Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου για το ζώδιο σας, με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Μήνας με έντονα συναισθηματικές εξάρσεις θα είναι ο Νοέμβριος αφού η πολυαστρία στον Σκορπιό αλλά και ο Άρης στον Ζυγό σου βγάζουν ζήλια, ένταση και ανταγωνιστική διάθεση που είναι πιθανότατο να εκτονώσεις στην σχέση σου με εκρηκτικά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοεμβρίου με τον Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε ωθεί στο να κλείσεις θέματα που υπάρχουν με το ταίρι σου με αρκετή ένταση και αναστάτωση. Θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις την φαντασία και τον ρομαντισμό ως όχημα και να προσπαθήσεις να λύσεις τα όποια προβλήματα ή καταστάσεις με ήρεμο τρόπο. Δώσε όλη σου την ενέργεια σε στιγμές πάθους και όχι σε εκρήξεις! Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα αναστατώσει, μην βγάζεις όμως ακόμα συμπεράσματα γιατί είναι πολύ νωρίς.

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου και σε φορτίζει ακόμα περισσότερο συναισθηματικά, με το πάθος και την καχυποψία να κυριαρχούν. Στις 13 Νοεμβρίου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο εντείνοντας την κατάσταση αλλά και την αισθησιακή σου διάθεση, που καλό θα ήταν να «χρησιμοποιήσεις» για να ξελογιάσεις το ταίρι σου και όχι για καυγάδες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή νέα γνωριμία συνταρακτική για εσένα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Έντονος μήνα για εσένα αυτός αφού ο Άρης από τον Ζυγό σε επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και είναι πιθανό να φέρει ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις στις συνεργασίες σου αλλά κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε κάνουν εσωστρεφή και καχύποπτο, κάτι που δεν βοηθά στις προσωπικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοεμβρίου, με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε ωθεί στο να πάρεις αποφάσεις για την σχέση σου, οδηγώντας την σε άλλο επίπεδο. Η ένταση που σου δημιουργεί μπορεί να φέρει τριβές, γι΄αυτό θα ήταν προτιμότερο να βάλεις φαντασία και αισθησιασμό στο πλάνο, όχι νεύρα και καχυποψία, για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να βρεθεί η χρυσή ισορροπία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για πιθανή νέα γνωριμία που θα ταράξει τα ύδατα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη στον Ζυγό στις 17 Νοεμβρίου βοηθά στο να βάλεις στην άκρη την ένταση και τον θυμό και να συζητήσεις ειλικρινά με το ταίρι σου δίνοντας λύσεις σε προβλήματα και καταστάσεις που βάραιναν την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δυναμισμός και επικοινωνία πάνε μαζί και κερδίζεις τα πλήθη. Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει αναστάτωση, νευρικότητα αλλά και έντονα βαθιά συναισθήματα που εκδηλώνονται άμεσα. Ώρα για να ειπωθούν ξεκάθαρα συναισθήματα που υπάρχουν, προσοχή μόνο γιατί μπορεί να βγάλεις ζήλια και ανασφάλεια και να χάσεις τον έλεγχο.

3ο δεκαήμερο

Ο μήνας για εσένα ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές αφού η Αφροδίτη από τον φυσικό σου έβδομο βάζει τα δυνατά της να σε αιφνιδιάσει θετικά. Αυτό που μπορεί να φέρει σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανά κάτι από το πουθενά αλλά να δώσει σταθερότητα στην ζωή σου. Ο Άρης το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να σε φορτίσει πολύ, με ανταγωνιστικές και απότομες συμπεριφορές που εκδηλώνονται στις προσωπικές σου σχέσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι ψύχραιμος και προσεκτικός. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στο ζώδιό σου σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση και προσπαθεί να σε ξαφνιάσει. Θα είναι ιδανική στιγμή για να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, για παράδειγμα ένα ξαφνικό ταξίδι, που θα σας βγάλει από την ρουτίνα και θα αποφύγετε την ένταση μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα ξαφνική γνωριμία που θα παίξει σταθεροποιητικό ρόλο και θα σου αλλάξει την φιλοσοφία της ζωής σου.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου. Είναι μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που να μην μπορείς να ελέγξεις και ένταση που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις έντονες επαναστατικές σου διαθέσεις, γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις με το ταίρι σου προβλέπονται εντονότατες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία που να σε ταράξει πολύ και να σου βγάλει φόβο γιατί υποσυνείδητα θεωρείς ότι χάνεις την ανεξαρτησία σου. Προσοχή γιατί ο Άρης στο τέλος του μήνα πλησιάζει τον Ουρανό σε αντίθεση και οι κόντρες και οι συγκρούσεις θα είναι ισχυρές.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Σκορπιό σε επηρεάζει όλο τον μήνα από τον φυσικό έβδομο οίκο σου και δίνει όλη του την εύνοια στα θέματα των προσωπικών σου σχέσεων αλλά και στις συνεργασίες σου. Με την είσοδο και της Αφροδίτης στον Σκορπιό η διάθεσή σου για να φέρεις ισορροπία στις σχέσεις σου είναι εμφανής ή να δημιουργήσεις σχέση, για εσένα που δεν έχεις ταίρι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου με τον Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει άμεσα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του δεκαημέρου και σε βάζει στην διαδικασία να κάνεις απολογισμό και να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που επηρέασαν αρνητικά την σχέση σου. Ο ρομαντισμός και η φαντασία θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι σημαντικό να βρεις την χρυσή τομή που θα ευχαριστεί τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις συγκρούσεις γιατί μπορεί να μην είσαι αντικειμενικός. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανότατη η νέα γνωριμία μέσω συνεργασιών που έχεις, καλό θα ήταν όμως να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να δει πιο καθαρά την όλη κατάσταση.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου σου βγάζει πιο έντονα την ανάγκη να βρίσκεσαι με το ταίρι σου και να νιώσεις ασφάλεια. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Δία στο ίδιο ζώδιο στις 13 Νοεμβρίου σου δίνει την ώθηση να δεις με μεγάλη αισιοδοξία την σχέση σου και να ξεπεράσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν. Προσοχή σε συναισθηματικές αλλά και οικονομικές υπερβολές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανότατο να προκύψει νέα γνωριμία, που θα σε κάνει να λάμπεις από αισιοδοξία και θετικότητα.

