Καλό μήνα σε όλους!!

Οι προβλέψεις για τον μήνα Μαίο του 2018

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 είναι έντονη στις αρχές του μήνα και δίνει το σύνθημα για να κλείσει ζητήματα που σε απασχολούν σε οικονομικό επίπεδο. Συμφωνίες με τρίτους ή συνεργάτες, θέματα με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, επενδύσεις και κληρονομικά μπορούν να δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς έχεις την διαίσθηση αλλά και την λογική σκέψη, κάτι που σου δίνει την δυνατότητα να κατευθύνεις τις καταστάσεις προς το σωστό μονοπάτι. Συναισθηματικά, βάζεις γερά θεμέλια στην σχέση σου και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο, είτε επισημοποίησης, είτε να γνωρίσεις το ταίρι σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πιθανές που θα σου κόψουν την ανάσα, αλλά θα σου δημιουργούν παράλληλα και ασφάλεια. Πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον πιθανά να εκδηλωθούν ερωτικά.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 στρέφει το ενδιαφέρον σου στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού αλλά κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Είναι κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις θέματα ή παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρχαν. Επιμορφωτικά ζητήματα ή νομικά δρομολογούνται με εξαιρετικό τρόπο, καθώς έχεις τον δυναμισμό αλλά και την στήριξη για να προχωρήσεις. Συναισθηματικά, η αισιοδοξία και η χαρά που εκπέμπεις «συνεργάζονται» με την έντονη ενεργητικότητα που νιώθεις και πιθανά να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου που θα ενδυναμώσουν την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με το χιούμορ και τον ερωτισμό που εκπέμπεις.

2ο δεκαήμερο

Εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου πιθανά να φέρει η Πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στις 30.04 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις θέματα που έχεις με τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς. Είναι κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσεις σε συμφωνίες καθώς λειτουργείς με λογική, ρεαλισμό αλλά και διαίσθηση. Είναι επίσης πιθανό να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου στον επαγγελματικό τομέα και, γιατί όχι, να υπάρξει μία αύξηση ή κάποιο bonus. Συναισθηματικά, τα συναισθήματα είναι έντονα και αυτό βγαίνει στο ταίρι σου. Πιθανή ζήλια η καχυποψία παραμερίζεται, αφού έχεις την λογική να καταλάβεις ότι δεν θα πρέπει να δημιουργήσεις προβλήματα στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή μία νέα γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις έντονα, δεν θα χάσεις όμως και την ρεαλιστική σκέψη κάτι που θα λειτουργήσει θετικά στην όποια επιλογή.

Στο τέλος του μήνα, στις 29.05 η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, σπουδών, ημερίδων που σε ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να αρχίσεις ένα φιλοσοφικό αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Είναι ακόμα πιθανό να υπάρξουν αποφάσεις για ταξίδια στο εξωτερικό ή να υπάρξει επικοινωνία με άτομα του εξωτερικού για κοινές δράσεις. Συναισθηματικά, μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμά σου ένα ταξίδι στην ύπαιθρο, κάτι που θα βοηθήσει και εσένα και τον άνθρωπό σου να ξεφύγετε από τα πλαίσια της καθημερινότητα και να περάσετε όμορφες στιγμές γνωρίζοντας ενδιαφέροντα νέα μέρη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από παρέες ή μακρινούς συγγενείς ανεβάζοντας την αισιοδοξία σου.

3ο δεκαήμερο

Η ένταση θα είναι αυξημένη και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στο ζώδιό σου με τον Άρη από τον Αιγόκερω στις 12.05 μπορεί να φέρει εκρηκτικές καταστάσεις και να ειπωθούν λόγια που θα προκαλέσουν ρήξεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Είναι γεγονός ότι μπορεί να αλλάξεις απόψεις ή προσανατολισμό σε κάποια πράγματα και να επαναστατήσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου, μη θέλοντας πια να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Αυτό πιθανά να γίνει με απότομο τρόπο και να εγείρει έντονες αντιδράσεις που δεν αποκλείεται να έχουν συνέπειες. Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις με ηρεμία να εκφράσεις αυτά που θέλεις για να μπορέσεις να διατηρήσεις ισορροπία με τους ανωτέρους σου, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 15.05, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε οικονομικό επίπεδο και να σχεδιάσεις εκ νέου το πως διαχειρίζεσαι το εισόδημά σου.Είναι επίσης πιθανό να υπάρξει μία σημαντική εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο που να έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Νέα σχέδια ή νέοι τρόποι για απόκτηση νέων πόρων δεν αποκλείονται. Συναισθηματικά, η ανάγκη για ασφάλεια είναι έντονη και συνδυάζεται υπέροχα με τα βαθύτερα συναισθήματα και το πάθος, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά για την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες που θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Δυναμικά ξεκινάει ο μήνας, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 30.04 φέρνει στο προσκήνιο ο σημαντικό ζήτημα των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να «συμμετέχει» σου δίνεται η δυνατότητα να κρατήσεις σε ισορροπία και να βάλεις γερές βάσεις στις συνεργασίες αλλά και στην σχέση σου. Μέσα από αυτές δείχνεις να ξεκαθαρίζεις πως θέλεις να κινηθείς στην ζωή σου και ποια κατεύθυνση θέλεις να πάρεις. Νέες συνεργασίες είναι πιθανές να προκύψουν που, μέσα από δουλειά και υπευθυνότητα, μπορούν να αποδώσουν πολλά στην διάρκεια του χρόνου. Συναισθηματικά, δείχνεις σοβαρότητα και ρεαλισμό και αυτό φαίνεται και στην σχέση σου, όπου φροντίζεις να παρέχεις ασφάλεια και σταθερότητα στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε ωθήσουν στο να αντιμετωπίσεις την προσωπική σου ζωή σοβαρά, όχι επιπόλαια.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 σε καλεί να κλείσεις θέματα οικονομικά και να δραστηριοποιηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά μπορεί να σε απασχολήσουν και να κληθείς να δώσεις λύσεις. Αυτό που θα πρέπει μόνο να προσέξεις είναι νευρικότητα που μπορεί να νιώσεις. Δείξε δυναμισμό και άφησε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει και θα δεις ότι θα έχεις τα θετικότερα αποτελέσματα. Συναισθηματικά, το πάθος και ο ερωτισμός είναι έντονος και η σχέση σου μπορεί να απογειωθεί. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, που θα σε κάνουν να εκδηλώσεις έντονο συναισθηματισμό και πάθος.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στο άξονά σου με τον Σκορπιό, που πραγματοποιείται στις 30.04, μονοπωλεί στις αρχές του μήνα, με τον Κρόνο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα. Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις με το περιβάλλον σου και συγκεκριμένα με συνεργάτες η με την σχέση σου έρχονται στην επιφάνεια και πρωταγωνιστούν. Η διάθεσή σου να ακούσεις και να καταλάβεις, να κρατήσεις ισορροπίες και να φερθείς διπλωματικά μπορεί να φέρει πολύ καλές νέες συνεργασίες που πιθανά να έχουν και μεγάλη διάρκεια και να αποδώσουν πολλά. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες μπορεί να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις στον τρόπο που σκέφτεσαι την ζωή σου γενικότερα και στο πως θέλεις να προχωρήσεις. Συναισθηματικά, δίνεις και εισπράττεις ασφάλεια και σιγουριά και αυτό δίνει στην σχέση σου σταθερότητα, αλλά και την λογική να κρίνεις χωρίς το συναίσθημα ή οι φόβοι να σε κατακλύζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή η νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου και θα σε οδηγήσει σε μία νέα προοπτική.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν δείχνουν να σε απασχολούν και να θέλεις να κλείσεις θέματα που πιθανά εκκρεμούν. Οικονομικές συναλλαγές με τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς είναι πιθανό να δρομολογηθούν, αφού έχεις την έντονη επιθυμία να αφήσεις πίσω σου αυτά που μπορεί να σε προβλημάτισαν μέχρι τώρα. Συναισθηματικά, μπορείς να δείξεις όλο σου το πάθος και τον αισθησιασμό που νιώθεις και να «προκαλέσεις» μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να βγάλει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα αλλά και ανασφάλειες.

