Ιούλιος

ΚΡΙΟΣ

Σε μία γενική επισκόπηση του μήνα ο Ιούλιος σας καλεί σε μία ανασυγκρότηση σκέψης και δυνάμεων, καθώς ενδέχεται το προηγούμενο χρονικό διάστημα να αφεθήκατε περισσότερο απο όσο υπολογίζατε.

Αυτός ο μήνας αποτελεί την ιδανική στιγμή για να διακόψετε  κακές συνήθειες όπως το ποτό, το τσιγάρο το συνεχόμενο ξενύχτι  και να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, κάτι που αμελήσατε συστηματικά.

Το πείσμα σας απέναντι στις δυσκολίες πολλές φορές σας ωθεί στο να αφεθείτε κάτι που  μπορεί αρχικά να σας χαλαρώνει ομως έχει σαν  αποτέλεσμα να χαλαρώνει και τη θέλησή σας.

Η ενδυνάμωση της θέλησης θα αποτελέσει το κύριο ζήτημα του μήνα, είτε αυτό λέγεται διατροφή είτε γυμναστική είτε εργατικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν ήταν και το πιο εύκολο για εσάς και ενδέχεται να σας άφησε μια αίσθηση αδυναμίας λήψης αποφάσεων ή μιας γενικότερης σύγχυσης.

 Αυτό το μήνα λοιπόν κάντε ενα γενικότερο ξεκαθάρισμα αξιολογώντας  ανθρώπους και συναισθήματα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

Παρά το γεγονός ότι η πορεία των εξελίξεων για αυτό το μήνα εξαρτάται από τη δική σας πρωτοβουλία, θα υπάρξει ένα σημείο το οποίο θα σας βοηθήσει σημαντικά έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε πιο εύκολα και πιο γρήγορα κάθε κατάσταση που σας προβληματίζει.

Το προσεχές διάστημα λοιπόν ,κυρίως γύρω στα μέσα του Ιουλίου ,θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις από κάποιο πρόσωπο ή πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

Αυτές οι αποκαλύψεις θα έχουν ως αποτέλεσμα την επίλυση ερωτηματικών που προέκυψαν από το παρελθόν , και γενικότερα την ευκολότερη εκκαθάριση της κατάστασης.

Η διαδικασία αυτή ,δεν θα είναι απλή σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό θα συμβεί γιατί θα σας αναγκάσει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας κάτι που μέχρι τώρα δεν είχατε τη διάθεση να κάνετε.

Ο Ιούλιος προσφέρεται για καινούργια ξεκινήματα στη ζωή σας, ενώ αφήνει σε εσάς την ευθύνη του να δράσετε  με τον τρόπο που επιθυμείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τον Ιούλιο ξαφνικές ευκαιρίες προκύπτουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας ευκαιρίες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως δώρο της τύχης.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι οι δημόσιες σχέσεις και η εξωστρέφεια αφού ειδικά για αυτόν το μήνα θα έχετε  γνωριμίες και φιλικές σχέσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

Πείτε ναι στις εξόδους και σε κάθε ευκαιρία κοινωνικής συναναστροφής και το κυριότερο μην απομονωθείτε από συγκεκριμένους ανθρώπους ή από παρέες αλλά αντίθετα διευρύνετε τον κύκλο σας και επιδιώξτε επαφές ακόμα και με ανθρώπους που σε πρακτικό επίπεδο δεν θα μπορούσατε να κάνετε παρέα αλλά με τους οποίους μπορείτε κάλλιστα να διατηρήσετε μία φιλική σχέση.

Οι γνωριμίες είναι η λέξη κλειδί ενώ για εσάς που η δουλειά σας βασίζεται στην προβολή της εικόνας σας τα νέα θα είναι εξαιρετικά.

Εάν ψάχνετε μία καλή χρονική στιγμή  να διαφημίσετε τη δουλειά σας γενικότερα να κυνηγήσετε μία ευκαιρία που θα σας κάνει περισσότερο γνωστούς τώρα είναι ίσως η καταλληλότερη εποχή για να το πραγματοποιήσετε.