2ο δεκαήμερο

Η προσοχή σου στρέφεται αυτόν τον μήνα ακόμα περισσότερο στις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες αφού μετά τον Ήλιος και τον Δία, και η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και βγάζει την έντονη ανάγκη σου για συντροφικότητα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου, με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου και σε καλεί να βρεις την μέση οδό ώστε να ευχαριστήσεις το ταίρι σου αλλά να μην νιώθεις και εσύ ότι συμβιβάστηκες με καταστάσεις που δεν σου αρέσουν. Άρπαξε την ευκαιρία για να βγάλεις τον ρομαντισμό και την φαντασία σου και να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό κλίμα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσω των συνεργασιών σου, θα ήταν όμως προτιμότερο να μην βγάλεις άμεσα συμπεράσματα και να δώσεις χρόνο στην νέα κατάσταση.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου σου βγάζει έντονη ευαισθησία και ρομαντισμό, εξαιρετική όψη για να δημιουργήσεις μαγικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, γνωριμίες εξ αποστάσεως ή πλατωνικές είναι πιθανό να έρθουν στην ζωή σου. Στις 21 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που βγάζει τα εντονότερα συναισθήματά σου στην επιφάνεια αλλά και την έντονη διαίσθησή σου.

3ο δεκαήμερο

Είναι ένας μήνας που μπορεί να τα ξαφνικά γεγονότα είναι πολύ πιθανά να επηρεάσουν έντονα τις προσωπικές σου σχέσεις. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στις αρχές του μήνα βρίσκεται στον Ζυγό και γλυκαίνει την καθημερινότητά σου. Σε ωθεί στο να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία και να προσέξεις τον εαυτό σου σε αυτόν τον τομέα. Αργότερα περνάει στον Σκορπιό, τον φυσικό έβδομο οίκο σου, στρέφοντας στο ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου σχέσεις. Βγάζεις έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα και αποδοχή, γι’ αυτό γίνεσαι πιο διαλλακτικός με το ταίρι σου φοβούμενος περισσότερο το ενδεχόμενο μοναξιάς. Η επιρροή της θα είναι εντονότερη από τις 23 Νοεμβρίου και μετά. Προσοχή, γιατί έχεις την τάση να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου αρέσουν από ανασφάλεια, κάτι που δεν σε καλύπτει. Θα ήταν προτιμότερο να εκφράσεις ξεκάθαρα την άποψή σου στο ταίρι σου ή σε τυχόν νέα γνωριμία και να προσπαθήσεις να συνδυάσεις την διαφορετικότητα, όχι πάντως να υποχωρήσεις γιατί μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό στον Κριό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου. Είναι μία Νέα Σελήνη που μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα, άτομα και καταστάσεις στην ζωή σου με σκοπό στο να σε ωθήσουν να αρχίσεις ένα νέο κεφάλαιο που θα σε προάγει σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείονται να εμφανιστούν ξαφνικά άτομα από το παρελθόν σου. Καλό θα ήταν να μην φοβηθείς να προχωρήσεις σε μία νέα περίοδο στην σχέση σου, φοβούμενος ότι χάνεις την ανεξαρτησία σου, γιατί μόνο θετικά θα έχει να σου δώσει. Προσοχή γιατί θα υπάρξει αρκετή ένταση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανότατη νέα γνωριμία από το περιβάλλον που συνεργάζεσαι, που έρχεται να σε αιφνιδιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Αυτόν τον μήνα στρέφεις την προσοχή σου σε σημαντικό βαθμό στην καθημερινότητα και την εργασία σου, που παίζουν πρωταρχικό ρόλο. Η Αφροδίτη αφήνει τον Ζυγό, το περιβάλλον των ερώτων και της δημιουργικότητάς σου και περνάει στον Σκορπιό, μία διέλευση που σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με την φυσική σου υγεία και ομορφιά. Ο Άρης από τον Ζυγό σου δίνει εξαιρετική ενέργεια και δράση, ανεβάζοντας την επιθυμία σου στα ύψη και κάνοντας το ταίρι σου να παραμιλάει. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοεμβρίου με τον Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, βγάζει στην επιφάνεια πιθανό παρασκήνιο στον εργασιακό τομέα, όμως η καλοσύνη και η συναισθηματικότητά σου δεν σου αφήνουν περιθώρια να κρατήσεις κακίες.

Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 5 Νοεμβρίου και σε βάζει σε συζητήσεις με το ταίρι σου, αλλά και σε διπλωματική διάθεση με τους γύρω σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό, που πραγματοποιείται στις 13 Νοεμβρίου, δίνει εύνοια στα εργασιακά σου αλλά και αισιοδοξία. Πιθανή βελτίωση και των οικονομικών. Δώσε χρόνο στο ταίρι σου και άσε την επικριτικότητα και προσπάθησε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, τώρα που είναι ιδανικές οι συνθήκες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, μην ψάχνεις όμως τις λεπτομέρειες χάνοντας την ουσία. Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου στρέφεις το βλέμμα σου στις σχέσεις σου και πως αυτές θα βελτιωθούν και θα ισορροπήσουν. Φλερτάρεις και θέλεις να αρέσεις.

2ο δεκαήμερο

Είναι ο μήνας που θέλεις να φλερτάρεις, να δημιουργείς, να χαίρεσαι, να ζεις την κάθε μέρα. Ο Άρης από τον Ζυγό, το περιβάλλον των ερώτων σου αλλά και της δημιουργικότητας, σε κάνει πιο δραστήριο από ποτέ αλλά μπορεί και αρκετά εγωιστή και εγωκεντρικό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις πολύ για να μην δημιουργήσεις συγκρούσεις στην σχέση σου. Πολύ πιθανή νέα γνωριμία για εσένα που δεν έχεις ταίρι, αφού εντυπωσιάζεις με την δυναμική σου αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοεμβρίου με τον Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, έρχεται να ολοκληρώσει καταστάσεις ή να φέρει στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα αφήσεις πίσω σου λόγω της ευαισθησίας που σε διακατέχει.

Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 5 Νοεμβρίου και σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου και σε καλεί να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου, ισορροπεί τις εργασιακές σου σχέσεις, μπορεί να δώσει και αύξηση στις οικονομικές σου απολαβές, σε κάνει όμως να παραμελείς την αισθηματική σου ζωή, κάτι που μπορεί να φέρει παράπονα από το ταίρι σου. Το εξάγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στον Ζυγό σε κάνει να διεκδικείς με ένταση και πάθος αυτά που θέλεις, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Ο τρόπος που εκφράζεσαι εντυπωσιάζει και κινείς το ενδιαφέρον των γύρο σου. Έχεις την πειθώ και τις κατάλληλες προτάσεις και έτσι το ταίρι σου νιώθει σιγουριά δίπλα σου, αφού το βεβαιώνεις για αυτά που θέλεις από αυτό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κεντρίζεις το ενδιαφέρον και κατακτάς όποιον επιθυμείς με το μυαλό σου.

