Στις 18 Μαΐου 2022 ο Άρης θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στις 24° 59’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ρομαντικούς. Θα έχουμε περίσσεια ενέργειας και όρεξη για να κυνηγήσουμε τα όποια όνειρα και στόχους, ακόμα και πνευματικούς, που έχουμε θέσει.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν αρκετές αποκαλύψεις στημένων καταστάσεων και γενικά παρασκηνίου στα περιβάλλοντα που κινείστε, που, αν και θα σας βάλουν σε σκέψεις και θα σας στεναχωρήσουν, στο τέλος θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Αφενός γιατί θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι, και αφετέρου γιατί θα συνειδητοποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε συμμάχους οι οποίοι θα σταθούν δίπλα σας στο όποιο εγχείρημα έχετε κατά νου ιδιαίτερα, μάλιστα, αν αυτό έχει να κάνει με την υπεράσπιση των ιδανικών σας ή ακόμα και των κεκτημένων σας. Βέβαια, βοήθεια θα έχετε και σε πιο καθημερινά θέματα όπως π.χ. στο να βρείτε ένα μάστορα που σας είναι απαραίτητος ή επιπλέον βοήθεια στην εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τρέχουσα επαγγελματική σας κατάσταση σας έχει λίγο απογοητεύσει, είτε γιατί δεν έχετε λάβει την πρέπουσα αναγνώριση από τον εργοδότη σας, είτε γιατί τα πράγματα δεν έχουν κυλήσει όπως θα θέλατε. Ωστόσο, με την όψη αυτή καλείστε να είστε περισσότερο μαχητικοί και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Φτάνει όμως να είστε ρεαλιστές και να μη βλέπετε τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι αλλά όπως πραγματικά είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας δώσει, τόσο τη δύναμη, όσο και την ενέργεια που χρειάζεστε έτσι ώστε να προσπαθήσετε να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα. Αν παρ’ ελπίδα βρεθείτε μπροστά σε κάποιες δυσκολίες, όπως π.χ. καθυστερήσεις σε συμβόλαια και συμφωνίες ή αναβολές προγραμματισμένων ραντεβού ή ταξιδίων, μην απογοητευτείτε. Είναι απλά κάποια παροδικά εμπόδια που θα ξεπεραστούν.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να αντιμετωπίσετε τους φανερούς ή κρυφούς σας φόβους. Η όψη αυτή σας καλεί να μην αφήσετε τίποτα να γίνει τροχοπέδη στην εξέλιξή σας, ενώ παράλληλα σας ζητά να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή στα όποια διλήμματα έχετε. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε θα είναι πόλος έλξης για το αντίθετο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ασχοληθείτε, τόσο με τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και με τις συνεργασίες σας. Αν υπάρχει κάτι στην ζωή σας που σας κάνει να νιώθετε αβεβαιότητα και στεναχώρια, τότε δεν σας ταιριάζει και θα πρέπει να το παραμερίσετε και να πάτε παρακάτω, όσο και αν αυτό σας ταράζει εσωτερικά. Κρατήστε δίπλα σας ό,τι σας δίνει χαρά, ευτυχία και, κυρίως, σας βοηθά να έχετε εσωτερική γαλήνη.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν με την όψη αυτή θέματα σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Θέλετε ηρεμία και ησυχία. Η αλήθεια όμως είναι ότι για να τα καταφέρετε αυτά θα χρειαστεί να βάλετε τα άτομα που σας ταράζουν στην θέση τους. Επιπλέον όμως, θα ασχοληθείτε και με τη φυσική σας κατάσταση, τη διατροφή και τη γυμναστική κάνοντας πράξη την αρχαία ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα το κεφάλι σας είναι γεμάτο δημιουργικές ιδέες τις οποίες επιθυμείτε διακαώς να υλοποιήσετε εδώ και τώρα, καθώς η ρουτίνα της καθημερινότητας σας κάνει να βαριέστε αφόρητα. Με την όψη αυτή, θα έχετε κάποιες ευκαιρίες για να κάνετε τις σκέψεις σας πραγματικότητα. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένας νέος έρωτας που θα αναστατώσει την ζωή σας θα έρθει στο κατώφλι της ζωής ορισμένων από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι αρκετό καιρό τώρα έχετε σχεδόν αναγκαστεί να ασχοληθείτε με θέματα που άπτονται της οικογενειακής σας ζωής. Η όψη αυτή έρχεται να το επισφραγίσει αυτό καθώς θα χρειαστεί να προστατεύσετε τους δικούς σας ανθρώπους από διάφορα τρέχοντα ζητήματα που τους ταλαιπωρούν. Επιπλέον, ορισμένοι από εσάς θα ασχοληθείτε με μαστορέματα στο σπίτι σας ή γενικά με κάποια ανακαίνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει μετακινήσεις, επαφές με φίλους και γνωστούς και σε ορισμένες περιπτώσεις και ένα, έστω και κοντινό, ταξίδι. Επίσης, ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσουν θέματα εκμάθησης και διδασκαλίας. Ωστόσο, αν κάτι πρέπει να προσέξετε είναι να τον τρόπο που διατυπώνετε αυτά που θέλετε γιατί άθελά σας μπορεί, αν και τα λόγια σας είναι βαθιά αληθινά, να γίνετε λίγο σκληροί και να πληγώσετε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αφιερώσετε το χρόνο σας κυρίως για την βελτίωση των οικονομικών σας, την επαγγελματική σας πορεία, και φυσικά εξέλιξη. Θα υπάρξουν επαφές και κουβέντες που θα έχουν σχέση με κάποια νέα συνεργασία που θα σας χαροποιήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική εξομολόγηση θα σας ενθουσιάσει ενώ ορισμένοι από εσάς θα κάνουν μια καινούργια και αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της όψης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας, να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, τόσο για επαγγελματική, όσο και για προσωπική ανάπτυξη και να κάνετε στην άκρη οτιδήποτε στέκεται ανάμεσα σε εσάς και τους στόχους σας. Η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί ποικιλοτρόπως και γενικά οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, φτάνει όμως να χρησιμοποιήσετε τη λογική και το συναίσθημα σε ισόποσες δόσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!