Το μόνο σύννεφο στην όλη κατάσταση είναι κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα προκύψουν σχέση με νομικές υποθέσεις ενώ για εσάς που είστε διαζευγμένοι ενδέχεται αυτό το μήνα να δεχτείτε πιέσεις από την άλλη πλευρά.

Σε κάθε άλλη περίπτωση κάποιο νομικό ζήτημα είναι αυτό που θα χρειαστεί την προσοχή και που αφορά την οικογένειά σας σαν σύνολο ή ακόμα και το σπίτι σας ως ακίνητο.

Η έκβαση θα είναι γρήγορη και θετική κάτι που δείχνει και αποδεικνύει σε μεγαλύτερο βαθμό την εύνοια του μήνα στο δικό σας ζώδιο.

Θα χρειαστεί από τη δική σας πλευρά ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε έχει σχέση να κάνει με συμβόλαια καθώς ενδέχεται κάποιοι όροι να μην είναι τόσο ξεκάθαροι οσο νομίζατε αρχικά ή να δεσμεύουν τη δουλειά  στις κινήσεις σας με ένα τρόπο που να μη σας βοηθάει να εξελιχθείτε.

Είναι καλό να αναζητήσετε αυτό το μήνα μία νέα κατεύθυνση τόσο στη ζωή όσο και στην καριέρα σας αλλά και τον τρόπο του να απεμπλακείτε από την  στασιμότητας που σας ταλαιπωρεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Ο Ιούλιος θα είναι για σας ένας μήνας μιας συνολικής αξιολόγησης πολλών πλευρών της ζωής σας.

Σε γενικές γραμμές ευνοούνται θέματα σπουδών και γραπτών διαγωνισμάτων είπε πρόκειται για εξετάσεις είτε πρόκειται για αξιολόγηση στο χώρο της δουλειάς σας.

 Η περίοδος αυτή ευνοεί τη μάθηση οπότε τώρα θα ήταν μία καλή στιγμή να ξεκινήσετε μαθήματα είτε για κάποια καινούργια γλώσσα είτε για μία δεξιότητα που θα σας φανεί χρήσιμη και θα σας ανοίξει πολλά πεδία δράσης.

Ανακαλύψτε τι είναι αυτό το οποίο  θα θέλατε να βελτιώσετε κυρίως σε ότι αφορά τις γνώσεις σας και αφοσιωθείτε σε αυτό καθώς τα αποτελέσματα αλλά και η μαθησιακή διαδικασία αυτή καθαυτή θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Ενδέχεται από το προηγούμενο κιόλας χρονικό διάστημα να έχετε αποστασιοποιηθεί σημαντικά από τους γύρω σας κυρίως λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζετε μέσα στην οικογένεια και που θεωρείται ότι θα τα διαχειριστείτε καλύτερα εάν αποκοπείτε από τον υπόλοιπο σας περίγυρο.

Έχετε αισθανθεί προδομένοι από φιλικές σχέσεις ή γνωριμίες κάτι που σας έχει απομονώσει σημαντικά.

Αυτό το χρονικό διάστημα λοιπόν καλό θα ήταν να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στο να επαναξιολογήσει σετε τη σχέση σας και να βρείτε ισορροπίες τόσο μέσα στην οικογένεια όσο και με τα άτομα που στο παρελθόν σας αδίκησαν.

Κάντε λοιπόν μία συνολική επισκόπηση και επαναξιολόγηση του κοινωνικού σας κύκλου και αυτή τη φορά επιλέξτε πιο προσεκτικά τα άτομα που θα σας πλαισιώσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος σας καλεί να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί τόσο με τους γύρω σας δηλαδή σε οτιδήποτε αφορά διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα- όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό με τον οποίο έχετε υπάρξει ιδιαίτερα αυστηροί όλο το προηγούμενο διάστημα με αποκορύφωμα αυτό το μήνα.