3ο δεκαήμερο

Εντάσεις και συγκρούσεις με φιλικά, συγγενικά ή πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να υπάρξουν, καθώς η σύνοδος Ουρανού – Ερμή στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω στις 12.05 και η νευρικότητα είναι πιθανό να ανέβει σε επικίνδυνα επίπεδα και να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν αλλά και θα δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ εσένα και των άλλων. Πιθανά επίσης να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που να εκφραστούν με απόλυτο και φανατικό τρόπο, κάτι που θα προκαλέσει ρήξεις. Καλό θα ήταν λοιπόν να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και να μην αφήσεις την νευρικότητα να υπερκεράσει την λογική για να μπορέσεις να διαχειριστείς τυχόν καταστάσεις.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η ψυχική δύναμη και η διαισθητική ικανότητα θα είναι τα «όπλα» με τα οποία θα εφοδιαστείς. Κερδίζεις με την προσωπικότητα και την κοινωνικότητα που δείχνεις και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή προσωπικές σχέσεις που θα λειτουργήσουν βοηθητικά στο να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα και αλλάξεις ριζικά πλεύση ζωής. Οι συνεργασίες δεν αποκλείεται να έχουν και ικανοποιητικά οικονομικά οφέλη. Συναισθηματικά, έχεις την διάθεση να δείξεις στο ταίρι σου τα έντονα και μύχια συναισθήματά σου χωρίς φόβο και η σχέση σου να περάσει μία αναγεννησιακή περίοδος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή να προκύψει που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την προσωπική σου θεωρεία για την απόλαυση της ζωής.


ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Με έντονο συναισθηματισμό, δύναμη και αντοχή αρχίζει ο μήνας, καθώς η Πανσέληνος στο άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 φέρνει ζητήματα της καθημερινότητα και υποχρεώσεις της εργασίας σε πρώτο πλάνο και εσύ θα πρέπει να προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω σου δίνη την δύναμη, την οργανωτικότητα και την αντοχή να αντιμετωπίσεις όποιες δυσκολίες υπάρξουν ή ακόμα και καταστάσεις από το παρελθόν που πιθανά να μην έχουν επιλυθεί. Συναισθηματικά, η εργασία και το καθημερινό τρέξιμο θα είναι πολύ αλλά θα καταφέρεις να δώσεις χρόνο και στο ταίρι σου, αποφεύγοντας έτσι γκρίνιες και καυγάδες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από τον χώρο εργασίας, πρόσεξε γιατί τη τάση σου για να βλέπεις την λεπτομέρεια.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 29.05 αναδεικνύει το θέμα «εγώ και οι άλλοι» σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και προσωπικό. Η αισιοδοξία και η ανάγκη να «εξερευνήσεις» τους ανθρώπους γύρω σου σε οδηγεί στην ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Είναι πιθανό να υπάρξουν συνεργασίες που το αντικείμενό τους να είναι φιλοσοφικό ή εξερευνητικό και αυτό θα σου δώσει φτερά και έντονη ενέργεια. Συναισθηματικά, δείχνεις να οδηγείς την σχέση σου με αισιοδοξία και κέφι σε άλλα επίπεδα. Η επιθυμία και ο ερωτισμός είναι έντονος, κάτι που εκτιμά δεόντως το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από συνεργασίες ή παρέες που διασκεδάζεις, καθώς το φλερτ αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην συγκεκριμένη περίοδος και δεν χάνεις στιγμή για να επιβεβαιωθείς.

2ο δεκαήμερο

Σημαντικά ζητήματα καλείσαι να κλείσεις, καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 κάνει έντονη την επιρροή της στην εργασία και την καθημερινότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω σε αυτή υα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς δεν θα χάσεις την ψυχραιμία σου και θα καταπολεμήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να είχε προκληθεί από υποχρεώσεις και αγγαρείες. Καταφέρνεις να κρατήσεις την συγκέντρωσή σου και να δείξεις την οργανωτικότητά σου, κάτι που θα βοηθήσει εξαιρετικά στην επίλυση των ζητημάτων. Συναισθηματικά, η φορτωμένη καθημερινότητα δεν επιβαρύνει την σχέση σου και καταφέρνεις να ανταποκριθείς σε ότι ζητήσει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν γνωριμίες με σταθερές προοπτικές.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 29.05 στρέφει το ενδιαφέρον σου τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σου και δείχνεις δυναμισμό και έντονη εξωστρέφεια, κάτι που λειτουργεί πολύ θετικά σε όλα τα επίπεδα. Η ενέργεια, η αισιοδοξία και η διάθεση να εξερευνήσεις νέα πράγματα μπορεί να φέρει στο πλάι σου πρόσωπα που να θέλουν να κάνουν μαζί σου το «ταξίδι» που σε εξιτάρει. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι ωθείς τον σύντροφο σε ένα θετικό τρόπο σκέψης και η φιλοσοφία που αντιμετωπίζεις την σχέση σου δίνει πνοή και φρεσκάδα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχεις τις πιθανότητες να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να υπάρξουν πολλές κατακτήσεις, καθώς φλερτάρεις συνέχεια και με το χιούμορ και την χαρά που εκπέμπεις κερδίζεις.

