Στις 21 Αυγούστου 2022 ο Ερμής από τις 24° 44’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας δημιουργήσει μια κάποια συναισθηματική σύγχυση και ψυχική θολούρα που δε θα μας επιτρέψουν να φιλτράρουμε σωστά όλα όσα ακούμε, αλλά και όσα θέλουμε να πούμε, με αποτέλεσμα να κάνουμε επικοινωνιακά λάθη.

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, τόσο για κάποια λάθη που μπορεί από αφηρημάδα να κάνετε στη δουλειά, όσο και για κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα συναδέλφων σας. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, καλό είναι για τη σχέση σας να μη θυμηθείτε ξανά λάθη του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις φιλικές αλλά και τις ευρύτερα κοινωνικές σας παρέες, διότι εσείς μπορεί να είστε δοτικοί, αλλά ίσως υπάρχουν και κάποιοι που αυτό το εκμεταλλεύονται. Προσέξτε με ποιους μοιράζεστε κάποιες εξαιρετικές ιδέες και σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας δημιουργήσει σύγχυση κάτι που θα σας οδηγήσει σε παραλήψεις και λάθη στην εργασία σας τα οποία, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας στοιχίσουν. Να είστε προσεκτικοί και σε ό,τι αφορά τους οικείους σας γιατί μπορεί να συμβούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με αυτή την όψη, όχι μόνο στο τι λέτε και πως το λέτε αλλά και στο που το λέτε. Οι πιθανότητες να διαρρεύσουν μυστικά σας και να εκτεθείτε είναι υψηλές. Από την άλλη, και εσείς να φιλτράρετε και να διασταυρώνετε αυτά που ακούτε για τυχόν ψέματα.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε πιο συνετοί σε σχέση με τα έξοδά σας καθώς μπορεί να προβείτε σε αγορές όχι με γνώμονα τι ουσιαστικά έχετε ανάγκη αλλά για να καλύψετε κάποια συναισθηματικά σας κενά. Επίσης, θα νιώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που προσπαθούν, ποικιλοτρόπως, να σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή έχει τη δυναμική να σας προκαλέσει ένα συναισθηματικού είδους μπέρδεμα και να σας αποσυντονίσει σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Επίσης, άλλα θα ακούτε και άλλα θα καταλαβαίνετε ή άλλα θα πιστεύετε και άλλα θα λέτε, ίσως γιατί δεν θέλετε να «χαλάσετε καρδιές».

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι με την όψη αυτή καθώς κάποια τρέχοντα γεγονότα θα σας φτάσουν στα όριά σας. Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητά σας δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε να ταλαιπωρείστε με το να μεγεθύνετε στο μυαλό σας και το παραμικρό που συμβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, καθώς με την όψη αυτή εύκολα μπορεί να σας «πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Σε ό,τι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, καλό είναι να εμπιστεύεστε μόνο όσους σας έχουν ήδη αποδείξει ότι το αξίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι και να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις γιατί δεν ξέρετε αν θα καταφέρετε να τις τηρήσετε. Παράλληλα, να μην πιστέψετε τις υποσχέσεις ατόμων είτε από το οικογενειακό, είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο και να θέλετε μέσα σας να πιστέψετε τα όμορφα λόγια που θα ακούσετε, ακόμα και από πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι και να μην αφεθείτε ούτε για μια στιγμή. Επίσης, ορισμένους θα σας ταλαιπωρήσει μια αναβολή ή καθυστέρηση σε ένα προσχεδιασμένο ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα μυστικά σας, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτά αφορούν σε μια κρυφή ερωτική σας ιστορία γιατί, αν αποκαλυφθούν λεπτομέρειες, θα εκτεθείτε. Επίσης, σε σχέση με τα οικονομικά σας, αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά, τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και τις επαγγελματικές καθώς, στην προσπάθειά σας να τους ικανοποιήσετε όλους, ίσως υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Επίσης, προσπαθώντας «να πιαστείτε» από κάτι καλό μπορεί να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!