 Η συσσωρευμένη ένταση και ο θυμός σας κάνουν να δράτε σπασμωδικά να παρεξηγείστε συνεχώς και να απομακρύνετε οριστικά και αμετάκλητα ανθρώπους απο τη ζωή σας με τους οποίους είχατε διαμορφώσει μια πολύ στενή σχέση.

Αυτό το μήνα θα βρεθείτε σε μία φάση άρνησης και ετσιθελισμού κάτι που θα γίνει σίγουρα έκδηλο στα δικά σας πρόσωπα. 

Τα άτομα του στενού σας φιλικού ή οικογενειακού κύκλου δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να περιορίσουν αυτήν την τάση της επιβολής κάτι που θα σας φανεί σαν μία ακόμα αφορμή για ένα καινούργιο τσακωμό.

 Βάλτε νερό στο κρασί σας και γενικότερα καλό θα ήταν να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί αναζητώντας τη μέση λύση.

 Μη διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, να ζητήσετε συγνώμη και να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά εκφράζοντας τα συναισθήματά σας και τα θέλω σας .

Αποσυνδεθείτε προσωρινά από το δικό σας συναισθηματικό κόσμο  και προσπαθήστε να καταλάβετε το πώς νιώθουν οι άνθρωποι γύρω σας και το κυριότερο μαζί σας.

Αυτός ο μήνας προσφέρεται ως ιδανική ευκαιρία για να επιδιώξετε μία συμφιλίωση με κάποιο άτομο με το οποίο τσακωθήκαμε στο παρελθόν ή απλώς ψυχρανθήκατε  πολύ πιθανότητα λόγω κάποιας παρεξήγησης.

Αδράξτε την ευκαιρία λοιπόν και επιδιώξτε μία συνάντηση μιλώντας ανοιχτά και ειλικρινά.

Θα σας δοθούν σε γενικές γραμμές πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε μία σχέση μεγάλης οικειότητας, κάτι που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να μιλήσετε για τα προβλήματά σας με μεγαλύτερη ευκολία.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ιούλιος θα είναι για εσάς ένας μήνας όποιος θα κυλήσει αρκετά αργά.

 Αναμένονται καθυστερήσεις ,αναβολές και γενικότερα μία αργή εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εξελίξεις τις οποίες περιμένετε σε κάποιους τομείς της ζωής σας θα ανατραπούν ,επαναφέροντας έτσι το αρχικό πλάνο της κατάστασης κάτι που θα σας εκνευρίσει αφού είχατε αρχίσει ήδη να προετοιμάζεστε για το καινούργιο.

Όλα αυτά έχουν σαν σκοπό να σας φέρουν αντιμέτωπους με τον εαυτό σας γιατί ενδέχεται κάποια πράγματα να μην τα έχετε δουλέψει ακόμα  .

Χρειάζεται περισσότερη ώριμη σκέψη και το κυριότερο να έρθετε επαφή με τα δικά σας θέλω και όχι με τις προσδοκίες η τα πρέπει.

Να θυμάστε πως ο,τι και να είναι αυτο το οποίο περιμένετε να συμβεί ,θα συμβεί.

 Πότε;  Την κατάλληλη στιγμή. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμάζεστε για αυτή τη στιγμή ζώντας τη ζωή σας παρά να ζείτε σε μια φαντασίωση αγνοώντας τη καθημερινότητα.

 Παρόλα αυτά αυτή η ουδετερότητα θα σας βοηθήσει να εστιαστείτε κυρίως σε θέματα που αφορούν εσάς τους ίδιους τα οποία ενδέχεται να παραμελήσετε στο άμεσο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση, τη διατροφή σας και γενικότερα κάθε διαδικασία που μπορεί να βελτιώσει τόσο την εμφάνιση όσο και τη διάθεσή σας.

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που ευνοεί αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση οπότε εάν προγραμματίζετε από καιρό κάτι ανάλογο τώρα θα ήταν μία καλή χρονική στιγμή για να το πραγματοποιήσετε.

Κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού θα έρθετε πιο κοντά μου σε κάποιο γυναικείο πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στην καρδιά σας είτε πρόκειται για τη μητέρα την αδελφή την καλύτερή σας φίλη τη σύζυγο την κόρη ή τη σύντροφό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται ότι είστε πραγματικά ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτού του μήνα. Σας διακρίνει όμως ένα άγχος το οποίο δεν έχει μία ξεκάθαρη αιτία ενδέχεται να οφείλεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλαγών που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του μήνα.

 Αυτό το μήνα μπαίνετε σε μία καινούργια φάση της ζωής σας και θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κάτι που ενδέχεται να σας αγχώσει Όχι γιατί δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά γιατί φοβάστε τα λάθη.

Μείνετε ήσυχοι λοιπόν γιατί είναι πραγματικά η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε κάτι που δεν θα γίνει αν μείνετε κολλημένοι στο οτιδήποτε γνωρίζετε μέχρι σήμερα.

Τα λάθη είναι πάντοτε μέσα στο πρόγραμμα οπότε αντιμετωπίστε τα σαν μία πρόκληση. Ένα άλλο ζήτημα που θα σας απασχολήσει θα έχει να κάνει τόσο σε σχέση με την οικογένειά σας όσο και με τον κοινωνικό σας περίγυρο καθώς κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν αυτό το διάστημα και που θα τις αναλύσουμε στη συνέχεια ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις και σχόλια κάτι το οποίο θα εκλάβετε ως μία ψυχολογική πίεση.

Αντιμετωπίστε  την  πίεση με χαμόγελο και με την ευγενική αυστηρότητα που σας χαρακτηρίζει ανάμεσα σε όλο το ζωδιακό βάλτε τα απαραίτητα όρια στους ανθρώπους γύρω σας.

Είναι επίσης καλό αυτό το μήνα να προσέξετε θέματα που αφορούν τη διατροφή σας αλλά και θέματα που αφορούν εθισμός και εξαρτήσεις. εξαρτησιογόνο ουσία ή κακή συνήθεια.

Οι λέξεις-κλειδιά λοιπόν για εσάς είναι ο προγραμματισμός, η οριοθέτηση και η αυτο-εμπιστοσύνη. Προετοιμαστείτε για όμορφες και χαρμόσυνες αλλαγές.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ο μήνας προσφέρεται για να έρθετε σε επαφή περισσότερο με τον ίδιο σας τον εαυτό.

 Οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι γρήγοροι ρυθμοί του προηγούμενου διαστήματος σας έκανε να παραμελήσετε κάποια βασικά πράγματα που έχουν σχέση με εσάς και με αυτό τον τρόπο δίνοντας περισσότερη σημασία σε εξωτερικούς παράγοντες να αφήσετε λιγάκι τον εαυτό σας.

Η διατροφή σας εξωτερική σας εμφάνιση ακόμα και ο τρόπος που ντύνεστε ενδέχεται να έχουν παραμεληθεί λιγάκι το τελευταίο διάστημα ενώ δεν αποκλείεται προσπάθειες που κάνετε στο παρελθόν για να κόψετε κακές συνήθειες να έχετε μία αφορμή για να ξεκινήσουν καινούργιες κακές συνήθειες.

Γενικότερα το ενδιαφέρον σας έχει ήδη περιοριστεί γύρω από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας υπό αυτό το μήνα καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να το αλλάξετε. Δημιουργήστε χρόνο στο πρόγραμμά σας ενώ μη διστάσετε να πάρετε άδεια εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερό σας χρόνο κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν εσάς προσωπικά και που δεν αποτελούν διεκπεραιώσεις οι κοινωνικές υποχρεώσεις.

Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος είναι ένας μήνας θετικά προσκείμενος απέναντί σας βάζοντας επίκεντρο την υγεία και την Ευεξία σας καθώς και την συναισθηματική και ψυχική σας ηρεμία, ανάγκες των οποίων την εκπλήρωση Καλό θα ήταν να τις δείτε πιο προσεκτικά και να τις βάλετε μέσα στο πρόγραμμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Ο Ιούλιος θα είναι για σας ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ότι κάποιοι τομείς της ζωής σας είναι αβέβαιοι ή γενικότερα θα υπάρξει μία συνολική αίσθηση αμηχανίας ή ανασφάλειας τόσο σε σχέση με κάποιες επιλογές όσο και σε σχέση με την πορεία κάποιων πραγμάτων στη ζωή σας.

Ενδέχεται αυτό το μήνα να προκύψει μία τάση φυγής εκφραζόμενη μέσα από μία δυσκολία ως προς την απόδοσή σας στη δουλειά, μία αναβλητικότητα στην καθημερινότητά σας γενικότερα μία τάση να ονειροπολείτε και να προγραμματίζετε ταξίδια αστραπή σε κοντινούς προορισμούς.

Αυτό το διάστημα προσφέρεται για σπουδές και διεύρυνση των γνώσεων σας Είτε αυτό αφορά την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας στον τομέα της ειδικότητάς σας είτε για ακόμα την απόκτηση μιας νέας ειδικότητας και μία ξαφνική αλλαγή στην πορεία σας μέχρι τώρα.

Έχετε να σκεφτείτε σοβαρά το να μετατρέψετε το χόμπι σας σε επάγγελμα ήταν να σπουδάσετε για να κυνηγήσετε την καριέρα των ονείρων σας κάτι για το οποίο δεχτήκατε μεγάλη κριτική στο παρελθόν και που τώρα ήρθε η στιγμή σας να το τολμήσετε.

Για τους πιο νέους ειδικά για αυτούς που τώρα ξεκινούν τις σπουδές και γενικότερα την επαγγελματική του σταδιοδρομία ήρθε η στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη και να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις σε σχέση με το μέλλον σας.

 Το σίγουρο είναι ότι εσείς οι Σκορπιοί είστε άνθρωποι πολυτάλαντοι και που λειτουργείτε Καλύτερα όταν βάζετε συναίσθημα σε αυτό που κάνετε. Υπάρχει σίγουρα Κάτι που ήδη έχετε υπόψη σας, κάτι που αποτελεί το πάθος σας τη δραστηριότητα που πάντοτε σας έκανε να αισθάνεστε γεμάτοι.

Ακολουθήστε Λοιπόν το όνειρό σας απλώς φροντίστε να εξειδικευτεί και πάνω σε αυτό με τις κατάλληλες πηγές και το κυριότερο με την εύρεση ενός ανθρώπου που θα αποτελέσει τον μέντορά σας στο χώρο που θα επιλέξετε να υπηρετήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούλιος θα είναι για σας ένας εξαιρετικός μήνας πλούσιος σε ευκαιρίες τόσο για εξέλιξη στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Τον Ιούλιο θα γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες τόσο για κοινωνική δικτύωση όσο και για να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και γνωστούς.

Οι ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση δεν θα περιοριστούν μόνο με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά θα επεκταθούν και στα επαγγελματικά σας καθώς θα υπάρξουν αρκετές αφορμές για επαφές με πρόσωπα στον εργασιακό σας χώρο αλλά και events επαγγελματικού χαρακτήρα.

Η αυτοπεποίθησή σας φτάνει στα ύψη αυτό το μήνα κάτι που θα είναι έκδηλο στους γύρω σας και που σίγουρα θα σας κάνει περισσότερο επιθυμητούς για παρέα αλλά και στη δουλειά.

Οτιδήποτε έχει σχέση με εξωστρέφεια δημόσιες σχέσεις και κοινωνικότητα θα αποτελέσει το δυνατό σου σημείο αυτό το μήνα οπότε αν και το επάγγελμά σας τυχαίνει να είναι σε κάποιον από αυτούς τους τομείς τότε να περιμένετε σημαντική και μεγάλη άνοδο.