3ο δεκαήμερο

Συγκρουσιακές συνθήκες πιθανά να δημιουργηθούν λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη από τον Αιγόκερω στις 12.05, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με μεγάλη ψυχραιμία. Είναι γεγονός ότι σκέψεις που μπορεί να κάνεις μπορεί να εκφραστούν με απότομο και εριστικό τρόπο σε φιλικά σου πρόσωπα ή πρόσωπα με τους οποίους συμμετέχετε σε συλλογικές δράσεις και αυτό να δημιουργήσει σφοδρές αντιδράσεις, μη αποκλείοντας να υπάρξουν ρήξεις αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Η νευρικότητα και η καχυποψία που μπορεί να υπάρξουν δεν πρέπει να επηρεάσουν την σκέψη και την συμπεριφορά σου, διαφορετικά δεν αποκλείεται να απομακρυνθούν πρόσωπα λόγω έντονων αντιπαραθέσεων. Θυμήσου ότι μπορείς να πεις αυτά που νιώθεις με ηρεμία και χωρίς να γίνεις προσβλητικός.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, δίνει την δυνατότητα να έρθεις «αντιμέτωπος» με καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει. Η ψυχική δύναμη που δείχνεις είναι μεγάλη και φαίνεσαι να είσαι αποφασισμένος για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς πια να σε βαραίνουν ενοχές, απωθημένα, φόβοι. Συναισθηματικά, δείχνεις έντονο συναισθηματισμό και πάθος στο ταίρι σου και είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να έχεις χρόνο μαζί του μακριά από όλους και όλα και να μπορέσεις να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν σου που να θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μαζί σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, μην προτρέξεις όμως σε συμπεράσματα γιατί δείχνεις να εξιδανικεύεις τους άλλους. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει εξαιρετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα ερωτικής φύσεως αλλά και θέματα που αφορούν τους στόχους σου, τις φιλικές σου σχέσεις, τις συλλογικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις. Ο Κρόνος σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, κάτι που προσδίδει σταθερότητα και σιγουριά σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο προσωπικότητας. Είναι πιθανό να προχωρήσεις στο να κλείσεις θέματα που μπορεί να ταλάνιζαν την σχέση σου δείχνοντας υπευθυνότητα και σοβαρή σκέψη. Επίσης μπορεί να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να αφήσεις πίσω σου ότι θεωρείς ότι σε εμπόδιζε, προχωρώντας σε ένα νέο κύκλο στην σχέση σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα παίξουν σταθεροποιητικό ρόλο στην ζωή σου και να έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 η καθημερινότητα και ζητήματα εργασιακά έρχονται στο προσκήνιο, βάζοντάς σε σε έντονη δραστηριοποίηση αλλά και φορτώνοντάς σε υποχρεώσεις που πιθανά να σε αγχώσουν. Καλό θα είναι να είσαι ήρεμος αλλά και να αφήσεις την επικριτικότητα στην άκρη, καθώς θα δεις ότι έχεις την ενέργεια και την δυναμικότητα να ανταπεξέλθεις σε ότι και αν προκύψει. Δυναμικότητα και δημιουργικότητα εναρμονίζονται και θα ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο. Μην παραμελήσεις μόνο την προσωπική σου ζωή, λόγω πολλών υποχρεώσεων. Δώσε χρόνο στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα και σε εσένα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 κάνει έντονη την επιρροή της στις αρχές του μήνα και σε καλεί να δρομολογήσεις με σοβαρά και υπεύθυνα βήματα ερωτικά ζητήματα αλλά και θέματα που αφορούν στους στόχους και στις φιλίες σου. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω σου δίνει αντικειμενικό κριτήριο, ηθική στάση αλλά και την βούληση να διεκδικήσεις ότι εσύ θεωρείς καλύτερο για εσένα και τον άνθρωπό σου. Είναι κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούσαν και να «εμπόδιζαν» την εξέλιξη της σχέσης σου. Είναι επίσης πιθανό να προκύψουν νέες σταθερές συνεργασίες με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν νε επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, προχωρώντας ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου δώσουν ασφάλεια και σιγουριά.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 ρίχνει φως σε ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας αλλά και σε βάζει στην διαδικασία να «αναμετρηθείς» με το παρελθόν σου και να κλείσεις πληγές που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Οι καθημερινές υποχρεώσεις δείχνουν να αυξάνονται και οι εργασιακές αγγαρείες πιθανά να σε αγχώσουν. Θα δεις ότι θα βρεις το ψυχικό σθένος και την ενεργητικότητα να διεκπεραιώσεις ότι και αν αναλάβεις, κάτι που θα σου φέρει και συναισθηματική ηρεμία. Τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει την δράση σου και αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα και την ενεργητικότητα που διαθέτεις. Σημαντικό είναι να μην παραγκωνίσεις το ταίρι σου από την καθημερινότητα, δίνοντας προτεραιότητα στα τρέχοντα ζητήματα που σε απασχολούν.

3ο δεκαήμερο

Ψυχραιμία και συνετή σκέψη χρειάζεται για να διαχειριστείς επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη από τον Αιγόκερω στις 12.05, που μπορεί να εκτοξεύσει την νευρικότητα και να βάλει δυναμίτη στα θεμέλια των σχέσεών σου, λόγω της εριστικότητας, της «επιθετικής» διάθεση, τις απότομης συμπεριφοράς είτε των άλλων προς εσένα, είτε εσένα προς τους άλλους. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα και λογική στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια που να έχουν αρνητικό αντίκτυπο τόσο στις συνεργασίες, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να κρατήσεις, από την πλευρά σου, χαμηλούς τόνους για να μην χρειαστεί αργότερα να απολογηθείς για λόγια ή πράξεις που πιθανά να είπες κάτω από έντονα φορτισμένη διάθεση.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε επίπεδο φιλικών σχέσεων, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στους γύρω σου. Η διεισδυτικότητα και η διαίσθησή σου πιθανά να σε οδηγήσουν σε νέους στόχους ή νέες ομάδες στις οποίες θέλεις να δραστηριοποιηθείς, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει μοναδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, φέρνοντας νέες συνεργασίες με ανάλογα οικονομικά οφέλη, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο, δίνοντάς σου δύναμη και ενέργεια να επιτύχεις ότι θέλεις. Μοναδικά μπορεί να είναι και τα αποτελέσματα στην σχέση σου, καθώς θέτοντας κοινούς
στόχους με το ταίρι σου, μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά και για τους δύο.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Υπό την σκιά της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που πραγματοποιήθηκε στις 30.04, βρίσκεσαι στις αρχές του μήνα, που πιθανά να φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά κυρίως αλλά και επαγγελματικά ζητήματα που θα πρέπει να λύσεις. Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να «συμμετέχει» στην Πανσέληνο, οι προοπτικές στην εξέλιξη των πραγμάτων δείχνουν να είναι θετικές, καθώς λειτουργείς με λογική σκέψη, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα σε ότι και αν κάνεις. Τα πρόσωπα της οικογενείας σου δείχνουν να εκτιμούν την δίκαιη στάση σου και νιώθουν ότι μπορούν να στηριχθούν πάνω σου, καθώς εμπνέεις σιγουριά. Στον επαγγελματικό τομέα, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που δείχνεις είναι πολύ πιθανό να έχει αντίκρισμα. Συναισθηματικά, η ψύχραιμη και ρεαλιστική προσέγγιση που έχεις λειτουργεί σταθεροποιητικά, δημιουργώντας ασφάλεια στο ταίρι σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 σε ωθεί να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου, φέρνοντας πιθανά νέα πρόσωπα που να αλλάξουν την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής. Από την άλλη ζητήματα μελλοντικών στόχων και φιλικών σχέσεων που πιθανά να σε απασχολούσαν δείχνουν να παίρνουν θετική τροπή και, γιατί όχι, να δραστηριοποιηθείς σε νέες συνεργασίες με φιλικά σου πρόσωπα, προσπαθώντας έτσι να επιτύχεις τα οράματά σου. Είναι επίσης χρυσή ευκαιρία να ασχοληθείς με πιθανές δημιουργικές δράσεις, καθώς δείχνεις την βούληση να κυνηγήσεις την εξέλιξή τους. Ο ερωτισμός είναι στα ύψη και αυτό εκδηλώνεται στο ταίρι σου, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δώσεις μεγάλη ώθηση στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λάμπεις και οι νέες κατακτήσεις προβλέπονται πολλές.