3ο δεκαήμερο

Η καθημερινότητα και η εργασία σου θα σε απασχολήσεις αυτόν τον μήνα, αλλά παρά τις πολλές υποχρεώσεις θα προσπαθήσεις να την ομορφύνεις και θα στρέψεις την προσοχή σου και στην σωματική σου υγεία. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, το ζώδιο των αισθηματικών σου σχέσεων, στις 3 Νοεμβρίου λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση και θέλει να σε ξαφνιάσει, δημιουργώντας ένταση και τάσης ανεξαρτησίας αλλά στο τέλος η κατάσταση σταθεροποιείται και δίνει στην σχέση σου διάρκεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι είναι πιθανή νέα γνωριμία, που θα σε ξαφνιάσει αλλά θα μείνει για καιρό στην ζωή σου. Η Αφροδίτη περνώντας στον Σκορπιό σου δίνει ευκαιρίες για να ισορροπήσεις τις εργασιακές σου σχέσεις αλλά και να ασχοληθείς με το σώμα και γενικότερα την υγεία σου. Ο Ερμής περνώντας στον Τοξότη σε βάζει σε συζητήσεις τόσο με τους συνεργάτες σου, όσο και με το ταίρι σου και σε γεμίζει διπλωματικότητα για να ανταπεξέλθεις και να ισορροπήσεις τα όποια προβλήματα.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό στον Κριό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου, δίνοντας σου ξαφνικές ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα που θα σε κάνουν να προχωρήσεις σε μία νέα εποχή. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη και τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις στην σχέση σου με λογική και σύνεση, αλλά και με εφευρετικότητα κάνοντας το ταίρι σου να σε εμπιστευτεί. Ο Ήλιος στις 22 Νοεμβρίου περνάει στον Τοξότη και η προσοχή σου στρέφεται στον να φέρεις σε ισορροπία την σχέση σου. Προσοχή σε εγωιστικές τάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας αυτός αναμένεται να είναι πιο ερωτικός από ποτέ αφού μετά τον Δία και τον Ήλιο έρχεται και η Αφροδίτη στον Σκορπιό, στο περιβάλλον των αισθηματικών σου σχέσεων και της δημιουργικότητας. Προσοχή χρειάζεται στα οικογενειακά θέματα γιατί με τον Άρη στον Ζυγό είναι πιθανό να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις. Ο μήνας ξεκινάει με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζοντας κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του δεκαημέρου. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που μπορεί να ταλαιπώρησαν την σχέση σου ή να αποφασίσεις να προχωρήσεις με το ταίρι σου σε κάτι πιο ουσιαστικό, που θα σας οδηγήσει σε επόμενο στάδιο. Ο ρομαντισμός και η φαντασία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή μέσα από τις καλλιτεχνικές σου δραστηριότητες, καλό θα ήταν όμως να μην βγάλεις άμεσα συμπεράσματα και να αφήσεις τον χρόνο να περάσει.

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου και σε κάνει πιο αισθησιακό από ποτέ. Δείχνεις τα συναισθήματά σου με απόλυτο και έντονο τρόπο και μαγνητίζεις τα πλήθη όπου και αν βρίσκεσαι. Στις 13 Νοεμβρίου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Είναι μία εξαιρετική συγκυρία, αφού είσαι διατεθειμένος να δώσεις στον σύντροφό σου ότι χρειάζεται για να τον κάνεις να νιώσει ευτυχισμένος και σίγουρος μαζί σου. Υπάρχει τάση υπερβολής και σπατάλης, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην χάνεις το μέτρο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για νέα γνωριμία που θα σε πάει στα ουράνια, με το κέφι και την αισιοδοξία να σε κατακλύζουν.

2ο δεκαήμερο

Πολύ ερωτικός μήνας προβλέπεται ο Νοέμβριος αφού η πολυαστρία στον Σκορπιό βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον για εσένα, αυτό των ερώτων σου αλλά και της δημιουργικότητας. Με τον Άρη να βρίσκεται στον Ζυγό όλο τον μήνα καλό θα ήταν να προσέχεις εντάσεις και συγκρούσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στην αρχή του δεκαημέρου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις θέματα που αφορούν στο ταίρι σου και να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε στενοχώρησαν. Συγχώρεσε και προχώρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα βγάλει τον έντονα ρομαντικό εαυτό σου, όμως καλό θα ήταν να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 16 Νοεμβρίου σε κάνει ονειροπόλο αλλά και ευφάνταστο και δίνεις στην σχέση σου μία έντονη ρομαντική νότα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανή νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει εξ αποστάσεως ή λόγω έντονου ιδεαλισμού και φαντασίας να παραμείνει πλατωνική. Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε ωθεί να βγάλεις όλη την ένταση που νιώθεις συναισθηματικά αλλά και εξάρει την διαίσθησή σου. Μπορείς να σχεδιάσεις μία βραδιά με το ταίρι σου που θα σας φέρει πιο κοντά και θα περάσετε υπέροχα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει που θα σε κάνει να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου, αφού θα σου προκαλέσει πολύ έντονα συναισθήματα.

3ο δεκαήμερο

Η αρχή του μήνα σε βρίσκει σε μία περίεργη ένταση στα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση. Είναι πιθανό να υπάρξει αναστάτωση ξαφνικά στις οικογενειακή σου ζωή που όμως στο τέλος θα φέρει μία θετική αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Επίσης είναι πιθανό για εσένα που είσαι δεσμευμένος να πάρεις αναπάντεχες αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέση σου δρομολογώντας κάτι σταθερό στην ζωή σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντος που θα σε αιφνιδιάσει.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό στον Κριό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου. Είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις να προχωρήσεις την σχέση σου σε επόμενο επίπεδο, χάνοντας μέρος της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας σου. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει ένταση που θα φέρει αναταράξεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή ξαφνική νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που να εξελιχθεί εξαιρετικά θετικά. Προσοχή προς το τέλος του μήνα αφού ο Άρης στον Ζυγό πλησιάζει τον Ουρανό στον Κριό και αυτό θα φέρει εντάσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που θα επηρεάσουν την σχέση σου αφού μπορεί να εκτονώσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου. Δεν βοηθά να βγάλεις την συγκρουσιακή σου διάθεση σε αυτό.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η προσοχή σου αυτόν τον μήνα είναι στραμμένη στην οικογένεια και το σπίτι σου αφού μετά τον Δία και τον Ήλιο περνάει και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και κάνει την διάθεσή σου πιο εσωστρεφή, θέλοντας να μένεις με τον άνθρωπό σου στο σπίτι και να απολαμβάνεις στιγμές για δύο. Ο Άρης στον Ζυγό έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι έχεις υποχρεώσεις στο στενό σου περιβάλλον και δραστηριοποιήσε έντονα με το να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους, κάτι που μπορεί να βαριέσαι κάποιες φορές ή να σε κάνει κυκλοθυμικό. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του δεκαημέρου και σε καλεί να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που έχουν προκύψει σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο και επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου. Είναι πιθανό να εκτονώσεις στο ταίρι σου την ένταση που μπορεί να νιώσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμος. Νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει για εσένα που δεν έχεις ταίρι, άφησε τον χρόνο να περάσει όμως γιατί μπορεί να μην βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου και σε βάζει σε πιο εσωστρεφή διάθεση και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου άτομα. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Δία στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου μπορεί να σε κάνει να εκφράζεις όλη σου την τρυφερότητα και αγάπη στο ταίρι σου και γιατί όχι να υπάρξει και απόφαση για συγκατοίκηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για νέα εξαιρετικά ευνοϊκή γνωριμία που μπορεί να ανεβάσεις την αισιοδοξία σου και να σε κάνει να νιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα. Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου και έρχεται η ώρα για φλερτ και διασκέδαση.

