Στις 4 Μαΐου 2022 ο Άρης από τις 14° 45’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα αυξήσει κατακόρυφα, τόσο τον ενθουσιασμό μας και την επιθυμία μας να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές, όσο και την διάθεσή μας να κάνουμε αλλαγές στην ζωή μας και να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας που μας έχει κουράσει.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια και καλή την πόρτα σε τοξικά περιβάλλοντα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, σας εκνευρίζουν και σας προκαλούν ανασφάλειες και άγχος. Αυτό θα σας εξυπηρετήσει, όχι μόνο γιατί θα αισθανθείτε σιγουριά και θα βρείτε τα πατήματά σας, αλλά και γιατί η θετική σκέψη που θα αποκτήσετε θα μετουσιωθεί σε δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αλλάξετε εντελώς τρόπο σκέψης και δράσης, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρετε ξαφνικές αποφάσεις και ότι θα αποφασίσετε, κατά περιπτώσεις, να ρισκάρετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια νέα συνεργασία ίσως ακόμα και με κάποιο πρόσωπο από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, τόσο για τη ζωή σας γενικότερα, όσο και για την καριέρα σας ειδικότερα. Ένα από αυτά είναι το να σκεφτείτε σοβαρά μια νέα και αρκετά δελεαστική επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει και η οποία θα έχει την δυναμική να βελτιώσει την τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να ενδώσετε σε ένα ερωτικό πειρασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλαγή πορείας πλεύσης θα φέρει σε πολλούς από εσάς η όψη αυτή η οποία, για να επέλθει με τον σωστό τρόπο και για να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να γίνει αφού πρώτα αλλάξετε νοοτροπία και γίνετε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι. Μπορείτε λοιπόν να αναμένετε ανατροπές στα εργασιακά σας, στις φιλικές σας επαφές αλλά και μια διάθεση να επιστρέψετε στα θρανία ρουφώντας γνώση.

ΛΕΩΝ

Θα κάνετε σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, την κοινωνική σας εξέλιξη αλλά και τη δημόσια εικόνα σας, διεκδικώντας την προσωπική σας «θέση στον Ήλιο». Θα αφήσετε πίσω σας, για τα καλά πλέον, τα παλιά και θα προχωρήσετε σε νέες, τολμηρές και ενδιαφέρουσες καινούργιες συνεργασίες που θα έχουν τη δυναμική να τροποποιήσουν, θετικά πάντα, την οικονομική σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει αρκετά καθώς θα βρείτε το απαιτούμενο κουράγιο για να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να απελευθερωθείτε από δεσμά του παρελθόντος τα οποία έχουν την μορφή προσωπικών σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών. Μια ρήση λέει ότι «η ζωή αρχίζει εκεί που τελειώνει ο φόβος». Τολμήστε λοιπόν να κάνετε την ανατροπή και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές με την όψη αυτή. Ξεκαθαρίστε τη σκέψη σας και αφήστε πίσω σας ότι σας βαραίνει. Ξεκινήστε να γράφετε την ιστορία της ζωής σας σε μια νέα σελίδα αναλαμβάνοντας, όμως, πλήρως την ευθύνη των πράξεών σας. Επιπλέον, θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με την βελτίωση της εμφάνισής σας και της φυσικής σας κατάστασης κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ρισκάρετε, τόσο σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή και ειδικά τον έρωτα, όσο και στην επαγγελματική. Ασχοληθείτε με το να προωθήσετε τα όποια δημιουργικά σας σχέδια μέσα από έξυπνους και ευφάνταστους τρόπους και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Εξάλλου ένα σοφό ρητό λέει ότι «μόνο αυτός που ρισκάρει να πάει πολύ μακριά μπορεί να ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να πάει κανείς».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να διεκδικήστε οτιδήποτε πιστεύετε ότι δικαιούστε και σας ταιριάζει. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα σχετικά με τους οικείους σας ή την κατοικία σας καθώς θα βρείτε έξυπνες και γρήγορες λύσεις στα οποιαδήποτε προβλήματα έχουν προκύψει. Είστε γεμάτοι πάθος και ενέργεια, διοχετεύστε την δημιουργικότητά σας λοιπόν σε ότι σας γεμίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, θα χρησιμοποιήσετε την λογική σας ικανότητα, την κριτική σκέψη που διαθέτετε και την συναισθηματική σας γνώση, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί, είτε αυτοί είναι προσωπικοί. Επίσης, θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να διαφημίσετε τον εαυτό σας και να προωθήσετε τα φιλόδοξα δημιουργικά σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπες λύσεις σε προβλήματα που έχουν ταλανίσει, τόσο εσάς, όσο και τους οικείους σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση χώρου κατοικίας ή εργασίας η οποία θα χρειαστεί, εκτός από την αμέριστη προσοχή σας, να κάνετε και κάποια έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε μια ηθική ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ

Τολμήστε να κάνετε αλλαγές και έτσι να φέρετε νέα ενέργεια στην ζωή σας. Αυτό απαιτεί η όψη αυτή από εσάς. Για του λόγου το αληθές, μια θυμόσοφη ρήση λέει: «το στάσιμο νερό είναι θολό και βρώμικο, ενώ το τρεχούμενο είναι καθαρό και γεμάτο ζωή». Διαφημίστε τον εαυτό σας, αναζητήστε ό,τι θεωρείτε ότι σας αξίζει, είτε αυτό αφορά την επαγγελματική σας ζωή, είτε την προσωπική. Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με ό,τι προάγει το πνεύμα και την συνείδησή σας.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!