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 να επηρεάζει τις αρχές του μήνα, στρέφεις την προσοχή σου στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα, θέλοντας να κλείσεις υποθέσεις που πιθανά να σε προβληματίζουν. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα δίνοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες, φέρνοντας σταθερότητα και αποφασιστικότητα να προχωρήσεις δυναμικά. Η υπεύθυνη και ρεαλιστική διάθεσή σου δίνει το αίσθημα της ασφαλείας σε πρόσωπα της οικογένειας αλλά και σε πρόσωπα που σχετίζεσαι στον επαγγελματικό σου χώρο και νιώθουν εμπιστοσύνη δίπλα σου. Καταφέρνεις παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις να μην επηρεάζεται η σχέση σου και να δείχνεις την ανάλογη σοβαρή στάση και στον σύντροφό σου. Νέες γνωριμίες πιθανά να προκύψουν που θα εντυπωσιαστούν από την ωριμότητα και την δίκαιη στάση σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 λειτουργεί ευεργετικά για την διάθεσή σου, ανεβάζοντας την αισιοδοξία, το κέφι, τον ερωτισμό, την παιδικότητα και σε κάνει πρωταγωνιστή όπου και αν βρεθείς. Ζητήματα ερωτικά έρχονται στο προσκήνιο και είναι εξαιρετική στιγμή για να λύσεις και να προχωρήσεις με τον σύντροφό σου με καλούς οιωνούς για το μέλλον. Οι φιλικές σου σχέσεις, οι στόχοι σου και οι ομαδικές δραστηριότητες που έχεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολλές οι πιθανότητες να υπάρξουν συνεργασίες με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που θα έχουν θετική κατεύθυνση πως την επίτευξη των στόχων σου. Η χαρούμενη στάση σου, το κέφι και η θετικότητα για το μέλλον λειτουργούν ανανεωτικά στην σχέση και μπορείς να περάσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου για πολλές κατακτήσεις, καθώς η γοητεία σου είναι πόλος έλξης και μαγνητίζει.

3ο δεκαήμερο

Έντονες μπορεί να είναι οι συγκρούσεις στην εργασία ή σε παρέες αν δεν είσαι προσεκτικός, καθώς το τετράγωνο της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 12.05 μπορεί να βγάλει έντονο φανατισμό, σνομπισμό και εριστική διάθεση. Οι εκρήξεις σου θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν αν δεν σκεφτείς πολύ καλά πριν μιλήσεις και αν δεν καταφέρεις να βάλεις όριο στην νευρικότητά σου, καθώς θα προκαλέσουν σφοδρές αντιδράσεις, βάζοντας σε μεγάλη δοκιμασία σχέσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα που περνάς καλά. Καλό θα είναι λοιπόν να μην αφήσεις τα νεύρα να σε καταβάλουν και να επικρατήσει η ώριμη και λογική σκέψη, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγεις καταστάσεις δυσάρεστες για όλους. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξεις και στην σχέση σου, γιατί δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, δίνει το έναυσμα για νέες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην καριέρα αλλά και στην καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα λειτουργούν εξελικτικά για εσένα, δίνοντας σου την δυνατότητα να δείξεις τις δυνατότητές σου σε μία ανώτερη θέση. Είναι ακόμα πιθανό να υπάρξει μία νέα πρόταση που θα σε οδηγήσει στο να αφήσεις πίσω σου την παλιότερη επαγγελματική «στέγη», αρχίζοντας μία νέα πορεία. Σημαντικές αποφάσεις μπορεί να πάρεις και για την προσωπική σου ζωή, προχωρώντας σε επισημοποίηση ή στο να γνωρίσεις στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κατακτήσεις είναι πιθανές μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην κοινωνική σου εικόνα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ζητήματα με το στενό σου περιβάλλον και γενικότερα επικοινωνίας έρχεται να αναδείξει η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση, θέτοντας γερές βάσεις στην εξέλιξη των πραγμάτων. Είναι γεγονός ότι μπορεί να σε απασχολούν ζητήματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους που τώρα μπορείς να λύσεις, καθώς λειτουργείς με ωριμότητα και αντικειμενικότητα, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες σε εμπορικές συναλλαγές ή σε δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, διαδίκτυο που δείχνουν να έχουν γερά θεμέλια και προοπτικές για μεγάλο χρονικό ορίζοντα. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου είναι σημαντική και βοηθά στο να εξελιχθεί θετικά η σχέση σας, ξεκαθαρίζοντας πράγματα που πιθανά να σε βάραιναν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή μέσα από παρέες και εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς, που να εξελιχθεί σε σημαντική σχέση στην ζωή σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 αγγίζει την οικογένεια και την καριέρα, καθώς μπορεί να υπάρξουν ζητήματα ή υποχρεώσεις που θα πρέπει να δρομολογήσεις για να κλείσεις. Η ενεργητικότητα, ο δυναμισμός και η διάθεση για προσφορά που δείχνεις είναι σημαντικός παράγοντας για να εξελιχθούν ευοίωνα. Η ζωντάνια και η θετική σου ενέργεια δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να ανταποκριθείς στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως η αποφασιστικότητα και η διάθεση για ακούραστη δουλειά σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις σε ότι αναλάβεις. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να μπει στο περιθώριο, γι’ αυτό βρες χρόνο και για το ταίρι σου για να αποφύγεις την γκρίνια.

2ο δεκαήμερο

Σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με τον στενό σου περιβάλλον μπορεί να φέρει η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04, βοηθώντας σε στο να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει και να ήθελες να λύσεις. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση και σε εφοδιάζει με ώριμη σκέψη, αποφασιστικότητα και αντικειμενικότητα και έτσι μπορείς με λογική και σύνεση να λύσεις παρεξηγήσεις ή ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούσαν και σε απασχολούσαν. Θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχεις και σε εμπορικές συμφωνίες ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία, που δείχνουν να έχουν γερά θεμέλια και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, αν εργαστείς μεθοδικά και υπεύθυνα. Ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σας και να δώσει νέα πνοή και συναισθηματική σταθερότητα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα σε ωθήσουν στο να δεις διαφορετικά την ερωτική σου ζωή.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 φέρνει στον προσκήνιο ζητήματα στην οικογένεια και στην καριέρα που θα πρέπει να διαχειριστείς. Είναι γεγονός ότι θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει. Το αποτέλεσμα όμως θα σε αποζημιώσει, καθώς θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι προκύψει νιώθοντας έτσι δυναμικότητα και θετική διάθεση. Καλό είναι όμως να προσέξεις πως θα χειριστείς την προσωπική σου ζωή, αφού οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να φέρουν έλλειμμα χρόνου και αυτό να δημιουργήσει γκρίνια και δυσαρέσκεια. Να θυμάσαι ότι μπορείς να καταφέρεις να δώσεις χρόνο και στο ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει θετικά και για εσένα.