2ο δεκαήμερο

Η διάθεσή σου αλλάζει και γίνεται πιο εσωστρεφής. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό, μετά τον Δία και τον Ήλιο, στρέφεσαι μέσα σου αλλά και θέλεις να μένεις στον οικείο χώρο σου. Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει υποχρεώσεις με στενούς συγγενείς και φίλους που δεν μπορείς να αποφύγεις, κάτι που μπορεί κάποιες φορές να βαριέσαι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του δεκαημέρου και έρχεται να βάλει τέλος σε θέματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν σε οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεχε σε τυχόν εντάσεις που μπορεί να βγάλεις στην σχέση σου, βγάλε φαντασία και ρομαντισμό και όχι νεύρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι μπορεί να προκύψει αλλά η ευαισθησία σου δεν θα σε αφήνει να δεις αντικειμενικά, γι’ αυτό δώσε χρόνο.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη στον Ζυγό στις 17 Νοεμβρίου σου δίνει την ορμητικότητα και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις αφού έχεις και την πρακτικότητα να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζεις έντονα συναισθήματα αλλά ένστικτο, κάτι που είναι εμφανές στην σχέση σου. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να σχεδιάσεις μία νύχτα στο σπίτι για εσένα και το ταίρι σου, για να περάσετε υπέροχες και έντονες στιγμές μαζί που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα βγάλεις στην επιφάνεια τα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντός σου, που θα παίξει μεταμορφωτικό ρόλο για εσένα αφού η ένταση των συναισθημάτων θα είναι μεγάλη.

3ο δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου να λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση. Εκπλήξεις και αιφνίδια γεγονότα είναι πιθανό να προκύψουν που θα φέρουν ανατροπές αλλά θα λειτουργήσουν σταθεροποιητικά στον αισθηματικό σου τομέα. Εξαιρετική ευκαιρία για να εκπλήξεις το ταίρι σου με ένα ταξίδι που θα ανανεώσεις την σχέση σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα αιφνιδιαστική γνωριμία μπορεί να προκύψει από φιλικές παρέες που ήρθε για να μείνει.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου και έρχεται να φέρει αιφνιδιαστικές ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο που θα σε οδηγήσουν σε νέα εποχή. Συναισθηματικά, κάνε την ανατροπή και δημιούργησε ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου στο σπίτι για να περάσετε έντονες στιγμές μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον έρχεται ανατρεπτική νέα γνωριμία που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου. Προσοχή προς το τέλος του μήνα καθώς ο Άρης στον Ζυγό πλησιάζει σε αντίθεση τον Ουρανό στον Κριό, κάτι που θα δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές και ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα επηρεάσουν και την σχέση σου. Καλό θα ήταν να μην εκτονώσεις τα νεύρα σου στον σύντροφό σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Πολύ επικοινωνιακός αυτό ο μήνας για εσένα αφού μετά τον Δία και τον Ήλιο περνάει και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και γοητεύεις τους πάντες στο κοντινό σου περιβάλλον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ο Άρης στον Ζυγό αγγίζει τα οικονομικά σου και καλό θα ήταν να προσέχεις τυχόν σπατάλες ή έκτακτα έξοδα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, έρχεται να δώσει τέλος σε παρεξηγήσεις ή καταστάσεις που αντιμετώπισες στο στενό σου περίγυρο. Συναισθηματικά, μία ρομαντική απόδραση θα ήταν ότι καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από τις παρέες σου μπορεί να προκύψει, κράτα όμως μικρό καλάθι για να μην πληγωθείς.

Η Αφροδίτη περνάει στις 7 Νοεμβρίου στον Σκορπιό και έρχεται να ενισχύσει την γοητεία σου σε επικοινωνιακό επίπεδο. Συναισθηματικά, μπορείς να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου με τον καλύτερο τρόπο, κάτι που ικανοποιεί εξαιρετικά το ταίρι σου. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Δία στο ίδιο ζώδιο στις 13 Νοεμβρίου μόνο θετικότητα, διασκέδαση και κέφι υπόσχεται. Διασκέδασε με το ταίρι σου και τις παρέες σου και δώσε άλλη νότα στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία ιδιαίτερα αισιόδοξη και ευνοϊκή προβλέπετε που θα σε ανεβάσει και θα δεις το μέλλον με άλλη ματιά.

2ο δεκαήμερο

Το σύμπαν είναι στο πλευρό σου αυτόν τον μήνα αφού η πολυαστρία στον Σκορπιό ενισχύει εξαιρετικά την επικοινωνιακή σου δεινότητα και προβλέπεται να είναι ένας μήνας με αρκετές υποχρεώσεις στο στενό σου περιβάλλον. Ο Άρης από τον Ζυγό κινείται στον τομέα των οικονομικών σου και καλό θα ήταν να είναι προσεκτικές οι κινήσεις αλλά και τα έξοδά σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, έρχεται να ολοκληρώσει κύκλους σε καταστάσεις που σε απασχόλησαν τον προηγούμενο καιρό σε σχέση με το στενό σου περιβάλλον. Συναισθηματικά, ταξίδια και έξοδοι ευνοούνται και είναι χρυσή ευκαιρία να περιβάλλεις με ρομαντισμό και φαντασία το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει από ταξίδια ή εξόδους που θα βρίσκεσαι, άσε όμως λίγο χρόνο να περάσει για να δεις την εξέλιξη των πραγμάτων.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 16 Νοεμβρίου δίνει ρομαντισμό και φαντασία στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και έντονη ονειροπόληση. Εξαιρετική συγκυρία για να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου που θα σας φέρει πιο κοντά και θα επικοινωνήσεις μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, αλλά η έντονη συναισθηματικότητά σου μπορεί να μην σε αφήνει να δει καθαρά την όλη κατάσταση. Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζοντας έντονα και βαθιά συναισθήματα στην επιφάνεια και έντονες αισθησιακές βραδιές.