Αυτό το μήνα ένας κύκλος ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία και αυτό είναι κάτι που περιλαμβάνει και ζητήματα της υγείας σας ειδικότερα αν ταλαιπωρηθήκατε πολύ το προηγούμενο διάστημα.

Αυτή θα είναι μια περίοδος ίασης και επανάκαμψης ενω ταυτόχρονα ευνοεί κάθε μορφής αποτοξίνωση είτε πρόκειται για διατροφική αποτοξίνωση, είτε το καθαρισμό του οργανισμού σας απο τοξικές και βλαβερές ουσίες είτε ακόμα και την εσωτερική κάθαρση απο αρνητικούς μηχανισμούς σκέψης.

Η αποτοξίνωση περιλαμβάνει και τοξικές σχέσεις η καλή σας διάθεση πλέον θα σας κάνει περισσότερο επιλεκτικούς ως προς τις κοινωνικές σας συναναστροφές αποζητώντας και επιλέγοντας ανθρώπους ευτυχισμένους εξωστρεφείς  και με χαρούμενη διάθεση.

Ο μήνας είναι ιδανικός για θεραπεία τόσο σωματική όσο και ψυχική ενώ εγγυάται γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα και στις δύο περιπτώσεις.

 Τώρα λοιπόν είναι η ιδανική ευκαιρία για να επιλύσετε εσωτερικές συγκρούσεις αλλά ταυτόχρονα και να καθαρίσετε ενεργειακά τόσο τη σκέψη όσο και τον χώρο σας.

Μία δύσκολη φάση του παρελθόντος η οποία σας έφερε μεγάλη ταραχή συναισθηματική και που δύσκολα ξεπεράσατε σε ψυχολογικό επίπεδο , έφτασε στο τέλος της οπότε τώρα και εσείς με τη σειρά σας θα χρειαστεί να την αποχαιρετίσετε αποκόπτοντας τους συνήθεις αρνητικούς μηχανισμούς σκέψεις που τη συνοδεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος σας φέρει αντιμέτωπους μία φάση αλλαγών.

 Ήρθε η ώρα γενικότερα για μία αλλαγή στη ζωή σας για μία εξέλιξη σε ένα άλλο επίπεδο κάτι που όλο το προηγούμενο διάστημα σας φοβίζε αλλά αυτό τώρα θα δείτε ότι ήρθε πλέον η στιγμή να το τολμήσετε.

Μία εποχή έφτασε στο τέλος της και ήρθε πλέον η ώρα να επεξεργαστείτε σοβαρά το θέμα και αφήνοντας πίσω τους δισταγμούς και την επιμονή σας στο να κρατήσετε τις καταστάσεις ως έχουν να δείτε πώς θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να αξιοποιήσετε όλο αυτό το ενεργειακό κύμα για να βάλετε τη ζωή σας σε μία νέα σειρά.

Αυτή η αλλαγή μπορεί να περιλαμβάνει πολλούς τομείς όπως για παράδειγμα τη μετάβαση από το στάδιο του παιδιού στο στάδιο του ενήλικα την οικονομική ανεξαρτητοποίηση την μετακόμιση ή ακόμα και την απόκτηση οικογένειας.

 Άλλος ένας τομέας αλλαγής θα μπορούσε να είναι η μετάβαση από την περίοδο της εργασίας στην περίοδο της συνταξιοδότησης

Αυτό το διάστημα θα προκύψουν πολλές σκέψεις ως προς την μέχρι τώρα πορεία σας τη μέχρι τώρα εξέλιξη σας αλλά και το κατά πόσον έχετε πετύχει ορισμένους στόχους ή τους έχετε αφήσει στην τύχη. Ο χρόνος αναμονής τελείωσε και τώρα ήρθε η στιγμή Με τα προσόντα που ήδη διαθέτετε να κάνετε το μεγάλο βήμα τολμώντας αυτή την αλλαγή, αυτή την διαφορετικότητα.

