη σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, φαίνεται πως ο διάλογος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου γίνεται πιο εποικοδομητικός και πως καταφέρνετε να λύσετε προβλήματα και να θέσετε νέους στόχους για το κοινό σας μέλλον. Επίσης, το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού που κορυφώνεται για τρίτη φορά στις 11/11, αποτελεί μια όψη σταθμό για σένα, καθώς τα μαθήματα και οι εμπειρίες του παρελθόντος αφομοιώνονται και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την πορεία των αισθηματικών σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ κοινωνικός αλλά και πολύ ερωτικός μήνας για το ζώδιό σου. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/11, ανεβάζει τη λίμπιντο και την αισθαντικότητα στα ύψη, αναζωπυρώνοντας το πάθος στις ζωές των δεσμευμένων και φέροντας μοιραίες γνωριμίες στους αδέσμευτους. Επίσης, με αυτό το φεγγάρι είναι πιθανό να σε απασχολήσουν θέματα εγκυμοσύνης και απόκτησης απογόνων…

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 7/11 και οι όψεις που σχηματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες να μπει στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο που θα τις δώσει νόημα και σκοπό. Το κοινωνικό σου περιβάλλον και οι φίλοι αποτελούν την πηγή των ερωτικών ευκαιριών το διάστημα αυτό, καθώς επίσης και οποιαδήποτε ομαδική δραστηριότητα στην οποία συμμετέχεις. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι φαίνεται πως ανακαλύπτουν έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του/της συντρόφου τους και πως αποφασίζουν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας σου εμπεριέχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αλλά και αρκετές ερωτικές ευκαιρίες. Αρχικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού και οι όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ουρανό στις 3 και 4 του μήνα αντίστοιχα, φέρνουν ουρανοκατέβατες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα για τους αδέσμευτους και ξαφνικές προτάσεις επισημοποίησης για τους δεσμευμένους. Από την άλλη, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 4 του μήνα, φανερώνει πως βρίσκεσαι σε μια φάση απολογισμού και κλεισίματος ενός συναισθηματικού κύκλου από το παρελθόν, προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω και να επιτρέψεις στο καινούριο να μπει στη ζωή σου.

Σε κάθε περίπτωση, η πλανητική κινητικότητα στο ηλιακό σου μεσουράνημα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει πως εκπέμπεις έναν μυστηριώδη και γοητευτικό εαυτό που προσελκύει θαυμαστές και μαγνητίζει νέα υποψήφια ταίρια, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ενώ για όσους διατηρούν μόνιμο δεσμό, οι πλανητικές όψεις τους καλούν να τον προχωρήσουν παρακάτω…

ΙΧΘΥΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ ρομαντικός και αισθαντικός μήνας που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος. Από το ξεκίνημά του κιόλας, ο Ήλιος από τον Σκορπιό συναντά τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου σε μια όψη τριγώνου, η οποία είτε σου φέρνει μια πολύ γοητευτική παρουσία στη ζωή σου είτε σε «πάει» ένα ειδυλλιακό ταξίδι με τον/την σύντροφό σου…

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 7/11, εκκινεί μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεσαι να ανακαλύπτεις ένα καινούριο όραμα και νόημα για τη ζωή και τις σχέσεις. Ειδικά, στις 13/11 με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία και στις 16/11 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, είναι απίθανο να μην ερωτευτείς ή έστω να περάσεις μια έντονη, ερωτική περιπέτεια με ένα μυστηριώδες πρόσωπο. Όσο για τους δεσμευμένους, οι παραπάνω όψεις φαίνεται πως τους ξυπνούν ρομαντισμό, συναίσθημα, τρυφερότητα και ευαισθησία, τα οποία εκφράζουν στον/στην σύντροφό τους και μαζί, κάνουν όνειρα για το μέλλον…

Πηγή: Myastro.gr