3ο δεκαήμερο

Η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι εμφανής αυτόν τον μήνα αφού μετά τον Δία και τον Ήλιο, η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και σε βοηθάει να ασκήσεις την γοητεία σου επικοινωνώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο μήνας αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου να λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση και να φέρνει ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητά σου που θα επηρεάσουν την αισθηματική αλλά και οικογενειακή σου ζωή. Το μόνο σίγουρό είναι ότι τα άτομα που θα έρθουν σε αυτή την συγκυρία στην ζωή σου, θα μείνουν για πολύ καιρό.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου δηλώνοντας με ένταση ανατροπές που μπορεί να προκύψουν από τον εργασιακό τομέα και να επηρεάσουν τις σχέσεις σου με το κοντινό σου περιβάλλον. Συναισθηματικά, μην μεταφέρεις ένταση στο ταίρι σου και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτήν την αστρολογική συγκυρία κάνοντας μία νέα αρχή μαζί σου. Αιφνιδιαστικές αποδράσεις στην φύση θα κάνουν την διαφορά και θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα σε αιφνιδιάσει και θα σε εξιτάρει. Προσοχή προς το τέλος του μήνα καθώς ο Άρης στον Ζυγό πλησιάζει σε αντίθεση τον Ουρανό στον Κριό, γιατί μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αλλά και μεγάλη ένταση, καχυποψία και ζήλια στην σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Αυτόν τον μήνα η προσοχή σου στρέφεται στις ανάγκες σου. Τόσο συναισθηματικές όσο και υλικές. Μετά τον Δία και τον Ήλιο, και η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό δίνοντας την εύνοιά της σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε ψυχολογικό γιατί σου αρέσεις και αυτό βγαίνει και στους γύρω σου. Ο Άρης από το ζώδιό σου ανεβάζει την ένταση με το περιβάλλον σου και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός πως αντιδράς στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε φορτίζει έντονα συναισθηματικά, βγάζοντας κάποιες ανασφάλειες και καχυποψία. Σε οικονομικό επίπεδο σε ωθεί στο να κλείσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούσαν τον προηγούμενο καιρό. Συναισθηματικά, βγάλε το πάθος και στο συναίσθημα στο ταίρι σου, είναι κάτι που θα σας δέσει πολύ έντονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά, άσε όμως το χρόνο να περάσει για να είσαι σίγουρος.

Η Αφροδίτη περνάει στις 7 Νοεμβρίου στον Σκορπιό και έρχεται να ενισχύσει την γοητεία σου σε επικοινωνιακό επίπεδο και σε ωθεί στο να απολαύσεις την ζωή, νιώθοντας αυτοπεποίθηση και κερδίζοντας τους γύρω σου. Στις 13 Νοεμβρίου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο δίνοντας την απόλυτη εύνοια τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Απόλαυσε ένα υπέροχο δείπνο υπό το φως των κεριών και το ταίρι σου θα σε λατρέψει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχε τα μάτια σου ανοιχτά εκεί που κλείνεις οικονομικές υποχρεώσεις γιατί μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που να ανεβάσει το κέφι και τον αισθησιασμό σου στα ουράνια.

2ο
δεκαήμερο

Δεν θα είναι λίγες οι στιγμές μέσα στον μήνα που θα αισθανθείς την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα αφού ο Άρης από το ζώδιό σου βγάζει ένα απότομο και απόλυτο εαυτό, που θέλει να γίνονται αυτά που επιθυμεί εδώ και τώρα. Προσοχή γιατί αυτή η ένταση θα διοχετευτεί κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και συνεργασίες με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονα ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, δίνει το έναυσμα για να κλείσουν οικονομικά θέματα που εκκρεμούσαν αλλά συναισθηματικά, σου δίνει την δυνατότητα να εκδηλώσεις όλο σου τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό οδηγώντας την σχέση σου σε ανώτερο επίπεδο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία που μπορεί να βγάλει τον έντονα ρομαντικό και συναισθηματικό εαυτό σου αλλά καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικό και να αφήσεις χρόνο για να εξελιχθεί.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη στον Ζυγό στις 17 Νοεμβρίου σου δίνει την δυναμικότητα, την ενεργητικότητα αλλά και την αντίληψη να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις από τους γύρω σου, κυρίως στο στενό σου περιβάλλον. Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου προκαλεί βαθιά συναισθήματα που εκδηλώνονται στον σύντροφό σου με τον πιο άμεσο και διαχυτικό τρόπο αφού είναι τέτοια η ένταση τον συναισθημάτων που δεν είναι εύκολο να κρυφτεί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει, θα σε μαγνητίσει και θα διεισδύσει στον εσώτερο εαυτό σου, αμοιβαία θα είναι η επιρροή σου.

3ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στις αρχές του μήνα στο ζώδιό σου γοητεύεις τα πλήθη και πρωταγωνιστείς όπου και αν βρεθείς. Είναι αλήθεια ότι τάσεις εγωισμού βγαίνουν κάποιες φορές που πρέπει να ελέγξεις. Ο Άρης από το ζώδιό σου θα σου δίνει δυναμικότητα αλλά και ανταγωνιστικότητα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να σκέφτεσαι πριν δράσεις. Η Αφροδίτη από τον ζώδιό σου στις 3 Νοεμβρίου λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό, μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να δώσει ξαφνικές συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις που όμως θα έχουν διάρκεια. Συναισθηματικά, μην αφήνεις την σχέση σου να βαλτώσει και κάνε κάτι διαφορετικό που θα σας βγάλει από τα τετριμμένα και θα σας ανανεώσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα αιφνιδιαστική γνωριμία μπορεί να προκύψει που έχει πολλά να δώσει στην ζωή σου.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ουρανό και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου. Είναι μία αστρολογική συγκυρία που έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, προσπάθησε όμως να πάρεις την θετική πλευρά της και να κάνεις μία νέα αρχή με το ταίρι σου που θα σου δώσει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να σε ξαφνιάσει που θα σε ταρακουνήσει αρκετά, πίστεψε στον εαυτό σου και όλα θα έχουν θετική εξέλιξη. Προσοχή προς το τέλος του μήνα, όπου ο Άρης από το ζώδιό σου πλησιάζει σε αντίθεση τον Ουρανό στον Κριό. Η ένταση και η ανταγωνιστικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί στις σχέσεις σου είναι πολύ πιθανό να έχει κόστος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτόν τον μήνα αφού με τον Δία, τον Ήλιο αλλά και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Η προσωπικότητά σου λάμπει και είσαι στο επίκεντρο όπου και αν βρίσκεσαι! Προσοχή γιατί ο Άρης από τον Ζυγό σου βγάζει ένταση, μελαγχολία και ανασφάλεια και μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου με τον Ήλιος στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει άμεσα εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του δεκαημέρου, και έρχεται να κλείσει οριστικά κύκλους σε σχέσεις ή καταστάσεις και να προχωρήσεις σε επόμενη φάση στην ζωή σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να βρεθεί η χρυσή τομή με το ταίρι σου παρά την πιθανή ένταση γιατί ο ρομαντισμός και η φαντασία θα περισσεύουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το περιβάλλον σου που θα σε εντυπωσιάσει, θα ήταν όμως προτιμότερο να δώσεις χρόνο για να έχεις ξεκάθαρη άποψη.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 7 Νοεμβρίου φέρνει τις ανάγκες σου σε πρώτο πλάνο και γοητεύεις. Αυτό που ζητάς από τους γύρω σου είναι να κατανοήσουν, και είναι εφικτό, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου. Στις 13 Νοεμβρίου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ζώδιό σου, όπου σε ανεβάζει κατακόρυφα με την αισιοδοξία και το κέφι να είναι στα ύψη. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι γοητεύεις και εύκολο στο να πείσεις το ταίρι σου για να καλύψει τις ανάγκες σου. Προσοχή στις υπερβολές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι εξαιρετικά πιθανή που θα δώσει θετικότητα και ενέργεια στην ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Είναι ο μήνας σου, αυτό είναι βέβαιο. Με την πολυαστρία στο ζώδιό σου είναι ξεκάθαρο ότι προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή σε τυχόν υπερβολές που μπορεί να κάνεις, αλλά και άγχος, νευρικότητα και μελαγχολία γιατί ο Άρης στον Ζυγό βρίσκεται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου με τον Ήλιος στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει άμεσα εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του δεκαημέρου, έρχεται να δώσει λύσεις και να κλείσει κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες για να περάσουν σε επόμενο στάδιο. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία για να λύσεις εκκρεμότητες με το ταίρι σου που σε ταλάνιζαν και να προχωρήσετε χωρίς κάτι να σας βαραίνει. Ο ρομαντισμός είναι το όπλο σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή, δώσε όμως χρόνο για να δεις με καθαρό μάτι την κατάσταση.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου σε κάνει να ονειροπολείς, να βγάζεις απίστευτο ρομαντισμό, φαντασία αλλά και ευαισθησία. Εξαιρετική αστρολογική συγκυρία για να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία εξ αποστάσεως ή πλατωνική μπορεί να προκύψει. Στις 21 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου βγάζει τα βαθύτερα συναισθήματά σου αλλά και την διεισδυτικότητα για να δεις τι μπορεί να ικανοποιήσει τον σύντροφό σου.