Το σίγουρο είναι ότι είστε σε μία πολύ καλή φάση της ζωής σας σε μία φάση δηλαδή που βάζετε τα θεμέλια για να χτίσετε την καινούργια συνθήκη όποια και να είναι αυτή παρόλα αυτά εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία της αλλαγής και να είστε προετοιμασμένοι γιατί όπως και να έχει θα συμβεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένας μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη αρκετές πλευρές της ζωής σας και να προχωρήσετε σε μία γενικότερη αξιολόγηση και ανακατάταξη. Έχετε υπάρξει αρκετά υποχωρητικοί σε πολλούς  τομείς.

Η τάση σας να θυσιάζετε προσωπικές σας ανάγκες για το καλό των άλλων αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας και ενδέχεται χωρίς να το έχετε καταλάβει να έχετε εμπλακεί σε ατέλειωτες υποχρεώσεις και ένα διαρκές τρέξιμο για να καλύψετε τις ανάγκες αλλά και τις υποχρεώσεις των γύρω σας.

Είναι σημαντικό αυτό το χρονικό διάστημα να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς  ,να αναθερμαίνετε τη σχέση με φίλους και γνωστούς με τους οποίους ενδεχομένως  έχετε χαθεί κατά το προηγούμενο διάστημα λόγω της μόνιμης σας… δικαιολογίας  ότι δηλαδή δεν έχετε χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι έχετε χρόνο απλώς τον διαθέτετε συνεχώς για να καλύπτετε  ανάγκες και υποχρεώσεις πέραν της προσωπικής σας αρμοδιότητας και ευθύνης κάτι που αν συνεχιστεί θα σας κουράσει καθώς όλο και  θα βρίσκεται κάποιος να σας φορτώσει το δικό του πρόβλημα.

 Η κούραση και το στρες ενδέχεται αυτό το χρονικό διάστημα να κάνουν έντονα την εμφάνισή τους εκφραζόμενη είτε με υπερκόπωση είτε με ένα διάχυτο άγχος σε μία μελαγχολία της οποίας στην οποία δεν θα μπορέσετε να προσδιορίσετε ξεκάθαρα.

Χαλαρώστε και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεκουραστεί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα χρειαστεί να διευθετήσετε κάποια ζητήματα και γενικότερα να αλλάξετε τον τρόπο αντιμετώπισης σας βοηθώντας τον εαυτό σας .

Η πίεση και το άγχος του προηγούμενου διαστήματος θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογική σας κατάσταση πράγμα θα σας κάνει να είστε περισσότερο διστακτικοί και να δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε το ένστικτό και τη διαίσθησή σας.

Χρειάζεται να βρείτε την ισορροπία σας και να ξεκαθαρίσετε λίγο μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας τα πράγματα, μόνοι σας αλλά και με τη βοήθεια ενός ειδικού.

Θα σας έκανε καλό να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας αλλά  κυρίως για να ακούσετε εσείς οι ίδιοι το τι ακριβώς λέτε και να συνειδητοποιήσετε πως κάποια πράγματα  ενδέχεται να μην έχουν τη σημασία που τους αποδίδεται.

Σε ότι αφορά τα συναισθήματα και τις αντιλήψεις σας κάποιες φορές γίνεστε απόλυτοι και αδιάλλακτοι γεγονός που αποτελεί αυτομάτως ένα σημαντικό εμπόδιο τόσο για την προσωπική σας εξέλιξη όσο και για να διευθετήσετε τα καθημερινά σας ζητήματα.

Γενικότερα αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν κάποιο σημαντικό  αντρικό πρόσωπο εξουσίας.

Είτε αυτό πρόκειται για τον πατέρα σας τον εργοδότη σας ή κάποιον άνθρωπο από τον οποίο εξαρτώνται πολλά .

 Για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να προβλέψετε τη διάθεση ,τις κινήσεις του και γενικότερα αυτό το κλίμα αβεβαιότητας σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο μουδιασμένοι .

Ηρεμήστε και όλα θα βρούν την σειρά τους.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδηwww.facebook.com/manos.mikidis