3ο δεκαήμερο

Απωθημένα, φόβοι και ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια με ορμή και μπορεί να λειτουργήσουν εκρηκτικά στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 12.05 δημιουργεί αρχικά συγκρούσεις μέσα σου, λόγω καχυποψίας ή ζήλιας που μπορεί να νιώσεις και αυτό, αν δεν προσπαθήσεις να το ελέγξεις, θα δημιουργήσει σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις. Αρνητικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών, καθώς η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις λόγια που θα φέρουν έντονες αντιπαραθέσεις. Καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν εκφράσεις απότομα και εριστικά τις σκέψεις σου, γιατί το κόστος μπορεί να είναι μεγάλο και να αιφνιδιάσει και εσένα τον ίδιο τελικά.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μία σημαντική νέα αρχή στην πορεία ζωής που έχεις επιλέξει. Επιμορφωτικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να αποφασίσεις να ακολουθήσεις σε επίπεδο φιλοσοφικό αυτό που σε ικανοποιεί. Τυχόν νομικά ζητήματα μπορούν να λυθούν και να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο. Η αισιοδοξία και η χαρά που σε διακατέχει είναι εμφανείς και αυτό λειτουργεί ευεργετικά και στην προσωπική σου ζωή, δείχνοντας βάθος συναισθημάτων στο ταίρι σου αλλά και δίνοντας ανανεωτικά φτερά στην σχέση σου με την διάθεσή σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανή η νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα και την κοσμοθεωρία σου.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Υπό την σκιά της Πανσελήνου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που πραγματοποιήθηκες στις 30.04, ξεκινάει ο μήνας και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, εκκρεμότητες, λογαριασμούς αλλά και στην διαχείριση του εισοδήματός σου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, κάτι που σου προσδίδει ωριμότητα και λογική στην σκέψη και στον τρόπο που θα διαχειριστείς τα χρήματά σου. Η στήριξη και συμπαράσταση από πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος μπορεί να είναι σημαντική και να σου δώσει ανάσα στις όποιες υποχρεώσεις έχεις να ανταποκριθείς. Συναισθηματικά, δείχνεις να θέλεις να νιώσεις ασφάλεια αλλά την ανταποδίδεις και εσύ με την στάση σου, κάτι που ισορροπεί πολύ την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή η νέα γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά και να σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη της προσωπικής σου ζωή.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 κάνει εντονότερη την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που σε διακρίνει, καθώς δείχνει να είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με το κοντινό σου περίγυρο, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Η δημιουργικότητα με τον δυναμισμό συνδυάζονται μοναδικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε επαγγελματικό επίπεδο με την οριστικοποίηση συμφωνιών σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Συναισθηματικά, η διάθεση για να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να σχεδιάσεις ένα κοντινό ταξίδι που θα βοηθήσει στο να ανέβει η διάθεση και η αισιοδοξία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καθώς με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και τον ερωτισμό που εκπέμπεις γοητεύεις τα πλήθη.

2ο δεκαήμερο

Η διάθεση να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις είναι ολοφάνερη, με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 να φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το εισόδημά σου. Είναι γεγονός ότι θα δείξεις αποφασισμένος να λύσεις θέματα που μπορεί να υπάρχουν, αλλά και να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, κάτι που σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω «συμμετέχει» στην Πανσέληνο και δίνει λογική και ωριμότητα, κάτι που εκδηλώνεται στον τρόπο που τακτοποιείς τα ζητήματα που σε απασχολούν. Συναισθηματικά, η ωριμότητα που δείχνεις κάνει τον σύντροφο να νιώθει ασφάλεια μαζί σου και αυτό είναι κάτι που σου ανταποδίδει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή η νέα γνωριμία που θα σου δώσει την διάθεση για ήσυχες και ρομαντικές στιγμές.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 η διάθεση σου βγαίνει από την εσωστρέφεια και δείχνεις έντονα την ανάγκη για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων. Πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς, θα ανεβάσουν το κέφι σου και θα εντυπωσιάσεις με το χιούμορ και το σκεπτικό σου. Ζητήματα με το στενό σου περιβάλλον δείχνουν να λύνονται, όπως και είναι πιθανές οι συμφωνίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο που θα σε δραστηριοποιήσουν και θα εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό σου. Συναισθηματικά, είναι ξεκάθαρο ότι η ερωτική σου διάθεση ανεβάζει το ταίρι σου και μπορείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν στις εξόδους που θα έχεις.

3ο δεκαήμερο

Σημαντική προσοχή θα πρέπει να δείξεις τόσο στις προσωπικές, όσο και στις οικογενειακές σου σχέσεις, αφού η ένταση και οι εκρήξεις καραδοκούν και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για εσένα, αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Το τετράγωνο της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 12.05 μπορεί να δημιουργήσει νευρικές διαθέσεις σε εσένα ή στους γύρω σου, κάτι που αν δεν τύχει ψύχραιμης διαχείρισης μπορεί να φέρει ρήξεις. Καλό θα είναι λοιπόν, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες ή να δείξεις ψυχραιμία σε αυτά που μπορεί να ακούσεις για να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες και να μην δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου. Να θυμάσαι ότι η απολυτότητα και το εριστικό πνεύμα δυναμιτίζουν την κατάσταση, γι’ αυτό δείξε σύνεση και λογική.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το εισόδημά σου ή να βρεις νέους πόρους για να το αυξήσεις. Το να κλείσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες σου δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από υποχρεώσεις και να πάρεις σημαντική οικονομική ανάσα. Το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο επίσης, καθώς δεν αποκλείεται να συνδράμει στην οικονομική σου ευχέρεια. Η ασφάλεια και ο έντονος συναισθηματισμός που δείχνεις στο ταίρι σου λειτουργεί θετικότατα στην σχέση σου και βοηθά στο να περάσεις απολαυστικές στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα σου δώσει σιγουριά αλλά και πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Είναι ξεκάθαρο ότι η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 30.04 φέρνει στην επιφάνεια το σημαντικό θέμα των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων, καθώς θέλεις να γίνουν κατανοητά από τους άλλους τα συναισθήματά σου, αλλά δείχνεις και εσύ την διάθεση να ακούσεις και να προσπαθήσεις να τους ικανοποιήσεις. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα, δίνει το σύνθημα για υπευθυνότητα και ωριμότητα, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στην επικοινωνία και στον τρόπο έκφρασης. Σημαντικές νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, που έχουν την προοπτική να αποδώσουν αν καταβάλεις κόπο και εργασία. Συναισθηματικά, η λογική και ώριμη σκέψη σου παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σου και βάζει γερά θεμέλια για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σου δώσουν ασφάλεια και θα δείξουν ότι έχουν προοπτικές για μελλοντική διάρκεια.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα αλλά και στην ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια. Είναι εξαιρετική χρονική στιγμή για να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις και να περάσεις σε ένα επόμενο στάδιο διαχείρισης του εισοδήματός σου. Η ανάγκη σου για ασφάλεια είναι μεγάλη, όπως και η επιθυμία σου να περνάς χρόνο με το ταίρι σου, που σε ωθεί στο να οργανώσεις ρομαντικές βραδιές για δύο, απολαμβάνοντας την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πιθανή είναι η νέα γνωριμία που συνδυάζει πάθος και σιγουριά.