3ο δεκαήμερο

Και ναι, είναι ο μήνας τον γενεθλίων σου. Είσαι το επίκεντρο όλων, και πως να μην είσαι αφού ο Δίας, ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σου και μαγνητίζεις τους πάντες. Προσοχή γιατί ο Άρης από τον Ζυγό είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει ανασφάλειες, φόβους και ένταση και να χαλάσει το κλίμα. Ο μήνας αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου να λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση και να φέρνει ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητά σου που θα επηρεάσουν την αισθηματική αλλά και οικογενειακή σου ζωή. Άτομα από το παρελθόν είναι πιθανό να εμφανιστούν από το πουθενά και να δηλώσουν την παρουσία τους στην ζωή σου.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου, μία αστρολογική συγκυρία που έρχεται να σε αιφνιδιάσει και να ανατρέψει την καθημερινότητά σου. Συναισθηματικά, θα ήταν εξαιρετικό να κάνεις κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει και θα σας βγάλει από την πεζή καθημερινότητα. Μην φοβηθείς να προχωρήσεις το επόμενο βήμα στην σχέση σου φοβούμενος την απώλεια της ανεξαρτησίας σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά στην ζωή σου που σε κεραυνοβολεί και αλλάζει τα πάντα στην ζωή σου. Προσοχή γιατί στο τέλος του μήνα ο Άρης από τον Ζυγό πλησιάζει σε αντίθεση τον Ουρανό στον Κριό και η ένταση, το παρασκήνιο και ο ανταγωνισμός στην εργασία δεν θα λείψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας προβλέπεται να έχει είναι φορτισμένος συναισθηματικά αφού ο Δίας, ο Ήλιος αλλά και η Αφροδίτη από της αρχές του μήνα βρίσκονται στον Σκορπιό, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα, και αγγίζουν τις ανασφάλειές σου, τους φόβους και τις πληγές του παρελθόντος φέρνοντας και πάλι τον πόνο που βίωσες. Ο Άρης από τον Ζυγό σου δίνει εξαιρετική ενέργεια και δράση και σε ωθεί να ασχοληθείς έντονα με τις συλλογικές σου δραστηριότητες. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοεμβρίου με τον Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σου βγάζει ένταση και φόβους στην επιφάνεια αλλά και παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου στην εργασία και στην καθημερινότητα, κάτι που σε κάνει πολλαπλά ευαίσθητο.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 5 Νοεμβρίου σε βάζει στην διαδικασία να εκφράσεις θέλω και ανάγκες αλλά και την προσωπικότητά σου με απότομο και επιθετικό τρόπο κάποιες φορές. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό, που πραγματοποιείται στις 13 Νοεμβρίου, φέρνει ισορροπία στην διάθεσή σου και μαλακώνει τα έντονα συναισθήματα. Το ταίρι σου για εσένα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου και αποτελεί πηγή δύναμης και αισιοδοξίας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να μην θέλεις να γνωρίσεις ακόμα στον κοινωνικό σου περίγυρο . Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 22 Νοεμβρίου είναι η ώρα να βγεις στο προσκήνιο. Η προσωπικότητά σου λάμπει και διεκδικείς με πολύ δυναμικό τρόπο αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις.

