ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, στις 4 Μαρτίου ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα είναι πολύ θετικό για σένα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου αλλά και σε άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα να υπάρξει αισθητή βελτίωση στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο κατά την διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού με το οποίο θα νιώσεις πολύ οικεία. Τέλος, μια πνευματική δραστηριότητα που θα κάνεις μέσα από τον χώρο του σπιτιού σου μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, με την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου από τις 4 Μαρτίου, σίγουρα θα νιώσεις μια ανακούφιση. Η νέα θέση του στον τομέα των οικονομικών σου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Απριλίου, θα σε παροτρύνει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να εξασφαλίσεις την ευημερία σου. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας θα σου προσφέρει και ο σύντροφός σου, γεγονός που θα σε «δέσει» ακόμα περισσότερο μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 4 Μαρτίου μία σημαντική πλανητική μετακίνηση θα αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Απριλίου. Έτσι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα ώριμης σκέψης και στρατηγικής, θα αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να βάλεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σου σχέδια. Η αποφασιστικότητά σου αλλά και η αυτοπεποίθησή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, στις 4 Μαρτίου η είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνιστά να μην βιαστείς να εφαρμόσεις τις ιδέες σου, αφού το σημαντικότερο για την ώρα είναι να οργανώσεις όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, καλό θα είναι να προσέξεις παρασκηνιακές συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου, που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδες συγκρούσεις. Μετά τις 23 Απριλίου, με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο, η επιτυχία θα είναι σίγουρα εξασφαλισμένη.

ΛΕΩΝ

Η μετατόπιση του Άρη από τις 4 Μαρτίου σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά σου και στην συμπεριφορά σου, φίλε Λέοντα. Έτσι, μέχρι και τις 23 Απριλίου η δυναμική παρουσία σου σε κοινωνικές δραστηριότητες θα σου ανοίξει ένα νέο δρόμο προσωπικής εξέλιξης. Αν είσαι ελεύθερος η διάθεσή σου για έρωτες και περιπέτειες θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις πολλές γνωριμίες. Η αίσθηση της ασφάλειας που θα νιώσεις, μετά από πολύ καιρό, θα είναι η ένδειξη ότι και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μια σταθερή πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του Άρης στον τομέα της καριέρας σου στις 4 Μαρτίου, θα σε «αναγκάσει» να ρίξεις το βάρος σου στην εργασία σου και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μέχρι τις 23 Απριλίου, αυτό που δεν έχεις υπολογίσει και θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για σένα είναι η υποστήριξη του συντρόφου σου ή ένας καινούργιος έρωτας που θα μπει στη ζωή σου –αν είσαι ελεύθερος– που θα αναπτερώσουν κι άλλο το ήδη «ανεβασμένο» ηθικό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης των σχέσεών σου, ο Άρης, περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων στις 4 Μαρτίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Απριλίου. Η διέλευση αυτή θα αποτελέσει ένα ευχάριστο γεγονός για σένα, φίλε Ζυγέ, αφού θα σηματοδοτήσει σοβαρές εξελίξεις στη σχέση σου με τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται ακόμα και να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το διάστημα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας που μπορεί να προέρχεται και από άλλη χώρα, θα ανατρέψει ευχάριστα τη ζωή σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στις 4 Μαρτίου φίλε Σκορπιέ και σε καλεί να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου και κυρίως με τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Έτσι, μέχρι και τις 23 Απριλίου, θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που σχετίζονται και με την δουλειά σου. Αν κάνεις μια εργασία που ούτε σου αρέσει ούτε σε καλύπτει οικονομικά, θα πρέπει να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες και θα βρεις αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 4 Μαρτίου, δεν αποτελεί ιδιαίτερα θετικό οιωνό για σένα, αφού είναι πολύ πιθανό να αναδείξει προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον σύντροφό σου και τα οποία θα πρέπει να χειριστείς απόλυτα διπλωματικά για να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις. Ακόμα και αν διατηρείς μια υγιή σχέση, θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο μέχρι και τις 23 Απριλίου, καθώς η έλλειψη υπομονής μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ο Άρης μπορεί να σου φέρει γνωριμίες που όμως θα ξεκινήσουν με μια αντιπαλότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 4 Μαρτίου θα σε υποχρεώσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου και αυτό ίσως αποτελέσει ακόμα ένα μειονέκτημα στη σχέση σου. Παράλληλα, θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην φυσική σου κατάσταση, μιας και το φορτωμένο πρόγραμμα που θα έχεις έως τις 23 Απριλίου, είναι πιθανό να σε κουράσει. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά τις προτεραιότητές σου και να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 4 Μαρτίου ο Άρης βάζει τέλος σε μια πολύ κουραστική περίοδο για το ζώδιό σου και περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα είναι σαφώς πολύ ευνοϊκό για σένα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, να ξεκινήσεις νέα επιχειρήματα, να διασκεδάσεις, αλλά και να απολαύσεις τον έρωτα. Είτε έχεις ήδη μια σχέση, είτε δημιουργήσεις μια νέα, είτε ενδώσεις σε διάφορους πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν, η χαρά που θα νιώσεις θα είναι το ίδιο έντονη. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινάει στις 4 Μαρτίου και φαίνεται ότι θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου και να τελειώσεις τυχόν δουλειές που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Είτε πρόκειται για μια ανακαίνιση είτε για μια μετακόμιση, θα πρέπει τώρα να ασχοληθείς συστηματικά με αυτό το ζήτημα. Η διέλευση αυτή που θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Απριλίου, θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ κουραστική, όμως θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστό καταμερισμό του χρόνου σου, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις και τον έρωτα.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!