2ο δεκαήμερο

Πρωταγωνιστείς στις αρχές του μήνα, καθώς η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 30.04 κάνει έντονη την επιρροή της. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω μόνο σταθερότητα, αποφασιστικότητα και φιλοδοξία μπορεί να φέρει, λειτουργώντας έτσι ευεργετικά σε συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν. Είναι πραγματικότητα ότι δείχνεις να μην παρασύρεσαι από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και η ισορροπία που έχεις μέσα σου εκπέμπεται και στους γύρω σου. Συναισθηματικά, δείχνεις να ξέρει τι θέλεις συναισθηματικά από τον σύντροφό σου και αυτό σε κάνει να λειτουργεί λογικά απέναντί του. Η σχέση σας δείχνει να βρίσκεται πάνω σε γερές βάσεις και η επικοινωνία μεταξύ σας να είναι άμεση και ειλικρινής. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή η νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα.

Τα οικονομικά και ο τρόπος διαχείρισής τους είναι το ζητούμενο για εσένα, με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 να σου δίνει το σύνθημα για δραστηριοποίηση με σκοπό την εύρεση νέων επιπλέων οικονομικών πόρων και την ανάγκη για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και λογαριασμών που μπορεί να υπάρχουν. Η θετική σου σκέψη και η αποφασιστικότητά σου παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Συναισθηματικά, πάθος και αισιοδοξία δίνουν το έναυσμα για ασφάλεια στην σχέση, καθώς νιώθεις και εσύ αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, κάτι που είναι εμφανές στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, η χαρά και ο δυναμισμός σου γίνεται πόλος έλξης για νέες γνωριμίες.

3ο δεκαήμερο

Απολυτότητα, τάσεις επιβολής, σνομπισμός και επιθετικότητα είναι το πλέον ακατάλληλο μείγμα για τις εργασιακές και προσωπικές σου σχέσεις, καθώς με το τετράγωνο της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 12.05 δεν θα είναι δύσκολο να μπει φωτιά τόσο στις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον, όσο και με τους συναδέλφους, λόγω εκρηκτικής διάθεση και αντιδράσεων που θα προκαλέσεις συγκρούσεις. Δείξε λοιπόν λογική και ψύχραιμη στάση και σκέψη, γιατί με το να ειπωθούν λόγια που μπορεί να φέρουν την ρήξη δεν θα καταφέρεις τίποτα. Δεν θα είναι δύσκολο επίσης οι συγκρούσεις αυτές να έχουν επίπτωση και στον εργασιακό σου χώρο.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, δίνει το έναυσμα νέων σχέσεων και συνεργασιών, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου. Η διεισδυτικότητα και τα έντονα συναισθήματα θα σε κατευθύνουν θετικά, ωθώντας σε σέ πρόσωπα που μπορούν να δώσουν πολλά αλλά δείχνεις και εσύ την αντίστοιχη διάθεση. Συναισθηματικά, νιώθεις μοναδικά συναισθήματα για το ταίρι σου και η διάθεση να τα εκφράσεις είναι ολοφάνερη, κάτι που θα παίξει θετικότατο ρόλο και θα σας οδηγήσει σε νέο στάδιο στην κοινή σας πορεία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν εξ αρχής την διάθεση για ψυχική και συναισθηματική συγχώνευση. Ο τρόπος που επικοινωνείς και εκφράζεσαι λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 και καλείσαι να βάλεις τέλος σε ότι σε πληγώνει και να αφήσεις πίσω σου συναισθηματικά βαρίδια που δεν βοηθούν στην εξέλιξή σου. Ο Κρόνος σε διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς σου δίνει την δύναμη και την πίστη στον εαυτό σου για να κλείσεις πληγές που σε καθόριζαν μέχρι τώρα. Δεν δείχνεις πια να πνίγεσαι και να χάνεις την συναισθηματική σου ισορροπία, κάτι που είναι εμφανές και στο τρόπο που χειρίζεσαι την καθημερινότητά σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να λύσεις θέματα παλιά που σε απασχολούν και εμποδίζουν την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν που θα ζητήσουν μία νέα ευκαιρία, η ωριμότητα και η λογική θα σε καθοδηγήσουν εξαιρετικά.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους στις 29.05 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες και να δραστηριοποιηθείς σε πολλά πράγματα που μπορεί να είναι αποδοτικά. Εμπόριο και επικοινωνία τραβούν την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συνεργασίες σε σχέση με τε συγκεκριμένα αντικείμενα. Η καλή διάθεση που έχεις βγαίνει έντονα στην σχέση σου και αυτό δίνει αισιοδοξία, χαρά και ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση. Ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου θα είναι ότι καλύτερο, θα ξεφύγεις από τα τετριμμένα και θα ανανεώσεις την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι είναι πιθανότατες οι νέες γνωριμίες μέσω συνεργασιών ή μέσα από τις παρέες που βγαίνεις.

2ο δεκαήμερο

Είναι καιρός να αντιμετωπίσεις απωθημένα, ενοχές και τραύματα που κουβαλάς και σε έχουν στιγματίσει, με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού να «βοηθά» να έρθουν στην επιφάνεια. Με την «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω στην Πανσέληνο έχεις την δυνατότητα να κλείσεις μία και καλή καταστάσεις που σε ταλανίζουν, να νιώσεις την ψυχική δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι και να προχωρήσεις στην ζωή σου, μην έχοντας παρελθούσες πληγές να σε ταλαιπωρούν. Συναισθηματικά, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ότι σε ενόχλησε στο ταίρι σου με λογική και αυτό θα βοηθήσει στην μεταξύ σας πορεία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείονται οι επιστροφές του παρελθόντος, γι’ αυτό να είσαι έτοιμος. Νέες γνωριμίες που μπορεί να θέλουν να δείξουν κάτι άλλο από αυτό που είναι δεν τα καταφέρνουν μαζί σου.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους στις 29.05 είναι καθοριστική, καθώς το θέμα του «εγώ και οι άλλοι» πρωταγωνιστεί και ωθείσαι στο να δεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις και την πορεία τους. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις, καθώς η διπλωματικότητα αλλά και η έντονη ενεργητικότητα που δείχνεις σε καθιστούν αξιόπιστο συνομιλητή και συνεργάτη. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να φυσήξει στην σχέση σου άνεμος ανανέωσης και να μπορέσεις να χαρείς με το ταίρι σου στιγμές διασκέδασης και ξεφαντώματος. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τόσες προσκλήσεις και συναναστροφές είναι πιθανότατο να υπάρξουν νέα πρόσωπα την ζωή σου, που θα σε γεμίσουν κέφι, πρωταγωνιστώντας στην προσωπική σου ζωή.