2ο δεκαήμερο

Είναι ένας μήνας που η διάθεσή σου δεν θα είναι στα ύψη, έχεις τάσεις μοναχικότητας. Με τον Δία ,τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν μπορείς να αποφύγεις τις μνήμες από το παρελθόν που έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Μοναχικότητα, ανασφάλεια και νευρικότητα είναι πιθανό να σου χαλάνε την διάθεση. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοεμβρίου με τον Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, κλείνει κύκλους καταστάσεων που είχες σε εκκρεμότητα, με πολύ πιθανά αποκάλυψη παρασκηνίου στον εργασιακό σου χώρο.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 5 Νοεμβρίου και αυτό που θέλεις είναι να προβάλλεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου και το κάνεις με ευθύ και άμεσο τρόπο. Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου σε καλεί να δώσεις την αγάπη και στην συναισθηματικότητα που έχεις σε ένα ευρύτερο περιβάλλον, αλλά και να αντιμετωπίσεις παλιές πληγές που είναι ακόμα ανοιχτές. Το εξάγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Ζυγό σε κάνει έντονα διεκδικητικό, δραστήριο και το μυαλό σου βρίσκει εξαιρετικές λύσεις για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Είσαι άμεσος και ξεκάθαρος στις προθέσεις σου, κάτι που εντυπωσιάζει τους γύρω σου. Συναισθηματικά, εκφράζεις αυτά που θέλεις από το ταίρι σου και το πιθανότερο είναι το ταίρι σου να προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει αφού ο λόγος σου και η αποφασιστικότητά σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Το ενδιαφέρον σου αυτόν τον μήνα στρέφεται στις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις αλλά σε στόχους και όνειρα που έχεις θέσει για το μέλλον αφού μετά τον Δία και τον Ήλιο έρχεται και η Αφροδίτη στον Σκορπιό, κάνοντας έντονη την παρουσία σου σε φιλικές παρέες και ομάδες που δραστηριοποιήσε. Ο Άρης από τον Ζυγό σε δραστηριοποιεί παράλληλα στον επαγγελματικό σου χώρο, όπου προκύπτον πολλές υποχρεώσεις αλλά εσύ με την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό σου ανταποκρίνεσαι στο ακέραιο. Ο μήνας ξεκινάει με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ολοκληρώσεις δράσεις και στόχους που είχες σε εκκρεμότητα και να προχωρήσεις στο μέλλον με ιδεαλισμό και φαντασία. Κρίσεις που είχαν προκύψει σε φιλικές σου σχέσεις δείχνουν να ξεπερνιούνται, λόγω της καλοσύνης και συγχώρεσης που δίνεις. Συναισθηματικά, εξαιρετική ευκαιρία για ομαδικές δραστηριότητες με το ταίρι σου, αφού σας φέρνουν πιο κοντά. Ρομαντισμός και φαντασία λειτουργούν εξαιρετικά βοηθητικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πολύ πιθανή που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ έντονα.

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου και μπαίνεις σε διαδικασία να ενδιαφέρεσαι ακόμα πιο έντονα για κοινωνικά θέματα. Πρόσεχε στις προσωπικές σου σχέσεις γιατί δείχνεις αποστασιοποιημένος. Στις 13 Νοεμβρίου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο. Εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για να επιτύχεις στόχους και όνειρα που έχεις θέσει. Συναισθηματικά, γεμίζεις αισιοδοξία και θετική σκέψη και αυτό βγαίνει και το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από συλλόγους και ομάδες που συμμετέχεις, που θα κάνει ξανά το πρόσωπό σου να χαμογελάσει.

2ο δεκαήμερο

Η πολυαστρία στον Σκορπιό δεν αφήνει περιθώρια και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε στόχους και οράματα που έχεις για την ζωή σου αλλά και συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις με φίλους. Με τον Άρη να βρίσκεται στον Ζυγό όλο τον μήνα να είσαι έτοιμος για βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα αλλά να ξέρεις ότι θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου αφού η μεθοδικότητα και ο ζήλος σου είναι ξεκάθαρα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και έρχεται για να κλείσει κεφάλαια σε φιλικές σχέσεις αλλά και σε σχέσεις μέσω ομάδων που βρίσκεσαι με στόχο να προχωρήσεις σε επόμενο βήμα στην ζωή σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου αφού ο χρόνος που θα περάσετε μαζί θα σας φέρει συναισθηματικά πολύ κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται φιλικό σου πρόσωπο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του, δώσε χρόνο όμως για να είσαι αντικειμενικός.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 16 Νοεμβρίου σου βγάζει έντονη ρομαντικότητα, ευαισθησία και φαντασία. Χρυσή ευκαιρία για ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει που μπορεί να μείνει σε πλατωνικό επίπεδο ή να υπάρχει απόσταση. Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, μία όψη που σε ωθεί να βγάλεις όλη την ένταση και τα βαθιά συναισθήματα που νιώθεις στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα παίξει θετικά καταλυτικό ρόλο για εσένα.

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία, τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε στόχους αλλά και σε φιλικές σχέσεις. Η αρχή του μήνα σε βρίσκει σε μία περίεργη ένταση στα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση. Είναι πιθανό να υπάρξει αναστάτωση ξαφνικά στα επαγγελματικά σου που όμως στο τέλος θα εξελιχθεί θετικά για εσένα. Επίσης είναι πιθανό για εσένα που είσαι δεσμευμένος να πάρεις αναπάντεχες αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέση σου, δρομολογώντας την επισημοποίησή της ή την γνωριμία της με τον ευρύτερο κοινωνικό σου περίγυρο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή μέσω των επαγγελματικών σου συναναστροφών που θα σε ξαφνιάσει με προοπτικές να είναι κάτι σταθερό στην ζωή σου.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό στον Κριό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου. Είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο όσον αφορά τα όνειρά σου που θα επηρεάσουν την οικογενειακή σου ζωή. Προσοχή προς το τέλος του μήνα αφού ο Άρης στον Ζυγό πλησιάζει τον Ουρανό στον Κριό και αυτό θα φέρει εντάσεις οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι έντονα ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό που είναι πιθανό να εκτονώσεις στο ταίρι σου, δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η προσοχή σου αυτόν τον μήνα στον επαγγελματικό σου τομέα αφού μετά τον Δία και τον Ήλιο περνάει και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να διακριθείς και να αναγνωριστεί η προσφορά σου και η εργατικότητά σου από τους ανωτέρους σου. Ο Άρης στον Ζυγό σου ανεβάσει το κέφι, την αισιοδοξία αλλά και το ενδιαφέρον για φιλοσοφίες και δραστηριότητες που απέχουν του καθημερινού. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του δεκαημέρου και σε ωθεί στο να ολοκληρώσεις σχέσεις ή καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα που σε έχουν επηρεάσει. Η ένταση που θα υπάρξει είναι βέβαιη, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν γίνεται πιο ψύχραιμος. Η καλοσύνη και η ευαισθησία σου θα είναι σπουδαία όπλα στην παρούσα φάση.

Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 7 Νοεμβρίου και σε ωθεί να ασχοληθείς με υποχρεώσεις του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντός, θέλοντας να γοητεύσεις εκεί. Είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά στα επαγγελματικά σου. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Δία στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου είναι βέβαιο ότι σου επιφυλάσσει επαγγελματική επιτυχία και αύξηση των οικονομικών απολαβών σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετικά πιθανό να προχωρήσεις στην επισημοποίηση της σχέσης σου ή στο να την παρουσιάσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσω του επαγγελματικού τομέα είναι πιθανή, που θα φέρει αισιοδοξία και θα παίξει θετικότατο ρόλο στην ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά σου είναι στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό, μετά τον Δία και τον Ήλιο αυτό που σε απασχολεί είναι η αναγνώριση της προσωπική σου αξίας στον επαγγελματικό σου χώρο και προσπαθείς πολύ γι’ αυτό. Ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει υπερδραστήριο, αισιόδοξο, μπορεί και υπερβολικά αλλά στρέφει επίσης το ενδιαφέρον σου στην πνευματική σου πλευρά. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, επηρεάζει κυρίως εσένα που είσαι γεννημένος στις αρχές του δεκαημέρου και έρχεται να ολοκληρώσεις καταστάσεις ή σχέσεις που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι άλλο, ωθώντας σε να προσχωρήσεις σε επόμενο στάδιο. Εντάσεις και νεύρα δεν θα βοηθήσουν, αντίθετα δείξε κατανόηση και ευαισθησία. Είναι πιθανό να προχωρήσεις σε κάτι επίσημο κοινωνικά με το ταίρι σου, γνωρίζοντάς το για παράδειγμα στον ευρύτερο κύκλο σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι μπορεί να προκύψει αλλά άσε τον χρόνο να περάσει για να δει τα πράγματα αντικειμενικά.

