Στις 22 Οκτωβρίου 2021 ο Άρης από τις 24° 22’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 24° 22’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα τονίσει μέσα μας την επιθυμία να αποκτήσουμε τον έλεγχο, τόσο των καταστάσεων, όσο και των σχέσεών μας με τους όποιους άλλους της ζωής μας. Φυσικά, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ανάποδα με την έννοια ότι εμείς θα γίνουμε αποδέκτες κυριαρχικών συμπεριφορών εκ μέρους των άλλων.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα μάλιστα με τους ανώτερους από εσάς ιεραρχικά. Μην παγιδευτείτε στην γενικότερη αίσθηση του ότι αδικείστε και αποφύγετε καυγάδες. Τις εντάσεις μπορείτε να τις αποφορτίσετε με την βοήθεια αγαπημένων προσώπων και ιδιαίτερα με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα και αν έρθετε αντιμέτωποι με συναδέλφους ή συνεργάτες που δεν είναι θετικά προσκείμενοι σε εσάς και λειτουργούν σαν τροχοπέδη στα επαγγελματικά σας σχέδια, δεν θα πρέπει να αντιδράσετε με ένταση αλλά με ηρεμία να τους βάλετε στην θέση που τους αρμόζει. Επιπλέον, θέματα σπουδών και πιστοποιήσεων ίσως σας αγχώσουν παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έντονος ερωτισμός που θα εκπέμπετε θα σας ωθήσει, όχι μόνο στο κυνήγι αισθηματικών περιπετειών, αλλά και σε έντονη ερωτική δραστηριότητα. Η ανάγκη σας, όμως, να είστε οι κυρίαρχοι του ερωτικού παιχνιδιού και να έχετε τον έλεγχο των σχέσεών σας μπορεί να σας οδηγήσει σε παθιασμένες αντιδράσεις χειραγώγησης. Χαλαρώστε και κατεβάστε τους τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε στο σπίτι σας τα προβλήματα της δουλειάς σας και το αντίστροφο γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε εντάσεις σε δυο μέτωπα τα οποία και θα σας ρουφήξουν την ενέργειά σας. Επίσης, αν βλέπετε ότι κάποια σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική, σας κρατάει πίσω θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ρίξετε τίτλους τέλους.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε κάποια κουτσομπολιά, που θα ακούσετε και θα σας αφορούν, να μεταβάλουν την καλή σας διάθεση και πολύ παραπάνω να σας απογοητεύσουν. Αυτό κυρίως θα αφορά σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε αντιπαραθέσεις και να θυμάστε ότι, ό,τι πείτε μπορεί κάποια στιγμή να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας των οικονομικών σας, σας έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο καθώς προσπαθείτε να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε το εισόδημά σας. Από την άλλη, υπάρχουν αισθηματικά απωθημένα τα οποία δεν πρέπει να αφήνετε να σας ορίζουν. Σε κάθε περίπτωση κινηθείτε όσο πιο σταθερά και επιφυλακτικά μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

Θα αισθανθείτε ότι οι πολύ κοντινοί σας άνθρωποι, ίσως ακόμα και μέλη της οικογένειάς σας, λειτουργούν καταπιεστικά προς το άτομό σας πράγμα που σας δημιουργεί εντάσεις και εκρήξεις θυμού. Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και ανεβάστε τείχη προστασίας χωρίς ωστόσο να μπαίνετε σε διαδικασία έντονης αντιπαράθεσης μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος δέχεται τις έντονες δονήσεις της όψης καθώς την περίοδο αυτή θα ανακαλείτε, σχεδόν αυτόματα, έντονα γεγονότα που σας είχαν προκαλέσει ανασφάλεια και σας είχαν αποπροσανατολίσει. Προσπαθήστε, λοιπόν, και εσείς να πιαστείτε από τα φωτεινά κομμάτια της ζωής σας και να δείτε με περισσότερο αισιόδοξη ματιά το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με κακόβουλες ενέργειες εκ μέρους ατόμων με τα οποία συνεργάζεστε, έχετε κάποια φιλική σχέση ή γνωρίζετε από το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Μην πτοείστε, προστατεύστε φυσικά τον εαυτό σας αλλά μην μπείτε σε διαδικασία να πέσετε στο επίπεδό τους. Εξάλλου, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αντιμετωπίσετε τάσεις χειραγώγησης και επιβολής του δικού τους τρόπου εργασίας εκ μέρους ατόμων σε ανώτερες, από την δική σας, θέσεις ή ακόμα και συναδέλφων σας. Το ίδιο μοτίβο μπορεί να κληθείτε να αντιμετωπίσετε και στο σπίτι σας. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε την απολυτότητα στις αντιδράσεις σας και κάντε υποχωρήσεις προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για να καταφέρετε να φτάσετε επαγγελματικούς σας στόχους. Ωστόσο αν κάνετε στοχευμένες κινήσεις δεν θα το μετανιώσετε. Αυτό που σίγουρα πάντως πρέπει να προσπαθήσετε να βγάλετε από μέσα σας, είναι οι ανασφάλειές σας και η έλλειψη διάθεσης να παλέψετε για να έχετε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα τονίσει τις ανασφάλειές σας με αποτέλεσμα να μπείτε σε μια διαδικασία προσέλκυσης του ενδιαφέροντος αλλά ενδεχομένως και της αποδοχής των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Αναζητήστε στήριξη σε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε δυνατοί και ανακτήστε τις φιλικές σας σχέσεις. Προσοχή θα χρειαστεί η διαχείριση των οικονομικών σας.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!