3ο δεκαήμερο

Πολύ προσεκτικός θα πρέπει να είναι στον ερωτικό τομέα, καθώς μπορεί να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις λόγω των εκρήξεων που μπορεί να έχεις, δημιουργώντας έντονα προβλήματα με το ταίρι σου. Το τετράγωνο της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 12.05 μπορεί να σε κάνει έντονα νευρικό και οι επαναστατικές σου αντιδράσεις να σε ωθήσουν να πεις λόγια που θα πληγώσουν τον άλλον. Καλό θα είναι λοιπόν να σκεφτείς πολύ καλά πριν πεις κουβέντες που πληγώνουν και δυναμιτίσεις την σχέση σου, λόγω ανασφαλειών ή απολυτότητας που οδηγούν στα άκρα. Να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, διαφορετικά τα αποτελέσματα λόγων και πράξεων μπορεί να είναι απρόβλεπτα.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, μπορεί να φέρει ευκαιρίες στην εργασία και σε αποκλείεται να υπάρξει μία νέα θέση στην προσωπική σου εξέλιξη ή μία νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και να σε οδηγήσει σε επαγγελματική διαδρομή. Οι συνθήκες είναι τέτοιας που οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα έχουν πιθανά και πολύ καλές απολαβές. Ακόμα είναι μία ευκαιρία για εσένα να προσέξεις τον εαυτό σου και το σώμα σου. Ξεκινώντας διατροφή ή και γυμναστική θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ευελπιστώντας σε περισσότερη ενέργεια. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει και μπορείς να μεταμορφωθείς κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Οι στόχοι σου, οι φιλικές σου σχέσεις, οι συλλογικές σου δραστηριότητες έρχονται σε πρώτο πλάνο με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04. Ο Κρόνος από το ζώδιό σου δίνει σημαντικό παρόν σχηματίζοντας διευκολυμένη αντίθεση με τα Φώτα και δίνει σταθερότητα, αντοχή και φιλοδοξία στο να προσπαθήσεις να επιτύχεις ότι επιθυμείς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που να σταθούν δίπλα σου σε ότι σχέδια έχεις, καθώς η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που σε διακατέχει εμπνέει εμπιστοσύνη. Συναισθηματικά, μπορείς να βάλεις γερές βάσεις στην σχέση σου και να δείξεις στο ταίρι σου ότι σε γεμίζει τόσο, που έχεις συναισθηματική ισορροπία και θέληση για να προσπαθήσεις μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από φιλικές παρέες ή ομάδες που συμμετέχεις που θα έχουν χρονική διάρκεια.

Με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Ανοιχτές πληγές από το παρελθόν και αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και καλό είναι να βάλεις ένα τέλος, προχωρώντας σε νέες καταστάσεις. Η δυναμικότητα, η αποφασιστικότητα και η ενέργειά σου είναι τέτοια που μπορείς να ξεπεράσεις ότι δεν σε άφηνε μέχρι πρότινος να προχωρήσεις. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι απολαμβάνεις μοναχικές στιγμές με το ταίρι σου που μπορεί να έχουν πολύ αισθησιασμό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν που να σου ξυπνήσουν έντονη επιθυμία.

2ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι οι αρχές του μήνα σε βρίσκουν να ασχολείσαι με το φιλικό σου περιβάλλον και τους από κοινού στόχους που έχεις θέσει. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 έρχεται για να σε οδηγήσει στο να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου. Ο Κρόνος από το ζώδιό σου κάνει έντονη την παρουσία του, με την διευκολυμένη αντίθεση που σχηματίζει με τα Φώτα, δίνοντας σταθερότητα και υπευθυνότητα που οδηγούν σε σωστές επιλογές και δράσεις. Συναισθηματικά, είναι σημαντικό να υπάρξουν κοινές δράσεις με το ταίρι σου, είναι κάτι που θα δώσει ασφάλεια και γερές βάσεις στην σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό να υπάρξει πρόσωπο που να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για εσένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 βγάζει στην επιφάνεια ζητήματα και απωθημένα που έχεις κρύψει καλά μέσα σου. Τώρα είναι όμως ο κατάλληλος καιρός να προχωρήσεις με το να επουλώσεις πληγές και να κρατήσεις τα μαθήματα που πήρες για το μέλλον. Είναι ξεκάθαρο ότι νιώθεις την δύναμη και την αυτοπεποίθηση πια και τίποτα δεν σε σταματάει. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν ζητήματα που να σε απασχολούν. Τώρα μπορείς να τα λύσεις με το ταίρι σου, κλείνοντας και αφήνοντας πίσω ότι σας δημιουργεί εμπόδια ανάμεσά σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και πιθανά να ανάψει και πάλι η ερωτική φλόγα.

3ο δεκαήμερο

Εκρηκτικές συμπεριφορές και απότομες αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν που να δυναμιτίσουν το κλίμα σε οικογενειακό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και αν δεν διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική τις καταστάσεις, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σου. Το τετράγωνο της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 12.05 μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά σε όλο το φάσμα των σχέσεών σου και καλό είναι να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν εκφραστείς ή αντιδράσεις για να μην υπάρξουν ανυπολόγιστες συνέπειες. Σκέψου καλά πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις πριν ξεσπάσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, βγάζει την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια και σου δίνει την ψυχική δύναμη και την διαίσθηση να ακολουθήσεις με ένταση αυτό που σε εκφράζει. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα και είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να παίξει και μεταμορφωτικό, αλλάζοντάς σε ριζικά σαν προσωπικότητα. Τα έντονα συναισθήματά σου βγαίνουν αβίαστα και αυτό είναι κάτι που λειτουργεί μοναδικά στην σχέση σου, βγάζοντας και του συντρόφου σου τον καλύτερο εαυτό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανή η νέα γνωριμία που θα ανεβάσει κατακόρυφα τον ερωτικό πυρετό και θα δώσει άλλη πνοή στην ζωή σου. Η εσωτερική δύναμη που έχεις να λάβεις είναι μεγάλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα σε απασχολούν στις αρχές του μήνα, με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 να σε καλεί να δώσεις λύσεις και να κλείσεις κύκλους που θα σε οδηγήσουν σε επόμενο στάδιο στην ζωή σου. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε επηρέαζαν στα επαγγελματικά σου αλλά και την οικογένεια, τώρα όμως ξεκαθαρίζεις μέσα σου και αφήνεις πίσω ότι σε εμπόδιζε με ωριμότητα και μεγάλη βούληση. Συναισθηματικά, είναι πιθανό να μην έχεις πολύ χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι σου, όμως να ξέρεις θα σου δώσει δύναμη αν το κάνεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 σε οδηγεί στο να επικεντρωθείς στους στόχους που έχεις θέσει και θέλει να επιτύχεις στην ζωή σου, στις φιλικές σου παρέες και πως θα συναναστραφείς μαζί τους, στις ομαδικές δράσεις που συμμετέχεις και πως θα προσφέρεις. Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που δείχνεις δεν αφήνει τίποτα να σε εμποδίσει και είναι βέβαιο ότι θα διεκδικήσεις ότι καλύτερο για εσένα. Συναισθηματικά, μπορείς να δράσεις μαζί με το ταίρι σου και να αποκτήσετε από κοινού στόχους που σας ικανοποιούν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα βγάλει έντονη ερωτική επιθυμία.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 κάνει έντονη την επιρροή της στις αρχές του μήνα και στρέφει την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε θέματα οικογενειακά που μπορεί να εκκρεμούν. Νιώθεις τώρα πιο αποφασισμένος από ποτέ να ξεκαθαρίσεις παλιές καταστάσεις και να κλείσεις κύκλους που σε ταλάνιζαν. Η ωριμότητα και η υπευθυνότητα που αντιμετωπίζεις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο πιθανά να αναγνωριστούν. Συναισθηματικά, πρόσεχε μην οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις σε οδηγήσουν στο να αφήσεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 σε καλεί να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις ή τις συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις. Είναι γεγονός ότι η ενέργεια και η δυναμικότητά σου είναι έντονη και αυτό είναι αρκετό για να επιδιώξεις και να καταφέρεις να επιτύχεις όσα επιθυμείς. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν φίλοι που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθειά σου, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεργασίες που να είναι πολύ αποδοτικές. Συναισθηματικά, ο αισθησιασμός και η αισιοδοξία μπλέκουν ένα αόρατο γαϊτανάκι γύρω από εσένα και το ταίρι σου, κάτι που μόνο θετικά θα λειτουργήσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε ενθουσιάσει.