Το εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Άρη στον Ζυγό στις 17 Νοεμβρίου σου δίνει την πρέπουσα αποφασιστικότητα, ενεργητικότητα και πειθώ για να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μία όψη που μπορεί να σου βγάλει έντονα συναισθήματα αφού ανακαλούνται πληγές του παρελθόντος και η ένταση που φέρνουν μπορεί να εκτονωθεί στην δουλειά σου. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου και θα δεις ότι θα εξελιχθούν όλα θετικά για εσένα.

3ο δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου να λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση. Εκπλήξεις και αιφνίδια γεγονότα είναι πιθανό να προκύψουν που θα σου φέρουν αισιοδοξία και χαρά αλλά και παλιούς φίλους και μακρινούς συγγενείς που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σου. Είναι κατάλληλη περίοδος να κάνεις εκδρομή έκπληξη στο ταίρι σου και να ζήσετε μαζί κάτι διαφορετικό που θα βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω παλιών φίλων ή συμφοιτητών που συναντιέσαι και έρχεται στην ζωή σου για να μείνει.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό στον Κριό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου φέρνει ανατροπές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε ωθήσουν σε νέα ξεκινήματα. Συναισθηματικά, η επισημοποίηση της σχέση σου είναι κάτι πολύ πιθανό αφού νιώθεις ότι είναι η στιγμή να περάσεις σε επόμενο στάδιο μαζί με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, ετοιμάσου για νέα γνωριμία που θα σε ξαφνιάσει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο και θα σε βγάλει από την έντονη ανεξαρτησία που σε διακατέχει. Προσοχή προς το τέλος του μήνα καθώς ο Άρης στον Ζυγό πλησιάζει σε αντίθεση τον Ουρανό στον Κριό, αφού η ένταση θα ανεβεί κατακόρυφα και είναι πιθανές οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι συγκρούσεις με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

1ο δεκαήμερο

Η επιμόρφωση, τα νομικά θέματα, οι ανώτερες φιλοσοφίες και τα μακρινά ταξίδια είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αυτόν τον μήνα αφού μετά τον Δία και τον Ήλιο περνάει και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε αυτόν τον τομέα της ζωή σου. Ο Άρης από τον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει έξοδα αλλά και μεγάλη εσωτερική ένταση με εσένα να νιώθεις καχυποψία και επιφυλακτικότητα που θα βγει έντονα στις προσωπικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, έρχεται να ολοκληρώσει έναν κύκλο σπουδών ή νομικών θεμάτων και να δείξει τον δρόμο για το μέλλον. Συναισθηματικά, ρομαντικές στιγμές μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου, κάνοντας ταξίδια πραγματικά ή πνευματικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω σεμιναρίων που μπορεί να συμμετέχεις, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα όμως και άσε τον χρόνο να δείξει τις πραγματικές προθέσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στις 7 Νοεμβρίου στον Σκορπιό και γοητεύεις το περιβάλλον που συναναστρέφεσαι τόσο με την προσωπικότητά σου, όσο και με το πνεύμα σου. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Δία στο ίδιο ζώδιο στις 13 Νοεμβρίου δίνει εξαιρετική εύνοια σε όλα τα επίπεδο που μπορείς να αναπτυχθείς. Συναισθηματικά, η θετικότητα αλλά και η έκφραση από την πλευρά σου των συναισθημάτων σου θα ανεβάσει την πνευματική επικοινωνία στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει από το εξωτερικό ή σε ταξίδι που θα παίξει θετικότατο ρόλο στην ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Η πολυαστρία στον Σκορπιό παίζει καθοριστικό ρόλο αυτόν τον μήνα για εσένα, αφού είναι χρυσή ευκαιρία για να προωθήσεις θέματα επιμορφωτικά, νομικά αλλά και ταξιδιών που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο Άρης κινείται σε έναν ευαίσθητο τομέα για εσένα και, εκτός από έξοδα, φέρνει και μεγάλη ένταση. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 4 Νοέμβρη, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, έρχεται να ολοκληρώσει και να δρομολογήσει μία νέα περίοδο σε επιμορφωτικά ή νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν. Συναισθηματικά, είναι βέβαιο ότι ένα ρομαντικό ταξίδι στην ύπαιθρο θα κάνει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, η αντικειμενικότητά σου όμως δεν είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να πληγωθείς, άσε τον χρόνο να περάσει.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 16 Νοεμβρίου σου δίνει την δυνατότητα με ευαισθησία, ενσυναίσθηση και φαντασία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα φαίνεται ιδανική στα μάτια σου, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνοντάς σε να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου με τον πιο έντονο τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Ώρα για να στραφείς στην πνευματικότητα και την βελτίωση της προσωπικότητάς σου αφού μετά τον Δία και τον Ήλιο, η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνουν την ώθηση να ασχοληθείς με επιμορφωτικά, νομικά και φιλοσοφικά θέματα. Ο μήνας αρχίζει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό στις 3 Νοεμβρίου να λαμβάνει μέρος στο τρίγωνο Κρόνου από τον Τοξότη και Ουρανού στον Κριό σχηματίζοντας ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση, μία αστρολογική συγκυρία που σε γεμίζει ένταση λόγω των αιφνιδιαστικών αλλαγών που μπορεί να φέρει. Συναισθηματικά, ένταση και ζήλια μπορεί να εκδηλώσεις στο ταίρι σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που έρχεται ξαφνικά να ταράξει την ζωή σου για τα καλά.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει όψη χιαστί με το Ουρανό στον Κριό και πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου φέρνοντας ξαφνικές ανατροπές σε νομικά ή μορφωτικά θέματα, ανοίγοντας μία νέα πορεία για εσένα. Συναισθηματικά, συνιστώνται ξαφνικά ταξίδια και αποδράσεις στην ύπαιθρο που θα ανανεώσουν την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αιφνιδιάσει και θα σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Προσοχή προς το τέλος του μήνα καθώς ο Άρης στον Ζυγό πλησιάζει σε αντίθεση τον Ουρανό στον Κριό, γιατί η ένταση θα ανέβει στο κατακόρυφο και το πιο πιθανό είναι να την πληρώσει ο σύντροφός σου.

Πηγή: Myastro.gr