Μηνιαίες προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Ιούλιο 2019

Μηνιαίες προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Ιούλιο 2019

 

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.


Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Τον Ιούλιο σε διακρίνει το πάθος, η ένταση, ο ερωτισμός αλλά και η μεγάλη σου επιθυμία για σπατάλη και αγορές… Το ενδιαφέρον σου θα είναι απόλυτα δοσμένο στα οικονομικά και στα ερωτικά σου, τα οποία μπορούν να σημειώσουν μεγάλη ανάπτυξη, αρκεί να σκεφτείς έξυπνα και να μην πάρεις τα παράλογα ρίσκα…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο ενθουσιασμός, αλλά και ο πόθος είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν κατά την διάρκεια του Ιουλίου… Από τη μία πλευρά αισθάνεσαι την καρδιά σου να χτυπά σε τρελούς ερωτικούς ρυθμούς, από την άλλη υπάρχει αυτός ο φόβος τον οποίο και δεν μπορείς να ξεπεράσεις και πιστεύεις ότι για μία ακόμα φορά τα αισθηματικά σου θα γίνουν σαλάτα! Μην επιτρέψεις στην αναποφασιστικότητά σου να σε οδηγήσει σε ερωτικά λάθη… Απόφυγε τη ζήλεια και την ένταση, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα αποτελέσματα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι πραγματικά ο μήνας της επαγγελματικής και οικονομικής διάκρισης και ανταμοιβής. Τώρα θα καταφέρεις να κατακτήσεις έναν σημαντικό σου στόχο, να έχεις περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου, ενώ οι προσπάθειες που έχεις κάνει στην εργασία σου μέχρι σήμερα, τελικά θα πιάσουν τόπο! Μία προαγωγή ή μία αύξηση είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα για σένα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

 ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που ολοκληρώνεις έναν σημαντικό κύκλο, για τον οποίο είχες ξεκινήσει να δουλεύεις από τον Νοέμβριο του 2015. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, θα κάνεις νέα ανοίγματα και θα δείξεις την αγάπη σου άνευ όρων σε ανθρώπους δικούς σου! Μπαίνεις σε μία φάση που θα έχεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις κατάματα το συναίσθημά σου και κάποιες καταστάσεις των αισθηματικών σου και να πάρεις αποφάσεις βασισμένες στην διαίσθησή σου! Το δίλημμα “γάμος ή χωρισμός” θα σε προβληματίσει αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, αλλά αυτή τη φορά θα καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις! Αν δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να μην αφήνεις το παρελθόν να σε κρατά πίσω…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα των οικονομικών σου αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ξεχρεώσεις κάποιες υποχρεώσεις που είτε τις είχες ξεχασμένες, είτε δεν είχες την δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις. Θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου και θα νιώσεις ανακούφιση για αυτό! Στον τομέα των επαγγελματικών σου, μετά από σκληρή δουλειά παίρνεις την απόφαση να δεις λίγο πιο άνετα και χαλαρά τις εργασιακές σου υποθέσεις, προκειμένου να αποβάλεις το στρες και να ανασυγκροτηθείς!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας σου και ήδη το γνωρίζεις ή το διαισθάνεσαι! Από το ξεκίνημά του, έχεις διάθεση για αλλαγή και ανανέωση… Βρίσκεσαι σε μία φάση που σε διέπει ο ενθουσιασμός, η λαχτάρα και η έντονη επιθυμία να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου! Θα είσαι διαρκώς σε εγρήγορση, σε επικοινωνίες και σε δράση και θα λειτουργείς με αποφασιστικότητα και επιμονή σε κάθε περίσταση! Αυτό το μήνα θα είσαι όλο ταξίδια, επικοινωνίες και πρωτοβουλίες, ενώ τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα όλη την διάρκεια του μήνα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ιδιαίτερα πικάντικες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις αυτού του μήνα και ο πόθος είναι δεδομένο ότι θα σε κατακυριεύσει! Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα θα γίνει τώρα σε εσένα που έχεις πλέον βαρεθεί από τη μονοτονία, θα περάσεις καλά, αλλά να θυμάσαι ότι μάλλον δεν θα έχει τις βάσεις να διατηρηθεί στο χρόνο! Όσο για σένα που ήδη διατηρείς μία σχέση, τώρα μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή με το ταίρι σου, παίρνοντας τις αποφάσεις που πάντα ανέβαλες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σου θα γίνουν αυτό τον Ιούλιο! Αν είσαι σε φάση ανεργίας, τότε θα ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική απασχόληση, η οποία όμως θα είναι γεμάτη από προκλήσεις! Για σένα που έχεις μία μόνιμη εργασία, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο που εργάζεσαι και εσύ θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση! Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή και σύνεση! Η εποχή δεν εγκρίνει τα ρίσκα και τις άσκοπες σπατάλες.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαίρι έχει κάνει την έναρξή του και εσύ αυτό το μήνα θέλεις να βρεθείς κοντά σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη κάθε πρόβλημα και ανησυχία για το μέλλον! Η προτεραιότητά σου αυτό τον μήνα θα είναι τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου! Οι απόψεις σου θα αλλάξουν, ενώ τα συναισθήματά σου δεν θα είναι πλέον τα ίδια! Αυτό τον Ιούλιο θα αποδείξεις με έμπρακτο τρόπο την αγάπη σου σε ένα πρόσωπο σημαντικό για σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από αυτό το μήνα έχεις την ανάγκη να αράξεις σε ένα ήσυχο λιμάνι, να είσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αφήνοντας τις αμφιβολίες και τα διλήμματα που κάνανε θολό μέχρι σήμερα το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Για σένα που είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα καταφέρεις να βρεις και πάλι τον ρομαντισμό στη σχέση σου! Όσο για σένα που διανύεις περίοδο ελευθερίας, να θυμάσαι ότι αυτό το μήνα θα επιστρέψει κοντά σου ένας σύντροφος από το παρελθόν… Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις μία επανασύνδεση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό τον Ιούλιο αρχίζεις να προβληματίζεσαι για το μέλλον, για την πορεία και την εξέλιξη της εργασίας και των οικονομικών σου! Σε πιάνουν οι ανησυχίες σου, αναζητάς νέες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο! Προς το παρόν, υπάρχει μία στασιμότητα σε αυτούς τους τομείς, η οποία δεν σου είναι και τόσο ευχάριστη… Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να διατηρήσεις σταθερά όσο μπορείς όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα σε χρήμα και καριέρα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Ετοίμασε βαλίτσα, διάλεξε παρέα και ετοιμάσου για τις καλοκαιρινές σου διακοπές! Αυτό τον Ιούλιο θέλεις (και θα καταφέρεις) να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να κάνεις νέες γνωριμίες, να δικτυωθείς και να εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς όρια! Το ατού σου αυτό το μήνα θα είναι οι επαφές σου, που μπορούν να σου δώσουν μεγάλη χαρά! Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, θα σου δώσει την δύναμη να ξεπεράσεις δυσάρεστες ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να ανανεώσεις το δεσμό σου! Τώρα μπορείς να συμφωνήσεις, να συζητήσεις και να βρεις λύσεις για υποθέσεις ερωτικές, που σε πίκραναν στο παρελθόν! Όσο για σένα που διανύεις περίοδο μοναξιάς, έρχεται ένας ολοκαίνουργιος έρωτας, τον οποίο θα γνωρίσεις σε ταξίδι ή σε έξοδο και μαζί του θα μπορείς να περάσεις τέλεια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με νέες ιδέες και με πολύ δημιουργικότητα, θα καταφέρεις αυτό τον Ιούλιο να ξεχωρίσεις και να διακριθείς στα επαγγελματικά σου! Προτάσεις, συζητήσεις, επαφές, αλλά και αρκετές επικοινωνίες για τη δουλειά, θα σου δώσουν την δυναμική να στήσεις νέα πλάνα για το μέλλον σου… Κατά την διάρκεια του Ιουλίου έχεις διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αλλά και κάθε είδους επαγγελματική επικοινωνία!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ένας απαιτητικός μήνας για σένα, γιατί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, δεν σου επιτρέπουν να ξεκουραστείς… Γι’ αυτό, τις διακοπές σου τις προγραμματίζεις τον επόμενο μήνα! Θα οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα λήξεις οριστικά κάποιες υποθέσεις που σε προβλημάτιζαν και θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου από αυτό το μήνα μπαίνουν σε μία πιο σοβαρή βάση και πλέον έχεις την ευθύνη και τη υποχρέωση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας! Θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις ευαισθησίες και να σκεφτείς πιο λογικά τι είναι αυτό που θέλεις, αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζεις! Ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας της ανεμελιάς, κάνε υπομονή, γιατί τα αισθηματικά σου θα στρώσουν από τον επόμενο μήνα…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δείξε υπομονή στη δουλειά σου και προσπάθησε να οργανώσεις σωστά και συνετά τις υποχρεώσεις σου! Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και πρέπει αυτό το μήνα να λειτουργήσεις πιο συγκροτημένα στον τομέα της εργασίας σου! Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία όμως δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των απρόβλεπτων αλλαγών, αλλά και των εκπλήξεων! Επιτέλους έφτασε ο μήνας που πραγματικά θα μπορέσεις να διασκεδάσεις, να αλλάξεις ιδέες, να περάσεις όμορφα και να ταξιδέψεις, βάζοντας ως προτεραιότητά σου αυτή τη φορά μόνο τον εαυτό σου! Ξαφνικές ειδήσεις και προτάσεις που θα δεχθείς, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τελικά σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι περισσότερο κοινωνικός παρά ερωτικός μήνας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Ο σύντροφός σου θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με την στάση και την συμπεριφορά του απέναντί σου! Αν όμως δεν παίζει κάτι στα ερωτικά σου αυτό τον καιρό, τότε ακόμη κι αν σου φανεί περίεργο, μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα δυνατό, από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σου δώσουν αυτό το μήνα το ερέθισμα να κάνεις νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σου! Θα δεχτείς μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σου, που θα είναι πολλά υποσχόμενη! Όσο για τα οικονομικά σου; Έχουν ανοδική πορεία, φρόντισε μονάχα να μην αυξάνεις τα έξοδά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να νιώθεις ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και αγάπη… Ακριβώς αυτά τα συναισθήματα θα νιώσεις τον Ιούλιο στην ζωή σου! Όλα θα μπουν σε μία σειρά και εσύ θα νιώσεις ανακούφιση, γιατί κάποια χρόνια προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν, θα ξεπεραστούν μία και έξω! Κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, θα σου εκφράσουν την αγάπη τους και θα χρειαστούν την υποστήριξή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εξέλιξη των ερωτικών σου κρέμεται κυριολεκτικά στα δικά σου χέρια αυτό το μήνα! Ο σύντροφός σου θα θέλει μία παρότρυνση από τη δική σου πλευρά, για να περάσετε μαζί καλά. Πιθανότατα θα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα χρειάζεται την υποστήριξή σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νέα για τα επαγγελματικά σου είναι πολύ ευχάριστα… Αυτό τον Ιούλιο θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και θα βάλεις στα σκαριά νέα επαγγελματικά σχέδια! Αν δεν εργάζεσαι, τότε κάνεις ένα νέο σταθερό ξεκίνημα στα επαγγελματικά. Αν εργάζεσαι, είναι πιθανή μία προαγωγή! Επιπλέον, θα υπάρξει κάποιο οικονομικό κέρδος, το οποίο δεν θα είναι από την εργασία σου… Πόνταρε συνετά στην τύχη!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι γεγονός ότι τα παθήματα γίνονται μαθήματα και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά... Επειδή λοιπόν εσύ το μάθημά σου το έχεις πάρει ήδη, αυτό το μήνα θα φροντίσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες, που σε ξεκουράζουν και σε αναζωογονούν. Προσπάθησε μόνο να μην απομονωθείς από το περιβάλλον σου και πιο συγκεκριμένα από τους φίλους σου, οι οποίοι θα σε προσκαλούν, αλλά θα δέχονται μόνιμα μία άρνηση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Ιουλίου δεν θα έχεις την επιθυμία να είσαι πολύ “κολλητά” με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά ούτε έχεις την διάθεση να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική σχέση. Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος και να τα βρεις με τον εαυτό σου! Μία σχέση από τα παλιά μπορεί τώρα να επανέλθει, όμως καλύτερα να μην ασχοληθείς, είναι για το καλό σου ...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και κάποια επαγγελματική εξέλιξη με καλές προοπτικές για το μέλλον σου. Προσπάθησε να μην τα βλέπεις όλα αρνητικά και… δραστηριοποιήσου! Στα οικονομικά σου, ο μήνας είναι αρκετά πιεστικός και εσύ θα περιορίσεις σημαντικά τα έξοδά σου.

 

Πηγή: myastro.gr

 

 

Scroll To Top