Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 ο Ερμής από τις 6° 40’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η όψη αυτή μπορεί να μας κάνει να υπερεκτιμήσουμε, τόσο τις τρέχουσες καταστάσεις, όσο και τις δικές μας δυνατότητες με μια διάθεση αλαζονείας και υπεροψίας έναντι των άλλων.

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας σε ό,τι αφορά, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές σας επαφές. Μην αφήσετε τη γρήγορη σκέψη σας να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που θα βλάψουν τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια προβλήματα σχετικά με τον εργασιακό σας χώρο και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας επιστρέφουν και διεκδικούν, τόσο την ενέργεια, όσο και την προσοχή σας. Προσπαθήσετε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά και με προσοχή να αφουγκραστείτε τα τεκταινόμενα καθώς, με τον τρόπο αυτό, θα βρείτε το σωστό τρόπο δράσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα τονίσει την ανάγκη σας να γευτείτε τις χαρές της ζωής με μια πιο ανάλαφρη διάθεση, χωρίς καταπίεση και χωρίς δεσμεύσεις. Θα είστε όχι μόνο πιο εκδηλωτικοί αλλά και, κατά περιπτώσεις, ασυγκράτητοι, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με το φλερτ και τον έρωτα. Θα πρέπει να προσέξετε έτσι ώστε να μην εκτεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να κάνετε υπομονή σε σχέση με θέματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και που θα αφορούν τους οικείους ή την κατοικία σας. Επιπλέον, προσεκτικά θα πρέπει να κινηθείτε και με τις επαγγελματικές σας συνεργασίες καθώς, με την όψη αυτή, θα υπάρξουν ορισμένες παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Δεδομένου ότι με την όψη αυτή οι εισερχόμενες ειδήσεις και πληροφορίες θα είναι πολλές, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι θα ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα, θα πρέπει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι έτσι ώστε να μην οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Επιπλέον, μετριάστε την τάση σας στις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να μετριάσετε την τάση για σπατάλες καθώς η όψη αυτή μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές τις οποίες και θα βρείτε μπροστά σας στο προσεχές μέλλον. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες και προσέξτε τα τιμαλφή σας. Στον έρωτα, αρκετοί από εσάς θα νιώσετε το τσίμπημα της ζήλιας.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να δείξετε την πρέπουσα ωριμότητα σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι, καθώς οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί. Με υπευθυνότητα θα πρέπει να φερθείτε, εκτός από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και στους συναδέλφους σας καθώς η όψη αυτή θα σας κάνει περισσότερο απαιτητικούς απέναντί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας να διαφημίσετε, τόσο τον εαυτό σας, όσο και τα ταλέντα σας στον εργασιακό σας χώρο θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σας καθώς, ο έντονος τρόπος που θα επιλέξετε να κινηθείτε και να κυνηγήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, θα σας οδηγήσει στην αμετροέπεια και στο βερμπαλισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τους φίλους σας και με τα άτομα που απαρτίζουν τον κοινωνικό σας κύκλο καθώς, αν δεν καταφέρετε να κάνετε πραγματικότητα τα μεγάλα λόγια που θα πείτε και τις υποσχέσεις που θα δώσετε, θα εκτεθείτε. Στον ερωτικό τομέα, άθελά σας μπορεί να ξεπεράσετε κάποια όρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή άνετα μπορεί να εντείνει την ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο επί παντός επιστητού και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα μέλη της οικογένειάς σας. θα πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουν όλοι τη ζωή με το δικό σας τρόπο και να αποφύγετε έτσι αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις που στο τέλος θα κάνουν κακό σε εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

θα έχετε νέα σχετικά με ένα καινούργιο επαγγελματικό σας πλάνο. Ωστόσο, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τη λαϊκή ρήση: «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι» γιατί τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς όπως σας τα παρουσιάζουν. Επιπλέον, μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά και δείξτε προσοχή όταν οδηγείτε.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας καθώς θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποια σχετική εκκρεμότητά σας. Σε περίπτωση που σας προτείνουν κάποια καινούργια οικονομική συνεργασία, μην απαντήσετε άμεσα αλλά ζυγίστε πάρα πολύ προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά έτσι ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για την απόφασή σας.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!