ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε μπλοκαρισμένοι με την όψη καθώς, είτε τίποτα δεν θα προχωράει με τους δικούς σας ρυθμούς, είτε θα εμπλέκονται τρίτοι στα σχέδιά σας με όχι και τόσο θετικά αποτελέσματα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα σας στοιχίσουν. Προσοχή στην οδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να αισθανθείτε ανασφάλεια, τόσο γιατί κάποια έκτακτα έξοδα θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος, όσο και γιατί κάποιοι συνεργάτες σας δεν θα αποδειχθούν κατάλληλοι. Αποφύγετε τις όποιες χρηματικές επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσετε αποδιοργανωμένοι με την όψη αυτή και, αν και θα είστε φορτωμένοι με ένα εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμα, δεν θα σας είναι εύκολο να τα βγάλετε εις πέρας. Οι μέρες αυτές δεν ευνοούν σοβαρές συζητήσεις σχετικές με την καριέρα και το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε ότι σας έχουν ρουφήξει την ενέργεια «με το καλαμάκι». Θα νιώθετε συναισθηματική αδυναμία, πνευματική κούραση και ψυχική εξάντληση. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που θα γίνουν εντελώς παρορμητικά γιατί θα κάνετε λάθη.

ΛΕΩΝ

Δεδομένου ότι με την όψη αυτή θα νιώσετε ότι δεν καλύπτεσθε συναισθηματικά και πνευματικά, θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις που θα σας μπερδέψουν. Κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές θα σας στρεσάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πηγή άγχους, με την όψη αυτή, καθώς θα νιώσετε ότι οι ανώτεροί σας δεν σας εκτιμούν όσο θα έπρεπε. Σε σχέση με την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε μπλοκαρισμένοι διότι το ταίρι σας δεν δείχνει να μπορεί να ακολουθήσει τα δικά σας θέλω.

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα νιώσετε σύγχυση και στρες καθώς, είτε κάποια υπόθεσή σας θα κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, είτε καθυστερεί μια νομική υπόθεσή σας και εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Φροντίστε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί να φέρει συναισθηματικές συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Για το λόγο αυτό, να είστε φειδωλοί σε αυτά που λέτε, να έχετε ενσυναίσθηση και να μην αφήνετε τρίτους να εμπλέκονται στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια προβλήματα, λόγω διαφορετικής οπτικής της ζωής που θα παρουσιαστούν με τους οικείους, θα προκαλέσουν εντάσεις που θα σας αποδιοργανώσουν συναισθηματικά. Ορισμένοι θα νιώσετε ότι μάλλον πρέπει να τερματίσετε μια συνεργασία σας και να πάτε για άλλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας δημιουργήσει κούραση πνευματική και σωματική καθώς και κάποιο εκνευρισμό γιατί τίποτα δεν θα προχωράει όπως πρέπει. Επιπλέον, κάποια έντονα λόγια που θα ανταλλάξετε, είτε με το ταίρι, είτε με κάποιους συνεργάτες σας θα σας αποδυναμώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ασάφεια και το μπέρδεμα που υπάρχει στην αισθηματική ζωή ορισμένων από εσάς, θα σας δημιουργήσει εσωτερικές εντάσεις τις οποίες, αν αφήσετε ανεξέλεγκτες, θα θολώσουν την κρίση σας και, με μαθηματική ακρίβεια, θα σας οδηγήσουν σε εντελώς λάθος συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους έτσι ώστε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις και να μη βοηθήσετε με τον τρόπο σας να υπάρξουν εντάσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε αυτές τις μέρες να πάρετε αποφάσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!