3ο δεκαήμερο

Προσοχή σε εκρήξεις και έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκληθούν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, λόγω παλαιότερων καταστάσεων. Το τετράγωνο της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 12.05 μπορεί να δυναμιτίσει τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν απομακρύνσεις και ρήξεις που θα σου στοιχίσουν. Καλό θα είναι λοιπόν να είσαι προσεκτικός και να μην αφήνεις την επιθετικότητα και την εριστική διάθεσή σου να σε καταβάλει γιατί δεν θα είναι εύκολο μετά να μαζέψεις τα κομμάτια των σχέσεών σου. Να θυμάσαι ότι εκδηλώνοντας την καταπιεσμένη οργή που μπορεί να νιώθεις μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία αρχή με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που θα λειτουργήσει λυτρωτικά για καταστάσεις του παρελθόντος αλλά και μεταμορφωτικά για εσένα τον ίδιο. Είναι σημαντικό ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές καθώς η κατανόηση και τα βαθύτερα συναισθήματα ξεχειλίζουν. Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις σημαντικές για εσένα και το ταίρι σου, όπως το να συζήσετε, και να βιώσετε τον έντονο συναισθηματισμό και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε ωθήσει στο να αφήσεις πίσω σου παλιές τραυματικές ιστορίες. Η ψυχική δύναμη που σου δίνει είναι μοναδική.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με επιμορφωτικά ζητήματα, νομικά θέματα ή ταξίδια και να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ζωής σου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω βοηθάει στην συναισθηματική ισορροπία αλλά και στην πίστη για τον εαυτό σου και δείχνεις έτοιμος να προχωρήσεις και να ασχοληθείς με αυτό που ικανοποιεί το πνεύμα σου. Η επιπολαιότητα μένει στην άκρη και ζεις τον έρωτα μέσα από ένα σοβαρό αλλά αισιόδοξο πρίσμα. Το ταίρι σου μπορεί να ενθουσιαστεί μαζί σου, καθώς δεν αποκλείεται να οργανώσεις μία σύντομη εκδρομή στην φύση που θα σας πάρει μακριά από την ρουτίνα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να παίξουν σημαντικό και σταθερό ρόλο στην ζωή σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 φέρνει στο επίκεντρο τα επαγγελματικά σου αλλά και οικογενειακά θέματα και καλείσαι να ανταποκριθείς και να κλείσεις καταστάσεις που έχεις αναλάβει. Ο φόβος εξαλείφεται και νιώθεις έντονα την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα να ανταπεξέλθεις σε ότι χρειαστεί, αφού νιώθεις ότι τίποτα δεν σε σταματά. Συναισθηματικά, βρίσκεις την ενέργεια αλλά και την επιθυμία να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μαζί του μοναδικές στιγμές, παρά τις πολλές ευθύνες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό τομέα που να ξεσηκώσουν έντονη επιθυμία αλλά και ευαισθησία.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 30.04 πιθανά να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα πρέπει να κλείσεις οριστικά. Η «συμμετοχή» του Κρόνου από τον Αιγόκερω μόνο σταθεροποιητικά και λογικά μπορεί να δράσει, καθώς σου δίνει την δυνατότητα να πράξεις με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ταξίδια με φιλικά σου πρόσωπα. Συναισθηματικά, αισιοδοξία και ωριμότητα λειτουργούν αρμονικά και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο ταίρι σου και δίνει σταθερότητα αλλά και χαρά στην σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από παρέες που θα δεις μετά από καιρό και θα φέρει ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή.

Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 29.05 σε αναγκάζει να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή να εκκρεμούν από το παρελθόν και χρειάζεται να αναλάβεις δράση για να υπάρξουν λύσεις. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός που δείχνεις είναι τέτοια που δεν φαίνεται να μπορεί κάτι να σε σταματήσει και να μην είσαι αποτελεσματικός. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να μην αφήνουν πολύ χρόνοι για εσένα και το ταίρι σου, όμως να είσαι σίγουρος ότι η επιθυμία σου είναι έντονη που θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε ωθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου.

3ο δεκαήμερο

Συγκρούσεις και πιθανές ρήξεις μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα του φιλικούς σου περιβάλλοντος λόγω απολυτότητας, σνομπισμού και επαναστατικών αντιδράσεων που μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχουν σε σχέσεις που έχουν σημασία για εσένα. Το τετράγωνο της συνόδου Ερμή – Ουρανού στον Κριό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 12.05 θα ανεβάσει την νευρικότητα κατακόρυφα και αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου, να είσαι προετοιμασμένος για έντονες αντιπαραθέσεις με φίλους που δεν αποκλείεται να φέρουν και την απομάκρυνση. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να περιορίσεις την επαναστατικότητα και την κοφτερή γλώσσα και θα δεις ότι με ψύχραιμη σκέψη θα καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος που έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Η ανάγκη για να επικοινωνήσεις μαζί τους σε βαθύτερο επίπεδο είναι τέτοια που μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά τόσο για εσένα όσο και για αυτούς. Συμφωνίες σε εμπόριο και επικοινωνία μπορούν να αλλάξουν ριζικά τους στόχους που έχεις θέσει μέχρι τώρα και να σε οδηγήσουν με μεγάλο ψυχικό σθένος να κυνηγήσεις νέα πράγματα. Συναισθηματικά, το κέφι και η αισιοδοξία σε συνδυασμό με τον έντονο ερωτισμό λειτουργούν ευεργετικά για την σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν σε πάρτι ή εκδηλώσεις που θα βρεθείς και θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο στην ζωή σου.

Πηγή: Myastro.gr